עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. נלקח מאתר אריהב מישהו יכול לתת עוד פרטים? האם זה שווה את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by Haflo,

יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Epidem,

ראיתי בשנים האחרונות בחנויות הסיניות (ali, dx וכו'..) תופעה, של מקרני LED זולים 60-400 דולר שחלקם ה"יקר" יותר דווקא נראה דיי טוב "על הנייר" תהיתי היכן אני יכול למצוא מקור לכתבות\סיקורים על מקרן מסויים מומלץ ששווה את הכסף ואם למישהו פה יש מקרן כזה, אשמח לחוות דעת אני לא מעוניין בשטויות האלה ב60 דולר שמפיקים בקושי 80LUMEN עם רזולוציה טבעית VGA אלא אני מעוניין במשהו יותר איכותי עם רזולוציה טבעית של 720p לפחות וראות טובה על קיר לבן, הקרנה במרחק 2 מטר בערך, סרטים בעיקר

• 8 תגובות
    • 11.1k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

היי לאחרונה התחלתי להתעניין במקרנים כפתרון לקונוע ביתי אצלי בחדר. הבעיה היא שיש המון מושגים שאין לי מושג מה הם אומרים בפועל (חוץ מ"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר").. מושגים כמו עוצמת הארה, יחס ניגודיות, רזולוציה, וכו'... שוב, ברור ש-"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר", השאלה היא מה הוא המינימום בתנאים ספציפיים... המקרן הולך להיות בחדר לא קטן, אבל גם לא גדול מדיי (הוא יהיה במרחק של כ 2-3 מטרים מהמסך), כשהדגש הוא על מחיר זול (זאת לא חוכמה לקנות את ספינת הדגל של YAMAHA...) חשבתי על ה BenQ DS-550, שנותן לי "60 ממרחק של 2 מטר ועולה ממש מעט יחסית (כ 8,000 ש"ח). האם הוא ממש זבל או שבתור מוצר Value הוא סביר ויספק אותי ? אנא, בלי תגובות מאנשים שכל מה שהם יודעים זה להשוות אותו למקרנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום.. יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. במשחקים בד"כ כאשר אני לוחצת לחיצה ארוכה על מקש ה-W מה שגורם לזוז קדימה, הוא כאילו לא מגיב למרות שאני עדיין לוחצת. התקנתי מחדש את הדרייברים, החלפתי סוללות ובדקתי שהאות של המקדלת הוא הכי גבוה שאפשר ועדיין זה קורה... ניסיתי לבדוק בוינדוז עצמו בתוכנת ה-notepad מה קורה אם אני לוחצת הרבה זמן וזה ממשיך וממשיך אפילו אם המקלדת לא מקבלת את האות הכי גבוה.. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי מפריע ומוריד לגמרי מההנאה שלי ממשחקים. נואשת לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קניתי אתמול מקלדת מהדגם הנ"ל יד שניה והכל טוב ויפה, גם בדקתי שהיא עובדת. כאשר מחברים אותה ללא דרייברים מקש ה-FN עובד רגיל ואפשר בעזרתו לשנות דברים כמו האור ב-F12 וכאלה. לאחר הורדה של דרייבר מהאתר של רייזר המקש פשוט לא פעיל יותר. פה מצאתי משהו על זה: http://forum.overclock3d.net/archive/index.php/t-45082.html ועוד משהו שקשור: מישהו נתקל? בבקשה צריך את עזרתכם, יש למישהו אולי דרייבר בגירסה ישנה יותר מ1.04 לשלוח לי? עדכון:הבעיה נפתרה עלידי הורדת Razer Synapse 2.0 עדכני

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by Shbd,

קניתי לא מזמן שלט אלחוטי נוסף למחשב ולפני יומיים שמתי לב פתאום שלחצן ה- LB נהיה דביק משהו והלחיצה עליו לא מורגשת מספיק ביחס ל- RB וללחצנים הדומים בשלט הראשון שלי (גם לא שומעים ממש את ה"תיק" הזה של הלחיצה). האם יש טעם לשלוח את השלט הזה לתיקון אצל מיקרוסופט במסגרת האחריות?

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. היי נדפק לי אחד המקשים במקלדת ואני נאלץ להחליף אותו. יש לי מקשים cherry mx blue, בלי אור. אני מחפש לקנות מקש מקורי, יש מקום שמוכר בארץ? ואם לא - איך אפשר לקנות מחול ולדעת שזה אכן מקש מקורי? תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  11. Started by אסף אברהם,

כנראה שהבן שלי שיחק במחשב והייתה הערה של הדבקת מקשים ומאז 2 מקשי ה SHIFT אינם עובדים מה ניתן לעשות

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  12. Started by yot,

שלום, קניתי היום סט אלחוטי של לוג'יטק ב-200 שקל, עכבר ומקלדת. המקלדת עבדה מצויין, ועכשיו פתאום גיליתי שמקשי ה-F שהם חשובים לי לכל מיני דברים, לא עובדים. בדקתי בדרייבירים, אין שם כל איזכור לנושא...וגם ב-Control Panel לא נראה שיש משהו שקשור לעניין למישהו יש רעיון? עריכה: אין לי מקש F-Lock במקלדת, למקרה שמישהו תוהה

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by FreezHer,

אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  15. בזמן שהותי בחו"ל קניתי לפטופ ששימש אותי בכבוד אבל פה בארץ אין לי יותר מדי שימוש לו אלא אם יהיו לי מקשים עם תגליפי עברית. האם למישהו יש רעיונות הצעות... אשמח לשמוע מה ניתן לעשות :silly:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני לא יודע ממש איך לתאר את זה, אבל זה כאילו העכבר לא ממש "מקשיב" לי.. הוא לא כ"כ מדייק אפילו בדפדפן, ושלא נדבר על משחקים.. הוא כאילו רופף.. האם זה הספציפי שלי או פשוט בגלל שזה לייזר? *שימו לב כי "שפר את דיוק המצביע" מסומן ב v.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by WizMaster,

אז ככה... יש לי עכבר כדורי רגיל, והיום, ללא כל התראה הוא התחיל לא להגיב. הייתי באמצע משחק, והתחלתי להבחין בקירטועים שהתחילו להיות לו עד שהוא נדם לגמרי ולא זז מאז... טוב, פתחתי אותו. כשפתחתי אותו גיליתי ים של ג'יפה בפנים,ניקיתי אותו, אבל הוא עדיין לא מגיב, אני כרגע על עכבר דפוק של מייקרוסופט, למישהו יש מושג מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by Lior4543,

שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Ben-Dor,

אוקי אז ככה קניתי את ה AS3 ומעבד p4 1.8 אני שם את המשחה על הליבה אבל השאלה היא כזאותי נגיד ואני ימרח די הרבה יחסית ואז אני ישים את ההיטסינק אז מה שיקרה זה שהמשחה יכולה לצאת החוצה אל הרכיבים האחרים של המעבד האם זה יכול לגרום לנזק? או לקצר או משהו?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  20. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר לגבי הדגמים השונים של העכבר G5 איזה דגם מבחינת מרקם ו"מניעת זיעה" הכי מוצלח 1. בצבע חלודה 2. הכסוף 3. הדגם של bf2142 בתודה מראש, דור

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. שלום לכלום יש לי שלט למחשב שמתקשר דרך עיניית שמתחברת דרך USB למחשב מכיוון שהסלון רחוק צשמחשב אני צריך לחבר את העיינית דרך כבל USB ארוך שנמתח לי לאורך הסלון האם מישהו מכיר משדר Bluetooth שניתן לחבר לעיניית והוא יתקשר עם המתאם Bluetooth שקיים במחשב למעשה יחליף את חיבור ה - USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. קניתי מקלדת יקרה ואבד לי המשדר USB יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג את המשדר... תודה רבה...אני ממש תקוע וזקוק לעזרה דרך אגב פניתי לחנות WELLCOME בראשון לציון שממנו נקנה המקלדת אבל אין להם אפשרות להשיג את המשדר...

23. שלום אנשים, חזרתי מטיול בן חודשיים לפני כמה ימים וגיליתי שהמנקה ברוב חכמתה השכילה לשבור את המשדר ה-USB של העכבר שלי, Logitecg MX 1100. בבירור שערכתי עם כמה חנויות מחשבים התברר לי שלא ניתן להשיג רק את המשדר אלא הוא מגיע רק עם קניית עכבר חדש. ניסיתי למצוא את היבואן הרשמי של מוצרי החברה בארץ אבל כל מה שמצאתי הוא יבואנים לא רשמיים. השאלה שלי היא ממי יהיה ניתן לבקש לארגן לי רק את המשדר הזה, מכיוון שהעכבר הנ"ל הינו הנוח ביותר שאי פעם השתמשתי בו ויהיה חבל לוותר על השימוש בו רק בגלל שהמשדר נשבר. אם יש למישהו כיוון טוב בנושא זה יהיה לי לעזר רב.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by psychotic,

<צונזר ע"י אחראי הפורום>

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by chaplin81,

היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים