עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by debilz,

http://codekeyboards.com/ הוכרזה עכשיו. מקלדת מכאנית שמשתמשת במקשים "לבנים" / "נקיים", יש לה אפשריות קינפוג לכל מני תצורות מאחורה וקצת יקרה, 150$. האם שווה ? מה השוני בין הכפתורים הללו (שלא כלכך פופלארים) לאחרים ?

2. Started by slassaf,

אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. Started by Timewalker,

במסגרת רכישת מחשב חדש התחלתי לחפש ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק בין היתר שני כרטיסי מסך חזקים. מדובר ככל הנראה ב 1900XTX * 2 - Crossfire. ברור לי שהתקציב ינוע סביב 1Kאבל זה יהיה ספק שישאר איתי לדי הרבה זמן. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. הייתי הולך על VGA אבל בGTX260 יש רק DVI-I. תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by BABA_Z_Z,

יש לי שתי מערכות הפעלה 98 +XP הXP חדשה ב98 הכל תקין בXP כל הזמן הודעה אין דפים(הדריוור הותקן מהאינטרנט) מה לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by The Dom,

יש לי עכבר G5 ואני רוצה לקנות לו פד איכותי. קראתי את הביקורות באתר וראיתי שהAQUA3 קיבלת ציון 10 מתוך 10. השאלה אם הוא באמת כ"כ טוב או ששווה לקנות משהו אחר? ואני לא שוקל אפילו לקנות ICEMAT(למרות שהוא נראה די מושלם) (עומר אם אתה קורא את זה- שלא תגיד שאני מחקה אותך עם הICEMAT)

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by ychig,

יש לי שתי דרישות 1) שהמקלדת תיהיה פשוטה , בלי כל הכפתורים המציקים שיש בהרבה מקלדות למעלה או בצדדים ( של המדיה פלייר ווליום וכו') כמו זאת שיש לי עכשיו: 2) שתספיק להרבה זמן כדי שאני לא אצתרך להחליף כל שבוע סוללות. בנתיים אין תקציב.. קודם נראה אם יש מקלדת כזאת תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. איך באפשרותי לבדוק את תקינותו של ספק הכוח?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by gal,

אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  10. על איזה מדפסות אתם ממליצים? איזה חברה עדיפה? האם עדיף מדפסת עם ראש דיו צבעוני אחד או שלושה ראשי דיו? עדיפות כמובן למדפסת אמינה ככל שאפשר עם ראשי דיו זולים...

11. Started by dennis14,

רציתי לשאול איך הספק הזה לעומת ספקים אחרים באותו טווח מחירים ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSMGEVO600W&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1802&aff=Zap

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. מקלדת: MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=406 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 מטרות : משחקים, תוכנות , כתיבה(צ'אט, אייסי וכל אלה..) ,כתיבת עבודות , אופיס, מוזיקה וסרטים חח למרות שזה כבר לא רלוונטי... מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by BONO,

אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by zachi0404,

אני צריך נתונים של הספק במארז של A-TOP הדגם או A-BLADE ואם הוא יכול להחזיק מערכת של לוחם אם G1 של גיגה בייט כרטיס מסך X1800XT או X1800GTO2 שני ארדיסקים כונן די וי די מעבד PD940 ומאוור BIG TYPHOON אני מוצא נתונים על המארז אבל לא מצאתי נתונים על הספק שלו מה ההספקים שהוא מוציא וכמה חיבורים יש לו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. שלום אני מתלבט בין עכבר ומקלדת במכשיר אחד כמו זה http://skypc.co.il/pl_product~RK-750~19~0.htm או כול אחד בנפרד... האם יש המלצות לעכבר ומקלדת נפרדים בסיבות המחירים של 300, כאמור השימוש הוא למחשב HTPC החשיבות היא לטווח בעיקר שיוכלו לקלוט לפחות למרחק של 4-5 מטר ואם אפשר שלא יהיה חייב בקשר עיין עם המקלט.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה מראש ספק איכותי חובההה(DUAL OPTERON לחוץ בתקציב)

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. יש לי התלבטות קשה איזה אחד משני הגאדג'טים לקנות. התחלה חשבתי לקנות IRIVER H10 או CREATIVE ZEN MICRO אבל המליצו גם לחשוב לכיוון הסמארטפונים יותר נכון לכיוון של הנוקיה 6260 http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6260/index.htm כפי שאפשר לראות לטלפון הזה יש יכולות של MP3 וכרטיסי הרחבה וגם הוא מאד מאד מגניב ;D המחירים הם כמעט שווים לא יותר מ60$ הבדל לטובת הנוקיה...... השאלה שלי היא מה עדיף? הכמות של הזכרון פחות חשובה לי זאת אומרת בנוקיה אני יכול לשים כרטיס של 512MB ואני יהיה מרוצה מאד... אולי יש לכם אפילו הצעות אחרות לסמארטפונים שכדאי לבדוק באותו טווח מחירים (2000 ש"ח) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קניתי AIO של HP J4680 הכול עובד (חוץ מזה שצריך להוריד תונכה ל WINDOWS 7 וזה יורד ממש לעט)אבל הפקס לא עובד חיברתי אותו ישרות לקיר עם המפצל שקיבלתי םע המחשיר חבירתי ל 1-LINE הוא אומר שהוא לא מזה קו טלפון על אותו קו כמובן יש טלפונים אחרים אבל הם לא היו בשימוש לשקע בקיר מחובר רק הפקס

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by izhakizhaki,

במדפסת l7590 האם ניתן לבטל הדפסת דף דווח בכל הפעלתה? האם ניתן לשלוח פקס באמצעותה מתוך קובץ מהמחשב? האם ניתן למצוא חוברת הסבר לפעולתה ?

21. Started by amit_amit,

שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?

22. אנשים קניתי את העכבר הזה Microsoft Basic Optical Mouse וגם כשהמחשב שלי מחובה הלד האדום שבתוך העכבר דולק וזה מפריע לי לישון ... האם זה צריך ליהיות ככה ? או שאפשר לנתק ?

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by tgen,

יש לי ספק ליברטי 400W וקיבלתי מחבר אל פסק של אדווייס e-com 750 אבל ברגע שיש הפסקת חשמל האל פסק ישר נכבה ללא זמן המתנה כלשהו... הבנתי שיש דבר שנקרא APFC בספקים מתקדמים שברגע שמגיע אליהם זרם חשמל לא מקורי מאל פסק פשוט הם מתכבים. אז בנוגע לכך יש לי 2 שאלות: 1. אם הבעיה היא אכן בגלל שלספק שלי יש APFC והאל פסק הנ"ל לא מותאם אליו איזה אל פסק מומלץ לי לקנות (במקסימום 400 ש"ח - אם יש חיה כזאת)? 2. האם נפילה של מחשב בגלל זרם לא מקורי פוגעת בספק יותר מאשר נפילת חשמל רגילה (או שאולי היא לא פוגעת בו בכלל)?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים