ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את כרטיס ההרחבה ללוח שמכיל את היציאה האחורית האנלוגית. למישהו יש מושג אם ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת מידע על המקלדת: האם היא מתנתקת לפעמים (כאילו, לפעמים קורה שהמחשב לא קולט את האותות? ויותר חשוב: לאיזה מרחק זה יכול לקלוט? אם מישהו ניסה זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי חבר שלי קנה MX510 ב-300 שקל בזיגזג, מישהו יודע בוודאות כמה אחריות אמורה להיות לו? תודה! (:
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין עכבר ומקלדת במכשיר אחד כמו זה http://skypc.co.il/pl_product~RK-750~19~0.htm או כול אחד בנפרד... האם יש המלצות לעכבר ומקלדת נפרדים בסיבות המחירים של 300, כאמור השימוש הוא למחשב HTPC החשיבות היא לטווח בעיקר שיוכלו לקלוט לפחות למרחק של 4-5 מטר ואם אפשר שלא יהיה חייב בקשר עיין עם המקלט.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה עדיף? אני נוטה לכיוון האנטק...
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://codekeyboards.com/ הוכרזה עכשיו. מקלדת מכאנית שמשתמשת במקשים "לבנים" / "נקיים", יש לה אפשריות קינפוג לכל מני תצורות מאחורה וקצת יקרה, 150$. האם שווה ? מה השוני בין הכפתורים הללו (שלא כלכך פופלארים) לאחרים ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה איזה אחד משני הגאדג'טים לקנות. התחלה חשבתי לקנות IRIVER H10 או CREATIVE ZEN MICRO אבל המליצו גם לחשוב לכיוון הסמארטפונים יותר נכון לכיוון של הנוקיה 6260 http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6260/index.htm כפי שאפשר לראות לטלפון הזה יש יכולות של MP3 וכרטיסי הרחבה וגם הוא מאד מאד מגניב ;D המחירים הם כמעט שווים לא יותר מ60$ הבדל לטובת הנוקיה...... השאלה שלי היא מה עדיף? הכמות של הזכרון פחות חשובה לי זאת אומרת בנוקיה אני יכול לשים כרטיס של 512MB ואני יהיה מרוצה מאד... אולי יש לכם אפילו הצעות אחרות לסמארטפונים שכדאי לבדוק באותו טווח מחירים (2000 ש"ח) תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בבקשה רק תגידו לי שאני צודק ולקנות מצלמה דיגטלית בארץ או בדיוטי פרי זה בזבוז כי ההפרשים הם של אפילו 1000 שקל למצלמה שבחול עולה 2000 שקל
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אל-פסק אבל אני רואה שיש הרבה סוגים וחברות אז אם אפשר תנו לי הצעה של אל-פסק שהוא טוב וישמש אותי (להגנה מפני נחשולי מתח ושאם יש הפסקת חשמל אז יתן לי זמן לכבות את המחשב) במחיר של עד -400+ תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
במדפסת l7590 האם ניתן לבטל הדפסת דף דווח בכל הפעלתה? האם ניתן לשלוח פקס באמצעותה מתוך קובץ מהמחשב? האם ניתן למצוא חוברת הסבר לפעולתה ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ שאפשר לקנות בה את האזניות הללו. היות ואני גר בחו"ל אין לי גישה לזאפ, אבל חבר שבדק אמר שהדגם הזה לא מופיע באתר בכלל. האם מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את הדגם הזה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי שתי דרישות 1) שהמקלדת תיהיה פשוטה , בלי כל הכפתורים המציקים שיש בהרבה מקלדות למעלה או בצדדים ( של המדיה פלייר ווליום וכו') כמו זאת שיש לי עכשיו: 2) שתספיק להרבה זמן כדי שאני לא אצתרך להחליף כל שבוע סוללות. בנתיים אין תקציב.. קודם נראה אם יש מקלדת כזאת תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יודע פה איזו חנות בארץ חוץ מס.ג.מ מוכרת את הכרטיס- VideoLogic Vivid!XS Kyro II 32Mb + TV Out או אפילו רק כרטיס עם מעבד KYRO II. מישהו יודע???
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-