עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shay999,

שלום, קניתי לא מזמן עכבר של LOGITECH G9) למשחקים לאחר התקנת הדרייבר התוכנה מופיעה כך (כמו בתמונה) ואני לא מצליח להגדיר לו את הכפתורים שלו למרות שניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב כמו שכתוב... אם מישהו מכיר את הבעיה תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by lklk2,

אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?

3. Started by sabi10,

היי אני רוצה לקנות סט עכבר מקלדת. בדקתי שתי אופציות שראיתי בסקיי פיסי. שתיהן של לוג'יטק. http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm - סט מקלדת Wave, ועכבר לייזר LX8 (ממה שראיתי באתר לוג'יטק) http://skypc.co.il/pl_product~967230-0100~19~0.htm - סט מקלדת Comfort (מקלדת מפוצלת), ועכבר לייזר MX600. המחירים של שניהם דומים 480 - 450 בהתאמה. השימושים העיקריים שלי הם(כרגע) לאינטרנט, משחקים(בעיקר COD...) ומוזיקה (עובד עם תוכנת דיג'י, ושומע), אני מניח שבעתיד גם עבודה עם Office. אני לא איזה גיימר מטורף לכן אני לא רואה איך מקלדת G15 ועכבר G5 מתאימים לי מה גם ששניהם ביחד יעלו קרוב ל-1000 ש"ח (אני לא רוצה יותר מ-500) אני מחפש בעיקר נוחות בעבודה עם המקלדת וחושב מאוד נוחות עבודה …

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. Started by segev22,

לפי מה שרשום באתר שלהם הוא יגיע ל 4000Dpi תיהיה עינית סריקה לייזר וגם משהו חדש יהיה בתוכו זיכרון מובנה של 32KB לקביעת פעולות כפתורים בעת משחק סך הכל זה נראה שיפור של הDEATHADDER. שווה לחכות לו במקום לקנות את ה- DEATHADDER? הוא יהיה זמין בחנויות באוקטובר ממש בקרוב. http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=72

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by BURTON,

שמעתי על הרבה כרטיסי מסך ולוחות אם שבאים עם שלט למחשב עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.מה הן היכולות של שלט מסוג זה? הכוונה אם הוא יכול לשלוט רק בוינאמפ או בתוכנת די וי די או בכלליות איזה פונקציות יש לו 2.במידה ואין לי כרטיס מסך או לוח אם שכזה האם אני יכול לקנות כרטיס שלט רחוק למחשב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by dr0r,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by shai265,

האם יש כבל USB שמתחבר לחשמל. לדוגמא יש לי נגן MP3 שמוטען דרך הUSB ואני רוצה להטעין אותו בכל מקום שיש חשמל האם זה אפשרי??

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by DJO,

המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  10. זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Harbi,

לאחרונה הרכבתי מחשב HTPC בסלון ביתי, ולאחר חיבור העכבר הנ"ל(Microsoft Wireless optical standard תמונה של העכבר למטה) נתקלתי בבעיה מוזרה: ברגע שהתרחקתי מאיזור המקלט לאיזור הספה, העכבר מסרב לפעול, אך כמו שאמרתי קודם הבעיה המוזרה הזאת מתרחשת כשאני משתמש בעכבר על השולחן(מעץ) במצב מאוזן, אם אני משתמש בעכבר במצב מאונך על הספה או כל רהיט אחר העכבר פועל חלק. ??? מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה, אם לא אני אשתדל לצרף תמונה או משהו תמונה של העכבר:

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by hadary,

שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/

15. Started by den,

אני רוצה לקנות מכשיר משולב ויש לי כמה שאלות: 1)מכשירים משולבים מגיעים לרמה של מדפסת וסורק רגילים? 2)לאן מחברים את הפקס? 3)על איזה מכשיר אתם ממליצים בסביביות ה-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. Started by b007,

שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by av_l,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן שאותו אני רוצה להפוך לשרת ( שיפעל כל הזמן ). הספק שלו( כ230w ) שהפעיל אותו כשש שנים שבק חייים. בחישוב באתר יצא הספק מקסימלי של כ 160w .http://www.zippy.com.tw אני מחפש ספק עמיד ( שיוכל לפעול שבועות ואולי אף חודשים בלי הפסקה ) ועדיף גם שקט ככל האפשר ( במגבלות התקציב ). במחיר של עד 250 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by nehmia,

אני נוסע לאילת ואז חשבתי ללא מע"מ אז איש שם איזה חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם עכבר נורמאלי למחשב לא במחיר מופרז? ואיזה עכבר כדאי?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by DoR,

לבעלי ה-720: ה-720 שלי לא מצליחה להתפקס כשאני מכבה את הפלאש. הנורה הירוקה מהבהבת, ובמסך כתוב "hold steady". גם כששמתי את המצלמה על משטח יציב לגמרי, ורק לחצתי חצי לחיצה כדי לתפוס מיקוד, הוא המשיך לכתוב לי "hold steady". רק כשהפלאש מופעל, המצלמה אומרת שיש מיקוד: הנורה הירוקה דולקת רצוף ובמסך כתוב "ready". כשהמצלמה לא מוכנה להתפקס, ואני בכל זאת מצלם, יש לתמונות כמובן מיקוד הרבה פחות טוב ממיקוד של תמונות שצולמו עם פלאש מופעל. > > השאלה היא אם גם עוד בעלי ה-720 מכירים בעיה כזאת? לפני שאני פונה ל-HP אני רוצה לדעת אם זאת בעיה מוכרת ??? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by maorsh18,

זהו המפרט לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D nbsp 920 ש"ח דיסק קשיח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA nbsp ש"ח מאוורר Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח צלע קירור למעבד Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 260 ש"ח מאוורר למעבד Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 91 ש"ח כ.מסך Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 378 ש"ח זיכרון OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 720 ¤ 2 פלופי Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח מארז שרתים השאלה היא האם ספק 400W יספיק לי ברצוני להוסיף עוד מאווררי…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  22. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ שאפשר לקנות בה את האזניות הללו. היות ואני גר בחו"ל אין לי גישה לזאפ, אבל חבר שבדק אמר שהדגם הזה לא מופיע באתר בכלל. האם מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את הדגם הזה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by zahi,

רציתי לדעת בקשר לספק TOPOWER TOP-550P5 550W האם הוא טוב ומספיק לאוברקלוק האם הוא 550w אמיתי

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…

דיונים חדשים בפורומים