ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
את האמת? המארז שלי בסדר גמור והוא אחלה, רק שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא יותר מדי קטן, הוא טיפה צפוף למען האמת, הכבלים מבולגנים והוא לא ממש מרווח, רציתי גם ככה לפני כמה זמן לרכוש מארז חדש וחמוד. התקציב הוא 300 ש"ח ללא ספק, כמה שיותר טוב אני רוצה, תודה.
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש אוזניות לכדי חוות דרכן סרטים ב5.1/7.1 לא הצלחתי להבין אם באוזניות כמו corsair hs1 או לוגיטק G35 יש משהו מיוחד שיוצר את אפקט הוירטואל סראונד או שרכישת כרטיס קול שתומך בוירטואל סראונד ואוזניות סטריאו רגילות טובות (סנהייזר כלשהן) גם יצליחו להעניק לי חוויה דומה (ואפילו טובה יותר) אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי עכבר G502 לפני כשלוש שנים והוא עבד מצויין עד עכשיו היום כשהגעתי לישיבה משכתי אותו מהכבל בלי ממש לחשוב וכשהוא יצא מהתיק התנתק המקש השמאלי מהעכבר, אני יכול להשחיל את המקש חזרה אבל זה כל פעם מתנתק שוב וכשזה מחובר זה זז מוזר וקשה ממש ללחוץ על הלחצן, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך אפשר לתקן את העכבר אני ממש אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הגלגלת של העכבר של לוגיטק (בת שנה) התחילה לעשות בעיות. אני רוצה לקנות עכר אחר או סט של עכבר ומקלדת. הם צריכים להיות אלחוטיים ולא של מיקרוסופט או לוגיטק עדיף של חברה קטנה ועדיף גם לא מיוצר בסין אם קיים. על מה תמליצו? לאחרונה גיליתי שאהבה שלי למוצרים לא סיניים לא מנותקת לגמרי מהמציאות כאשר זה נוגע להיצע של המוצרים. קניתי מדפסת ברדר לייזר ומסתבר שהיא בכלל לא סינית אלא ויאטנמית. בכל אופן חזרה לענייננו. אשמח להמלצה על עכבר עלחוטי או סט עכבר ומקלדת. קצת נדפקתי כי כבר עשיתי חריטה של ערבית במקלדת. זה טוב? https://1pc.co.il/he/product-110884-...utm_source=zap חייב להתאים ללינוקס תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר קרוב לשנתיים שאני פוזל לכיוון של עכברי הR.A.T של סייבורג, בעיקר מכיוון שהעיצוב שלהם ממש קוסם לי. המחיר לא מפריע לי (עד כמה ש120$ לעכבר יכול שלא להפריע), והייתי בכיף מוציא את הסכום על R.A.T 7 במקום על לוג'יטק שווה ערך... אבל אני נתקל שוב ושוב בתלונות וביקורות על איכות הבנייה ובעיקר על החיישן. עד כמה החיישן אכן גרוע? מכיוון שאני לא משחק יותר מדי במחשב, כל הסופר-ביצועים של עכברי "גיימיניג" לא משנים לי, וגם חיישן של עכבר מיקרוסופט רגיל יספיק לי. האם החיישן כ"כ בעייתי שהוא פחות טוב מזה שיש בעכברים הפשוטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי פנטיום 2 300 למחשב הבא xp1500 asus a7v133c זיכרון יש לי מהמחשב הישן וכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר האם זה שדרוג טוב ? אני מחפש משהוא זול וטוב ולוח ל sdram pc133 כי יש לי הרבה מהמחשב הישן. הלוח הזה הבנתי שהוא אחלה והמעבד הוא אקס פי חדש אבל הכי זול מביניהם כי גם ככה המעבד הוא אף פעם לא הצואר בקבוק במשחקים אלא הכרטיס מסך.אני מדבר על מערכות חדשות יחסית.בכל אופן האם זהו שדרוג טוב ? האם הוא יחזיק לי למספיק זמן ללא שדרוג בזמן הקרוב חוץ מכרטיס מסך ? ואיזה כרטיס מסך יספיק לי להרבה זמן ללא לשדרג השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים אינטרנט ואופיס וכמה תוכנות ללימודים. מה על לוחות מבוססי nforce ?? מה דעתכם <?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש משמעות לסוג הזכרון בפועל בין RDRAM ל-DDR. המהירות הרי היא 800 לעומת 266, זה בא לידי ביטוי בפועל?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שמעתי על הרבה כרטיסי מסך ולוחות אם שבאים עם שלט למחשב עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.מה הן היכולות של שלט מסוג זה? הכוונה אם הוא יכול לשלוט רק בוינאמפ או בתוכנת די וי די או בכלליות איזה פונקציות יש לו 2.במידה ואין לי כרטיס מסך או לוח אם שכזה האם אני יכול לקנות כרטיס שלט רחוק למחשב בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה כללית לחלוטין - ישנה אפשרות להוספת חיבור PCMCIA למחשב נייח (מבוסס USB או PCI אני מניח)? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
can somone please give me a site/program to check it? Thanks.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מדובר במדפסת HP deskjet 656C. הכבל חשמל אבד לי. מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כבל כזה, או לפחות תחת איזה שם/סוג עלי לחפש ? תודה מראש. מטי.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך הספק TAGAN Black TG480-U01 480Watt Active PFC. האם הוא איכותי? שקט? קראתי ביקורת על ה TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt בpctip - http://www.pctip.co.il/reviews/i-Xeye.php והוא זכה לביקורת מעולה וצויין שהוא שקט באופן מדהים. לא אכפת לי כרגע אם הוא משתלם או לא, כי אין הבדלים של שמיים וארץ בין הספקים השונים, אלא רק איך הוא. תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה ש: 1) כשלוכדים תמונה היא תועבר בclipboard אוטומטית. 2) תהיה אפשרות בתוכנה המצורפת לשנות את שם הקובץ בו נשמרים התמונות לדוג' zeoXX.jpg ( שXX מס' התמונה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=10044 אני אישית מאד אהבתי, למי שחפש מקשים רכים ועם פרופיל נמוך בסגנון הלפטופים זאת נראית מקלדת מרשימה, לי לפחות היא עושה את זה מאד, למרות שהמחיר שלה קצת גבוה. מישהו מכיר/התנסה איתה ? למרות שממה שדיברתי עם פנדה, זה בעיה קצת להשיג אותה מכיוון והיבואן מביא את המקלדת הזאת בכמויות בודדות מאד. כמו כן חשבתי אולי ללכת על המקלדות הבאות של לוג'יטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=7839 ויש גם את המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=1498 אם אני לא אצליח להשיג את ה ULTRA X נראה לי שאני אלך על ה Media keyboard עוש…
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
נראה לי שזה הכי מתאים לפה, אם לא תעבירו, תודה. מה יותר טוב? למה יותר טוב? מה מיוחד בכל אחד? מה לא טוב בכל אחד? קראתי ביקורת על הgatewatch בPCTIP אבל משום מה אני לא ממהר להאמין לכל מילה שם, כידוע האתר הוא של פנדה.. לכו תדעו איזה דברים מנסים למכור :\ אז באתי לפה לקבל תשובות מה יותר טוב כי לפי מה שאני רואה הפרש המחיר לא כל כך משמעותי, 60 ש"ח אם אני לא טועה תודה רבה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שווה???? למחשב השני שלי שבקרוב יגיעה אלי הספק אני קונה מהארץ פשוט הטכנאי אמר לי שזה עולה 90 דולר חדש דנדש שווה???
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-