ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש כפפה שהיא גם עכבר בסגנון דוח מיוחד כלומר שהכפפה ממש תשמש כעכבר למחשב לא הכפפה מסוג P5 שמוכרים היא לא עובדת טוב אה וחשוב שיהיה ניתן לקנות אותה בארץ
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחפש מארז מאוורר עד 400 שקל אוורור: 2 של 120 + 2 של 92/80 או יותר חברה: לא משנה ספק: עדיף אם אפשר בלי עדיף מהחברה לוג'יק או מנעה תודה יונתן
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנטית שנדרשת להדפסות רבות של חומר לימודים כמו כן לסריקות רבות של חומר הלימוד. מחפשת מדפסת שניתן לסרוק בה ציבעונית באמצעות FEEDER וכמובן גם לצלם חומר דרך הפידר. חשוב שעלות ההדפסה לדף תהיה זולה וחשוב שיהיו בה כניסות לכרטיס זיכרון כאשר סורקים. מומלץ שיהיה לה אורך חיים ארוך ושתהיה אמינה. לא חשובה לי מהירות ההדפסה ולא חשוב אם יהיה פקס. אשמח לשמוע המלצות והצעות (גם לייזר ציבעונית נילקחת בחשבון). התקציב שלי הוא עד 1500 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
:s05: הזמנתי מפנדה את המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1584&products_id=9506 הוא לא היה במלאי,חיכתי המון זמן, ןלבבסוף ביטלתי את ההזמנה שלו,והזמנתי את הספק כח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=8178 אמרתי יאללה,נשאר כבר עם המארז שלי אבל העיקר שיהיה לי ספק איכותי (ובנוסף לא רועש) אני צריך להחזיק איתו 7800GT לוח אם ABIT פטאל1טי ומעבד 3200 (יש לי 2 דיסקים וצורב DVD) עכשיו התקשרו מפנדה,המארז הגיע מחו"ל האם אני רוצה אותו? נראה לי דיי משתלם, כי בסה"כ עוד 100 ש"ח ואני מקבל מארז שנראה גם טוב וגם שקט (ספק אני לא צריך כי הוא מגיע עם ספק!!) המארז שלי גם ככה לא משהו,אז זה שווה,לגבי הספק אמרו לי פה בפורום שה…
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
את האמת? המארז שלי בסדר גמור והוא אחלה, רק שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא יותר מדי קטן, הוא טיפה צפוף למען האמת, הכבלים מבולגנים והוא לא ממש מרווח, רציתי גם ככה לפני כמה זמן לרכוש מארז חדש וחמוד. התקציב הוא 300 ש"ח ללא ספק, כמה שיותר טוב אני רוצה, תודה.
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי הרגע אל פסק למחשב הנוכחי (P4 1.5Mhz +מסך 19") בידיעה שהוא צריך לעבוד עם המחשב הבא שאקנה בקרוב (כנראה פנטיום D + מסך 19") והדגם של האל פסק הינו PRP750 של חברת Advice עם הספק 375 וואט. השאלה שלי (כנראה שאלת הדיוט) אם אני מתעד במחשב החדש לרכוש ספק של 420 וואט לפחות, האם זה אומר שהאל פסק לא יעמוד בהספק? (וזה רק למחשב עצמו , צריך גם להוסיף את ההספק של המסך), לפי דעתי הוא לא יעמוד בעומס, לכן אני זקוק להתייחסות שלכם בעניין. בנוסף, כמה הספק (WATT) לדעתכם נחוץ לאל-פסק כדי שיתמוך במחשב פנטיום D עם מסך 19 אינצ' ומדפסת. תודה מראש. dkrjvi
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אבא שלי התקין מצלמות במקום שהוא עובד,אז הוא הביא לי מצלמה אחת גם. המצלמה מחוברת דרך חשמל וכניסת AV (זה השם?) רגילה כמו שמכניסים לTV. רציתי לדעת איך אפשר לחבר את זה למחשב,הייתי שואל אותו איך חיברו לו למחשב אבל הוא לא מבין בזה לול. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי אני יודע שהנושא יחסית טחון פה אבל הרבה מאוד מההודעות יחסית ישנות אני מתלבט בין שלושת המדפסת HP 1018 HP 1020 XEROX 3117 אני רוצה להדפיס הרבה (ספרים , מאמרים,טוטריאלים וכו') למי יש את היכולות הכי טובות לעמוד בצרכים שלי ? כולל טונר ראשוני ועלות טונר אחר כך ולכמה דפים מספיק טונר של כל אחת מהן ? אני לא מצליח למצוא את המידע הזה. ובכלל אם יש המלצה למדפסת אחרת אשמח לשמוע תקציב עד 400-500 שקל
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שווה???? למחשב השני שלי שבקרוב יגיעה אלי הספק אני קונה מהארץ פשוט הטכנאי אמר לי שזה עולה 90 דולר חדש דנדש שווה???
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק UMAX Astra 2500 הוא סורק איכותי?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אפשר הארה מה יהיה טוב יותר לגיימינג עבור הבן שלי בן 14 שמחפש להשתדרג במקלדת ועכבר? מקלדת RAZR..... משחק וולורנט וכדומה. שתי המקלדות עם GREEN SWITCH - קשה למצוא YELLOW SWITCH במחיר סביר או בכלל.... לא הצלחתי סרטון אן אתר שממש משווה טוב בינן ומסביר את ההבדלים המשמעותיים. מקלדת מיכנית חוטית RAZR Blackwidow V3 https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-blackwidow-v3 או אלחוטית RAZR Blackwidow V3 PRO מקלדת מיכנית https://www.razer.com/gaming-keyboards/Razer-BlackWidow-V3-Pro/RZ03-03530200-R3U1 שלהבנתי דגם חדיש יותר 2022 מקלדת אלחוטית שאפשר לחבר גם חוטי, גם אלחוטי עם דונגל, גם אלחוטי כם בלוטות' אשמח למורה נבוכים ועזרה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
- 2 followers
-
-
אני בונה מערכת מבוססת X2 + A8N SLI DELUXE כרגע לא מתוכנן SLI אבל אולי בעתיד. כרטיס כרגע יהיה 6800GT או 7800GT הספק שמגיע עם המארזים האלה (SEASONIC) יחזיק מערכת כזו? ובכלל אם למישהו יש נסיון עם המארזים האלה (ראה, שמע) אשמח לדעת. אפשרות DEFAULT שלי זה כנראה CENTURION עם תוספת ספק שלי NEOPOWER 480.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצה למארז כמה דברים שחשובים. מארז Tower (גדול) *חובה חלון * לא חובה מקום מובנה למאווררים כמה שיותר הרבה. אני מחפש משהו בסיגנון אלגנטי כזה..לא משהו מצועצע.. עכשיו החלק הגורע, התקציב הוא כמה שפחות.כמה שפחות.הכי זול הכי טוב, אך אין לעבור את ה 400 כן כן אני יודע שיש לי ציפיות גבוהות בסכום נמוך אך מאוד אשמח אם ימצא משהו מתאים.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-