ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/optio33l.html Pentax Optio 33L !! לי היא נראית מעולה,מה איתכם?????
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל מה כדי לי לקחת? אני מעדיף של חברת לוג'יטק אבל אתם יכולים להביא הצעות של חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנטית שנדרשת להדפסות רבות של חומר לימודים כמו כן לסריקות רבות של חומר הלימוד. מחפשת מדפסת שניתן לסרוק בה ציבעונית באמצעות FEEDER וכמובן גם לצלם חומר דרך הפידר. חשוב שעלות ההדפסה לדף תהיה זולה וחשוב שיהיו בה כניסות לכרטיס זיכרון כאשר סורקים. מומלץ שיהיה לה אורך חיים ארוך ושתהיה אמינה. לא חשובה לי מהירות ההדפסה ולא חשוב אם יהיה פקס. אשמח לשמוע המלצות והצעות (גם לייזר ציבעונית נילקחת בחשבון). התקציב שלי הוא עד 1500 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי אוזנית BT של SONY ERICSSON שקיבלתי מאורנג' ואני משתמש בה לדיבור בסלולרי. האם אני יכול לחבר אותה למחשב עם דונגל BT כך שתשמש כאוזניה ומיקרופון ותאפשר לי לדבר ברחבי הבית? אם כן, האם הדונגל הזה יספק את הסחורה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1496&scat=280&tcat
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת עד 1800 שקל. חשבתי אולי על ה6213 של HP אבל אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז HEC Compucase CI-6A21 שנקנה מ-ksp לפני כחודשיים. בזמן האחרון התחלתי לבדוק את המארז, ושמתי לב, שדברים שכתובים באתר של החברה שמייצרת את המארז (ניתן אליו קישור מהאתר של ksp) לא נמצאים אצלי במארז. לדוגמא האפשרות לנעילת הדלת של המארז לא קיימת אצלי. ויש לי גם שתי שאלות: 1. באתר שלהם הם כותבים שיש למארז תעלת איוורור, מה זה אומר? 2. איפה ניתן להוסיף למארז מאווררים? האם זה הגיוני ש-ksp נתנו לי דלת "חסרה"?
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הספק הישן שלי (Enermax EG365P-VE) מתחיל לעשות לי בעיות שכרגע מתבטאות בכך שרק אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי פועל והמתחים חורגים מן ה spec. בקיצור, הגיע הזמן להחליף. חשבתי לקנות את ה Antec TruePower 480W שעולה כ 600 ש"ח אצל הדובים. יש למישהו המלצה לספק אחר בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שווה???? למחשב השני שלי שבקרוב יגיעה אלי הספק אני קונה מהארץ פשוט הטכנאי אמר לי שזה עולה 90 דולר חדש דנדש שווה???
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מבוססת X2 + A8N SLI DELUXE כרגע לא מתוכנן SLI אבל אולי בעתיד. כרטיס כרגע יהיה 6800GT או 7800GT הספק שמגיע עם המארזים האלה (SEASONIC) יחזיק מערכת כזו? ובכלל אם למישהו יש נסיון עם המארזים האלה (ראה, שמע) אשמח לדעת. אפשרות DEFAULT שלי זה כנראה CENTURION עם תוספת ספק שלי NEOPOWER 480.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך הספק TAGAN Black TG480-U01 480Watt Active PFC. האם הוא איכותי? שקט? קראתי ביקורת על ה TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt בpctip - http://www.pctip.co.il/reviews/i-Xeye.php והוא זכה לביקורת מעולה וצויין שהוא שקט באופן מדהים. לא אכפת לי כרגע אם הוא משתלם או לא, כי אין הבדלים של שמיים וארץ בין הספקים השונים, אלא רק איך הוא. תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
לא חובה שיהיה אלחוטי...
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים: Intel Celeron 1000 Mhz המחיר:79$ (445ש"ח) ו Pentium III 1GHZ- FC-PGA 133MHZ המחיר: 158$ (889ש"ח) ולמה יש שוני במחירים כל כך גדול
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20070208073750.html רק שתבינו, הם רצו להוציא לשוק גרסה עם מקשים בשחור-לבן ולא בצבע + כפתורים כמו רווח או שיפט יהיו רגילים ולא בעלי מסך או יכולת תכנות מחדש וכל זה במחיר המשתלם של 1200$ בסופו של דבר הם ירדו מהרעיון והחליטו להוציא רק גרסה צבעונית במחיר שעוד לא פורסם :-X המקלדות החדשות אמורות להגיע לשוק באפריל.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עם מיקרופון... התקציב מקסימום 130 הם לא למשחקי רשת אם אפשר תגידו סוגים וחברות שהם יחסית טובים שכך אם אני אבחר משהו אחר שאני לא ממש מכיר אז לפחות אני ידע שלקחתי מחברה אכותית
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-