ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 האם המחיר שווה אותו? או שזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 שהוא גם חייהההההה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי הגה דיי ישן שמתחבר ל- GamePort על הכרטיס קול. במחשב החדש שלי אין GamePort על הכרטיס קול. האם אני יכול לחבר את ההגה אל המחשב איך שהוא? זה הגה Dexxa מבית לוג'יטק. כאשר מתקינים אותו רגיל בוינדוס יש לבחור דריבר: 2-axis, 4-button joystick תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה מוזרה יש לי מערכת שמוחזקת על ספק ג'נרי (יחסית איכותי - יחסית!) תמיד תהיתי האם הוא באמת עושה עבודה טובה. בכל מקרה, החלטתי לשאול פה... התמונה לקוחה מאוורסט. השאלה שלי איך זה אמור להיראות ועד כמה שלי שונה... מבחינת יציבות הספק יציב, גם בזמן פעולה אין שם שינוים של יותר מ+-0.1 (דבר שיש גם במנוחה, לרוב זה לא זז יותר מ0.05 בכלל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / -
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה הגדול של כל מארז...(ATX, FULL TOWER וכאלה)... תודה...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בקיי אס פי יש 4 ספקים שיש אחרי הרשימה של המארזים..כדאי לקנות אותם? יש שניים שרשום עליהם KSP ואחריהם שניים של חברת HEC.. אז הראשון מביניהם HEC 475W (True Watts הוא טוב אתם חושבים מכיוון שאני רוצה ספק איכותי שיחזיק לי את המערכת מפני שבמארז שאני קונה הוא לא מספיק למערכת..
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד מהם, האלחוט לא כ"כ משנה לי. רק הביצועים. מי יותר טוב ? והאם זה באמת שווה את התוספת של ה 200 שקל (שאולי אפשר לקנות בהם מקלדת טובה)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף יד שכולל GPS ואם אפשר אז גם בלוטוט' ושהמחיר לא יעלה על 2K. חשוב לציין כי מאוד חשוב לי שמציאת הלוויינים תהיה מהירה וכל שאר הפעולות יהיו מהירות משום ששמתי תלונות על מחשבי כף יד שלקח להם 10 דקות למצוא לוויינים ולהראות את המיקום. בתודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי את כל הרכיבים למחשב, ועכשיו נותר לי רק להחליט על ספק כח, אני צריך יעוץ בעיקר ממי שמבין קצת מה OC עושה להספק. אני אריץ 3200+ עם זיכרון PC3200 ב - OC שיביא את המעבד מ - 2GH ל - 2.5GH דיסק - WD RAPTOR 10000 RPM ובעתיד דיסק SATA נוסף כרטיס מסך - R 9800 ובעתיד כרטיס כדוגמת ה - 6800 צורב DVD כונן DVD האם 380W יספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? תודה
-
- 16 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ישנו כרטיס PCI, אשר פעולתו היא להחזיר את המחשב תוך כמה שניות לנקודה מסויימת, בעת תקלה/אי הפעלה/ מחיקת תקיית SYSTEM סתם מתוך שיעמום, או מחיקת קובץ בזדון מהכונן. (את הכרטיס מיצרת חברה ישראלית,משווק לכל העולם) שמעתי קצת על הכרטיס ואני שוקל לקנות אותו. השימושים שלי- המחשב הוא בעצם מערכת עריכת וידאו רצינית,כבדה ויקרה, שמשמשת לי לפרנסה. מישהו שמע על הכרטיס הזה? היכן ניתן להשיגו? (לא מצאתי ב ZAP חנויות). קישור- http://www.radixprotector.com/index_il.htm#1 תודה
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה המצבב?? האם הספק של A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER הוא ספק חזק או שזה ספק גנריי ויכול להישרף לי ושווה לי להחליף אותו בספק חזק יותר או שזה ספק מעולה שרוב האחוזים לא ישרף לי? ואותו שאלה על הספקים של raidmax האם הם גנריים או הם לא והם טובים מאוד בשביל להחזיק מחשב חזק ולא להישרף...?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לכל המומחים מה דעתכם על המקלדת+עכבר הזאת, מי שקנה אותה יספר איך היא...בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עכשיו רוצה לקנות שני מאווררים למחשב שלי כי גיליתי שיש לו רק מאוורר אחד בחזית ואין מאווררים מאחרוה... אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש לי ספק ג'נרי, כתוב עליו MONO MODE model :mpt-300 . אני לא בטוח ששני המאווררים שאני רוצה לקנות לא יגרמו לספק שלי לקרוס... המערכת שלי עד כה : מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ לוח אם בראונסוויל 2 כרטיס מסך 9800 פרו של msi. 2*256 MB RAM PC 3200 יש גם כרטיס רשת rhine fast ethernet או משהו כזה (אם זה משנה) ועוד מאוורר אחד שאני לא בטוח מהו... מה שאני הולך לקנות זה את זה, ה-?Thermaltake Volcano Silent Bost? וגם ?Aluminum Case Fan? מ-KSP במחיר כולל של 190 ש'ח. אתם יודעים אם הספק שלי יחזיק מעמד??? ואם אני אקנה את זה, איך אני אדע אם הספק 'גוסס'…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני צריך ups שהוא גם מייצב מתח למחשב אחד , אמין , יציב , ועם אחריות טובה ב-300 ש"ח או אפילו להסתפק רק במייצב מתח (ups באמת חשוב לבריאות המחשב ? זה לא מחשב לעבודה רק למשחקים ושטויות ) אשמח לדעתכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה יש לכם להציע? (מכל חנות) תודה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-