ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מטרות: עיצוב גרפי - רז' 1200 - 1600 ומעלה. היה לי אינטלימאוס אבל הוא מת (מהר מידי לטעמי). חשוב לי : נוחות, משקל נמוך, דיוק.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי ENERMAX LIBERTY 500W ורציתי לדעת האם המתח של המחשב התייצב המפרט שלי בצד זה הפלט של MBM5 Sensor | Current | Low | High | Average | +-----------------------------+----------+----------+----------+----------+ |Core 0 | 1.57 V | 1.52 V | 1.58 V | 1.56 V | |+3.3 | 3.38 V | 3.34 V | 3.42 V | 3.38 V | |+5.00 | 5.05 V | 5.05 V | 5.13 V | 5.08 V | |+12.00 | 12.16 V | 12.10 V | 12.28 V | 12.18 V |
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום @!@! הייתי רוצה לקבל המלצה לwebcam האכותית ביותר במסגרת התקציב שלי... תודה!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חוטית לגיימינג עם אנטי גוסטינג ומקשי מאקרו ומקשי מולטימדיה בקיצור.... 1. תקציבכם (התקציב שלכם למקלדת ):300-350 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):300 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב/סרטים/מוזיקה/עבודה משרדית 3. בקשות מיוחדות -אני רוצה שיהיה במקלדת מקשי מאקרו/אנטי גוסטינג/הרבה מקשי מולטימדיה(חשוב מאוד)/שתיהיה חוטית כדי שלא תיהיה את הדיליי בגדול זהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה ש: 1) כשלוכדים תמונה היא תועבר בclipboard אוטומטית. 2) תהיה אפשרות בתוכנה המצורפת לשנות את שם הקובץ בו נשמרים התמונות לדוג' zeoXX.jpg ( שXX מס' התמונה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לשאול מה עדיף: סט של עכבר+מקלדת של חברה כמו לוג'יטק, או עכבר ומקלדת נפרדים (מבחינה של אם סט יכול להיות טוב יותר וזול יותר מחלקים נפרדים) שאלה שניה, זה נכון שעדיף עכבר ומקלדת חוטיים (בשביל גיימינג כמובן) כדי שמהירות התגובה תהיה מתאימה למשחק? שאלה שלישית, מקלדת G15 של לוג'יטק טובה/מומלצת? אני יודע שהיא דיי יקרה ולא יודע אם באמת כדאי להשקיע בה. לגבי העכבר, עדיף רייזור או לוג'יטק? ואם אפשר תנו המלצות על דגמים מסויימים.... תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הייתי הולך על VGA אבל בGTX260 יש רק DVI-I. תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה קטנה דמו או איזה שהוא קוד שמראה את היכולות הגרפיות של ה G3 כלומר יכולות גרפיות
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
הייתה לי מדפסת אפסון R200 שהייתי מרוצה ממנה, התחילה לעשות בעיות, החלפתי ל R270. אני מדפיס כריכות לDVD והדפסה על DVD ישירות על הדיסק, בכמויות דיי גדולות. שמתי לב שהצבעים "מתים" יותר, יותר גהויים, פחות צבע, כאילו נטייה לאפור (כמו אפקט של להוריד קונטרסט). מה הסיבה? הדרייברים דיי דומים, אותם הגדרות כמו בעבר אני שם. תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סט עכבר מקלדת. בדקתי שתי אופציות שראיתי בסקיי פיסי. שתיהן של לוג'יטק. http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm - סט מקלדת Wave, ועכבר לייזר LX8 (ממה שראיתי באתר לוג'יטק) http://skypc.co.il/pl_product~967230-0100~19~0.htm - סט מקלדת Comfort (מקלדת מפוצלת), ועכבר לייזר MX600. המחירים של שניהם דומים 480 - 450 בהתאמה. השימושים העיקריים שלי הם(כרגע) לאינטרנט, משחקים(בעיקר COD...) ומוזיקה (עובד עם תוכנת דיג'י, ושומע), אני מניח שבעתיד גם עבודה עם Office. אני לא איזה גיימר מטורף לכן אני לא רואה איך מקלדת G15 ועכבר G5 מתאימים לי מה גם ששניהם ביחד יעלו קרוב ל-1000 ש"ח (אני לא רוצה יותר מ-500) אני מחפש בעיקר נוחות בעבודה עם המקלדת וחושב מאוד נוחות עבודה …
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שמעתי על הרבה כרטיסי מסך ולוחות אם שבאים עם שלט למחשב עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.מה הן היכולות של שלט מסוג זה? הכוונה אם הוא יכול לשלוט רק בוינאמפ או בתוכנת די וי די או בכלליות איזה פונקציות יש לו 2.במידה ואין לי כרטיס מסך או לוח אם שכזה האם אני יכול לקנות כרטיס שלט רחוק למחשב בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-