ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
כשאני מסובב את הגלגלת לכיוון קדימה אז היא משתגעת.. כאילו היא גם יורדת וגם עולה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 2600XT 512Mb DDR3 AGP זכרון: Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 C3 מקלדת: X Gene Wireless Mini Keyboard w/ Optical Trackball 2.4GHz בקר משחק: Microsoft Wireless Controller for PC & Xbox 360 / Logitech® Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad שלט: Logitech® Harmony® 555 Advanced Universal Remote 1.האם ישנו זכרון אחר טוב יותר? 2.ברשותי רשת אלחוטית ובעתיד גם בקר אלחוטי האם יהיו בעיות כלשהם בקליטה? 3.כמו שאתם רואים אני מתלבט בין שתי בקרי משחק מה מומלץ יותר? 4.גם לשלט וגם לבקר משחק אין תאימות מוצהרת לויסטה אך לאחר ביקור באתר החברה מצאתי שיש האם הדבר נכון? 5.את המוצרים אני מתוון לקנות מפנדה א…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחשב ישן (פנטיום 1) התריע לי בעלייה של המחשב שהבטרייה של הCMOS עומדת להגמר.. כעקרון, מה שצריך זה ללכת לחנות והם יחליפו את זה (כמה שהבנתי זה רכיב קטן.....)? והאם הדבר שצריך להחליף בטרייה יכול לגרום לתקיעות של המחשב (פשוט המחשב נתקע)....
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב כף יד להפיג את השעמום בבית ספר :-\ הוא צריך להיות עד 900 שקל. לא חשוב צבעוני הוא לא. אפשרות להשתמש בWORD (הוא תוכנה דומה). ולתמוך בעברית , וכמובן שעדיף כמה שיותר מקום תודה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי ספק AOPEN 300W שהגיע עם המארז שיש לי כרגע. עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות (כמעט 3 שנים). האם הוא אמין ויוכל לסחוב את המערכת הבאה ? Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K ASUS P4P800 2 x GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! מאווררים (3) + מנורת פלורוסנט אם כדאי לקנות ספק חדש, אז איזה (במחיר מינימלי, אבל אמין) ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
הייתה לי מדפסת אפסון R200 שהייתי מרוצה ממנה, התחילה לעשות בעיות, החלפתי ל R270. אני מדפיס כריכות לDVD והדפסה על DVD ישירות על הדיסק, בכמויות דיי גדולות. שמתי לב שהצבעים "מתים" יותר, יותר גהויים, פחות צבע, כאילו נטייה לאפור (כמו אפקט של להוריד קונטרסט). מה הסיבה? הדרייברים דיי דומים, אותם הגדרות כמו בעבר אני שם. תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקיי אז זה המחשב שלי: Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL עכשיו כרטיס מסך אני מתלבט או את ה- 1800XT או את ה- 7900 GT, אני יכול לבחור אחד מהם במחיר של 1500-2000 שקל לא יותר. עכשיו במקרה שלקחתי אחד מהם, איזה מארז וספק עליי לקחת כדי שיוכלו לעבוד? אני מעדיף מארז לבן כי יש לי כוננים לבנים.( אבל אם יש דלת אז לא ממש משנה למה זה מוסתר) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W או אם יש משהו אחר אז תרשמו. ביחד(הכוונה גם לספק ולמארז) שיעלה 600-700 שקל. תודה מראש, אלעד.
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן עכבר של LOGITECH G9) למשחקים לאחר התקנת הדרייבר התוכנה מופיעה כך (כמו בתמונה) ואני לא מצליח להגדיר לו את הכפתורים שלו למרות שניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב כמו שכתוב... אם מישהו מכיר את הבעיה תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל ספק הכוח שלי כנראה נדפק (אין משהו אחר שלא טוב היות והכל חוץ מהקופסא חדש) איפה אני קונה ביום שבת ספק כוח 400 watt מישהו אולי יודע ? וכמה זה אמור לעלות ?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי את הסטיק של מיקרוסופט האלחוטי התקנתי את התוכנה חיברתי את המגלה שלו למחשב אותו הכל עבר חלק, הסטיק עבד לי. השתמשתי בסטיק ל 360, ועכשיו רציתי לחבר אותו שוב עם המחשב, עשיתי גילוי, שניהם הבהבו שגילו אחד את השני, אבל הסטיק ממשיך להבהב והמחשב גם לא מראה אותו ??? הסרתי את התוכנה שינית פורט שום דבר לא עוזר :-\
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של CoolerMaster (זה שמגיע עם Centurion 5). במחשב יש - לוח אם GA-K8NXP-9 Nforce4 Ultra של גיגהבייט (אודיו, 2 כרטיסי רשת, Dual Power System מותקן) מעבד AMD64 3200 2X512 זיכרון RADEON x300 PCI-E כרטיס WIFI כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV 2 כוננים קשיחים ATA 2 כוננים קשיחים SATA DVD צורב DVD לUSB מחוברים: לוח WACOM עכבר+מקלדת אלחוטיים של לוג'יטק דונגל Bluetooth סורק Cannon Lide20 (מקבל את החשמל מהUSB) דונגל HASP לפריהנד מדי פעם דיסק-און-קי עשיתי בדיקה עם אחת מהתוכנות שמחשבות כמה וואטים המחשב צורך והגעתי ל380-390 מצד שני הכל עובד חלק, אין לי בעיות. צריך לדאוג?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם זה יותר מסתם מארז יפה... והאם קשה להרכיב אותו כי המוחר בחנות הריד אותי ממנו רק בגלל שהוא אמר שלא בטוח שיהיה לו זמן להתעסק עם הערכבה וגם לנהל את החנות בו זמנית .. מה אתם אומרים? תודה..
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ראיתי מארז יפה ומתאים לי עם ספק איכותי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4195 רציתי שתיתנו לי חוות דעת רצינית בנושא ואת התאימות שלו ללוחות קונרו ,כי לפי מה שהבנתי הוא מחזיק את הלוח הפוף. עוד דבר אם יש בידכם מידע על משהו טוב יותר או על מארז אחר יפה בפשטותו מותאם לצרכים שלי ולא מרעיש אשמח לתגובות. תודה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש אוזניות לכדי חוות דרכן סרטים ב5.1/7.1 לא הצלחתי להבין אם באוזניות כמו corsair hs1 או לוגיטק G35 יש משהו מיוחד שיוצר את אפקט הוירטואל סראונד או שרכישת כרטיס קול שתומך בוירטואל סראונד ואוזניות סטריאו רגילות טובות (סנהייזר כלשהן) גם יצליחו להעניק לי חוויה דומה (ואפילו טובה יותר) אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מקסימום תל אביב. אם אסור לפרסם חנויות (לא זוכר כבר מה החוקים אומרים), אז כמובן אשמח להודעה פרטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-