ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
עד 400 - 500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את העכבר הזה וקראתי פה בפורום שאפשר להגדיל את הDPI שלו או משהו... איך עושים והאם כדאי? :s05:
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מבין ארבעתם: http://noacomp.co.il/Category.asp?q=iMON מישהו יכול להגיד מה ההבדלים בין ארבעת הדגמים? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו אביזרי משחק. חשבתי על EBAY אבל נראה לי קצת לא בטיחותי ואמין. אם מישהו מכיר אתר/חנות בישראל או בחול שמוכרים בזול גיימפאד אלחוטי (עדיפות לקורדלס ראמבלפד 2 של לוג'יטק) אשמח אם ירשום כאן או ייתן לינק. עריכה: ראיתי באתר הרשמי של לוגיטק ששני ראמבלפאד אלחוטיים עולים שם כמו אחד בארץ. יש אפשרות לעשות משם משלוח לישראל ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחפש מארז למחשב כולל ספק ב400ש"ח המחשב מבוסס AMD 3000+ כולל כרטיס מסך x800xl 256 עם 1G זיכרון האם המארז compucase ci-6a21 הוא טוב? ומה ההבדל בין שני אלה? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ? HEC Compucase CI-6919 400W? התחתון יקר יותר, האם עדיף? ראיתי אותם ב KSP
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20070208073750.html רק שתבינו, הם רצו להוציא לשוק גרסה עם מקשים בשחור-לבן ולא בצבע + כפתורים כמו רווח או שיפט יהיו רגילים ולא בעלי מסך או יכולת תכנות מחדש וכל זה במחיר המשתלם של 1200$ בסופו של דבר הם ירדו מהרעיון והחליטו להוציא רק גרסה צבעונית במחיר שעוד לא פורסם :-X המקלדות החדשות אמורות להגיע לשוק באפריל.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת hp p1005 שעבדה נהדר על WIN 7 ועכשיו על WIN8 היא עושה צרות צרורות... רשמית - אין תמיכה עדיין. ניסיתי את כל הפתרונות שקיימים באינטרנט, המדפסת מדפיסה מתי שבא לה. לא ניתן לגשת להעדפות הדפסה. קיצר - נמאס. אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל פשוטה - לשימוש ביתי. חובה שתתמוך ב windows 8 64 bit חשוב שיהיה טונר חלופי - כמה שיותר זול. עדיפות למדפסת אלחוטית - אבל לא קריטי. מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם המצלמה Kodak EasyShare CX4200 טובה, כי אני יכול לקנות אותה במחיר 850 שקלים שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מישהו יודע מה חדש ב SETPOINT החדש ? בפורומים שלהם ראיתי ל 4.24 שמכיל עדכונים ל BLUETOOTH ושטויות כאלו אבל לא מצאתי מידע על 4.4. אוקי, 4.4 מצאתי http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=7776&p_created=1201739598&p_sid=5PiR1zYi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAsMTAmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PXNldHBvaW50IDQuNCBjaGFuZ2Vz&p_li=&p_topview=1 וגם אולי מישהו יודע איפה רשום מה התיקונים של ה FIRMWARE לעכברים משפרים ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
מארז שחשוב שהיה לו קירור טוב עם ספק אמין וחזק אבל מארז שלא ייפתח יותר אחרי ההרכבה ולא מארז יקר מקצועי אלא משהוא שעושה את העבודה של הקירור ושהספק יהיה אמין סביבות 300שקל בלי לחונות ראווה ושטויות הכי פשוט שיש מבחינת תוספות אבל קירור טוב
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה איזה אחד משני הגאדג'טים לקנות. התחלה חשבתי לקנות IRIVER H10 או CREATIVE ZEN MICRO אבל המליצו גם לחשוב לכיוון הסמארטפונים יותר נכון לכיוון של הנוקיה 6260 http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6260/index.htm כפי שאפשר לראות לטלפון הזה יש יכולות של MP3 וכרטיסי הרחבה וגם הוא מאד מאד מגניב ;D המחירים הם כמעט שווים לא יותר מ60$ הבדל לטובת הנוקיה...... השאלה שלי היא מה עדיף? הכמות של הזכרון פחות חשובה לי זאת אומרת בנוקיה אני יכול לשים כרטיס של 512MB ואני יהיה מרוצה מאד... אולי יש לכם אפילו הצעות אחרות לסמארטפונים שכדאי לבדוק באותו טווח מחירים (2000 ש"ח) תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איזה ספק אתם ממצליצים הכי טוב שנותן את התמורה לכסף מחיר עד 500 שקל שאמור להחזיק מערכת כזאת Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 M.BOARDS for AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 1 MEMORY DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 VGA CARDS xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 2 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Units 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
את האמת? המארז שלי בסדר גמור והוא אחלה, רק שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא יותר מדי קטן, הוא טיפה צפוף למען האמת, הכבלים מבולגנים והוא לא ממש מרווח, רציתי גם ככה לפני כמה זמן לרכוש מארז חדש וחמוד. התקציב הוא 300 ש"ח ללא ספק, כמה שיותר טוב אני רוצה, תודה.
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כשאני מסובב את הגלגלת לכיוון קדימה אז היא משתגעת.. כאילו היא גם יורדת וגם עולה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקי אז כדי את http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en ????
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של thermaktake ומשם לקישור למארזים בכל מקרה אני רוצה לקנות את המארז הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000d.htm והם רושמים שם ומראים תמונות מאוד מעניינות על המארז כולל את התוספות שלו (מאווררים וכו') אבל עם כל התוספות פתאום שמתי לב לבעיה ממש מזערית: איפה יש שם מקום להתקין את הכונן DVD, הצורב הכונן דיסקטים וכד'? תודה מראש ועוד משהו: אתם יכולים בבקשה לפרסם מה המחיר של זה ואיפה אפשר לקנות את זה (עדיף אתר אינטרנט בארץ)..
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המלצה לגיים פאד תקציב 150 שקל שימושו העיקרי פיפא ופרו אבולשן......... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר שבוע בין חנוית מחשבים מחפש מדפסת זולה וחסכונית וכבר לא מוצא את עצמי אני מחפש מדפסת משולבת,לא חייב עם פקס אם זה יוזיל עלויות,בסביבות העד 350 שקלים האם כדאי עם 4 מיכלים? האם רק עם 2 מיכלי דיו איזה חברה כדאי ואמרו לי שיש מדפסות עם מחסניות XL תמליצו לי בבקשה על דגמים כדי שאוכל להדפיס בלי לקרוע את הכיס מה שנקרא הרוב אני מדפיס בצבע שחור לבבן השימושים של סטודנט
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אוקיי אז זה המחשב שלי: Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL עכשיו כרטיס מסך אני מתלבט או את ה- 1800XT או את ה- 7900 GT, אני יכול לבחור אחד מהם במחיר של 1500-2000 שקל לא יותר. עכשיו במקרה שלקחתי אחד מהם, איזה מארז וספק עליי לקחת כדי שיוכלו לעבוד? אני מעדיף מארז לבן כי יש לי כוננים לבנים.( אבל אם יש דלת אז לא ממש משנה למה זה מוסתר) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W או אם יש משהו אחר אז תרשמו. ביחד(הכוונה גם לספק ולמארז) שיעלה 600-700 שקל. תודה מראש, אלעד.
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-