ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בתמונה בסקירה שיש לכם (שהיה מאוד מעניין) שאין שם מקום לחיבור המסך לספק. אז איך אני יכול לחבר את המסך לחשמל ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על המארז צונאמי למחשב החדש (עוד שבוע ) אבל הציעו לי את המארז סופרנו שלא ממש שמעתי עליו עד עכשיו. בדקתי באתר של TT וראיתי שהוא ממש ממש דומה לצונאמי חוץ מזה שהוא מפח והצבע שלו מבריק. עכשיו חיפשתי השוואות ביניהם (300 שקל הפרש לטובת הסופרנו שווים בדיקה) ולא מצאתי משהו ממצה אז רציתי לשאול אם מישהו שמע פרטים על שניהם ויכול לתרום לי קצת מידע על ההבדלים. תודה נ.ב. אני עדיין נוטה לטובת הצונאמי למרות ההפרש הכלכלי יש בו משהו יותר יפה שאני לא יכול להסביר.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני חייב באופן דחוף להעביר איזה טראק מממיני דיסק של סוני שיש לי... חיברתי הכל ודרך תוכנה העברתי קובץ אבל הוא בפורמט OMA לפי החיפוש בגוגל שום דבר לא עזר לי... מה אני עושה בדיוק? אני הופכים אותו לWAVE\MP3?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני נוסע לאילת ואז חשבתי ללא מע"מ אז איש שם איזה חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם עכבר נורמאלי למחשב לא במחיר מופרז? ואיזה עכבר כדאי?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php כמובן שעדיף שהמארז יהיה נקי כמה שאפשר.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום @!@! הייתי רוצה לקבל המלצה לwebcam האכותית ביותר במסגרת התקציב שלי... תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי אני יודע שהנושא יחסית טחון פה אבל הרבה מאוד מההודעות יחסית ישנות אני מתלבט בין שלושת המדפסת HP 1018 HP 1020 XEROX 3117 אני רוצה להדפיס הרבה (ספרים , מאמרים,טוטריאלים וכו') למי יש את היכולות הכי טובות לעמוד בצרכים שלי ? כולל טונר ראשוני ועלות טונר אחר כך ולכמה דפים מספיק טונר של כל אחת מהן ? אני לא מצליח למצוא את המידע הזה. ובכלל אם יש המלצה למדפסת אחרת אשמח לשמוע תקציב עד 400-500 שקל
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אהלן לעוזרים. אני מחפש קופסא שתכלול גם DVI אם אפשר במסגרת התקציב. יש כל כך הרבה סוגים שאני ממש התבלבלתי, זאת, נוסף לאי ההתמצאות שלי בנושא. ראיתי בפנדה מגוון רחב של קופסאות אבל לא ידעתי איזו חברה נחשבת לטובה בתחום. אני אשמח לכל עזרה. טוב, אחרי נבירה קלה מצאתי את המוצרים הבאים: הדגם הזה של חברת ATEN עולה 382 ש"ח באתר למיר מחשבים http://www.dcsil.com/newd/info_heb.asp?pro_id=849 יש גם את הדגם הזה של חברת D-LINK שנראה לי מוצלח במחיר של 184 ש"ח. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6231&catcode=456&AdCat=&parentid= הם אמנם ללא DVI אבל זה הכי טוב שמצאתי. מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלוםם יש לי מחשב נייד: HP Pavilion dv6515ej ונישבר לי המטען וניגמר לי האחריות ואני רוצה ליקנות מטען חדש ואני לא יודע איפה וזה לא מטען רגיל של HP זה מטען מיוחד שהוציאו בישביל המחשב הזה ניסיתי בכמה חנויות בתל אביב ואין להם כזה מטען אז כניראה שהוא דיי נדיר בארץ אני צריך שתגידו לי איפה אני יכול ליקנות את המטען... זה דחוףףף תודה לעוזריםםם
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו ששתי החברות בעצם שייכות לקונצרן אחד שמייצר את הספקים שלהן תחת אותם קריטריונים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך נתונים של הספק במארז של A-TOP הדגם או A-BLADE ואם הוא יכול להחזיק מערכת של לוחם אם G1 של גיגה בייט כרטיס מסך X1800XT או X1800GTO2 שני ארדיסקים כונן די וי די מעבד PD940 ומאוור BIG TYPHOON אני מוצא נתונים על המארז אבל לא מצאתי נתונים על הספק שלו מה ההספקים שהוא מוציא וכמה חיבורים יש לו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם יש מקלדת עם מקשים שקטים כמו של נייד/מק זה יהיה מעולה אני שונא את המקלדות הענקיות שתופסות חצי שולחן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
כנראה הבעיה של המחשב שלי היא עקב המקלדת. כי ניסיתי לחבר מקלדת אחרת שלא עובדת (עובדת אך לא מגיבה) ולהוציא אחרי שמערכרת ההפעלה עלתה ולשים את הלוג'יטק שלי (שלחוסר מזלי האחריות נגמרה בידיוק לפני עשרה ימים) והמחשב נתקע. כך שאני חושש שמקור הבעיה היא המקלדת. אבקש המלצה למקלדת הנוחה והזולה ביותר שניתן למצוא. תודה מראש, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע מה חדש ב SETPOINT החדש ? בפורומים שלהם ראיתי ל 4.24 שמכיל עדכונים ל BLUETOOTH ושטויות כאלו אבל לא מצאתי מידע על 4.4. אוקי, 4.4 מצאתי http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=7776&p_created=1201739598&p_sid=5PiR1zYi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAsMTAmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PXNldHBvaW50IDQuNCBjaGFuZ2Vz&p_li=&p_topview=1 וגם אולי מישהו יודע איפה רשום מה התיקונים של ה FIRMWARE לעכברים משפרים ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא חובה שיהיה אלחוטי...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-