עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מדובר במצלמה של fujifilm, אם הדגם רלוונטי אעלה אותו עוד מספר דקות...

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. Started by chenrp,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by axon,

לחבר טוב יש יומולדת, הבחור מתעניין בשלטים למחשב ... חיפשתי חיפשתי ולא ממש מצאתי המלצה פה לשלט למחשב :s05: (אם יש אז יצאתי קצת טאמבל) אז לפני שהבוס שלי מגיע וחונק אותי על זה שאני יושב על המחשב יותר מידי אני אצא בבקשה נואשת.... יש המלצות ? או להתייאש ופשוט לקנות מה שנראה טוב ויפה ??? אני כבר די אובד עצות :'( אין ממש מגבלת תקציב זה פשוט צריך להגיע בקרוב או להיות איפשהו באיזור המרכז כדי שאני אוכל לקחת את זה תודה או משהו

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by gadits,

האם יש חיה כזאת?!?! מארז טוב שבא ביחד עם ספק כח טוב ולא ג'נרי שגם יתאים לOC

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by sessler,

הכותרת אומרת הכל. אני צריך ספק שיחזיק מערכת עם 6800GS בלי שום ספקות ובעיות. בבקשה כמה שיותר זול (אבל כמה שיותר איכותי).. אם אפשר אז לא לעבור את ה300. תודה מראש. ד"א, אם מישהו תריך לדעת אז יש לי מעבד 2.6.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by nevoy,

שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by GRiM,

אני מחפש עכבר חדש למשחקים, עכבר כמובן טוב, מהיר ולא אלחוטי. שמתי לב למשהו שנקרא DPI ולא הבנתי מה יותר טוב - הרבה או קצת DPI? אני חושב לקנות עכבר מסוג Smartcom Egronomic Wheel Mouse 400DPI ב-63 ש"ח:

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by Leonardan,

ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by יוסי כהן,

המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום הזמנתי מחו"ל עכבר אלחוטי מדגם Delux Wireless Vertical Upright M618 Laser Mouse Ergonomic Gaming, וקיבלתי אותו ללא חיבור הUSB. הניסיונות לאתר את המוכר וכו עלו בתהו. השאלה שלי היא: 1. האם יש דרך למצוא חיבור אחר תואם, ואם כן איפה? 2. האם ניתן להחליף את הרכיב בלוח העכבר ע"מ לחבר אותו למשדר אחר?

11. Started by EG,

אני מתכנן לקנות עכבר חשבתי על MX 700 של לוג'יטק. רק אם אפשר לקבל חוות דעת - האם הוא מתאים למשחקים שמזיזים בהם את עכבר במיהירויות גבוהות? ??? למשל ב - ET.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by xladead,

as the topic sez i just want a silent comp יש לי רק שני מאוורירים generic וכמובן מאוורר של המעבד amd athlon 1800xp generic כל אלה יחד יוצרים רעש בדרגה מסויימת אבל לאחר מספר ניסויים . מצאתי שיהיה לי הרבה יותר יעיל למצוא דרכים להשתיק את ההארד דיסק ואת ספק הכוח ואם אפשר גם את הסידירום בשביל שקט. - אחר כך אפשר להתעסק במאווררים generic fans אז בקיצור אני מחפש המלצות ל - ספק כוח 350-400W שקט מאוד,זול,וניתן להשגה פה בארץ - מצאתי בפאנדאס ספק כוח של Antec SmartPower 300W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=3488 זה טוב ? או ש...(תגידו לי אם זה בכלל יעזור) חשבתי על אולי פשוט לקנות מאוורר שקט 60ממ או 80ממ של זאלמאן (קראתי שלהם יש …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יצאה גרסה לחדשה ל-Logitech Gaming Software ונוספה תמיכה בעכברים הבאים (במקום Setpoint): G9, G9x, G100, G500, G700 ,MX518 להורדה היכנסו לאתר של לוג'יטק לטאב התמיכה, ביחרו בעכבר שלכם ולחצו על Downloads.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by almonime,

אולה אמיגוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע בנושא כך שאם פיספסתי משהו ויצאתי אהבל, תפנו אותי בבקשה לאן שצריך ואני אמשיך לבד. מישהו קנה, ראה אצל חבר, ניסה אצל הסבתא, בדק איפשהו בעצמו את העכבר המדובר ? אה, כן, קראתי בערך גזיליון ביקורות בנושא והוא נראה כעכבר מגניפיקו אך אני מעוניין בדעה של מישהו שכבר מישמש אותו ואולי יכול להוסיף. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  15. ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  16. ראיתי אותו במבצע בפנדה ב700 שקל. אני צריך מארז HIGH END עם אורור טוב כי המארז שלי חנוק אני צריך מארז מקסימום במחיר הזה האם זה המארז בשבילי ?

17. Started by haim85,

מישהו יכול להגיד לי מזה המוצר הזה ? DeckLink HD Extreme http://www.blackmagicdesign.com/products/decklink4kextreme מזה בדיוק?מזה עושה? מה ניתן לעשות עם זה? לאיזה קטגוריה זה ניחשב? תודה :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה חבר שלי משדרג את המחשב שלו הוא הולך לקנות AMD 64 4000+ או AMD 64 X2 3800 לוח DFI LANPART NFORCE 4 SLI-DR ו GIGABYTE GEFORCE 7800 GTX המחשב יעבוד ללא אוברקלוק לינק לספק http://www.thermaltake.com/purepower/W001920.htm אם לדעתכם הספק לא יחזיק אז תציעו הצעות לספק חדש גג 700 שקל תודה לכל מי שיעזור

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Gallahav,

קודם כל אני רוצה לשאול מה עדיף: סט של עכבר+מקלדת של חברה כמו לוג'יטק, או עכבר ומקלדת נפרדים (מבחינה של אם סט יכול להיות טוב יותר וזול יותר מחלקים נפרדים) שאלה שניה, זה נכון שעדיף עכבר ומקלדת חוטיים (בשביל גיימינג כמובן) כדי שמהירות התגובה תהיה מתאימה למשחק? שאלה שלישית, מקלדת G15 של לוג'יטק טובה/מומלצת? אני יודע שהיא דיי יקרה ולא יודע אם באמת כדאי להשקיע בה. לגבי העכבר, עדיף רייזור או לוג'יטק? ואם אפשר תנו המלצות על דגמים מסויימים.... תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by nehmia,

אני נוסע לאילת ואז חשבתי ללא מע"מ אז איש שם איזה חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם עכבר נורמאלי למחשב לא במחיר מופרז? ואיזה עכבר כדאי?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני חדש פה D: קניתי לא מזמן את הסט של לוגיטק MX3200, המקלדת זוהי המקלדת אחת הטובות שראיתי והשתמשתי מכל הבחינות, לגדי העכבר אני מתלבט בגלל שאני משחק הרבה במשחקי FPS והוא קצת גדול ליד שלי... אז חשבתי לקנות את הG7??? כדאי? או שבכלל כדאי לקנות את הG5??? ספרו לי על העברים האלה. אין בעיה אם תקציב

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. כמה יעלה לי בערך המדפסת אים הדיו והדפים ביחד?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  23. שלום, המדפסת שלי (HP Officejet All in One 5610) הפסיקה להדפיס לאחר שש שנים :-( אני מחפשת מדפסת דומה ואיכותית. ראיתי מדפסות עם שני ראשי דיו וגם כאלה עם 4 ראשי דיו. לא יודעת מה עדיף... בנוסף, בשיטוט באינטרנט (בארץ ובחו"ל) קראתי חוות דעת סותרות על חלק מהמדפסות. לכן, אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בפועל. אני לא צריכה שהמדפסת תהיה אלחוטית, וכן מחפשת מדפסת שקטה יחסית ולא גדולה מהמדפסת הנוכחית שלי). אשמח לעזרתכם, מיכל

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, העכבר שלי יהיה Razer DeathAdder (יש מצב שזה יתחלף ל Logitech MX518). התקציב הוא עד 200 ש"ח בלי אפשרות לחרוג. השימושים הם משחקים ועבודות משרדיות (החלוקה היא 50:50 אז שניהם חשובים באותה המידה). האיכות של הפד יותר חשובה לי מהביצועים. אלה הם הפדים שאני מתלבט בינהם: 1. Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=10522&affid=1492 2. Razer eXactMat Mouse Pad http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814 3. Razer Goliathus Standard Mouse Pad Speed http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24819 4. Razer Mantis Professional Gaming Speed http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=RZ02060100&Cat2Cat1ID=23&Ca…

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  25. אהלן, בעקבות המלצות פה בפורום, בעיקר של רונאלדו, החלטתי לרכוש את ה- HP PSC3183 באייבורי בגלל המחירים הזולים והקירבה לביתי. כשהגעתי לסניף והמוכר התקשר למישזהלאיהיה כדי להזמין את המדפסת הספציפית הזאת שלא נמצאת אצלהם במלאי, התברר שאין אפשרות כי לטענתו זה דגם שעבר זמנו. הוא הציע לי את ה- F4180 במקומה, אני הסכמתי והזמנתי במחשבה שבמקסימום אני אבטל במידת הצורך. כאן אני פונה אליכם (רונאלדו? ;D) בשאלה - מלבד קורא כרטיסים, מה אני מפסיד פה? או שאולי אני בכלל לא מפסיד אלא רק מרוויח, גם במחיר (374 ש"ח במקום 400++) וגם בגלל הדגם החדש כשהמינוס היחידי הוא הפיצ'ר הנ"ל? נ.ב. אם כבר מתייעצים... הזמנתי גם את ה- Microsoft Wireless Optical Desktop Elite for Bluetooth יקר אבל בלוטות' (זה י…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.