ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי בעיה מוזרה בעכבר האופטי חוטי של מיקרוסופט כאשר אני לוחץ על הגלגל בכדי לסמן את אמצע הדף ולהתחיל לשחק עם התמונהשמאל ימין למעלה למטה זה עובד יופי כל עוד אני לא עוזב את הכפתור מה שבפועל אמור לקרות תקנו אותי אם אני טועה הוא ליחצה אחת לסימון ואז המשחק חןפשי לחיצה שנייה משחררת מה גם ברגע שאני מנסה לעזוב את הכפתור הדף קופץ בהמהירות בזק לסוף הדף מה שנראה לא הגיוני העכבר מחובר ב PS2 מה יכולה להיות הבעיה :s05: בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כזה: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 4X256MB RAM 400MHZ DDR GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IDE WD 160GB 2nd HD IDE Hercules Game Theater xp 7.1 NEC 3500A DVD-RW IDE Toshiba 16x48 DVD IDE Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA ? האם הספק יסחוב (HEC 300 ART)? והאם אני צריך כבל מיוחד לשם חיבור SATA? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ככל הנראה AMD מקדמת את צעד השיוק של מחשב ה-PIC וכעת הוא מוכרז באתר שלהם: http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_12095,00.html
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הספק למחשב הנ"ל נשרף (ולא לקח איתו רכיבים נוספים) השאלה אם לשים hec er-t או ספק ג'נרי ב80 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אתם רואים את ה-Pin 10 (USBOC) משהוא יכול להגיד לי למה הוא משמש? כי כפי שאתם רואים בתמונה הזאת: בסוף החיבור הוא מבקש GND נוסף ואני רואה שיש שם גישור שכזה עם חוט שחור... עכשיו השאלה היא האם הפין העשירי לא ישבש לי משהו והאם זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למודינג ללא ספק כוח!! המחיר שאני מוכן לשלם עבור המארז זה עד 100 ואני מקווה שתוכלו למצוא לי אפילו ב50 אם יש מצב. בכל מקרה המארז צריך להיות דף נקי בלי שום מודינג עשוי העדפה לצבע לבן. ושיהיה קל לעבוד עליו מבחינת חיתוך צביעה וכו.. תודה למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות מילד אחד מהבית ספר שלי פד FUNK יד שנייה ב80-100 ש"ח אני לא יודע כמה עולה חדש הוא אמר לי שזה עולה 160 חדש ואני לא יודע אם זה נכון.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי בכלליות אם זה פד טוב? ולינק לאתר שמוכר חדשים כאלו תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הספק כוח שלי שבק חיים (אחרי שנה וחצי באופן מסתורי) ואני מחפש ספק כוח חדש, אמין, עם ביצועיים נורמליים. המחשב יכול לפעול כמה ימים, כך שאני מחפש ספק שמקרר טוב לזמן ארוך. התקציב שלי הוא עד 200 שקלים, ולפי מה שקראתי כאן ובשאר מקומות, חברת HEC היא טובה בתחום. אשמח אם תתנו לי דגמים שונים וכן לינק לחנויות הידועות כאמינות וזולות. נתונים כלליים על המחשב: P2.4 GHz 512 DDR G-Force 4 128 Ti 4880 (Asus) לוח אם Asus מקווה שאלה נתונים מספיקים תודה! 8)
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (תתחדש לי )... AMD 64 3200 EPOX 8KDAJ3 SAMSUNG 512 DDR 400 MSI RADEON 9800 PRO NEC 3500A DVD-R LITEON DVD X16 HP OFFICEJET 5510 HYUNDAI Q17S LCD-TFT וכול זה במארז - HEC 6A19 ... אבל , לא חשבתי בכלל על להחליף ספק ...? זה מאוד קריטי ? אני לא יצליח לעבוד או להריץ משחקים ? תענו לי כי אני קצת מודאג !!! :(
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
משום מה אני תקוע בבחירת המארז החדש למפרט שלי וזה מעקב את ההזמנה שלי בא לי נורא מארז סטייל G5 ואני התחלתי להסתכל על ה - Antec P160 לפני שאני משתגע לגמרי ושם 940 ש"ח על מארז, רציתי לשאול אם אני יכול להניח שזה מארז שישרת אותי כמה שנים טובות (3 שנים פלוס) או שמדברים כבר על סטנדרט חדש (BTX?) ובשדרוג הבא הלוח אם כבר לא יתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום שאני צריך לשאול את השאלה אם לא אז סליחה מראש. יש לי שאלה וזה פשוט לא נראה לי הגיוני. איך ייתכן שמארז הכולל ספק של 350W ומעלה יעלה בערך ולעיתים פחות מספק בלבד??? פשוט רציתי להוסיף כמה מאווררים ליופי ואיזה אחד למעבד והספק שיש לי כרגע 230W לא יספיק, ואז חיפשתי ספק חדש של 400 ומעלה וראיתי שיותר משתלם לי לקנות כבר מארז עם ספק ו2 מאוורים שכלולים בספק וזה יעלה כמעט כמו הספק שרציתי לקנות Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-