ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המצלמה Sony DSC-P1 ? איך האיכות תמונה שלה ואיך היא ביחס למצלמות אחרות במחיר שלה? ובכלל המצלמות של סוני טובות? תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php כמובן שעדיף שהמארז יהיה נקי כמה שאפשר.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא טביעות אצבעות שעובד על ווינדוס 7 גרסת ה-64 ביט. יש חיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי זכרון RDRAM של Samsung שאמור לעבוד במהירות של 800 MHz שמתי לב היום שביצעתי אתחול מחשב, שבהודעות השונות בפתיחת המחשב כתוב לי: RDRAM Clock : 400MHz האם כך זה צריך להיות? זה לא אמור להיות 800MHz? אם יש בעייה, האם זה כוונון ב-Bios או שמא הזכרון שלי שונה ממה שאני חושב שיש לי (המחשב סה"כ בן חודשיים). תודה על המידע מראש.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה סט יותר טוב למשחקים ולשימוש כללי במחשב. Microsoft Reclusa Gaming Keyboard Microsoft HABU GAMING Mouse או Cordless Desktop WaveוLogitech http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2565
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
Hi there Any hints on choosing UPS for home system, including PC(P4-2.8, 1Gb memory, 2 hard drives-120Gb each, Radeon9600xt, DVD-ROM, DVD writer) + 17" LCD monitor + ADSL modem + WirelessRouter + sound system+ web camera. How much power should I buy ? What other parameters should not be overlooked ? Any suggestions? Thank you in advance
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים מדריך איך לנקות את הציוד ההקיפי ורציתי להביא אותו לכאן כדי שתתנו חוות דעת ועוד כול מני שטויות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407745 אני בעקרון הגעתי מגיימר אז זה מדריך שרשמתי קצת אחרי (או לפני) שהצטרפתי ... אם אתם לא מאמינים שזה אני (אני חושב שאתם מאמינים אבל לא משנה) אתם מוזמנים להשוות את פרטי הפרופיל ..... *אני לא מפרסם את גיימר ושלא תחשבו על זה בכלל !!!!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחרי חצי שנה וקצת של שימוש היום מתה לי הזיבורד האם זה קרה לעוד מישהו? יש אחרויות עליה ואם כן מי נותן אותה?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 איך הספק הזה? האם הוא שווה את המחיר-530 ש"ח? אני מעוניין בספק מודולרי תודה
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש למשחקים, עכבר כמובן טוב, מהיר ולא אלחוטי. שמתי לב למשהו שנקרא DPI ולא הבנתי מה יותר טוב - הרבה או קצת DPI? אני חושב לקנות עכבר מסוג Smartcom Egronomic Wheel Mouse 400DPI ב-63 ש"ח:
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=113&catcode=151 זה מספיק לספק שלי (500 GENERIC) עד שאני אקנה חדש ואם אני קונה אני קונה את זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-104-151&depa=0
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני יכןל להשיג חישן טמפרטורה או אולי יש דרך אחרת למדוד טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת עד 1800 שקל. חשבתי אולי על ה6213 של HP אבל אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-