עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by natan805,

קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר צבעונית לבית. מהסקרה שעשיתי, נראה שבטווח המחירים התחתון, המדפסת עם התמורה הטובה ביותר למחיר היא: HP Color LaserJet Pro MFP M277n B3Q10A שעולה 1250 ש"ח בחנות הזולה ביותר לפי זאפ. כמה דברים: 1. אשמח להשגות בנוגע למדפסת הזו או בנוגע למחיר אם מישהו מכיר. 2. למדפסת חיבור LAN בלבד בלי WIFI. האם זה אומר שכל עוד אני מחבר אותה לראוטר ישירות אני אוכל למצוא אותה ברשת בWIFI או שהיא חייבת להיות מחוברת קווי למחשב? 3. האם הטונרים במדפסת לייזר מגיעים חצי ריקים כמו במדפסות הזרקת דיו כדי שנצטרך לקנות טונרים תוך זמן קצר ולהוציא עוד המון כסף בזמן קצר? המון תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by dorratz,

אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. Started by manco,

קיבלתי מדפסת לייזר, אך החיבור שלה הוא כבל של 37 פינים שמתחבר לכרטיס תואם שצריך להתקין במחשב - אבל אי אפשר, כי החיבור של הכרטיס (לחריצים בלוח אם) הוא מאוד מאוד ישן ואין במחשבים החדשים כזה חיבור. לכן אני צריך או מתאם מ-37 פינים ל-LPT (חיבור של מדפסת רגילה), או כרטיס PCI עם יציאה של 37 פינים. האם קיים אחד (או שני) הדברים האלה? תודה מראש, זה חשוב מאוד לעבודה שלי...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by Holy,

אתם יכולים להמליץ על מצלמת אינטרנט שחור (חובה) שיש לה תפס למסך LCD (חובה) מה דעתכם על זאת? Logitech QuickCam® Communicate http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1131 יש למצלמה הזאת גם דגם Logitech QuickCam® Communicate STX מה ההבדל בין זה עם STX לזה בלי?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. היי האם ישנה אפשרות לחבר שני ספקי כוח וליצור ספק כוח חזק יותר מהרגילים ? אם יש אפשרות אפשר לקבל מדריך איך לעשות זאת? תודה לכל המגיב

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. Started by Snufkin,

רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by pakomako,

חברה מה דעתכם על ספק שבא עם המארז למה יש לי אחד 500 וואט אבל זה נראה לי קצת מוזר... שזה עולה 250 שקל כולה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by Gnome,

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המצלמה הזו (PHILIPS PCVC740K-TOUCAMPRO) כי לא מצאתי עליה הרבה מידע, אם אתם מכירים אותה אז איך היא? האם יש לה זום? ועוד כל מני דברים... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל לינקים וקישורים לדפים של הסבר או כל מני דברים של המצלמה הזו ד"א: מה לדעתכם עדיף, היא או ה LOGITECH QUICKCAM PRO 4000? כל העניין הוא שאני רוצה לצלם דרך הטלסקופ שלי ואני יודע שאותה קל יחסית להתאים לעדשה של הטלסקופ אז רציתי לשאול אם גם ה QUICKCAM PRO 4000... בכל מקרה אם אתם לא מתמצאים בזה אשמח מאוד ללינקים, קישורים והסברים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by superginiman,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=113&catcode=151 זה מספיק לספק שלי (500 GENERIC) עד שאני אקנה חדש ואם אני קונה אני קונה את זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-104-151&depa=0

14. Started by -ox-,

בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. יש לי ספק מעאפן של sunshine 300watt ספק לא משהו בלשון המעטה... איך אני יכול לבדוק האם הוא עומד בעומס של המחשב האם הוא נותן מתחים נורמאליים או שהוא מענה לי את הרכיבים???

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by K1s0som,

המאוורר של ספק הכוח שלי בזמן האחרון דיי מפסיק לפעול אז החלטתי שאני יקנה ספק חדש אין לי משהו מיוחד על המחשב יש לי כרגע ספק (לא יודע איזה-קיבלתי עם המחשב אותו..) של 230V ואני רוצה לקנות את זה http://pch.co.il/docs/pd-1535756386.htm חוות דעת תעזור...

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by BLASTER,

שלום לכולם! יש לי בספק כח כבל שרשום עליו SATA וההרד דיסק שלי הוא גם SETA אבל הוא מתחבר לספק דרך כבל מולקס רגיל... עכשיו משהו יכול להסביר לי קצת בשביל מה הכבלים האלה של הSATA ומה הם נותנים ואם אני יחבר את ההרד דיסק שלי לספק כח דרך הכבל של הSATA זה ישנה משהו?? כדאי בכלל לעשות את זה..?? תודה!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by snoopdogg,

שלום אני מחפש ספק כח חזק לאוברקלוקינג למערכת : AMD 64 3200 6800GT Crucial Ballistick pc4000 512MB * 2 הבחירה המועדפת היא OCZ אבל מה לשעות ואין בארץ..(מישהו יודע מתי?) ראיתי שיש בפנדה TAGAN 480 והנתונים שלו נראים טובים מאוד איך הוא בהשוואה לOCZ או ENERMAX495 ? אגב יש את טאג'ן בעוד חנות חוצ מפנדה?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  21. מטרות: עיצוב גרפי - רז' 1200 - 1600 ומעלה. היה לי אינטלימאוס אבל הוא מת (מהר מידי לטעמי). חשוב לי : נוחות, משקל נמוך, דיוק.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by ZigZag,

http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano67.htm שמו הרבה דברים מגניבים, אבל אני עדיין מחכה לגירסא שתקרר גם ת'הארדיסק

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by Gnome,

שלום, לאחרונה אני מתעניין במחשבי כך יד והחלטתי לקנות אחד אז הייתי לשמוע מכם המלצה על איזה מחשב כף-יד לקנות. ומה בקשר למחש כף-יד עם WINDOWS. אני מנתנצל מראש אם זה אינו הפורום המתאים לשאלה שלי.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים