עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם אני אוכל לחבר מערכת קירור מים במארז : Supertalent CA-601UFK כמו בתמונה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Liquid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by tal^_^,

שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by Holography,

אוקיי, יש לי כרגע Raidmax 868 והאמת שאני רוצה להפתר ממנו בגלל שהוא צפוף, עם זלמן 7000 וקירור אחורי מסיבי לכרטיס מסך של לידטק אין כמעט מרחב עבודה במארז. כמובן שאין מה לדבר על מארזים מתחת לגודל Tower, שנאמר, מטעויות לומדים התקציב שלי נע בין 500-600 ש"ח ללא ספק, אווררור יעיל הוא בגדר חובה, כמו כן אשמח לקבל מארז עם חלון ומגש ללוח הוא בגדר אפשרות נחמדה מאוד מבחינתי. בהתחלה היה לי ברור שאקח מארז מבוסס השלדה הנפוצה מאוד של Chieftec, היו ברשותי מס' אפשרויות 1.Supertalent CA-601 2.Raidmax 668 3.Antec 1000AMG אז מהריידמקס עם המגש נשלף (היחיד ברשימה שמציע אחד) ירדתי כבר בתחילת הדרך, קצת נמאס לי מהעיצוב הזה אז נשארתי עם שתי אופציות מבוססות צ'יפטק. חשבתי להחליף את שתי ה80מ'…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  4. היי האם ישנה אפשרות לחבר שני ספקי כוח וליצור ספק כוח חזק יותר מהרגילים ? אם יש אפשרות אפשר לקבל מדריך איך לעשות זאת? תודה לכל המגיב

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. שלום לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה: Supertalent Aluminium CA-601UFB Blue (או בצבע אחר)? האם הוא שקט? האם הוא נוח? עוד משהו ששכחתי לשאול, יש לו 5 מאווררים, האם אחד מהם מוקדש לHD? או שהמארז כל כך מאוורר שאין צורך במאוורר מיוחד לHD. תודה מראש על כל תרומה. M

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  6. כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by liav25,

מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו אביזרי משחק. חשבתי על EBAY אבל נראה לי קצת לא בטיחותי ואמין. אם מישהו מכיר אתר/חנות בישראל או בחול שמוכרים בזול גיימפאד אלחוטי (עדיפות לקורדלס ראמבלפד 2 של לוג'יטק) אשמח אם ירשום כאן או ייתן לינק. עריכה: ראיתי באתר הרשמי של לוגיטק ששני ראמבלפאד אלחוטיים עולים שם כמו אחד בארץ. יש אפשרות לעשות משם משלוח לישראל ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by Shpitz316,

מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by +Eliran+,

קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by ofer1928,

אני צריך לקנות מדפסת , עכבר ומקלדת חדשים. מדפסת יש העדפה למדפסת לייזר (שחור לבן) בטווח של עד 850 בערך. עכבר ומקלדת לא אכפת לי חוטיים אבל שיהיו איכותיים ואפשר גם אלחוטיים אבל עם טווח קליטה נוח ובטריה שלא נגמרת מהר. אם יש לכם משהו להמליץ אני מאוד יעריך אם תרשמו לי את שם הדגם.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Booobb,

ראיתי בתמונה בסקירה שיש לכם (שהיה מאוד מעניין) שאין שם מקום לחיבור המסך לספק. אז איך אני יכול לחבר את המסך לחשמל ? בתודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. קניתי לפני זמן רב מחשב נייד מYAMSAN: Clevo 4200 model בעל מעבד פנטיום 3 1066, 256 ראם, 20 גי'גה בדיסק, מסך 15, ראדון DVD וכל הג'אנק הנוסף... לצערי המחשב הנייד וסוללתו (המחשב לא היה אצלי) טופלו, או יותר נכון לא טופלו כלל (לא גמרו את הבטרייה עד הסוף לפני המילוי מחדש). בכל מיקרה, כשהבטרייה הייתה חדשה דנדשה, היא הספיקה ל4 עד 4.5 שעות עבודה, 3 וחצי במיקרים של מאמץ כבד. אך היום לצערי, שעה ורבע + -, ממש על הפנים, התקשרתי לYAM SAN לשאול כמה עולה חדשה, נתנו לי טאג מחיר של 900 ש"ח - לא מתאים לי, טפרן, מה לעשות. בכל מיקרה, כבד התחלתי בפעולות "החייאה" - מרוקקן עד הסוף וממלא את הבטריה, אך לצערי הדבר לא ניראה כי מזיז לך בקצה של חיבור ה +. מישהו יודע איזה עוד אפשרויות יש כדי להחיות את ה…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by exercise,

מישהו יודע מה חדש ב SETPOINT החדש ? בפורומים שלהם ראיתי ל 4.24 שמכיל עדכונים ל BLUETOOTH ושטויות כאלו אבל לא מצאתי מידע על 4.4. אוקי, 4.4 מצאתי http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=7776&p_created=1201739598&p_sid=5PiR1zYi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAsMTAmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PXNldHBvaW50IDQuNCBjaGFuZ2Vz&p_li=&p_topview=1 וגם אולי מישהו יודע איפה רשום מה התיקונים של ה FIRMWARE לעכברים משפרים ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם המארז הנ"ל יהיה תואם למפרט הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4625 שאר המפרט ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 250 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK 1070 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1 תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by FatalZero,

מה עדיף, Steelpad QcK או Qpad? ומה ההבדלים בין ה-Low\mid\high sense בפדים של Qpad? מה זה בעצם אומר?

16. Started by דרומי,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=366665&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=135 מה אתם אומרים על המארז? הספק מקורי?באמת 400W? חשבתי אולי להחליף את הספק שקיים בזה: Antec TRUE430 ATX12V כי ה-400 הוא לא מקורי של ANTEC נראה לי...אז אקח את זה בתוספת של עוד איזה 80 שקל. שווה? או שכדאי משהו אחר?אני מחפש משהו איכותי אבל לא מעל 700 שקל. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by barzanger,

לפי מה שקראתי זה QCK אז אני ילך עליו כנראה אם אתה חושבים אחרת תגידו השאלה העקרית היא איזה גודל לקנות ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details או הקטן http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21655&catid=192 אין לי הרבה מקום על השולחן אז מה עדיף ה MINI מספיק לא יקרה מצב שאני יוצא ממנו?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. ראשים של דיו 56 ו-57 עולים כ-60 ו-70 ש"ח בהתאמה. באופיס דיפו הם עולים כ-120 ו-180. אני יודע שציוד היקפי אין בד"כ בעייה לקנות באייבורי, אך כאן יש הבדל של כמעט פי 3 במחיר. למישהו יש הסבר לעניין? תודה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by GeForce,

מהו האורך המקסימלי של מאריך USB שיהיה מחובר למחשב ולג'ויסטיק?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by av_l,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן שאותו אני רוצה להפוך לשרת ( שיפעל כל הזמן ). הספק שלו( כ230w ) שהפעיל אותו כשש שנים שבק חייים. בחישוב באתר יצא הספק מקסימלי של כ 160w .http://www.zippy.com.tw אני מחפש ספק עמיד ( שיוכל לפעול שבועות ואולי אף חודשים בלי הפסקה ) ועדיף גם שקט ככל האפשר ( במגבלות התקציב ). במחיר של עד 250 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by GRiM,

אני מחפש עכבר חדש למשחקים, עכבר כמובן טוב, מהיר ולא אלחוטי. שמתי לב למשהו שנקרא DPI ולא הבנתי מה יותר טוב - הרבה או קצת DPI? אני חושב לקנות עכבר מסוג Smartcom Egronomic Wheel Mouse 400DPI ב-63 ש"ח:

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by BLASTER,

שלום לכולם! יש לי בספק כח כבל שרשום עליו SATA וההרד דיסק שלי הוא גם SETA אבל הוא מתחבר לספק דרך כבל מולקס רגיל... עכשיו משהו יכול להסביר לי קצת בשביל מה הכבלים האלה של הSATA ומה הם נותנים ואם אני יחבר את ההרד דיסק שלי לספק כח דרך הכבל של הSATA זה ישנה משהו?? כדאי בכלל לעשות את זה..?? תודה!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by Posford,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מתקדם עם GPS. אני לא מבין בתחום ואין לי מושג מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. אז אשמח עם תמליצו לי על מחשב כף יד נורמלי ואיכותי שיהיה בו גם GPS. תודה רבה, אין לי הגבלת מחיר אני רוצה לראות בנתיים מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. כמובן בלי הגזמה. שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by mp91,

כשאני מסובב את הגלגלת לכיוון קדימה אז היא משתגעת.. כאילו היא גם יורדת וגם עולה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by lt mor,

Logitech MX518 או G5 מבינת מחיר כמעט זהים. חשוב לי שניתן יהיה לתכנת את הכפתורים לביצוע פעולות (גם בפוטושופ). שיהיה נוח ביד 25 ס"מ מקצה לקצה ... אני ימני (בלי דעות פוליטיות) משחק בעיקר RTS ועורך באמצאות פוטשופ ופרימייר. https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=80&Group=2

• 2 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.