עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tal^_^,

שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by ravnadal,

אני משחק DOTA2 והמיקרופון המובנה\מיקרופון של אוזניות לא ממש טוב. מחפש המלצה למיקרופון וסטנד שאוכל לשים ליד המקלדת להתחיל להרכיב זרועות למעלה ומהצדדים פחות מתאים. אשמח לכיוונים

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי 450שקל , שאני רוצה להשקיע אותם במארז... , יש לי שני מאוררים של TT Thunderblade Green LED , שבקושי זזים(אבל הם יפים להפליא) , ועוד שניים עם לדים 4צבעים(חזקים יחסית) , ועוד שניים ג'נריים שאחד מהם בקושי זז ואחד עובד חזק יחסית , יש לי גם קטודה כחולה. אני חשבתי לקחת SuperTalent Aluminium עם חלון בצבע שחור מKSP , שבא עם שני מאוררים יחסית חזקים מאחורה(שחורים רגילים) , ועוד אחד על הדלת עם לדים כחולים... , שגם הוא בקושי זז, אז אני רוצה לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב , וגם שתציעו לי איך לסדר את המאוררים שגם יהיה לי קירור טוב וגם המחשב יהיה יפה...

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by Dark-Ninja,

יש לי ספק 400W של HEC , כל המתחים מאוד יציבים והכל רק שיש לי בעיה אחת חמורה מאוד! במתח של מינוס 12V אני מקבל 6.8V !! איך אני מסדר את זה? איזה בעיות זה יכול לגרום שיש לי מתח נמוך מאוד?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by AK,

1. המפרט טוב ומתאים לתקציב 2. עדיף לקחת DVD (בשביל העתיד) 3. עדיף לקחת מסך 17 אינץ טוב (כדי לא להרוס את העיינים)

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. שלום. אני משתדל להימנע מלהטריד עם שאלות מהסוג הזה, אבל אני מחפש סורק עבור משרד, שיכול לסרוק חבילה של דפים [10 נאמר?], בניגוד לסורק שיש צורך להזין דף דף בנפרד ולסרוק אחד אחד. אני ממש לא בקיא בעניין, ולא הייתי רוצה לרכוש סורק ואח"כ להצטער. הסורק יהיה בשימוש לסירוגין, לא משהו רציני מדי. התקציב? אשאיר את זה עבורכם. המיניום עבור סורק טוב שעונה על דרישה זאת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by Monstalicious,

יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.

8. Started by Sifo Jen,

קניתי את ה SONY CLIE T665C!! אחלה מכשיר שמעתי.... יאיר.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by ArchDemon,

יש לי ספק של אנטק 24 פינים 550W, שאני מחבר אותו ללוח (K8NXP-SLI) המחשב נדלק לשניה ונכבה מיד, ושאני מחבר לו את הספק הישן של 20 פינים המחשב עובד חוץ מזה כל שאר החיבורים נשארו כמו שהם... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.

11. http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181800 החברה גרמנית דיי חדשה (נוסדה לפני כמה שנים) בארץ אף אחד לא שמע עליה אבל היום ראיתי שהתחילו למכור מוצרים שלהם. לפני שנתיים קניתי בחו"ל את האוזניות שלהם ל DJים (עלה לי 100 יורו בארץ זה יותר יקר) והסאונד שלהם מדהים הרבה יותר טוב מכל מה ששמעתי עד היום. יתרונות: סאוד טיבעי. מרגישים את הכיוון של הצליל בצורה מדהימה (שומעים מאחורה מהצדדים ומקדימה כמו במערכת קולנוע משהו מגניב מורגש במיוחד בדיסק הדגמה ובמשחקים). עיצוב יפה. עוד כמה דברים שאני לא זוכר. חסרונות: קשת מחומר שלא כל כך בנוי לעמוד בטמפ' בארץ (יש אחריות וגם עם קונים בחו"ל החברה מודיעה לספק להחיף לכם לי החליפו בלי שום בעיה). באוזניות של חברות אחרות יש טיפה יותר …

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  12. יש לי הלתבטות קשה בקשר לספק... יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקחת ספק 300W של HEC 2. לקחת ספק 350W של ENERMAX 3. לקחת ספק 500W GENERIC אם אני בוחר באפשרות שלוש אני חייב לקחת הארדיסק של 40GB במקום 80GB ולוח אם Gigabyte 7vrxp במקום 7vaxp המערכת שמתווספת לספק צורכת די הרבה כח, ובגלל זה ההתלבטות... Athlon xp2000+ Radeon 9700

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by michael1232,

שלום מקווה שכאן הוא המקום לרשום. יש לי עכבר mx518 והוא כרגע בלי משטח פשוט על הספריה ופשוט לא נוח אחרי כמה ימים באותו מקום ניהיה קשה להזיז אותו וצריך לנקות את המקום. בשביל לפתור את הבעיה חשבתי לקנות משטח לעכבר(פד). בתקציב של עד 150 ש"ח ואם אפשר כמה שפחות מה יתאים לי יהיה נוח יגרום לעכבר שלי לזוז תמיד מהר וכמובן שיהיה כמה שיותר זול. אם אפשר לתת מחניות באזור באר שבע אני ישמח תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  14. לא מופיע לי האייקון של כונן הדיסקים במחשב שלי ושאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו. שאני שם את הדיסק של הווינדואוס ומפעיל מחדש הוא קורא אותו עם ההעלאה. כלומר, המחשב מזהה את הכונן דיסקים! אז למה אין אייקון? :-[ בבקשה תעזרו. ועוד שאלה..! שעולה מחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: ושאני נכנס ללוח הבקרה [סתם נכנס..] אז מופיעה לי ההודעה הבאה: =(( זה מעצבן..\: שאלה אחרונה :-X שאני מפעיל את ה'רשמקול' אני לא יכול להקליט קול בכלל! ויש לי מקרופון חדש... ולא רק קול.. אני מפעיל שיר ומקליט וזה לא מקליט! =\ מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים. . .

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. אז ככה יש לי pentium II 350MhZ RAM:192 ויש לי כטיס מסך מובנה בתוך הלוח אם 8 מגה אני צריך כרטיס מסך של לפחות 32 מגה משהו שיריץ משחקים דיי חדישים ואני קצת מוגבל מבחינת תקציב משהו קרוב ל 400 שקל למישהו יש הצעות שיתאימו לי או שאולי לא כל המשחקים ירוצו עליו כי הוא דיי ישן ולא שווה להשקיע בו אלה לחשוב על לשדרג את כל המחשב קודם כל מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  16. שלום לכם, אני בתהליך של קניית עכבר ומקלדת חדשים, איני מעוניין להשקיע כסף רב ולכן אקציב לעניין עד 100 ש"ח לשניהם. השאלות שלי הן: א. בקשר לעכבר, DPI אני מבין זה הדיוק של העכבר, קיימת תוכנה שבודקת את ה-DPI של העכבר שבשימוש כעת? ב. בקשר למקלדת - יצא לי לשחק במשחקים שדרשו לחיצה על מס' מקשים בו-זמנית וקרה שלאחר לחיצה על 4 מקשים (אם איני טועה) זה היה נחשב כאילו רק המקשים הראשוניים שנלחצו אכן נלחצו, ואת השאר הוא לא תפס, לעומת מחשבים אחרים עם מקלדות משוכללות יותר, בהם שמתי לב שניתן ללחוץ על מס' מקשים והמחשב קולט את כולן (במקלדת מייקרוסופט למשל). רציתי לדעת במה זה תלוי ואיך אוכל לדעת שהמקלדת שאני קונה תזהה לחיצה של מס' לחצנים ולא תעשה לי את הבעיה הנ"ל? האם יש תוכנה שבודקת זאת? …

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by klayman,

למרות שאני חושב שהוא הלך פייפן..ננסה. ה UPS פשוט הספיק לעבוד, כשהפעלתי אותו מחדש, הוא נתן ציפצוף ארוך והדליק את הנורה של המצבר באופן קבוע, לאחר מכן הפסיק לעבוד. אפשר לעשות משהו במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by kyyle,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הגובה של המארז הזה בלי הסטנדים שהוא עומד עליהם כי אני רוצה מאוד לקנות אותו והגובה ממש גבולי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  19. Started by shacharr,

: :

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. Started by lt mor,

Logitech MX518 או G5 מבינת מחיר כמעט זהים. חשוב לי שניתן יהיה לתכנת את הכפתורים לביצוע פעולות (גם בפוטושופ). שיהיה נוח ביד 25 ס"מ מקצה לקצה ... אני ימני (בלי דעות פוליטיות) משחק בעיקר RTS ועורך באמצאות פוטשופ ופרימייר. https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=80&Group=2

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. העכבר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 והמקלדת http://zap.co.il/model.aspx?modelid=378170 תודה מראש לכל העונים אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בערך בסכום הזה (יש אפשרות לחריגה קלה) אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. Started by Dago,

HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU מה אתם אומרים על הספק הזה לעומת מה שהיה לי ה Simbbada 480 w שהוא היה דפוק ה HEc יחזיק לי את המערכת רשום במפרט בצד תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by גיל52,

אהלן, לא מזמן אני קניתי את העכבר Razor Lachesis והייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצות לפדים מסוימים או לחברות של פדים בכללי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by stas12,

שלום. עד עכשיו הייתי עם המדפסת של HP דגם 930C שמאוד אהבתי אותה (לא עשתה בעיות בכלל, הצריכת דיו שלה בסדר גמור), אבל עכשיו הגיע הזמן להחליפה. מה אני רוצה לקנות עכשיו זה מדפסת משולבת (הזרקת דיו כנראה) בתקציב של עד 800 ש"ח. חשוב שיהיה פקס! עומדות בפניי שתי אפשרויות עקריות כרגע: 1. HP 5610 שעולה 749 ש"ח. 2. BROTHER MFC5440CN שעולה 799 ש"ח. יש להגיד שאף על פי שהנני סטודנט, אני לא מדפיס הרבה בכלל (לכן גם לא חושב ללכת על לייזר, וגם בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה אין מה להדפיס בכלל ) מה אני מחפש במדספת זה שתהיה אמינה (קראתי על כל הדברים שאומרים על HP, אבל אני למזלי היה לי 3 משחבי כף יד שלהם, 2 מדפסות ומחשב נייד ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה ולו אחת! טפו טפו טפו....) ושתהיה חסכונית בד…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים