עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Posford,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מתקדם עם GPS. אני לא מבין בתחום ואין לי מושג מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. אז אשמח עם תמליצו לי על מחשב כף יד נורמלי ואיכותי שיהיה בו גם GPS. תודה רבה, אין לי הגבלת מחיר אני רוצה לראות בנתיים מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. כמובן בלי הגזמה. שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by trovlet,

עכשיו עולה 100 יורו מה דעתכם האוזניות שוות את המחיר! אני עכשיו עם KRAKEN, ארגיש הבדל?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by cool_boy-PP,

KME CX-3658 Midi Tower 480W הוא יפה.....ואיך יכולות האיוורור שלו?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  5. היי קניתי מהאתר של פנדס את המארז של ציפטק השחור הענק כולל חלון רציתי לדעת עם זאת הייתה בחירה נכונה והעם הוא מגיע עם חור בחלון למאורר המארז עדיין לא אצלי אך צריך להגיע במשלוח....

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php כמובן שעדיף שהמארז יהיה נקי כמה שאפשר.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by pure perfection,

יש לי בעיה עם מדפסת HP משולבת .. כשאני מצלם משהו ומדפיס ישר היא מדפיסה מהר .. אבל למשל אם אני כותב משהו בWORD או שאני רוחצה להדפיס משהו מתוך המחשב אז היא נהיית ממש איטית מה זה יכול להיות?? תודהה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. יש כל מיני סוגים אני לא יודע מה טוב ומה לא איך אפשר לדעת?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. אז ככה, זה או ה Antec True Power 550W שאני יודע שהוא ספק סוף הדרך, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאני לא יודע עם כמה מולקסים הוא מגיע (אם מישהו יודע שיגיד) או ה Thermaltake Silent PurePower W0023 560Watt with Active PFC שהוא מגניב יותר כי הוא עם סליבים ואפשר לנתק ממנו את הכבלים שלא צריכים, ואני יודע שיש לו מספיק מולקסים, אבל אני לא בטוח לגבי האיכות תכלס, אם הוא מצליח להגיע לרמה של האנטק או שהוא רחוק בהרבה? שניהם בערך באותו מחיר... ובבקשה אל תבואו ותגידו לי שאני לא צריך כזה ספק חזק, כי אני יודע מה החישובים שלי ואני יודע מה אני צריך. תודה לכל העוזרים! נ.ב מה לגבי הרמה של ה Thermaltake Butterfly Purepower 480W יחסית לשני הספקים האחרים?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by ori-silver,

אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול:פקס,מכונת צילום,סורק והדפסה רגילה. התקציב הוא 1500 ש"ח +-,חשוב לי שהאיכות הדפסה תיהיה גבוהה ושיהיה ניתן להדפיס תמונות ברמה וגם שנגמרים הראשי דיו אז זה לא יעלה הון עתק להחליף אותם.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. בזמן האחרון אני רואה פה מפרטים מטורפים של 10K+ אבל עם כל הכבוד למארזים שנבחרים למפרטים האלה, עדיין לא ראיתי מישהו בוחר את זה: http://www.xoxide.com/xulalcucu.html כמארז למחשב שלו. אני ביררתי לגבי זה בזמנו ומחיר המשלוח לארץ היה מגוחך (350$!!!!) אבל אולי מישהו מה"חנוקים" עם מפרטי המליונים יהיה מעוניין.

12. Started by er0101,

מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by רז יחזקאל,

מתי VISTA יצא בארץ? רז

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  14. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג (וחשבתי שזה אחלה זמן לנצל את המבצעים של סוף השנה), ואני ממש לא יודע איזו לבחור. אני יכול להגיד שאני משחק הרבה משחקי תפקידים (WoW, Dragon Age Inquisition למשל..), וכמובן חשוב לי שתהייה אפשרות של תאורה במקלדת. אני כעיקרון מתלבט בין שתי חברות, או Razer או Roccat, והתקציב שלי הוא בין 300-500.. אשמח לעצות כי אין לי יותר מדי מושג במקלדות גיימינג תודה וערב טוב!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. אהלן,הידית משחק שלי-SAITEK חדלה לעבוד פתאום,ולכן אני זקוק להמלצה לחדש.חשוב שיהיה נוח ואם יש רוטט אז מה טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. אני לא יודע איך לחבר אותו כפקס.. המדפסת מתחברת לראוטר ישירות עם כבל רשת. יש 2 כניסות אחת עם ציור של טלפון ואחת LINE.. *ניסיתי לחבר כל אחת מהם ולשלוח פקס וזה לא עבד... ועוד משהו...יש לי משיבון של בזק..אני רוצה שיהיה גפ פקס וגם משיבון...אפשרי? אם משהו לא ברור אז אני אחזור על הכל...

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by J0n1,

קניתי את המדפסת הנ"ל (HP LaserJet P1005) ונתקלתי בבעיה מוזרה. הדפסתי כמה דפים, והדפים נגמרו באמצע, אז הוא אמר שאין דפים, הכנסתי דפים, לחצי על "נסה שנית", וכלום, הוא עדיין אומר שאין דפים, ניסיתי לאתחל את ההדפסה גם דרך בקרת ההדפסות (זה שליד השעון), וניסיתי גם להדפיס משהו חדש לגמרי! הדבר היחיד שפותר את הבעיה זה לעשות ריסט למחשב. מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. הוא ישמש בעיקר לגלישה ולבאטלפילד 2! חשבתי על: LogiTech MX1000 LogiTech G7 VX RevolutionוLogiTech אני לא פאן של לוג'יטק אם מישהו מכיר משהו אחר הוא יתקבל בברכה כמו כן על איזה עכבר הייתם ממליצים מן העכברים הנ"ל ולמה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by natan805,

קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  20. מחפש אכבר זול וטוב מהחנות TMS עד 70 ש"ח בינתיים תפס את העיין שלי הGENIUS NETSCROLL 220 מה תמליצו??? כן והאכבר צריך להיות זמני לשנה בארך קיצור דרך לדף האכברים http://tms.co.il/cat/87

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר לשימוש ביתי שאלתי פשוטה מאוד - האם ישנה עדיפות לאחד מן הדגמים הללו מבחינת אחזקה שוטפת, עלויות ואיכות או שמספיק להטיל מטבע וכל בחירה תהיה מספקת באותה המידה ? תודה מראש, ליאור. השוואה בזאפ - http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Printer&DB179738=179742,179755&DB56930=179761&DB56975=129073&DB379696=379698&DB5756=5757

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  23. Started by dave25,

שלום, יש לי מחשב pentium 4 2.8GH 512MB ram כרטיס מסך Nvidia Geforce FX5200 בלבד אני לא מפעיל עליו משחקים אך משתמש בו לרוב לעריכת וידיאו בעיקר על הארד-דיסק Western Digital 350GB 7200RPM וכן בצורב DVD Toshiba SD-R5272 העריכה מתבצעת על מערכת AVID DV EXPRESS וכן נעשים על קבצי הוידיאו קידודים רבים. האם מישהו יכול לעזור לבור כמוני ולהמליץ לי על ספק כוח שיהיה חזק, אמין, לאורך זמן ושקט(!) ובעל קירור (קיץ עוד מעט) למען המטרות הנ"ל? ייתכן ואני צריך להשלים פרטים... אשמח לתגוובת. תודה, דייב.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  24. שלום, אני צריך מדפסת משולבת בתקציב של 500 שקל. השימוש הוא בעיקר להדפסת טקסט ותמונות מדי פעם. חשוב שתיהיה חסכונית מבחינת דיו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של EIZO בארץ ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים