עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by famar12,

ברשותי אורגן המתחבר למחשב .נחוץ לי כבל מידי שלפי שרשום על האריזה :בצד האורגן חיבור עגול 5 חורים.בצד כרטיס הקול חיבור לגויסטיק 15 פינים. היכן אוכל למצוא כבל כזה ובזול.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by cool_boy-PP,

KME CX-3658 Midi Tower 480W הוא יפה.....ואיך יכולות האיוורור שלו?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by bronco,

אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by Night_Fox,

יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  5. היי קניתי מהאתר של פנדס את המארז של ציפטק השחור הענק כולל חלון רציתי לדעת עם זאת הייתה בחירה נכונה והעם הוא מגיע עם חור בחלון למאורר המארז עדיין לא אצלי אך צריך להגיע במשלוח....

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by theking7,

לפני חודשים ספורים קניתי עכבר חדש מדם Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000. העכבר עבד מעולה, עד שלפני שבוע לערך הוא התחיל להגיב באיטיות מחרידה שלא מאפשרת שימוש... הוא כן זז, לכן חשבתי שאולי הקליטה היא לא משהו, והגדלתי לעשות והעברתי את המשדר שיישב מולו על השולחן. לא עזר. לעומת זאת, אם אני שם תחתיו חתיכת נייר או מגלגל אותו על החולצה שלי, הוא מגיב מצויין ורגיל. מספר פעמים ניקיתי את העכבר עצמו, וכן את השולחן. לא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד בשולחן. למישהו יש רעיון? זה מציק...

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. יש כל מיני סוגים אני לא יודע מה טוב ומה לא איך אפשר לדעת?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

קניתי את ה SONY CLIE T665C!! אחלה מכשיר שמעתי.... יאיר.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  9. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית וזולה - גג 200 שקל (גם 200 שקל זה המון ) האם כל המצלמות שיש בחנויות חשמל הם טובות ? או שזה סתם זבל? למשל טרקלין חשמל: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44391 איך אני בודק אם מצלמה היא טובה? מה במפרט של המצלמה אני צריך להסתכל בשביל לראות שהיא טובה? ומהם ההגדרות שאמורות להיות למצלמה איכותית? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. בזמן האחרון אני רואה פה מפרטים מטורפים של 10K+ אבל עם כל הכבוד למארזים שנבחרים למפרטים האלה, עדיין לא ראיתי מישהו בוחר את זה: http://www.xoxide.com/xulalcucu.html כמארז למחשב שלו. אני ביררתי לגבי זה בזמנו ומחיר המשלוח לארץ היה מגוחך (350$!!!!) אבל אולי מישהו מה"חנוקים" עם מפרטי המליונים יהיה מעוניין.

11. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by INFERNO,

רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  14. מישהו מכיר חנות שיש לה דבר כזה? הכוונה לשמאלי.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

מה היתרונות במארז אלומיניום?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by MasterGal,

אהלן פורם נכבד, המליצו לי לקנות מארז של CHENBO Gamming Bomb PC 61166 וספק כוח Thermaltake TT480 PFC 2 FAN 480 WATT מה דעתכם? תודה מראש, גל.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by pakomako,

חברה מה דעתכם על ספק שבא עם המארז למה יש לי אחד 500 וואט אבל זה נראה לי קצת מוזר... שזה עולה 250 שקל כולה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים מה דעתכם על הדגמים הבאים: מקלדת (לא אכפת לי מהעכבר...) : logitech Cordless Desktop S 510 עכבר: logitech MX Revolution תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  19. שלום, אני משתמש בswitch box למיתוג בין מחשבים ואני משתמש כיום בעכבר חוטי עם מחבר PS2. ניסיתי לעבור לעכבר חדש עם מתאם PS2 לUSB והפתרון הזה לא עובד. האם קיים עכבר אלחוטי לייזר איכותי עם מחבר PS2? חיפשתי ולא מצאתי... יודעם על משהו כזה? :s05:

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. Started by nadavyahbes,

היי. יש לי כמה שאלות בנוגע למשקפי vuzix , קראתי את הביקורת שהועלה באתר ועדיין לא מצאתי תשובות לכמה שאלות; 1) ראיתי דגמים אחרים שכן מתחברים לקונסולת כמו XBOX, האם גם הדגם הזה יכול להתחבר לXBOX? 2) יש משחקים, למשל בXBOX, שהם בנויים ויש אפשרות בתוך המשחק כבר לשחק בתלת מימד, האם זה יעבוד למרות שלא כתוב באתר שהמשחק תומך במשקפיים? 3) זה לא משנה באיזה מסך אני משתמש? 4) אם עוד אנשים ניסו בעיניים שלהם, אשמח לחוות דעת נוספת

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Chubby,

אז ככה יש 2 אוזניות מאייבי ממש יפות וסך הכל טובות השאלה מה ההבדל ביאכות עם שווה להשקיע עוד 15 דולר בשביל השניה : אם אפשר את ההבדלים בניהם ישמח לדעת http://www.ebay.com/itm/2011-Skullcandy-Hesh-Over-Ear-Headphones-w-Lifetime-Warranty-Multiple-Colors-/320952818903#ht_1573wt_1141 http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280933311213#ht_2270wt_1166

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by chadash,

יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.