עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתכם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by 0ren,

ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  4. Started by matan101010,

כי אמרו לי שיש לי AT

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  5. אוקיי אז ככה עכשיו יש לנו HP930C מהמדפסת עצמה אנחנו מרוצים , חוץ מהעניין שהיא זוללת דיו-צבעוני והעלות של הדיו מאוד יקרה. האם יש מדפסת בטווח המחירים הזה שיציג איכות הדפסה דומה ואף עולה עלייה, אבל שתהייה יותר חסכונית ותשתמש בדיו יותר זול? האם מדפסת לייזר צבעונית בטווח של 1000 ש"ח +- תענה על הצרכים האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by x-dude,

אני מחפש בנרות edge card extender שיש לו מרווח בין הפינים של 1mm,חיפוש בגוגל מעלה כמה אתרים אבל ממש מבולגנים שקשה לחפש בהם את הדבר הספציפי שאני מחפש,אז אם מישהו מכיר אתר (מעדיף כמה שיותר אתרים) שמוכר\מייצר דברים כאלו,אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. Started by taotao,

חח אני חייב לספר משהו שקרא לי השבוע כמו ששמתם לב הצקתי לכם לגבי מארז טוב וגדול... ועד שמצאתי את הציפטאק מזיגזג הזמנתי אותו ביום חמישי לפני שבועיים ואמרו לי שבוע שבוע יים הוא אצלי טוב אני מחכה מחכה פתאום בשבוע שעבר מתקשרת המוכרת של זיגזג ואומרת לי שיש קצת בעיה במארז הם ניסו לעשות בהם חורים כאילו בדלת שיהיה שקוף ולא הלך להם אז כול המארזים עכשיו אם חורים בדלת אז אין מצב לקנות חח מצחיק מצחיק אז אני מצטער להציק שוב אבל אני רוצה את המארז הכי גדול שיש (ושאפשר להזמין ויגיע מהר) ופשוט לא חייב משהו אם אורות וזה רק שישההיהיה הכיי גדול שיש הציפטק היה 67 ס"מ באורך ישמח לקבל המלצות תודה לעוזרים עריכה: חפשתי קצת בפורום ומצאתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.ph…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  8. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  9. אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by raYo,

שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני צריך המלצה למארז כמה דברים שחשובים. מארז Tower (גדול) *חובה חלון * לא חובה מקום מובנה למאווררים כמה שיותר הרבה. אני מחפש משהו בסיגנון אלגנטי כזה..לא משהו מצועצע.. עכשיו החלק הגורע, התקציב הוא כמה שפחות.כמה שפחות.הכי זול הכי טוב, אך אין לעבור את ה 400 כן כן אני יודע שיש לי ציפיות גבוהות בסכום נמוך אך מאוד אשמח אם ימצא משהו מתאים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. אני מחפש עכבר שיהיה יותר נוח למשחקים, מדיוק, ותקציבי(עד 100ש"ח ) יש לי מסך עם מפצל USB, ואני לא מתרחק הרבה מן המחשב לכן תכונת אלחוטיות לא רלוונטית בשבילי קראתי גם את הביקורת פה על Superior של GENIUS, שאני יכול להשיג אותו בגירסה החוטית(USB) והוא די מסתדר לי עם התקציב מה דעתכם/המלצתכם? *עריכה: לינק לאתר היצרן

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by אוהד הפועל בדם,

קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. Started by asmon,

צריך מצלמת רשת לאחותי משהו ב150 שקל. היא משתמשת רק כדי לדבר עם חברות באייסיקיו, אז אני לא צריך משהו ממש מיקצועי. אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by Gri,

יש לי הגה ישן של חברה בשם DEXXA. אני מחפש מוצר שמיצד אחד יתחבר להגה(חיבור בעל 15 פינים) ומצד שני שיתחבר לUSB בקשה נוספת היא מה זה בדיוק GAMEPORT והאם אני יכול למצוא חיבור בין ההגה ל GAMEPORT אם זה אפשרי בכלל

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. איך המארז raidmax 868 מבחינה טכנית? הספק טוב? האיוורור?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  20. Started by gigabot,

שלום, קודם כל תתחשבו בבקשה לא היה לי כוח לחפש ב 130+ עמודים של הדיון המרכזי, רציתי לדעת מה זה PFC מה הוא עושה בפאסיב ומה באקטיב אם יש הבדל אז במה, בקימצור הכל, תודה מראש אלי.

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  21. Started by compman112,

שלום! אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו אני מעוניין במארז יפה עם ספק כוח טוב והרבה יציאות USB אז אפ תוכלו לתת לי הצעות וקישורים אני הודה לכם מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. אני לא מבין בתחום של לוחות כתיבה אלקטרונים, ואני צריך את עזרתכם. - איזה חברה נחשבת למומלצת? - זה חשוב לאיזה מטרה אני צריך את הלוח? - כמה עולה לוח שנחשב לטוב? (300 ש"ח יספיקו ?) אם אפשר גם לקבל דוגמאות ללוחות כאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  24. אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. אם כן , איפה ? אם לא , מתיי ? ומה המחיר המשוער שלו (בארץ ובחול) ? עריכה : ישנו סרטון חמוד על המארז ... http://www.3dgameman.com/vr/coolermaster/centurion530_case/video_review_03.html

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים