עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by GeForce,

מהו האורך המקסימלי של מאריך USB שיהיה מחובר למחשב ולג'ויסטיק?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=1058

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי למחשב משרדי, לא צריך להיות מיוחד למשחקים. יהיה נחמד אם הוא יהיה ארגונומי פחות או יותר. מבחינת סוללות - עדיף משהו עם AA שמחזיקות הרבה זמן ולא עריסת טעינה. התקציב הוא עד 200 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא משהו יותר זול. תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס. רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by רונאלדו,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392756,00.html#n

6. Started by a_lk,

הי, אני רוצה לקנות גיים פאד עוד מעט ורציתי לדעת אם למישהו יש משהו שהוא ממליץ עליו בעיקר למשחקים כמו NBA וכאלה מה שחשבתי בינתיים לקנות זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5175 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_119&products_id=2900 אז אם למישהו יש : איך זה? ואני פתוח להצעות.. נגיד עד 250 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by edeNF,

אני לא ממש מבין במדפסות אשמח עם תמליצו לי על אחת טובה, יש לי מספר דרישות מהמדפסת: - חייבת לעבוד ב Vista 64bit (אני קונה מדפסת חדשה בעיקר בגלל שהקודמת לא תומכת ב 64 ביט) - חסכונית בדיו (דיו זול ומספיק להרבה הדפסות) - אם נכנס בתקציב משולבת אז עדיף משולבת. תודה.

8. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מקדלת פשוטה קיימת עם מקשים נוחים להקלדה כמו במחשב נישא... האם המקלדת הזאת מתאימה? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=11522 היא עולה 110 שקל בערך אשמח לתשובות ממכם תודה ארי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, אני בונה מפרט לחבר, ועוד לא קיבלתי בפורום מפרטים המלצה למכשיר משולב הכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום... כלומר, כזה שיכול לבצע את כל הפעולות שהמכשירים האלה מבצעים. יש דבר כזה ב-600 שקל? אני מצהיר מראש: אין לי מושג בתחום. אם הסכום לא מספיק, או יותר מדי יחסית למה שצריך, אני פתוח להצעות.

10. שלום. אני משתדל להימנע מלהטריד עם שאלות מהסוג הזה, אבל אני מחפש סורק עבור משרד, שיכול לסרוק חבילה של דפים [10 נאמר?], בניגוד לסורק שיש צורך להזין דף דף בנפרד ולסרוק אחד אחד. אני ממש לא בקיא בעניין, ולא הייתי רוצה לרכוש סורק ואח"כ להצטער. הסורק יהיה בשימוש לסירוגין, לא משהו רציני מדי. התקציב? אשאיר את זה עבורכם. המיניום עבור סורק טוב שעונה על דרישה זאת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by shai11,

לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. הטרנספורמר לא טוב לי למודינג אני צריך פול טאוור שיהיה זולמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ושיהיה דוחה!!! ממש מגעיל בעעע ושיהיה לינק מאיפה לקנות, תודה לעוזרים, אבי

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by yasha77,

צריך עזרה יש לי מצלמת usb של חברת mustek דגם 300A היא עובדת בסדר בתוכנת העריכת תמונות שבא ביחד איתה אבל משום מה לא עובדת בנטמיטינג ותוכנות צאט אחרות כמו paltalk מה הבעיה ואיך מסדרים אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. לא מופיע לי האייקון של כונן הדיסקים במחשב שלי ושאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו. שאני שם את הדיסק של הווינדואוס ומפעיל מחדש הוא קורא אותו עם ההעלאה. כלומר, המחשב מזהה את הכונן דיסקים! אז למה אין אייקון? :-[ בבקשה תעזרו. ועוד שאלה..! שעולה מחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: ושאני נכנס ללוח הבקרה [סתם נכנס..] אז מופיעה לי ההודעה הבאה: =(( זה מעצבן..\: שאלה אחרונה :-X שאני מפעיל את ה'רשמקול' אני לא יכול להקליט קול בכלל! ויש לי מקרופון חדש... ולא רק קול.. אני מפעיל שיר ומקליט וזה לא מקליט! =\ מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים. . .

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. Started by Swed,

היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  18. https://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1178&p=0

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by ONKYO,

יש לי הרד דיסק 40 ג'יגה וכאשר חבר של אבא שלי התקין לי מערכת הפעלה חדשה לפני כחודש ( win 2000 ) הוא אמר שהפרטישן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה צריך להיות יותר קטן מ10 ג'יגה האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אני רוצה לקנות עכבר חדש למחשב שלי לצורך משחקים. שמעתי שה G7 טוב אבל יש הטוענים שלהוא לא נוח במיוחד וגם יש לו כפתור אחד פחות בצד. על ה MX620 לא שמעתי הרבה אבל הוא נראה לא רע בכלל. אם מישהו יודע קצת יותר עליו אשמח לשמוע. בכל מקרה אם למישהו יש הצעה לעכבר אחר שניתן לקנות בארץ אז הוא מוזמן להציע, רק בבקשה לא להציע עכבר חוטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. קניתי לפני זמן רב מחשב נייד מYAMSAN: Clevo 4200 model בעל מעבד פנטיום 3 1066, 256 ראם, 20 גי'גה בדיסק, מסך 15, ראדון DVD וכל הג'אנק הנוסף... לצערי המחשב הנייד וסוללתו (המחשב לא היה אצלי) טופלו, או יותר נכון לא טופלו כלל (לא גמרו את הבטרייה עד הסוף לפני המילוי מחדש). בכל מיקרה, כשהבטרייה הייתה חדשה דנדשה, היא הספיקה ל4 עד 4.5 שעות עבודה, 3 וחצי במיקרים של מאמץ כבד. אך היום לצערי, שעה ורבע + -, ממש על הפנים, התקשרתי לYAM SAN לשאול כמה עולה חדשה, נתנו לי טאג מחיר של 900 ש"ח - לא מתאים לי, טפרן, מה לעשות. בכל מיקרה, כבד התחלתי בפעולות "החייאה" - מרוקקן עד הסוף וממלא את הבטריה, אך לצערי הדבר לא ניראה כי מזיז לך בקצה של חיבור ה +. מישהו יודע איזה עוד אפשרויות יש כדי להחיות את ה…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום, אני אחד מהחורשים על ה WHO HAS THE BIGGEST BRAIN ב FACEBOOK (משחק שצריך לענות על שאלות כמה שיותר מהר בדקה) ושמעתי שזה שמקום ראשון משתמש בעכבר logitech MX500 אז רציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו (אני לא ראיתי איפה אפשר) ואם לא איזה עכבר שלא ממש יקר ( עד 500 מקסימום- אבל עדיפות לפחות אז רק אם יש משהו משמעותי תציעו לי) וחשבתי אולי שמשטח לעכבר גם יעזור.. אז גם זה אם אפשר ב100-200 שקל אלא אם כן יש משהו ממש טוב בקצת יותר אז תודה מראש לעונים.. נ.ב. האם יש דרך במחשב להעלות עוד את הסנסיטיביטי של העכבר??

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by klayman,

למרות שאני חושב שהוא הלך פייפן..ננסה. ה UPS פשוט הספיק לעבוד, כשהפעלתי אותו מחדש, הוא נתן ציפצוף ארוך והדליק את הנורה של המצבר באופן קבוע, לאחר מכן הפסיק לעבוד. אפשר לעשות משהו במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by Oren_25,

תגידו העכבר הזה מומלץ? שמעתי ביקורות טובות על ה-G5 והאם ה-G& החדש מספק את אותה צורך או שזה סתם? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=1122

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by rosesr,

בתקציב של 1500 שקל דגש על איכות תודה לכל העונים?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים