ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על עכבר טוב ב200 שקל ? השימושים זה בעיקר משחקי RPG .. חשוב שיהיה נוח בעיקר ומדוייק , לא חשוב לי שיהיו מלא כפתורים של העכבר (רק גלגלת) אם אפשר מKSP או חנות אחרת בסביבת חיפה, אם זה שווה את זה אז יש אפשרות לחריגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על לוח האם של אינטל D845HV? 2. יש לי זיכרון של 256 sdram ואני לא יודע איזו חברה זו יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי את זה?????? זה דחוף!!! פתחתי את המחשב שלי ולא הצלחתי לראות איזו חברה זו כי לא ממש רואים
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
צריך מדפסת משולבת לצורכי משפחה, לימודים, עסקים וכאלה.... לא משהו יקר. התקציב עד 500 שקל. שיהיה משו אמין שהאיכות הדפסה תהיה סבירה ורצוי עם צג LCD. ושוב עד 500 שקל.
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול:פקס,מכונת צילום,סורק והדפסה רגילה. התקציב הוא 1500 ש"ח +-,חשוב לי שהאיכות הדפסה תיהיה גבוהה ושיהיה ניתן להדפיס תמונות ברמה וגם שנגמרים הראשי דיו אז זה לא יעלה הון עתק להחליף אותם.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הטרנספורמר לא טוב לי למודינג אני צריך פול טאוור שיהיה זולמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ושיהיה דוחה!!! ממש מגעיל בעעע ושיהיה לינק מאיפה לקנות, תודה לעוזרים, אבי
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
איך הספק הזה בשביל המחיר שלו? (200 ש"ח) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3214 ואהוא יחזיק את המערכת הזאת? p4 prescott 2.8ghz 1024 MB ram DDR400 MSI 865P neo 2 apollo 6800NU 2 כוננים,2 מאווררים של 80 מ"מ וכונן קשיח אחד ואם הספק לא טוב תציעו לי בבקשה הצעה יותר טובה, אבל ההצעות צריכות להיות מוגבלות לחנויות בבאר שבע, ולא בשום מקום אחר,ובכלל עדיף שיהיה בKSP תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שילוב של עכבר+מקלדת אלחוטית בטווח מחירים של עד 1000 ש"ח השימושים יהיו לרוב עבור HTPC וקצת עבור משחקים הנתונים שהכי הכי חשובים לי שיהיו הם (בסדר יורד....הכי חשוב מבחינתי זה מה שרשמתי ב1) 1.אמינות החיבור - שלא יהיו שום ניתוקים לא רצוניים 2.שהמקלדת והעכבר לא יהיו זוללי סוללות ושאני לא אצטרך כל כמה ימים להחליף ו/או להטעין 3.שהמקלדת והעכבר יהיו נוחים לשימוש מבחינת אחיזה והקלדה 4.שהעכבר יהיה מדוייק ככל האפשר כי כמו שאמרתי אני אשחק גם קצת במשחקים חשבתי על הסט הבא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372067 ויש לי גם אפשרות לקנות אותו ב100 דולר כולל משלוח לארץ דרך EBAY http://cgi.ebay.com/Logitech-MX5000-Cordless-Desktop-Laser-Combo-Mx-5000_W0QQitemZ30024864753…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אם יש לי ספק חזק ואל פסק רגיל אני לא יודע כמה WATT יכול לגרום לאל פסק בעיות??
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי לאחרונה קיניתי את הלוג'יטק אבל הוא התחיל לעשות לי המון בעיות... (פתאום לוחץ בעצמו על לחצנים וכאלה...) חשבתי שקיבלתי יחידה דפקה אז בראשון אני מחליף אותו, אבל חשבתי שאוליי כדי להחליף אותו למייקרוסופת השאלה היא מה ההבדל בקליטה (כי ממש לא התרשמתי מהלוג'יטק שלא עובד ביותר מ-2 מטר) כמה בטריות אוכל המייקוסופט שבא בלי מטען והאם הלייזר הזה כל כך עקרוני? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
https://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1178&p=0
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי ספק מעאפן של sunshine 300watt ספק לא משהו בלשון המעטה... איך אני יכול לבדוק האם הוא עומד בעומס של המחשב האם הוא נותן מתחים נורמאליים או שהוא מענה לי את הרכיבים???
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן! במזל טוב קניתי DEATHADDER, ( מאה שמונים שקל) אני מנסה להתקין לו את הFIRMWARE הכי חדש(1.25), יש לי גרסת דרייבת 1.09 עם WIN VISTA 64. כשאני לוחץ על START(להתחיל לעדכן) , הווינדוס מגלה לי חומרה חדשה פתאום(BOOTLOADER), ואחרי כמה שניות אני מקבל שההתקנה נכשלה. מישהו נתקל בזה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. איך המארז הזה ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479 האם יש טובים ממנו במחיר הזה (לא צריך ספק) שאלה שניה : איזה ספק עדיף ? Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC או Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: במלמת אינטרנט של לוג'יטק!!!!!!!!!!!! מצלמה סוסה!!!!!!!!!! :hizuk: :hizuk: :hizuk: :anim-jjd:
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אל-פסק חזק על מנת להחזיק שני מחשבי P4 + מסך לפרק זמן קצר מכיון שיש לנו באיזור הפסקות חשמל דיי תכופות שחוזרות אחרי מספר דקות בתקופת החורף. כמו כן אני גם מעוניין לשמור על הספקים מפני קפיצות/נפילות מתח. מחשב אחד עם ספק אחד גנרי 420W והשני 480W של TT. דיפדפתי קצת ברשת ודווקא האל-פסק של Advice מצא חן בעיני, מה גם שלא לכל שאר יצרני האל-פסק יש יציאות למספר מחשבים. מישהו מכיר את האל-פסק הנ"ל ויכול להמליץ לי על הדגמים 1000/1200 ? קישור לAdvice דף PDF: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
תהיתי לגבי קניית ספק כוח איכותי.. תוך כדי שיקול שמאוורר שקט במיוחד עלותו כ ~70 שקל (בחול), ומחיר ספק אנרמקס EG350VE כ 370 שקל.. מתחיל אני לשקול עובדה זאת בחיוב. אז ראשית כל, אני מדגיש כי השקט הוא ערך עילוי בשיקול זה. 1. האם המאוור(ים) שבאים עם הספקים של אנטק/ אנרמקס שקטים מאוד ? - בסגנון ה STEALTH, או שמדובר במאוורים טיפה פחות שקטים. 2. יש לאנרמקס מספר דגמים חדש, כמו אלה שאפשר לשנות את המהירות מאוורר - יש טעם לקנות כזה ? 3. אני מתכוון לקנות בסביבות ה 350 וואט.. עדיף אנטק או אנרמקס. ? המחיר הוא פה שיקול עיקרי.. 4. שווה להביא מחול ? (יש בורר מתח מאחורי הספק, אז זה בסדר)
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי סרטים קצרים בפורמט mov וברצוני להעבירם לפורמט avi על מנת לשלבם במצגת באמצעות באיזה תוכנה או כיצד לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
OK קיבלתי את המפרט הבא מSK&AK, לא יודע אם אתם מכירים. א. האם זאת חנות טובה, מי שמכיר? ב. המפרט: מארז: A open QF45AP4 250W ATX MidiTower. motherboard: GA-7VRXP DDR266\333+RAID+SOUND+LAN PROCESSOR: AMD ATHLON XP 1700+(מתלבט בין 1700\1800) RAM: 256MB SAMSUNG PC333 DDR HARDISK: MAX40GB 7200 U133 DISKET: FDD 1.44mb cd-rom: Samsung SC-152 CD-ROM X52 SOUND CARD: ONCHIP AC-97 AUDIO NETWORK CARD: ON CHIP VIDEO CARD: HERCULES ATI RADEON 8500LE 64DDR DVI OUT ALL COST: 4,525.13 עכשיו, יש לי כמה שאלות: א. אמרו לי שהריאדון מתאים בעיקר לעריכת וידאו וכו'. זה נכון? כי אני משחק פעולה (RTCW,MOH:AA) וגם NWN, ואני רוצה לדעת אם הם ירוצו טוב. א2. האם הוא יציג ביצועים יותר טובים מG3 TI 128MB…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין סורק ויש לי אפשרות לחבר אותו למחשב דרך חיבור פרללי או דרך חיבור USB. מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אם יש סט בטווח המחיר הזה זה יהיה מעולה ואם לא אז רק עכבר טוב, מקלדת נקנה משהו פשוט...
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-