ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה. אני מחפש מקלדת מולטימדיה בתור מתנה לאחי ליומולדת. המקלדת היא הדבר היחיד שנראה אצלו כאילו שוק המחשבים לא התקדם מאז המקלדות של הXT.... בכל מקרה הדבר הזה יהיה צריך לחיות ליד מארז שחור, מסך LCD כסוף-שחור ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט (כמו זה שבביקורת של אסף באתר) בצבע פלטינה (ואולי הMX310 שלי יהיה שם לפעמים - אבל אלו אותם צבעים...). חשבתי על זאת של מייקרוסופט: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1553 איך היא? חיפשתי גם משהו דומה (מולטימדיה בשחור+כסף) של לוגיטק אבל לא מצאתי משהו שהוא רק מקלדת ולא ערכת קומבו עם עכבר.... יש גם את היצור הזה של גניוס: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2404 …
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי הגה של לגוטיק והוא נקרא DEXXA בצבע אדום עים תדבשות,גיר. לא השתמשתי בו בכלל ואכשיו בא לי לשחק בו, ורציתי לדעת עים בגלל שהוא לא עבד כל כך הרבה זמן זה פגע בביצועיו??. תודה.!!(חשוב ההגה לא עבד כשנה)
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=1058
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן פורם נכבד, המליצו לי לקנות מארז של CHENBO Gamming Bomb PC 61166 וספק כוח Thermaltake TT480 PFC 2 FAN 480 WATT מה דעתכם? תודה מראש, גל.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום חברה, מענין לדעת מה זה המוסג PFC בספקי כח ומה הם יתרונותיו, כמו כן מה זה CE. תודה לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת כמה בכמה W משתמש כל התקן חומרה במחשב (מעבד, דיסקים קשיחים, לוח אם, CD, כרטיס גרפי, וכו'). אשמח מאוד אם מישהו ייתן לי מידע או קישור לאתר אם המידע. חשוב *מאוד*. תודה מראש לכל המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html מצלמה מדהימה תותחה אין מילים.......
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה: Supertalent Aluminium CA-601UFB Blue (או בצבע אחר)? האם הוא שקט? האם הוא נוח? עוד משהו ששכחתי לשאול, יש לו 5 מאווררים, האם אחד מהם מוקדש לHD? או שהמארז כל כך מאוורר שאין צורך במאוורר מיוחד לHD. תודה מראש על כל תרומה. M
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU מה אתם אומרים על הספק הזה לעומת מה שהיה לי ה Simbbada 480 w שהוא היה דפוק ה HEc יחזיק לי את המערכת רשום במפרט בצד תודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש ומעוניין שהזכרונות שאקבל 256 DDR PC2100 יהיו מסוגלים לעמוד באפשרות של המהרה עתידית. אז עקבתי אחרי מה שנכתב כאן בעניין חשיבות החברות ושאלתי היא אחרת : מציעים לי צ'יפ מסויים בחנות ומשום מה לא מופיע שם היצרן. כן מופיע בין היתר CLS 2.5 שמניח שמדובר ב-CAS. האם ניתן לברר והיכן של מי הצ'יפ לפי המספר שמופיע עליו? זה המספר : M84E256DB168GP175 וחיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר. אם אפשר עוד השבת - כי אני מחר בבוקר כבר נוסע לצבא, לשבוע....תודה מראש....בבקשה????
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה יש לי pentium II 350MhZ RAM:192 ויש לי כטיס מסך מובנה בתוך הלוח אם 8 מגה אני צריך כרטיס מסך של לפחות 32 מגה משהו שיריץ משחקים דיי חדישים ואני קצת מוגבל מבחינת תקציב משהו קרוב ל 400 שקל למישהו יש הצעות שיתאימו לי או שאולי לא כל המשחקים ירוצו עליו כי הוא דיי ישן ולא שווה להשקיע בו אלה לחשוב על לשדרג את כל המחשב קודם כל מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקשר לספק TOPOWER TOP-550P5 550W האם הוא טוב ומספיק לאוברקלוק האם הוא 550w אמיתי
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן! במזל טוב קניתי DEATHADDER, ( מאה שמונים שקל) אני מנסה להתקין לו את הFIRMWARE הכי חדש(1.25), יש לי גרסת דרייבת 1.09 עם WIN VISTA 64. כשאני לוחץ על START(להתחיל לעדכן) , הווינדוס מגלה לי חומרה חדשה פתאום(BOOTLOADER), ואחרי כמה שניות אני מקבל שההתקנה נכשלה. מישהו נתקל בזה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לחבר אותו כפקס.. המדפסת מתחברת לראוטר ישירות עם כבל רשת. יש 2 כניסות אחת עם ציור של טלפון ואחת LINE.. *ניסיתי לחבר כל אחת מהם ולשלוח פקס וזה לא עבד... ועוד משהו...יש לי משיבון של בזק..אני רוצה שיהיה גפ פקס וגם משיבון...אפשרי? אם משהו לא ברור אז אני אחזור על הכל...
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודשיים מאיפה אפשר לקנות את ה Thermaltake Hardcano 13 שנסקר באתר בעבר: http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ באיביי לא מצאתי את הדגם, אני יודע שהוא דיי ישן אבל הוא נורא שימושי לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-