ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html מצלמה מדהימה תותחה אין מילים.......
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט פשוט ונוח לשימוש כללי / משרדי (לא משחקים). הסתכלתי על הסטים האלחוטיים של לוג'יטק (EX110) ומייקרוסופט (Optical Wireless Desktop 3.0 AKA 4000) אבל לצערי הביקורות קצת שליליות. על הסט של לוג'יטק מתלוננים שהעכבר זולל סוללות, ועל הסט של מייקרוסופט מתלוננים שהמקלדת מתפקדת בצורה גרועה מול הרסיבר, ושאם לוחצים על מקש לזמן ממושך הוא משתחרר מעצמו. בדקתי אפשרות לקנות סט חוטי, אבל לא ראיתי משהו מעניין. אני חושב שעדיף כבר לקנות את שני המוצרים בנפרד. אלה האפשרויות שלי.. מקלדת Logitech Media Elite - ביקורות חיוביות. האם היא נוחה להקלדה? Microsoft Wired Keyboard 500 Microsoft Comfort Curve 2000 - נפסלה בגלל שהמקשים בפרופיל נמוך. עכבר Logitech LX3 Optical - נשמע עכ…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מארז Sunbeam Transformer BLACK ואני לא יודע עם או מתעים יש לי לוח אם asus p4s533 ואני לא יודע עם או מתאים האתר של הקניה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחריות 3 שנים---PIXMA MX320 All-in-One Fax Office Printer + Feeder---canon אחריות שנה------Officejet 4500 All-in-One With Feeder +RJ45 Printer CB867A------HP אחריות שנה------Officejet 4500 Wireless All-in-One With Feeder Printer CN547A------HP שימוש במדפסת בעיקר בשביל להדפיס טקסט. העלות של ראשי דיו די דומה. השאלה מה ההבדל המשמעותי בינהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מצלמה של לוגיטק קוויק מסנגר שכוללת בתוכה מיקרופון מובנה פתאום לפני יומיים היקרופון הפסיק לעבוד הסרתי את התוכנה המקורית והתקנה מחדש לא רק שלא תיקנה את המיק אלא גם ביטלה לי את המצלמה ריסטור אחורה לפני ההתקנה מחדש הפעיל יל שוב את המצלמה ללא המיק לאחר התקנה חוזרת הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ומנסה להתקין את הדרייבר דרך מיקרוסופט ונכשל.כך שהתוכנה מותקנת אך ללא הדרייבר... המסקנות שלי הם שהמצלמה תקינה כי אם לא היתה תקינה בריסטור היא לא היתה חוזרת לעבוד יש לי ויסטה 32 ביט מה אפשר לעשות אולי הבעיה במערכת??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר מיקרוסוט שעבד שנתיים מצויין, פתאום שאני משחק ב DOD ברשת, המקש הימני בעכבר מגיב שלוחצים ממש חזק, אבל ממש! מה עושים? תודה- גיל
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחי טס לסין וליפן השאלה שלי האם כדי להגיד לו לקנות לי ציוד למחשב או שהמחיר שם ובארץ הם אותם מחירים דבר שני האם תוכלו להמליץ לי על סוגים של הפרטים הבאים ואם אפשר כמה הם עולים בארץ {אין חשיבות למחיר פחות או יותר} הדברים שאני רוצה לקנות : כרטיס מסך מאוורר למחשב {המעבד שלי מגיע ל65 מעלות } תומך ל AMD מפרט המחשב שלי הוא : מעבד: amd athlon xp 1700 לוח אם: msi nforce-mcp ms-6373 זכרון: 256 SDRAM כרטיס מסך :nvidia g-force 2 mx400 64 mb כרטיס קול : nvidia nforce audio ver 5.1 נ.ב גם את המחשב הזה קניתי בסין זהו פחות או יותר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
HELP. נמאס לי :\ אני לא יודע מה לקחת. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא עד 1000 שח לשניהם, לא אגורה מעבר, מעדיף אם אפשר לסביבות ה-800. כרגע יש לי MX510 ( שאני מאוד אוהב ) ומקלדת MS DIGITAL MEDIA PRO ( שאני גם מאוד אוהב ). עכבר: חשוב לי נוחות עבודה לאורך זמן. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל עדיין - חשוב שיהיה שני כפתורים רגילים + אמצעי על גלגלת + BACK,FARWARD. מקלדת: משענת לכף יד. מבנה גי'נרי יחסית. אין מגבלת גודל. כפתורי מולטמדי בסיסים ( או אופציה לשים אותם בכפתורי מאקרו), חשוב שיהיה VOLUME בצורה נוחה, עדיף גם CALC, MY COMP וכו'... (מפתיע שיש את זה במקלדות רגילות ולא בכל היקרות). סטים: אני בעקרון יושב בסלון מול מסך מחשב ומסך LCD TV 32", החברה שונאת כבלים, אלחוטי זה בונוס מבח…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי בסכום של עד 30$ מבסט-ביי. האם בכלל יש הבדל בין עכברים בתקציב הזה? דרישות מיוחדות: גודל מלא חייב להיות נוח (ישמש לגיימינג)[ תודה מראש, בן
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר. אם אפשר עוד השבת - כי אני מחר בבוקר כבר נוסע לצבא, לשבוע....תודה מראש....בבקשה????
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים של ALTEC LANSING ADA880 וכרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1. כאשר חברתי אותם ליציאה הדגיטלית בכרטיס(SPDIF) בזרת מפצל סטריאו ועשיתי להם בדיקה בכרטיס עובדים רק 2 רמקולים כלומר הוא בודק כול רמקול ושומעים רק LEFTFRONT ן RIGHTFRONT מה הסיבה לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות את הציוד הבא: Razer Arctosa Razer Lachesis Razer Barracuda Razer Megasoma הציוד הנ"ל טוב? אם יש איזו שהן הצעות לשיפור אך לא עלייה במחיר תודה (אם אפשר דגש על הפד)
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הרבה אנשים קונים מארזים של Compucase בגלל שמארזים של החברה הזאת מסופקים עם ספק כוח איכותי של HEC. אז אני גם החלטתי לקנות מהחברה הזאת מארז, אבל בניגוד לאחרים אני לא אלך על המארז שכולם ממליצים עליו: Compucase super Midi Tower CI 6A19 משום שמחירו יקר מדי בשבילי. בגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה (שהוא מאותה חברה): Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W אני מצטער אבל אני לא יכול להביא לכם לינק למארז הזה, בגלל שמצאתי אותו רק בחנות אחת והחנות הזאת מצונזרת באתר הזה, בגלל זה אני לא יכול להביא לכם לינק למארז. צורת המארז היא די מכוערת, אבל יופי לא ממש משנה. ואני גם הולך לעשות מודינג על מארז הזה בעוד כמה חודשים כך שאני אוכל לעשות אותו יפה יותר. רציתי לדע…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
-
שבת שלום, יש לי מחשב NUC, עם יציאת Mini hdmi ומסך עם חיבור DVI. נכון לעכשיו אני משתמש אני משתמש במתאם הזה אליו אני מחבר כבל hdmi to dvi. יש לי שתי בעיות: 1. המתאם לא מתחבר בצורה יציבה למחשב (מתאם + הראש של הכבל זה די ארוך) ולפעמים צריך לשחק הרבה עם החיבור עד שהמסך חוזר לעצמו (לפעמים רק כיבוי עוזר). 2. כל פעם שעושים פעולה חשמלית באיזור המחשב, המסך נכבה ונידלק (זה יכול להיות קצר, רק כי הדליקו את האור בחדר או ארוך כי סוגרים אצלנו את התריס החשמלי, אז הוא מרצד עד שהתריס נסגר). לפעמים שתי התקלות באות ביחד, המסך נכבה בגלל פעולה חשמלית וזצריך לשחק עם החיבורים כדי להדליק אותו. המסך כבר היה בשימוש במחשב אחר עם חיבור dvi ולא עשה את הבעיות הא…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במדפסות אשמח עם תמליצו לי על אחת טובה, יש לי מספר דרישות מהמדפסת: - חייבת לעבוד ב Vista 64bit (אני קונה מדפסת חדשה בעיקר בגלל שהקודמת לא תומכת ב 64 ביט) - חסכונית בדיו (דיו זול ומספיק להרבה הדפסות) - אם נכנס בתקציב משולבת אז עדיף משולבת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי כרגע Raidmax 868 והאמת שאני רוצה להפתר ממנו בגלל שהוא צפוף, עם זלמן 7000 וקירור אחורי מסיבי לכרטיס מסך של לידטק אין כמעט מרחב עבודה במארז. כמובן שאין מה לדבר על מארזים מתחת לגודל Tower, שנאמר, מטעויות לומדים התקציב שלי נע בין 500-600 ש"ח ללא ספק, אווררור יעיל הוא בגדר חובה, כמו כן אשמח לקבל מארז עם חלון ומגש ללוח הוא בגדר אפשרות נחמדה מאוד מבחינתי. בהתחלה היה לי ברור שאקח מארז מבוסס השלדה הנפוצה מאוד של Chieftec, היו ברשותי מס' אפשרויות 1.Supertalent CA-601 2.Raidmax 668 3.Antec 1000AMG אז מהריידמקס עם המגש נשלף (היחיד ברשימה שמציע אחד) ירדתי כבר בתחילת הדרך, קצת נמאס לי מהעיצוב הזה אז נשארתי עם שתי אופציות מבוססות צ'יפטק. חשבתי להחליף את שתי ה80מ'…
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני בונה מפרט לחבר, ועוד לא קיבלתי בפורום מפרטים המלצה למכשיר משולב הכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום... כלומר, כזה שיכול לבצע את כל הפעולות שהמכשירים האלה מבצעים. יש דבר כזה ב-600 שקל? אני מצהיר מראש: אין לי מושג בתחום. אם הסכום לא מספיק, או יותר מדי יחסית למה שצריך, אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-