ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ס. אז לפי הכותרת אתם מבינים את ההתלבטות. הייתי די נעול על עכבר הבלוטות'ס V270 עד לאחרונה עד שמשכה את עיניי המודעה מנועה מחשבים שכרגע היחידים שמוכרים כרגע את הדגם החדש בסדרה V470 שהוא גם לייזר בנוסף לBT. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת בהתלבטות,אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים הללו לנייד שלי.אם מישהו יכול להתריע על ניתוקים LAGים,בטריה שנגמרת מהר,אי נוחות בשימוש בעכבר,ודברים דומים,אשמח. סה"כ ההבדל במחיר הוא 198 לV270 ו300 לV470 שאני מאמין שהמחיר של האחרון יירד ברגע שחנות נוספת תשווק אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת IP2700 של קנון הווינדוס 7 לא מזהה אותה הורדתי דרייבר מאתר היצרן ועדיין כלום :s05: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לכמה זמן מספיקה הסוללה בממוצע? (יש לי MX700 וחיי הסוללה שלו מעולים! איך ה G7 לעומתו? ) עד איזה מרחק הוא עובד בצורה תקינה? שבוע טוב ותודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפני זמן מה רכשתי MINIDISC N707 (לפני הופעת הביקורת...) מארה"ב. לאמיתו של דבר אני מרוצה ממנו מאד. אבל חשבתי, שמכיון שיש למכשיר כבל USB, למה שלא יהיה להתמש בו בתור כונן נייד או גיבוי? מישהו יודע על איזה תוכנה שיכולה להשתמש במינידיסק ככונן דאטה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב. לפני מספר חודשים התוודעתי לכך שיש מקלדות מוארות למחשבים נייחים. אני מחפש מקלדת מוארת איכותית, עם מקשים בעברית ואנגלית. עדיף זול. במידה ואין, אז אני אקח הכל. תודה רבה מראש (-:
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדכון, בסוף האשכול הוספתי חוות דעת מפורטת שלדעתי די מייתרת את כל הדיון באשכול, הנה הקישור. שלום חברים, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקנות את המצלמה הזו, בעיקר למטרת שיחות אינטרנט ב SKYPE וכדומה. אלא שאחרי שראיתי ב YOUTUBE סרטונים שאנשים יצרו איתה התחלתי להתבלבל. כי מצד אחד יש סרטונים שבאמת מראים איכות ברמה גבוהה מאוד, הנה- ומצד שני חלק מהסרטונים מראים איכות ברמה פחות גבוהה באופן משמעותי מהסרטונים הקודמים, למשל .אני מדגיש שוב כי המצלמה תשמש אותי לשיחות אינטרנט ב SKYPE וכדו', ורציתי לשאול מדוע יש הבדלי איכות בסרטונים, והאם שיחה ב SKYPE היא באיכות שונה מאשר הסרטה פנימית עם המצלמה לתוך המחשב. תודה מראש לכל העונים, זה קצת דחוף.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות עכבר BT קטן מחברה טובה למחשב נייד יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום וברכה, ברשותי סט - מקלדת ועכבר מהדגם המצויין בנושא ההודעה, שתיהם מחוברים למחשב באמצעות משדר בודד אלחוטי. לאחרונה העכבר עושה בעיות ו"קופץ ומקרטע" על גבי המסך כאשר אני משתמש בו - ניסיתי כמובן להחליף סוללות ולהחליף משטח ולא עזר. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי לפתור את הבעיה. דרך-אגב, בפעם הבאה שאקנה מקלדת ועכבר - זה לא יהיה Microsoft !!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק עד 500 שקל שיהיה אבל שקט,זה נורא חשוב לי השקט. תודה
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24286&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם , האמת היא שזה דיי דחוף כי אני יוצא לקנות באופיס דיפו עוד איזה שעה... (סורי על הלחץ) בכל מקרה , אני מעדיף לוג'יטק וחשובים לי כל כפתורי האופציות (ווליום , מחשבון וכו') אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13613 למישהו יש ניסיון עם הדגם הספציפי הזה? נשמע לי 2good2Btrue לא?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות ב-199 ש"ח את Samsung ML-1670. כרגע יש לי Xerox Phaser 3117 בלי דיו שמיש. מה אתם מציעים?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
באתר הבית של thermaltake כתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם ספק כוח מסוג Standart ATX PSII (או PS2), באתרי קניות בארץ כתוב גם כן שהספק מצורף. השאלות : 1. האם הספק כוח שמגיע עם המארז הנ"ל מספיק טוב ושקט? באיזה ספק מדובר בדיוק? (אני פשוט מניח שאם זה הספק הסטנדרטי שמגיע מחברת thermaltake בתור מארז המיועד ל-HTPC אז זה ספק מספיק טוב ושקט אך אני צריך להיות בטוח, אני גם מנסה להוזיל את העלויות) 2. האם ניתן להכניס למארז הנ"ל 2 כונני DVD?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת פשוטה hp 1005, שמחוברת למחשב נייח, ובנוסף מוגדרת כמדפסת רשת עבור מחשב נייד. הבעיה היא בהדפסה דו צדדית מהמחשב הנייד, מכיוון שכאשר מדפיסים לא קופץ החלון שאמורים ללחוץ עליו כדי להמשיך את ההדפסה... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את הגוסטיק Logitech Momo Force אני מעוניין לקנות את ההגה הכי טוב שיש היום להשיג בארץ רציתי לדעת אם ההגה הנ"ל מתאים לקריטריונים?? ואם לא אז איזה הגה נחשב להכי טוב כיום??
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פתחתי את המארז, מחשב שנקנה מפנדה לפני שבוע. כל המחשב דומם ושקט, רק הוא משתגע ועושה מלאאאא רעש. משתגע כמו איזה חמור עבודה כשהכרטיס והמעבד לא עוברים את ה48 במאמץ למשך שעות. איך אוכל להשקיט אותו? איפה אוכל לשלוט עליו? האם כדאי להוציא אותו ולשמן?(חדש אחרי הכל). עזרו לי איך אוכל להוציא אותו בזהירות עם כל כללי הזהירות שיש אם משהו יקרה למחשב אני אמות ואז אירה בעצמי. האם בכלל כדאי לי לחזור לחנות ולקלל אותם על חרא של מאוורר או פשוט להחליף אותו?! HELP. 10x .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הרמקולים ברשותי כבר חודשיים וחצי, והיום שמתי לב שמהסאב יש זמזום של זרם חשמלי. הזמזום לא תלוי בווליום של הרמקולים כי הוא קיים גם שאני משתיק אותם (עם המתג), והוא נעלם רק כאשר אני מכבה את הרמקולים לגמרי. קשה לי להאמין שלא שמתי לב לזמזום הזה עד עכשיו, השאלה אם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השבוע קניתי סט עכבר ומקלדת אלחוטי Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-800 בנוסף קיים אצלי עכבר מייקרוסופט ישן, Microsoft Wireless optical mouse 2000 ,ללא המקלט שלו אבד עם השנים(לא מקלט USB קטן אלא אחד גדול עם כבל). http://www.microsoft.com/hardware/en-gb/p/wireless-optical-mouse-2000 כל ניסיון להשתמש בו בעזרת המקלט של סט החדש אינו עובד. האם זה אפשרי? אגב, העכבר הצליח לעבוד עם סט אלחוטי אחר שמגיע גם כן עם מקלט גדול.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-