ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת חדשה בשביל הסט החדש של אם ה-Mx 510 תודה ענקית לעוזרים,
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תקציב הוא לא גורם מגביל יותר מדי, ואפשר לחרוג ממנו אם מדובר ברכישה ממש כדאית. המדפסת צריכה להיות צבעונית (כך שאני לא מעוניין בלייזר שחור לבן), לכלול פקס וסורק, והפרמטר הכי חשוב הוא האמינות, שכן במכשירים משולבים כל תקלה משביתה לך פונקציונליות רבה. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם המומחים....... קיבלתי גיימקיוב מארה"ב ורשום על האריזה שהוא עובד ב-120V. מה אני אמור לעשות? איזה סוג של שנאי אני אמור לקנות? אני יודע שצריך שנאי שמעביר ממתח של 110V ל-220V....אבל האם אמור להיות לו הספק ספציפי? האם ניתן לחבר שנאי שכזה למפצל שקע החשמל? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי שמעוניין לקנות מדפסת נדפק החיבור הרגיל והוא רצה לשאול אם יש כזאת מדפסת שמתחברת לUSB.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
גם אני חשבתי על לקנות איזה מייקרוסופט מולטימדיה או על איזה לוג'יטק מפנקת. העניין הוא שרציתי שחורה בגלל שהמקלדת הלבנה שלי נראית בערך כמו איזה צ'יטוס מקולקל! ;D בכל אופן חשבתי לעצמי "מה?! להשקיע עכשיו 150 ג'ובה על מקלדת?!" יפה ככל שתהיה ואני באמת חושב שהמייקרוסופט שנמכרות היום מדהימות ביופי שלהם ואני בטוח שגם בביצועים, אבל להשקיע 150 על מקלדת נראה לי טיפה מוגזם! אז מי שלא רוצה להשקיע יותר מדי אבל עדיין מעוניין לקבל מקלדת שחורה, עם כל כפתורי המולטימדיה שקיימים ועדיין לשלם משהו כמו 50-60 ש"ח אני ממליץ להכנס לסניף של ACE או הום-סנטר ולקנות את המקלדת הבאה שעלתה לי חמישים ג'ובה ודרך אגב היא של סילבר ליין: כמו שאתם רואים על עכבר לא התפשרתי!
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=931 אני יכול להשיג אותו במחיר הזה.. אולי יותר זול והרזולוציות מתאימות לי. לא מצאתי עליו שום מידע באתר של UMAX. הסורק נחשב דק? יש לו תקלות מיוחדות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שיתאים ליד או שאפשר להשתמש בלי כלום או כמובן בפד פשוט!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן ראיתי את המקלדת בבאג וממש התלהבתי וכל זה אבל היא ממש ממש לא נוחה בשביל הקלדה רגילה במחשב יש סט מקשים שעושה את זה מקלדת רגילה או שיש רק למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תודה רבה עם מישו יודע חיפשתי בכל האינטרנט
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שרוב האנשים התנסו יותר עם KVM אנלוגיים מאשר דיגיטליים מפאת המחיר והזמינות שלהם. חוץ מזה שהטכנולוגיה החדשה-ישנה הזאת שנקראת DVI עדיין נמצאת במיעוט. אחרי גיגול ממושך לא נראה לי שקיים ייצור כזה אבל אשאל בכל זאת - אתם יודעים האם קיים KVM משולב בעל DVI & ANALOG INPUTS? אני לא ראיתי. זה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש: http://www.evertz.com/products/7707RGBT.php אבל זה לא זה... :s05: אשמח אם תחדשו לי... עכשיו, לשאלה: ברשותי מסך LCD התומך בDVI. אני שוקל לקנות KVM המכיל DVI INPUTS כדי לנצל את היתרון הדיגיטלי שלו. רציתי לדעת - 1. האם יכולה להיווצר בעיה אם אחבר כ.מסך אנלוגי (עם כבל משולב כפי שבתמונה) לKVM בעל DVI? (או שהאפשרות לא תיתכן בגלל שקיים צורך בממיר אות?…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני חייב דחוף. מה המחיר בארץ? היכן קונים בארץ? האם אפשר להזמין מחול? אם כן כמה יעלה משלוח לארץ?
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ראיתי שיש פאנק סרפייס, יש אייסמט, יש סטילפד אצל סטילפד יש בערך 5-6 סוגים שנעים בין 170 ל300 שקל מה בעצם ההבדל בינהם חבר שלי רוצה לקנות סטילפד כי הוא גיימר רציני, השאלה אם קניה של נגיד פאנק תיהיה נפילה מורגשת? וסתם לידע כללי מה בעצם ההבדל (בתחלס.. לא פרטים טכניים) בין הסטיל של 170 שקל לבין הסטיל של ה 300 שקל ועד כמה זה משפיע לגיימרים תודה (:
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
למערכת AMD על איזה מארז וספק הייתם מציעים לי ללכת? לא יותר מ 650 ש"ח זה התקציב לכך. אני חשבתי על: 1.Antec 3700AMB Metallic 350W Case שעולה 592 ש"ח. או 2.Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include עולה 439 ש"ח+ ספק:Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply שעולה 226 ש"ח. סה"כ 665. מה אתם הייתם מציעים?בסכום הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנס לי היום "באג" להרכיב מחשב ברכב שאני אמור לקבל בשבוע הבא (Ford Focus 2005). אתאר מה חשבתי לעשות. להתקין מחשב נייד מתחת למושב הנוסע, המחשב יחובר לחשמל דרך מתאם 12V - 220V, או דרך מתאם ייעודי של Dell (תלוי מה זול יותר). המחשב הוא P3 866, עם 256 SDRAM והארד דיסק של 20GB. המסך שלו די הרוס - מספיק טוב בשביל להתקין הכל, אבל כאב ראש אח"כ. עד כאן אני די סגור על עצמי, מבחינת חשמל זה פתרון נוח מכיוון שכשאני מתניע את האוטו, או שהוא כבה לי המחשב לא נכבה מיד אלא ממשיך לעבוד על הסוללה שמחזיקה כמעט שלוש שעות. כך אוכל להגדיר את המערכת שאחרי 10 דקות על זמן סוללה תכבה. עכשיו - לגבי המסך: יש 2 אופציות: 1. מסך PS-ONE שלפי מה שהבנתי עולה 350 ש"ח (מדויק?), ובעזרת מוד V…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק?
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מדפסת משולבת (עם פקס, מכונת ציום וכו') מעבר לעניין של הצרכים האישיים מהמכונה, אני תוהה אם כדאי בכלל לקנות מכשיר כזה? נאמר לי שהוא מתקלקל מהר וכאשר חלק ממנו מתקלקל, כל שאר התכונות מושבתות ביחד איתו. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב , העכבר שלי דיי שווק חיים , קראתי את הביקורת כאן על העכבר החדש של רייזר והבנתי שהוא ממש טוב , וככה גם המחיר שלו , אבל קראתי בפורום אחר , של ארה"ב , שכל הדברים האלו שיש לו כלומר 1600dpi , 16bit וכל הנתונים האלו , פשוט לא יהיו משמעותיים . כי כדי לנצל את זה , תריך להוזיז בערך 40 אינץ ל שניה , שאני לא חושב שיש מישהו בעולם שעושה דבר כזה. בכל מקרה , אני צריך שהעכבר יקרא מהר את המשטח , כי אני משחק על רמת סנסטיביטי יחסית נמוכה ולפעמים אני צריך להוזיז את העכבר דיי מהר , אז רצוי שלא יתקע :\ הממ , אני מעדיף עכבר קטן וקל , מאשר עכבר גדול כזה ש "מתלבש" על כל היד... בואו נגיד שמבחינת צורה , הרייזר דיי טוב בשבילי , הרבה יותר מה mx למשל , שהוא כבר נראה לי יותר כבד , וגדול פיזי. ובלי…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תביא לינקים בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני חשבתי על זאת מה אתם אומרים?http://p1000.co.il/ היא עולה 180 שקל ב P1000 מה אתם אומרים טובה מישו מכיר משו יותר טוב בתקציב הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מאה פעמיים ואני מקווה שתוכלו לענות גם לי . אני מחפש מארז למחשב חדש שקניתי MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Athlon 64 3500+, 512K, L2 Cache, Socket 939 Windows Compatible 64-bit Processor-box Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology - Retail readon 9800 pro 128MB gigabyte עם קצת ניסיון עם מעבדי AMD שמתחממים הבנתי שצריך לשים במארז הרבה מאווררים.{ לפחות 3-4 } לא כל כך משנה לי אם היה במארז חולון או לא רק שיהיה גדול מספיק והבנתי שיש כאלה שגם בולמים את הזעזועים של המאווררים ובכך הרעש מופחת . כמו כן הספק שהמליצו לי לקנות הוא Thermaltake TT420APD 2-f…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הLEAGUER http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&= וזה המיקרוסאקס http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291136 שניהם באותו המחיר בערך כמו שאתם רואים.. עכשיו מה הייתם מעדיפים את מיקרו או את החברה השניה בחברה השניה הסוללות נטענות כמו שאפשר לראות.. ובמייקרו לא.. מה הייתם לוקחים?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המקלדת הזו Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 עולה כ100~ ש"ח. לבין המקלדת הזו Genius KB-21 Multimedia PS2 שוב זה לגיימר עם תקציב די נמוך,ורציתי לדעת איזו בין אלו יותר נוכה מבחינת מקשים רכים (לא יותר מידי) ולמשחקים בכללי?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למארז TOWER או FULL TOWER למודינג רציני. כמה שיותר זול!!!! יש לי ספק טוב, אז לא צריך ספק, וגם האסטטיקה לא חשובה לי כי אני מתכוות לפרק לו ת'צורה.. תודה מראש ניר
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-