עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by davidbr,

היי, רציתי לדעת כמה בכמה W משתמש כל התקן חומרה במחשב (מעבד, דיסקים קשיחים, לוח אם, CD, כרטיס גרפי, וכו'). אשמח מאוד אם מישהו ייתן לי מידע או קישור לאתר אם המידע. חשוב *מאוד*. תודה מראש לכל המגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by shuy,

אני מחפש מכשיר ממתג DVI או VGA. אני מעוניין לחבר 2 מסכים לאותה היציאה בכ.המסך ובעזרת הממתג, לבחור כל פעם את המסך שיפעל בכל נקודת זמן נתונה. יש דבר כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by Dvir,

האם מישהו יודע איך זכרון 256MB 2100 DDR שנמכר בזיגזג של Buffalo ומופיע באתר בהשוואת מחירים - מחירי זכרונות האם שווה לקנות אותו

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by darkrule88,

בקרוב אני עומד לקנות את הציוד הבא: Razer Arctosa Razer Lachesis Razer Barracuda Razer Megasoma הציוד הנ"ל טוב? אם יש איזו שהן הצעות לשיפור אך לא עלייה במחיר תודה (אם אפשר דגש על הפד)

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by pakomako,

חברה מה דעתכם על ספק שבא עם המארז למה יש לי אחד 500 וואט אבל זה נראה לי קצת מוזר... שזה עולה 250 שקל כולה

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by sargent bilko,

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: במלמת אינטרנט של לוג'יטק!!!!!!!!!!!! מצלמה סוסה!!!!!!!!!! :hizuk: :hizuk: :hizuk: :anim-jjd:

7. לפי מה שהבנתי, הרבה אנשים קונים מארזים של Compucase בגלל שמארזים של החברה הזאת מסופקים עם ספק כוח איכותי של HEC. אז אני גם החלטתי לקנות מהחברה הזאת מארז, אבל בניגוד לאחרים אני לא אלך על המארז שכולם ממליצים עליו: Compucase super Midi Tower CI 6A19 משום שמחירו יקר מדי בשבילי. בגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה (שהוא מאותה חברה): Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W אני מצטער אבל אני לא יכול להביא לכם לינק למארז הזה, בגלל שמצאתי אותו רק בחנות אחת והחנות הזאת מצונזרת באתר הזה, בגלל זה אני לא יכול להביא לכם לינק למארז. צורת המארז היא די מכוערת, אבל יופי לא ממש משנה. ואני גם הולך לעשות מודינג על מארז הזה בעוד כמה חודשים כך שאני אוכל לעשות אותו יפה יותר. רציתי לדע…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by niv klein,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המקלדת logitech media elite keyboard? אם למישהו יש אותה והוא מעוניין למכור שירשום פה גם תודה מראש ניב

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. Started by Nitz,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך יותר טוב??? התערבתי עם בן הדוד שלי שעושק קברים GeForce MX400 64Mb + TV או GeForce 2 Titanium 32Mb + TV ואיזה לוחות טובים לאוברקלוקינג???

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  11. האם אני אוכל לחבר מערכת קירור מים במארז : Supertalent CA-601UFK כמו בתמונה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Liquid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by ranran,

שלום לכם אני מחפש המלצה למדפסת אלחוטית (WIFI) הכי זולה שיש אשמח אם תראו לי הצעות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....1MFITRIGUE2300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MNLogX140 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F51MF1610AA001 באחד מהאלו יש יציאה לאוזניות+מיקרופון בשני נראה לי שיש אבל אני לא בטוח ב 100% ערוך/הסר הודעה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משטח אנטי סטטי + ליש ??? אני מיואש כבר לא מצליח למצוא איפה לקנות !!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by moti7,

שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by sgsg,

שלום לכולם, אני מעוניין במדפסת משולבת עם פקס עד 700 שקל +/- אחרי חיפוש בפורום ראיתי ששתי המדפסות עונות לדרישות שלי. עכשיו ההחלטה היא בעיקר בעניין הדיו. מי מהן יותר חסכונית ? ראיתי שהמחירים של הראשים של BROTHER זולים יותר, אבל מה תהיה תדירות ההחלפה שלהם? השימוש יהיה 80% ש/ל. מה ההבדלים בין השתיים?

18. מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Parallel,

יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by M_G_N_U_M,

האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה של לוגיטק קוויק מסנגר שכוללת בתוכה מיקרופון מובנה פתאום לפני יומיים היקרופון הפסיק לעבוד הסרתי את התוכנה המקורית והתקנה מחדש לא רק שלא תיקנה את המיק אלא גם ביטלה לי את המצלמה ריסטור אחורה לפני ההתקנה מחדש הפעיל יל שוב את המצלמה ללא המיק לאחר התקנה חוזרת הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ומנסה להתקין את הדרייבר דרך מיקרוסופט ונכשל.כך שהתוכנה מותקנת אך ללא הדרייבר... המסקנות שלי הם שהמצלמה תקינה כי אם לא היתה תקינה בריסטור היא לא היתה חוזרת לעבוד יש לי ויסטה 32 ביט מה אפשר לעשות אולי הבעיה במערכת??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. היי לאחרונה קיניתי את הלוג'יטק אבל הוא התחיל לעשות לי המון בעיות... (פתאום לוחץ בעצמו על לחצנים וכאלה...) חשבתי שקיבלתי יחידה דפקה אז בראשון אני מחליף אותו, אבל חשבתי שאוליי כדי להחליף אותו למייקרוסופת השאלה היא מה ההבדל בקליטה (כי ממש לא התרשמתי מהלוג'יטק שלא עובד ביותר מ-2 מטר) כמה בטריות אוכל המייקוסופט שבא בלי מטען והאם הלייזר הזה כל כך עקרוני? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by Ben Mishel,

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by eliazu88,

אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים