עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחברים לספק וולט מטר ואז מודדים את האמפרים ואת הוולטים מכפילים אותם והופה יש לנו הספק של ספק ...

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  2. היי מבקש המלצה למכשיר פקס התקציב גמיש אבל חשבתי להוציא בסביבות ה 600 שח' , השימושיים הם כ 15 /20 דפים בשבוע אפשרי הזרקת דיו יש חשיבות לאמינות ולפשטות ההפעלה , קו בזק נפרד , ואם יש אפשרות לשליחה דרך המחשב כלומר שלא צריך להדפיס את הדף - מעולה , גודל סביר חשוב מאוד . אפשר לקחת מכשיר משולב אבל לא ממש מתלהב . תודה לעוזרים

3. שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by MW,

יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by RayZ,

היי חברים, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת,וסורק. מדפסת - מדפסת טובה ומהירה,שלא מרעישה במיוחד.. עד ה 400 ש"ח. סורק - סורק טוב,שיסרוק באיכות מעולה. עד ה 300 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by קובי 1980,

שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. קניתי לפני זמן רב מחשב נייד מYAMSAN: Clevo 4200 model בעל מעבד פנטיום 3 1066, 256 ראם, 20 גי'גה בדיסק, מסך 15, ראדון DVD וכל הג'אנק הנוסף... לצערי המחשב הנייד וסוללתו (המחשב לא היה אצלי) טופלו, או יותר נכון לא טופלו כלל (לא גמרו את הבטרייה עד הסוף לפני המילוי מחדש). בכל מיקרה, כשהבטרייה הייתה חדשה דנדשה, היא הספיקה ל4 עד 4.5 שעות עבודה, 3 וחצי במיקרים של מאמץ כבד. אך היום לצערי, שעה ורבע + -, ממש על הפנים, התקשרתי לYAM SAN לשאול כמה עולה חדשה, נתנו לי טאג מחיר של 900 ש"ח - לא מתאים לי, טפרן, מה לעשות. בכל מיקרה, כבד התחלתי בפעולות "החייאה" - מרוקקן עד הסוף וממלא את הבטריה, אך לצערי הדבר לא ניראה כי מזיז לך בקצה של חיבור ה +. מישהו יודע איזה עוד אפשרויות יש כדי להחיות את ה…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by GNU,

אני מעוניין לרכוש את המארז: Antec 1000 AMG רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 המארזים הבאים: 1. noacomp: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183 2. LogicPC: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 יש בינהם הפרש של 120 ש"ח ! זה לא אותו הדגם? יש בראשון משהו שאין בשני? או שפשוט המארז הנ'ל זול יותר בחנות השניה? (אם אסור לפרסם קישורים לחנויות אני מצטער. פשוט סיקרן אותי לדעת למה יש בינהם הפרש). ובנוסף רציתי לדעת את משקלו של המארז. לפי עמוד המידע שלו הוא שוקל Net Weight : 27 lbs. Gross Weight: 31.5 lbs. כמה זה יוצא בקילוגרמים/גרמים? תודה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. כמובן שניתן לצרף אופציות של דגמים שיש בארץ (אני אבדוק אם יש דגמים תואמים בחו"ל) ... הנה מס' דגמים שמצאתי בחו"ל http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1070788&csid=ITD&body=REVIEWS http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2573083&CatId=141 http://www.directron.com/p990.html

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by ZigZag,

http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano67.htm שמו הרבה דברים מגניבים, אבל אני עדיין מחכה לגירסא שתקרר גם ת'הארדיסק

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  11. Started by nop1902,

אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by comix_dude,

אני צריך ספק טוב שקט 480 ומעלה שיוכל לעמוד גם בOC ...............גם ל SLI ושלא מתחממם הרבה.......

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by bobster,

שלום, מזה כשבוע יש לי בחדר פרסקוט 3.2, המשרה אווירה של סאונה בשילוב עם חדר המנועים של הטיטניק ז"ל, וכעת החלטתי (אחרי שפיתחתי הפרעות נפשיות הודות לרעש) להחליף מארז ומאוורר. בעניין המאוורר כבר בחרתי את ZALMAN 7000, וכעת נשאר לי לבחור מארז. אני צריך (וזה הרי חשוב) שיהיה שקט, לא איכפת לי איך הוא נראה. טווח המחירים הינו עד 700 ש"ח (ועדיף פחות כמובן) - וישכלול ספק, מן הסתם. אשמח להצעות והמלצות, עדיפות לכאלו בעלי נסיון. תודה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by trovlet,

עכשיו עולה 100 יורו מה דעתכם האוזניות שוות את המחיר! אני עכשיו עם KRAKEN, ארגיש הבדל?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by morgoth,

עד עכשיו הייתי נעול על המארז צונאמי למחשב החדש (עוד שבוע ) אבל הציעו לי את המארז סופרנו שלא ממש שמעתי עליו עד עכשיו. בדקתי באתר של TT וראיתי שהוא ממש ממש דומה לצונאמי חוץ מזה שהוא מפח והצבע שלו מבריק. עכשיו חיפשתי השוואות ביניהם (300 שקל הפרש לטובת הסופרנו שווים בדיקה) ולא מצאתי משהו ממצה אז רציתי לשאול אם מישהו שמע פרטים על שניהם ויכול לתרום לי קצת מידע על ההבדלים. תודה נ.ב. אני עדיין נוטה לטובת הצונאמי למרות ההפרש הכלכלי יש בו משהו יותר יפה שאני לא יכול להסביר.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by Gnome,

שלום, לאחרונה אני מתעניין במחשבי כך יד והחלטתי לקנות אחד אז הייתי לשמוע מכם המלצה על איזה מחשב כף-יד לקנות. ומה בקשר למחש כף-יד עם WINDOWS. אני מנתנצל מראש אם זה אינו הפורום המתאים לשאלה שלי.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by untitled,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  19. אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. הי.. :} אז ככה, יש לי וובקאם USB סטנדרטי ומשעמם ^-^, ולצורך פרוייקט מסויים שאני עובד עליו (יותר מדי שעות במקלט :alcoholic:) יש לי צורך להפוך אותה לאלחוטית בשביל שליטה מרחוק. נכון לעכשיו אין לי רשת WIFI בבית, אבל יש לי ממי להשאיל ראוטר. אז השאלה היא כזו: איך אני יכול להפוך אותה לאלחוטית?? יש לי PPC (מחשב כף יד, של אבא O0) מדגם MIO 558 שיש לו כניסת USB... והוא תומך ב-WIFI.. יש עתיד? יש לי גם מחשב נייד עתיק.. עתיק... עתיק.... שאמור להיות לו כרטיס WIFI מובנה אבל תהרגו אותי איפה הדרייבר. איך אני יכול לנצל כל אחת מהשיטות לצורך גישה לוידאו ממחשב אחר, LIVE? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by n14charlie,

מישהו יכול להמליץ לי על עכבר טוב ב200 שקל ? השימושים זה בעיקר משחקי RPG .. חשוב שיהיה נוח בעיקר ומדוייק , לא חשוב לי שיהיו מלא כפתורים של העכבר (רק גלגלת) אם אפשר מKSP או חנות אחרת בסביבת חיפה, אם זה שווה את זה אז יש אפשרות לחריגה. תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  22. אז ככה היה לי עד עכשיו סט של מייקרוספט שהחזיק שנתיים קטלני הסט אבל העכבר נהרס ועכשיו הוא זז ממש לאט ככה שחלף זמנו ואין כבר אחריות אני לא יודע איך עכבר טוב לקנות אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי שגם נטען וגם טוב יש את הסוג LogiTech VX revoultion מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by Dana_s,

שלום רציתי לשאול האם מגן בפני נחשולי מתח הוא כדאי ומומלץ למחשב או שמדובר בגימיק (ראו לינק) בסה"כ מדובר במוצר מהמזרח הרחוק ואינני בטוחה שבאמת תהיה מכת ברק הוא יעשה את העבודה http://www.themall.co.il/site/product_group_sale.asp?groupsale=1841

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משטח אנטי סטטי + ליש ??? אני מיואש כבר לא מצליח למצוא איפה לקנות !!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by shai11,

לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים