עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב קיבלתי את ההגה הזה חדש בקופסא הוא של לוגיטק מ2001 אני לא מצליח להפעיל אותו על המשחק בלור ואפילו לא על dirt3 האם יש תוכנה שמזהה את רוב ההגאים המוכרים וגורמת להם לעבוד(אולי דרך דרייבר רגיל של גויסטיק או מצערת) על משחקי מחשב שלא תומכים כי זה הגה מפורסם אומנם ישן וחבל לי לזרוק אותו

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  2. היי חברים זקוק לעזרה בדיוק כמו שבכותרת מקלדת אלחוטית עד 200 ש"ח רמקולים למשחקים וסרטים עד 300 ש"ח (אם יש בטיפה יותר כסף אז אפשר לתת גם) מדפסת הכי קטנה שיש אבל שתדפיס בצורה טובה ואיכותית (תקציב לא ידוע תתנו הצעות מחיר ולפי זה אקבע.) תודה מראש

3. Started by lipa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7534&PHPSESSID=4c2a86f78a1a5dcb7069aa504c9fe686

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by ykg,

היי, יש לי עכבר זול (של SILVER LINE) שאני לא מרוצה מהרגישות שלו. אשמח להלמלצה על עכבר חוטי זול, נניח עד 70 שקלים. אני לא גיימר או משהו זה נטו לשימוש ביתי\משרדי

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

מותג הגיימינג מבית חברת קינגסטון ממשיך להרחיב את האופקים שלו עם מקלדות ומוצרי אודיו מעודכנים לכתבה

6. אני מחפש מדפסת לבית ואני רוצה לייזר. ראיתי את xerox 3117 והיא מצויינת אבל מה אין לה אפשרות הדפסה בצבעוני. אומנם רוב ההדפסות שלי יהיו בשחור לבן אבל לעיתים צריך גם צבעוני ואני לא רוצה להיות מוגבל. האם למישהו יש את המדפסת הזאת והוא ממליץ עליה או שלא. בקיצור אשמח לקבל פידבק האם היא שווה קניה. תודה מראש

7. Started by tamir245,

היי חבר'ה. שוב צריך קצת המלצות. ראיתי את הסט הנ"ל במחיר שנראה די סביר - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2944 האם יש איזשהוא מישהו עם הסט הנ"ל שיכול להמליץ בעד\נגד?האם יש המלצה לסט אחר בתקציב הנ"ל?כדאי ללכת על האלחוטי או לחפש סט חוטי?כמה זמן הסט עובד ללא טעינה?איך טוענים אותו אם צריך? סה"כ השימושים שלי הם די פשוטים - גלישה,סרטים,משחקים לא באדיקות רבה. עד עכשיו אני משתמש כבר 4+ שנים במקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט+עכבר אופטי GPT. הסט מיועד לשימוש בנייח ואולי בעתיד יעבור לתחנת עגינה של הלפטופ שלי. חוץ מזה גם ככה אני מתכנן לקנות לנייד את הV470 של לוג'יטק אז כרגע הסט מיועד בראש וראשונה לנייח.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by perlov1,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות ראש דיו חלופי למדפסת HP 5550. איני מעוניין לקנות ראשי דיו מקוריים בגלל עלותם הגבוהה (350 ש"ח לראש דיו צבעוני ושחור). אם למישהו יצא להשתמש בראש דיו חלופי ולא יקר אשמח לקבל עליו המלצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by Sad T.,

הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?

10. Started by Styx,

כפי שרשום אחראי שהרייזר קראקייס שבקה חיים החלטתי לקנות משהו חדש בנתיים כל מה שמצאתי מעניין זה את הroccat kave ואפשרי גם לקנות שוב את הקריקייס הקרקייס ב230 והקייב ב280 תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  11. Started by EMXMAN,

http://www.shopy.co.il/groupsales/2748 זה הMP3 שלי הבעיה היא שחיברתי אותו לUSB של המחשב וסתם אחר כך באתי להפעיל אותו ולשמוע שירים הוא עושה לי DISK ERROR! וכשאני מנסה לפרמט אותו דרך המחשב זה אומר WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE FORMAT וכשאני אני בא לנסות להכנס להרד דיסק של הMP3 זה רושם לי שאין דיסק בפנים והוא יענו מראה לי תהרד דיסק של הMP3 איך אפשר לפרמט אותו???

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. מחפש המלצה למדפסת לייזר, עדיף קטנה, עם טונרים זולים. אם אפשר המלצה לשניים שלושה מדפסות תקציב עד 800 ש"ח אין צורך בדברים נוספים במדפסת כגון סורק, מדפסת בלבד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by z999,

היי, אני משתמש בחיקוי Model M עתיק (20 שנה+-) של Cherry שיש לו Buckling Springs. הבית מתלונן על הרעש בשעות המאוחרות של הלילה ואני צריך להחליף מקלדת. רציתי מקלדת מכנית (לא יקרה) אבל אין בארץ אף מקלדת במחיר שפוי עם סוויצ'ים חומים. אם תהיה לי האפשרות אני אנסה לקנות בחו"ל CM Storm Quickfire Rapid אבל כרגע זה לא נראה כמו אופציה קיימת. אני מחפש מקלדת עד איזור ה400 ש"ח שתהיה פשוטה, TKL אם אפשר ועדיפות למשהו יחסית זול. תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Damien11,

יש לי מצלמת אינטרנט. שעד לפני שבוע עבדה מצויין. ניתקתי את המצלמה מהUSB, רציתי לחבר אותה לכבל מאריך, של USB, וכשחיברתי מחדש המחשב לא זיהה את המצלמה. ניתקתי שוב וחיברתי שוב בלי המאריך. עדיין לא זיהה. מחקתי את הדרייבר, והתקנתי מחדש, מהדיסק המקורי. עדיין לא זיהה. חזרתי על התהליך מספר פעמים. עדיין לא זיהה. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט, לא ממש ידעתי איפה, עשיתי דרך גוגל, מצאתי 2 דרייברים אפשריים שאולי יעבדו. לא עבדו. עכשיו לגבי איזו מצלמה יש לי.. על המצלמה לא כתוב כלום, שום דגם שום כלום. על הדיסק של הדרייבר כתוב Dr.Byte Digital PC camera וזהו.. כתוב גם בממש קטן www.zriha.com דרך שם אני חשוב שהורדתי את הדרייברים. (שלא עזרו) אגב, ניסיתי גם לנתק ולחבר את הUSB מחדש. אני יודע שמ…

15. Started by Slava Rabaev,

שלום לכולם, קניתי hub חברת vention ובו 9 חיבורים עם חיבור ראשי Type-c. מכשיר מעולה הכול תקין ועובד אך בעיה אחת כאשר מחברים אותו למחשב שמע של הרמקולים במחשב נעלם. במכשיר יש 3 כניסות usb , כניסת RJ45 , כניסת Type-c , כניסת hdmi , כניסת sd/tf וכניסת אוזניות audio 3.5 mm . שאלה איך אני יכול לנתק את החיבור/כניסה audio 3.5 mm ב-hub? תודה לכול העונים מראש. תמונה קישור https://www.aliexpress.com/item/32849188464.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4df5ccPR

16. Started by Maria95,

היי חברים, למען האמת ראיתי בפורום ששאלות מסוג זה על מדפסות לרב נשארות ללא תשובה לצערי הרב.. מנסה את מזלי ומאוד מאוד אודה למי שיוכל כן לענות ולעזור לי. אני מחפשת מדפסת טובה שתשמש אותי בהיותי סטודנטית, משיטוט באינטרנט הבנתי שמדפסות לייזר יותר חסכוניות , בעבר הייתה לי מדפסת דיו והעלויות היו גבוהות מידי לכן אני מאמינה שלייזר זה פתרון טוב. נוסף לכך הייתי מעדיפה שתהיה משולבת עם סורק לפחות. לכן אני פונה אליכם.. אני מאמינה שאדפיס בכמות סבירה/גבוהה , לכן צריכה מדפסת שתדע את העבודה. התקציב הוא עד 700-800 שח. מעדיפה לא משהו מסיבי בגודל , באזור 30-40 סמ לרוחב/עומק/גובה. תודה מראש מאוד אעריך כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by DAN,

איזה כרטיס TV כן עובד עים XP דן

19. Started by DJO,

כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית

20. Started by X7-007,

אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tazmnia,

קניתי לא מזמן הארד 80 גיגה אבל הלוח אם הוא ישן מדי ולא תומך בנפח הזה ניסיתי לעשות הכל עם העדכונים וזה למיניהם שום דבר לא עובד ואמרו לי לקנות IDE ADAPTER ואז שזה יעבוד אז מישהו יכול להגיד מה זה ואיפה לקנות

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. Started by alons126,

היי לפני כחודש קניתי מחשב חדש + מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם MK250 מיד אחרי שהתחלתי לשחק איתם הם נתקעו לי ולא הגיבו לי בכלל.. חבר אמר לי שזה בגלל שהם אלחוטיים.. לבסוף החלטתי להחליף אותם ל-G400 ו-Arctosa מה אתם אומרים עליהם? טובים? נוחים? איך הם במשחקים? ועוד משהו.. אם אני קונה את ה-Arctosa אז רוב הסיכויים שזה מ-KSP אבל רשום באתר שלהם שהיא רק באנגלית זה נכון? מישהו קנה אצלהם? וגם מה עדיף? Silver או Black? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by weamir,

לי,עושה רושם שכן. האם מישהו רואה אחרת? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=30011120&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. השלט של ה-XBOX 360 עולה 250 ש"ח. וה-RUMBLEPAD של LOGITECH עולה, 209. מה עדיף? ובבקשה תפרטו.... תודה לעוזרים מראש נ"ב ומה זה השלט הזה-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2225,CONTENTID=12183 נראה מעניין...

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. Started by kobibo,

מעוניין במארז איכותי שיהיה שקט עד כמה שאפשר,רחב ומאוורר טוב אשמח אם יהיה בו גם חלון צדדי . עד 300 ש"ח ללא ספק.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.