עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני קונה זיכרון נוסף , עוד 256 MB DDR 2100, לא צריך 2400 ולא כלום. בכל מקרה יש לי היום Crucial 256MB ddr 2100 והשאלה שלי היא מה לקנות ? כי אני רואה הפרש של יותר מ 20 דולר במחירים בסוגים של 2100DDR. באפלו למשל עולה 83 Crucial עולה - 105 דולר Mircon - 124 דולר !!!! ויש את החברה הזו: TRANSCEND שלא שמעתי עליה והזיכרון שלה עולה 91 ... מה כדאי לי לקחת והאם יש הבדל כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

OK קיבלתי את המפרט הבא מSK&AK, לא יודע אם אתם מכירים. א. האם זאת חנות טובה, מי שמכיר? ב. המפרט: מארז: A open QF45AP4 250W ATX MidiTower. motherboard: GA-7VRXP DDR266\333+RAID+SOUND+LAN PROCESSOR: AMD ATHLON XP 1700+(מתלבט בין 1700\1800) RAM: 256MB SAMSUNG PC333 DDR HARDISK: MAX40GB 7200 U133 DISKET: FDD 1.44mb cd-rom: Samsung SC-152 CD-ROM X52 SOUND CARD: ONCHIP AC-97 AUDIO NETWORK CARD: ON CHIP VIDEO CARD: HERCULES ATI RADEON 8500LE 64DDR DVI OUT ALL COST: 4,525.13 עכשיו, יש לי כמה שאלות: א. אמרו לי שהריאדון מתאים בעיקר לעריכת וידאו וכו'. זה נכון? כי אני משחק פעולה (RTCW,MOH:AA) וגם NWN, ואני רוצה לדעת אם הם ירוצו טוב. א2. האם הוא יציג ביצועים יותר טובים מG3 TI 128MB…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. תהיתי לגבי קניית ספק כוח איכותי.. תוך כדי שיקול שמאוורר שקט במיוחד עלותו כ ~70 שקל (בחול), ומחיר ספק אנרמקס EG350VE כ 370 שקל.. מתחיל אני לשקול עובדה זאת בחיוב. אז ראשית כל, אני מדגיש כי השקט הוא ערך עילוי בשיקול זה. 1. האם המאוור(ים) שבאים עם הספקים של אנטק/ אנרמקס שקטים מאוד ? - בסגנון ה STEALTH, או שמדובר במאוורים טיפה פחות שקטים. 2. יש לאנרמקס מספר דגמים חדש, כמו אלה שאפשר לשנות את המהירות מאוורר - יש טעם לקנות כזה ? 3. אני מתכוון לקנות בסביבות ה 350 וואט.. עדיף אנטק או אנרמקס. ? המחיר הוא פה שיקול עיקרי.. 4. שווה להביא מחול ? (יש בורר מתח מאחורי הספק, אז זה בסדר)

4. יש לי הלתבטות קשה בקשר לספק... יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקחת ספק 300W של HEC 2. לקחת ספק 350W של ENERMAX 3. לקחת ספק 500W GENERIC אם אני בוחר באפשרות שלוש אני חייב לקחת הארדיסק של 40GB במקום 80GB ולוח אם Gigabyte 7vrxp במקום 7vaxp המערכת שמתווספת לספק צורכת די הרבה כח, ובגלל זה ההתלבטות... Athlon xp2000+ Radeon 9700

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by CrueL,

קבלתי אותו אמתמול אבל הוא עוד באריזה אני בנתיים עם :MAG770FS

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. היי אנשים ! תקשיבו.. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית. עכשיו יש לי שתי דרישות, אחת מהם קצת מסבכת את המצב. 1. מצלמה רגישה לאור כך שאם אני מפעיל אותה בשעות הערב עדיין יראו טוב. 2. שהמצלמה תהיה תלויה על עמוד גמיש כזה שמסובבים... דוגמא למצלמה כזאת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7764373 הסיבה שאני רוצה מצלמה שתלויה על עמוד כזה זה בגלל שאני אוהב שהיא מצלמת אותי רק מלמעלה ומצד שמאל של מסך המחשב. הבעיה שקראתי ביקורות על הדגם הקודם שלה וכולם כתבו שבשעות הערב רואים חרא. יש הרבה מצלמות איכותיות יותר שגם עולות יותר ואין לי בעיה לרכוש אותם, הבעיה שאין כזאת תלויה על עמוד כמו שאני רוצה. אולי בכל זאת מישהו מכיר מצלמה כזאת שהיא גם יחסית דיי איכותיות ורגישה באו…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  8. מקסימום תל אביב. אם אסור לפרסם חנויות (לא זוכר כבר מה החוקים אומרים), אז כמובן אשמח להודעה פרטית. תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. אני מדבר עם החיבור לפני הPS2, החיבור בצורת הVGA או החיבור הדמוי PS2 רק יותר גדול. אני צריך שנאי מUSB/PS2 לחיבורים האלה. ביררתי בכמה חנויות אבל אין, מישהו פה אולי מכיר חנות בצפון שכן מוכרת כזה ציוד? גם משומש? אולי אפילו לא שנאי, גם עכבר ומקלדת במצב טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  10. אני שואל זאת על רקע העובדה ש- G5 מומלץ כעכבר במפרטים המיועדים למשחקים ,אולם הוא גבוהה וגדול מדי עבור כף ידי שהיא בנונית מינוס . אין לי מושג מה גודלו של ה-g9 ,אבל לפי התמונות ניתן להתרשם שהוא קומפקטי ויותר נמוך וגם מאפשר ביצוע התאמה אישית של המשטח שבא במגע עם כף היד .

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  11. אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה לקחת?? אם לא יש הצעות משהו? http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by rp176,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by aviran_n,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 נראים סבבה+.. במיוחד ביחס למחיר... מה אתם אומרים עליהם? יש פה חברה עם ניסיון אישי איתם שיכולים לתת מילה עליהם? כרגע אני משתמש במקלדת quantum פשוטה שעושה בעיות במשחקים (שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים יחד בד"כ וכו'...) ועכבר סילבר ליין פשוט מפלסטיק זול ומגעיל שהיד מזיעה עליו והוא ממש לא נוח להרבה שעות שימוש. הצרכים שלי מסט מקלדת ועכבר זה שיהיו נוחים, מפלסטיק איכותי שלא יגרום ל"דביקות" מהזיעה אחרי פחות מחצי שעה של שימוש כמו בעכבר הנוכחי שלי, ושיהיו סבבה למשחקים (לא צריך משהו מקצועי יותר מידיי...) הסט הזה מתאים לי? ובכל אופן, יש לכם המלצות לסטים אחרים בטווח של עד 250 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות)?

14. Started by mani007,

אהלן חברה אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של 350-400. השימושים הם מידי פעם לצלם. להדפיס מסמכים עבודות וכ...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??

16. Started by Chubby,

אז ככה יש 2 אוזניות מאייבי ממש יפות וסך הכל טובות השאלה מה ההבדל ביאכות עם שווה להשקיע עוד 15 דולר בשביל השניה : אם אפשר את ההבדלים בניהם ישמח לדעת http://www.ebay.com/itm/2011-Skullcandy-Hesh-Over-Ear-Headphones-w-Lifetime-Warranty-Multiple-Colors-/320952818903#ht_1573wt_1141 http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280933311213#ht_2270wt_1166

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. הבנתי שזה לא הפורום המתאים לנושא .

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by tal89,

אני חושב שאולי הגיע הזמן לעכבר חדש. השימוש הוא אינטנסיבי - גם עריכת תמונות וגם הרבה שימוש שוטף רגיל. לא ממש הגדרתי תקציב. כרגע אני עם לוג'יטק M560 ומאוד מרוצה ממנו למעט העובדה שהוא קטן בעיני ולא נוח לעבודה ממושכת. ניסיתי את הM705 ולאחר 5 דקות שימוש החזרתי אותו לחנות - הוא מאוד נוח ביד אבל המיקום של העינית הרחק ממרכז העכבר גורמת לחוסר תיאום בין תנועת היד לבין תנועת הסמן. וזה גרם לי לרצות להרוג מישהו. הסתכלתי על Performance mx ועל Master mx. העיצוב של המאסטר מבאס בעיניי, הוא בומבסטי ובולט וקצת יבאס אותי לשלוף אותו במקומות ציבוריים. מנגד, שמעתי שהוא לא פחות מנפלא. אשמח לקצת טיפים וחוויות. העכבר כנראה יוזמן מאמזון. תודה ויום שישי שחור שמח.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  19. ;D ;D

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. רכשתי רמקולים של ALTEC LANSING ADA880 וכרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1. כאשר חברתי אותם ליציאה הדגיטלית בכרטיס(SPDIF) בזרת מפצל סטריאו ועשיתי להם בדיקה בכרטיס עובדים רק 2 רמקולים כלומר הוא בודק כול רמקול ושומעים רק LEFTFRONT ן RIGHTFRONT מה הסיבה לבעיה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. זה מסכם את שאלתי

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by GRiM,

אני מחפש עכבר חדש למשחקים, עכבר כמובן טוב, מהיר ולא אלחוטי. שמתי לב למשהו שנקרא DPI ולא הבנתי מה יותר טוב - הרבה או קצת DPI? אני חושב לקנות עכבר מסוג Smartcom Egronomic Wheel Mouse 400DPI ב-63 ש"ח:

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by roc,

אם יש לי ספק חזק ואל פסק רגיל אני לא יודע כמה WATT יכול לגרום לאל פסק בעיות??

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by ybe,

אני מחפש אתר ברמה גבוהה הסוקר צגים למחשב, מבצע ביקורות מקיפות נותן ציונים וכו'. על איזה אתר אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .

• 4 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים