ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
טוב, חסכתי קצת כסף =] ואני צריך מקלדת חדשה כי את שלי שברתי אפשר להגיד אין לי את הרגלים של המקלדת וחלק ממקשים שבורים עקב שימוש בשואב אבק ולמדתי שאסור לשואב אבק במקלדת. אין לי ממש דרישות חוץ מזה שתהיה ככה - שחורה. על מה אתם ממליצים עד 450 שקל, כמובן מומלץ פחות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת להחליף את הmicrosoft multimedia keyboard הישנה שלי. אין ליצורך בסט עם עבר או אלחוטית. מבדיקה כאן בפורום ראיתי שממליצים מאוד על הWAVE שניתן להשיגה ב210 ש"ח אבל עד כמה שהבנתי אין לה אותיות עבריות (אני צריך). יש המלצה למקלדת אחרת (או לWAVE עם אותיות)?. השימוש הוא בעיקר הקלדה ומעט משחקים.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על עכבר בסיסי, אני רק רוצה שיהיה בעכבר כפתור BACK. חוץ מזה אין לי עוד דרישות. אין לי מגבלת תקציב, פשוט תמליצו על עכבר זול שיהיה מספיק טוב כדי שתוכלו להמליץ עליו.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לא יודע איפה לדחוף את זה, אז כאן נראה לי סביר. אז ככה: אני צריך PDA. לא כל כך חשוב לי אם זה פאלם או פוקט פיסי. שימושים עיקריים: יישומים רפואיים. יש מלא לשתי הפלטפורמות. זה לא אומר שהמכשיר הזה לא יהיה צעצוע מאוד יקר, ויריץ סרטים, יהיה נגן מוזיקה, ומשחקים מפגרים יותר או פחות. מפשפושים ברחבי האינטרנט, עושה רושם שהדגם הכי משתלם הוא הX51V של DELL. מעבד 624MHZ, מסך ענק באיכות מעולה, 256MB זכרון מובנה, 64MB RAM, חריצי הרחבה, בלוטות', WI-FI, כרטיסי הרחבה, ועוד כל מיני תכונות שימושיות פחות או יותר. קראתי עליו ביקורות מעולות. תאכלס המכשיר הזה יכול להריץ QUAKE 3 לפי המפרט הפנטיום 200MHZ העתיק שלי עם הVOODOO 3 לPCI יכל, למה שזה לא . ב400$ שהוקצבו לי, אני יכול לקנות את המכשיר …
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
if my (sapak) power supply is ok?? i have TSUNAMI 350W R9700 PRO smart fan2 coolmod 1 cd-rom cd writer 1 2 air fan generic do you think its ok???
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שאלה לי אל כולכם תגידו מה כדאי המארז של ANTEC החדש שיש בפנדה שאין בו חלון או את המארז של chiptec שיש בו חלון השאלה שלי היא מבחינה של ביצועים תודה
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש 1 אמין בשביל להעביר קבצים לסלולרי ללא כבלים . מה אתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם מגן בפני נחשולי מתח הוא כדאי ומומלץ למחשב או שמדובר בגימיק (ראו לינק) בסה"כ מדובר במוצר מהמזרח הרחוק ואינני בטוחה שבאמת תהיה מכת ברק הוא יעשה את העבודה http://www.themall.co.il/site/product_group_sale.asp?groupsale=1841
-
דבר ראשון ה"מוחק" לא מוחק ברצף כלומר אם אני חזיק אותו כדי שימחק שורה שלמה הוא לא עושה את זה לכל מחיקה צריך ללחוץ בניפרד דבר שני לפעמים כפתור לא פועל מלחיצה שניה - למ אם אני כות משפט כזה ארוך וכותב רצוף כמה זמן אז ישותיות או רווח שליפעל מדי פע ???? שכחתי להגיד שזה מקלדת (+עכבר) אלחוטית של BELKIN
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מחברים לספק וולט מטר ואז מודדים את האמפרים ואת הוולטים מכפילים אותם והופה יש לנו הספק של ספק ...
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים קניתי מחשב ובאותה הזדמנות קניתי גם עכבר ומקלדת חדשים, ביקשתי מהמוכר שפשוט ישים שם משהו נוח וזול. הוא שם: עכבר Microsoft Basic Optical Mouse ומקלדת Logitech Classic Keyboard 200 הבעיה היא ששמתי לב שהעבר לא ממש מגיב טוב והוא קופץ מידי פעם ברחבי המסך. המקלדת עושה היא די בסדר (רק קטנה ממה שאני מורגל אליו, והמקשים מסודרים טיפה שונה). רציתי לדעת האם הבעיות שיש לי עם העכבר הן מוכרות? אם כן אז לאיזה עכבר עדיף להחליף (שימוש עיקרי במחשב למשחקים)? מה דעתכם על המקלדת האם גם לה צפויות לי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכן אבל אני לא ממש בטוח בזה... http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=105&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=14&aff=Zap&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה והוא נתקע לי מידי פעם,או רועד(הסמן) או פתאום קופץ למקום אחר במסך. מה יכולה להיות הסיבה? אולי משטח לא מתאים כי שמעתי שהוא עושה בעיות על משטחים מסוימים ואם כן אז איזה משטח אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אבי כרגע נמצא בחנות מסויימת. ביקשתי ממנו לקנות antec truepower 430w אך אין להם. במקומו הם הציעו לי:Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply האם כדאי לי לקחת את הספק הזה? בתודה מראש, נעם. נ.ב. אבי נמצא בקרבת החנות כרגע אז אשמח לתשובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי 2200 ש"ח זיכוי בבאג מחשבים. מכיוון שהמדפסת העכשווית שלי צולעת חשבתי על להשתמש בכסף ולקנות אצלהם מדפסת משולבת. יש לי כמה שאלות: 1. איזה מדפסת יותר טובה? 6313 או 6183? 2.האם בטוח לקנות את 6183? הסתכלתי כמעט בכל אתר שלHP ולא מצאתי זכר למדפסת הזאת.. ל6313 מצאתי רק בHP ישראל. 3. יש איזשהי מדפסת יותר יקרה שמצדיקה את העליה במחיר? אולי מדפסת לייזר? או שתי מדפסות?(לייזר וצבעוני) 4.יש לכם עוד הצעות מה אני יכול לקנות בכסף שנשאר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר מיקרוסוט שעבד שנתיים מצויין, פתאום שאני משחק ב DOD ברשת, המקש הימני בעכבר מגיב שלוחצים ממש חזק, אבל ממש! מה עושים? תודה- גיל
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה בפורום (באתר אני קורא כמה שנים לפחות)... ויש לי מארז די סטנדרטי, הנה לינק למארז שנראה כמו שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=5353 אז עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי להוסיף למארז הנוכחי מאווררים או לקנות מארז חדש? ואם חדש אז איזה????? כי שמתי עין על ה- Chenbro Mid Tower Xpider שכולם ממליצים עליו, ואההההה (אנחה) ה- Raidmax Scorpio 868 שהוא די נמצא אצלי בעדיפות ראשונה כי מקבלים איתו גם ספק כח אז מה דעתכם??? נ.ב אני לא ידעתי איפה לכתוב הודעה על מארזים אז כתבתי כאן, מצטער אם טעיתי, טוב לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מתי יגיע למכירה הרדאון 8500 אל אין וונדר לכאן ?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-