עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by ZigZag,

http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano67.htm שמו הרבה דברים מגניבים, אבל אני עדיין מחכה לגירסא שתקרר גם ת'הארדיסק

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. Started by darkrule88,

בקרוב אני עומד לקנות את הציוד הבא: Razer Arctosa Razer Lachesis Razer Barracuda Razer Megasoma הציוד הנ"ל טוב? אם יש איזו שהן הצעות לשיפור אך לא עלייה במחיר תודה (אם אפשר דגש על הפד)

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by yogevmalachy,

תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by tnt studios,

http://www.pointofview-online.com/tcase.html 25 CM!!!!

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by Jesper,

אני צריך שתמליצו לי על עכבר בסיסי, אני רק רוצה שיהיה בעכבר כפתור BACK. חוץ מזה אין לי עוד דרישות. אין לי מגבלת תקציב, פשוט תמליצו על עכבר זול שיהיה מספיק טוב כדי שתוכלו להמליץ עליו.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by frank053,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמת רשת טובה. חיפשתי ומצאתי 2 מתחרות עיקריות: 1. LOGITECH QuickCam® Pro 5000 2. Microsoft® LifeCam VX-6000 מה תגידו? איזה עדיף לקחת? תודה מראש.

8. Started by wild_3d_raptor,

ניגמר הראש דיו השחור במדפסת שלי (hp 695) כמה בערך עולה כזה ראש חדש ? האם יש תחליפים ? איך הם ? ....פעם שמעתי שיש ערכה למילוי עצמי -איפה ניתן להשיג כזה ? מה העלות שלה ? האם זה כדאי ??? בתודה, עמית

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. כמו בכותרת, כמו כן שידרוג הספק יבוצע לטובת שידרוג עתידי של כרטיס המסך. ושוב פעם נשאלת השאלה - האם יש צורך בשידרוג הספק, או שאפשר להשאיר את הספק של ה300W הסטנדרתי שיש ברשותי כרגע?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by edeNF,

אני לא ממש מבין במדפסות אשמח עם תמליצו לי על אחת טובה, יש לי מספר דרישות מהמדפסת: - חייבת לעבוד ב Vista 64bit (אני קונה מדפסת חדשה בעיקר בגלל שהקודמת לא תומכת ב 64 ביט) - חסכונית בדיו (דיו זול ומספיק להרבה הדפסות) - אם נכנס בתקציב משולבת אז עדיף משולבת. תודה.

11. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מקדלת פשוטה קיימת עם מקשים נוחים להקלדה כמו במחשב נישא... האם המקלדת הזאת מתאימה? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=11522 היא עולה 110 שקל בערך אשמח לתשובות ממכם תודה ארי

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by constantine16,

I wanted to ask if bug got good pad's for laser mouse?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by reuthh,

שלום, אני רוצה להדפיס תמונה על נייר פוטו בגודל 15*10 ואני לא מצליחה להגדיר במדפסת XEROX PE220 את הגודל של הדף שהוא 15*10. אני אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by snoopdogg,

שלום אני מחפש ספק כח חזק לאוברקלוקינג למערכת : AMD 64 3200 6800GT Crucial Ballistick pc4000 512MB * 2 הבחירה המועדפת היא OCZ אבל מה לשעות ואין בארץ..(מישהו יודע מתי?) ראיתי שיש בפנדה TAGAN 480 והנתונים שלו נראים טובים מאוד איך הוא בהשוואה לOCZ או ENERMAX495 ? אגב יש את טאג'ן בעוד חנות חוצ מפנדה?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by shai11,

לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by zam,

אהלן לעוזרים. אני מחפש קופסא שתכלול גם DVI אם אפשר במסגרת התקציב. יש כל כך הרבה סוגים שאני ממש התבלבלתי, זאת, נוסף לאי ההתמצאות שלי בנושא. ראיתי בפנדה מגוון רחב של קופסאות אבל לא ידעתי איזו חברה נחשבת לטובה בתחום. אני אשמח לכל עזרה. טוב, אחרי נבירה קלה מצאתי את המוצרים הבאים: הדגם הזה של חברת ATEN עולה 382 ש"ח באתר למיר מחשבים http://www.dcsil.com/newd/info_heb.asp?pro_id=849 יש גם את הדגם הזה של חברת D-LINK שנראה לי מוצלח במחיר של 184 ש"ח. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6231&catcode=456&AdCat=&parentid= הם אמנם ללא DVI אבל זה הכי טוב שמצאתי. מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. היי חבר'ה, מחפש המלצה למדפסקת הזרקת דיו משולבת (הדפסה, סריקה ופקס) עד 2,000 ש"ח. מחפש משהו איכותי ואמין שיחזיק שנים קדימה. תודה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. Started by Parallel,

יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by MisterL,

קניתי PSP וכרטיס זיכרון 128מגה בייט... העברתי מוזיקה (Mp3) וכשאני לוחץ על הסמל של המוזיקה זה לא עובד...? (הוא מראה שאין מוזיקה...) איזה פורמטים אני יכול לשים שם? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by rmarko,

במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. יש לי הלתבטות קשה בקשר לספק... יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקחת ספק 300W של HEC 2. לקחת ספק 350W של ENERMAX 3. לקחת ספק 500W GENERIC אם אני בוחר באפשרות שלוש אני חייב לקחת הארדיסק של 40GB במקום 80GB ולוח אם Gigabyte 7vrxp במקום 7vaxp המערכת שמתווספת לספק צורכת די הרבה כח, ובגלל זה ההתלבטות... Athlon xp2000+ Radeon 9700

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by roeesnir,

העכבר הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mouse/Products_Spec.aspx?ProductID=2896 הוא משתווה לאיזה דגם של לוג'יטק? יחסית למחיר הוא טוב? הוא עולה בערך 70 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.