ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתספק את הסחורה ועם זאת תהייה שווה משהו - המחיר הוא מומלץ והגמישות איתו היא כלפי מטה...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המקלדת והעכבר מיועדים בעיקר למשחקים אז חשבתי על העכבר של Razer DeathAdder ובמקלדת אני מתלבט בין ה wave של לוג'יטק ובין ה 4000 של מיקרוסופט או שיש משהו אחר עדיף? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
AXP 1800+ @1.8GHZ (סל"ד 2500~5000) cpu fun- coolmaster x-dream hac-v81 spectec 256mb sumsung 256mb שניהם 333MHZ wd 80GB 7200rpm 8MB buffer r9100 128mb בנוסף יש לי שני מאוררים של 80 מ"מ ועוד אחד של 120, כולם ג'נריים (בלי לדים וכל מיני וסתים...) אם הלוח גם חשוב אז אפשר לראות את הדגם שלו בחתימה שלי... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת אלחוטית שמתחברת לUSB, כל מה שראיתי עד עכשיו היה עם חיבור PS2 המקלדת אמורה להתחבר למחשב נייד (ללא חיבור PS2) שממוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים ואני רוצה לחבר לו מקלדת ככה שלא אצטרת למתוח חוטים בכל הסלון אולי בקרוב גם אחבר אותו לרשת (דרך החשמל) ככה שאפילו אוכל לגלוש בסלון
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי חברים, למען האמת ראיתי בפורום ששאלות מסוג זה על מדפסות לרב נשארות ללא תשובה לצערי הרב.. מנסה את מזלי ומאוד מאוד אודה למי שיוכל כן לענות ולעזור לי. אני מחפשת מדפסת טובה שתשמש אותי בהיותי סטודנטית, משיטוט באינטרנט הבנתי שמדפסות לייזר יותר חסכוניות , בעבר הייתה לי מדפסת דיו והעלויות היו גבוהות מידי לכן אני מאמינה שלייזר זה פתרון טוב. נוסף לכך הייתי מעדיפה שתהיה משולבת עם סורק לפחות. לכן אני פונה אליכם.. אני מאמינה שאדפיס בכמות סבירה/גבוהה , לכן צריכה מדפסת שתדע את העבודה. התקציב הוא עד 700-800 שח. מעדיפה לא משהו מסיבי בגודל , באזור 30-40 סמ לרוחב/עומק/גובה. תודה מראש מאוד אעריך כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שהיא צריכה מדפסת משולבת, בסביבות ה-500 ש"ח. אין לי שום כיוון, אני לא מבין בנושא הרבה. מה שחשוב זה - צבע לא יקר, איכות הדפסה טובה, רוב ההדפסות יהיו בשחור לבן (מדפסת צבעונית בכל מקרה), איכות סריקה טובה, אפשרות לסריקה, כיוון גודל והדפסה גם ללא מחשב. לרעש אין משמעות, רצוי שהמדפסת תהיה יפה גם. בתמונה הנ"ל זאת מדפסת של Brother עם עיצוב ממש יפה לדעתי, מה דעתכם על החברה? מה דעתכם על זה? http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=DCP115C&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=144#
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
סמסונג מוכרת את עסקי ההדפסה שלה בסכום עתק, והרוכשת המאושרת HP מצהירה: באנו להמציא מחדש את התחום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ MSI KT3 Ultra-ARU 512MB PC2700 Samsung GeForce2 Pro 64MB DDR הכרטיס מסך נשאר כשהיה, אני משער שהוא יותר מיספיק לי לשנה ויותר. אוקי, אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני צריך הגה עם פדאלים שמתאים למשחקים במחשב כמו need for speed underground 2 וכל השאר רצוי עם ידית הילוכים כי אבא שלי רגיל להילוכים הכי טוב שיש במחיר הכי זול שאפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחירו: [ ¤ 279.77 ] תמונה: http://pchardware.co.il/assets/big/master1lublack.jpg לפי מה שאני חושב הוא מארז פ33ה בגלל שהוא 480 וואט אבל המחיר טוב (העם יורידו לי דברים מסוימים למשל מאוררים או משהו...?)
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב... סוף סוף חזרתי מנוע עם החלקים!! (נשאר רק הלוח והארד שאני לוקח מחר) אז ככה... לחתי את הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 למפרט הבא: AMD Sempron 3000 939 DFI Infinity 512 PQI 160GB WD SATA2 C3D X800GTO (מארז, מסך וכו) ברגע שהסתכלתי על הכבלים של הספק... שמתי לב שכבל מס 18 (בחיבור של ה20) חסר... אני לא יודע מה לעשות... האם זה בעיה וצריך להחליף או שזה ככה? אני נוסע מחב עוד פעם לנוע אז אולי להגיד להם להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים HWZONE FTW!!!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד ואשמח לקבל המלצות בתחומים הבאים: 1. סןג מומלץ. (בינתיים מצא מאוד חן בעיני Dell Axim X51V http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x51v?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=specstab#tabtop 2. המלצה למקום קניה באינטרנט / בחנות / בחו"ל. 3. אם קונים בחול - האם אתם חושבים שעניין חוסר האחריות הינו בעייתי? 3. אם קונים בחו"ל, האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתקין תמיכה בעברית? שמעתי שיש תוכנה שנקראת משהו כמו PDAc. מישהו מכיר? תודה רבה על כל עזרה...
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש ללא ספק ועם חלון התקציב שלי הוא 1000 שקל
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב, חסכתי קצת כסף =] ואני צריך מקלדת חדשה כי את שלי שברתי אפשר להגיד אין לי את הרגלים של המקלדת וחלק ממקשים שבורים עקב שימוש בשואב אבק ולמדתי שאסור לשואב אבק במקלדת. אין לי ממש דרישות חוץ מזה שתהיה ככה - שחורה. על מה אתם ממליצים עד 450 שקל, כמובן מומלץ פחות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה MX 500 אני מעוניין לרכוש PAD חדש למשחקים, שמעתי שיש פאדים שממש עוזרים בכיוון וממש נוחים לעבודה מולם כמו STEEL PAD או משהו שנקרא FUNC, יש למשהו מושג איפה משיגים אותם בארץ? ועוד משהו יש איזה חומר שצריך למרוח עליהם שהPAD ירוץ חלק וצריכים להחליף את זה כל כמה זמן? עוד משהו נוסף בזיגזג יש את הפאדים האלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=856 האם הם טובים וברמה של STEELPAD? האם פאד מאלומניום הוא מדויק ושווה משהו? או להשאר בלי פאד בכלל? או פאד בשקל כזה מהשוק? ;D תודה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אממ מישהו מכיר כאן מארז שחור אבל ממש יפה אני רוצה לקנות אחד אבל שיהיה ממש ממש יפה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הי ח'ברה. מישהו יכול להמליץ על עכבר / עכברים לשמאליים? היחיד ששמעתי עליו הוא MX610 של Logitech. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום העכבר שלי ( מיקרוסופט לבן רגיל ) עומד למות ואני מחפש עכבר שיחליף אותו עד 100 שקל. אני מחפש קודם כל עכבר נוח ( המיקרוספט היה לי נוח ), אחר כך שיהיה קצת יותר טוב ( מדיוק ) ממנו ושהיה עכבר עם חוט ולא אלחוטי. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וקצת משחקים כי אני בצבא, יש לציין שהעכבר הזה היה מעולה לי למשחקים כך שאני לא צריך משהו מיוחד . המקומות שאני יכול לקנות בהם זה בKSP, IQPC, IVORY וכל חנות באשדוד, בIQPC קניתי את המחשב שלי כך שזה יתרון אם אני יקנה משמה. ראיתי את העכבר הזה והוא נראה טוב http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5898 מה אתם אומרים ? הוא נוח לעבודה כללית? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר mx510 (כן אני יודע שיש יותר טובים) ב130 ש"ח (מחיר טוב?) רציתי חוות דעת עליו ושאלה.. מה זה הDPI הזה ואני למשל משחק משחקי רשת, יש לו אחוז יותר גבוה של דיוק? זה הDPI או שזה לא קשור? (אני מבולבל כבר חח) התקנתי את הדרייברים שלו, עכשיו אמרו לי שיש לי כפתורים שאני לוחץ עליהם זה משנה לי משהו שם (DPI??) תודה לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-