ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
האם תוכלו להמליץ על סורק בייתי, עם מתאם לסריקת שקופיות - לא מכשיר משולב מדפסת וכו'. תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה ספק לדעתם יספיק לכרטיס מסך Radeon X1900XT 512MB ולמעבד קונור ביחד?! עדיף כמה שפחות כסף בסביבות ה300..
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משטח אנטי סטטי + ליש ??? אני מיואש כבר לא מצליח למצוא איפה לקנות !!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמה וואט אתם ממליצים לספק שיחזיק טוב את המערכת הבאה: לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דרים אחרים בעתיד אני מחפש ספק בכיוון של חברת HEC ושקט ושחור כי הוא נכנס ל…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש בפנדה עכשיו את המארז הזה במבצע של 390 שקל כולל ספק 420W (הספק הוא של ריידמקס), קודם המארז עלה 535 שקל. האם הספק הזה הוא ג'נרי הוא שהוא טוב? כי נראה לי מוזר המחיר הזה כולל ספק. תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שמעו יש לי עבודה להדפיס ואני כניסיתי להדפיס אז זה התחיל להדפיס והכל סבבה אבל באמצע הוא מפסיק בכל פעם במקום שונה.. ורושם את הבעיה הזאתי: A general error has occurred. Delete the all print jobs in the EPSON Spool Manager and turn the printer off. Check for foreign objects that could be jammed inside the printer. Wait a few minutes, then turn it back on. If the problem persists, contact your dealer. מה יכול להיות הבעיה?ומה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט מסוג INTELLI MOUSE EXPLORER עוד מעידן הפנטיום 3 שלי והוא סוחב כמו גדול בתקופה האחרונה הוא התחיל להיתקע כאילו הוא מנותק מהמחשב שמזיזם אותו קצת הוא חוזר לעצמו ניסתי כמה חיבורי USB ובכולם אותו הדבר ובגדול הבעיה היא בעכבר כנראה החיבורים רופפים או לא יודע מה יש למישהו דעות הוא הולך לשבוק חיים או עדיף לשלוח לתיקון או כול דבר אחר??
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ MSI KT3 Ultra-ARU 512MB PC2700 Samsung GeForce2 Pro 64MB DDR הכרטיס מסך נשאר כשהיה, אני משער שהוא יותר מיספיק לי לשנה ויותר. אוקי, אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 500-600$ בארה"ב חברה + דגם (לא מצלמת וידאו).
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
1.יש לי בין 1000 ל 1300 ש"ח להשקיע על מערכת קול למחשב. אחרי הרבה התלבטויות שעדיין לא נגמרו ד"א, חשבתי ללכת על הרנקולים הללו. אבל - וזה אבל גדול, אני לא אקנה רמקולים אף פעם ללא שמיעה שלהם. מכיוון שבשתי חנויות די מפורסמות סירבו לפתוח את האריזה ולתת לי להאזין להם (דבר די סטנדרטי ברכישת מערכת שמע) אני מעניין לברר למי יש מערכות אלו (או מערכות מקבילות של CREATIVE (3500 ודומיהם) וגר באיזור נהריה-עכו-קריות-חיפה וכו'? 2. יש איזשהו סט טוב של רמקולים 5.1 בסכומים אלו? מכיוון שאני אשתמש בהם בעיקר לצפייה בסרטים (וגם למשחקים), הסנטר די חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף יותר? Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis או Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower אני מתלבט ולא יודע מה כדאי את הראשון יהיה קשה להרכיב? מה אתם חושבים
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בקיצור קניתי גויסטיק זול וזה בלי דיסק וכו'... אז אני נוספתי תגויסטיק מה-CONTROL PANEL ולא היה בדיוק את השם של החברה שלו ואני לא ממש מבין ב6 לחצנים או משהו כזה שיש לבחור שם. אז שמתי איזה התקן אחד וזה כל הזמן זז ימינה, בלי שאני לוחץ כמובן. ניסיתי עוד התקנים וזה לא עזר. אני חושב שהחברה זה INTERACT או משהו כזה. בכל מקרה זה לא הגויסטיק כי ניסיתי עוד אחד אחר וזה היה אותו דבר. צירפתי תמנות שלו, אולי זה יעזור.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה MX 500 אני מעוניין לרכוש PAD חדש למשחקים, שמעתי שיש פאדים שממש עוזרים בכיוון וממש נוחים לעבודה מולם כמו STEEL PAD או משהו שנקרא FUNC, יש למשהו מושג איפה משיגים אותם בארץ? ועוד משהו יש איזה חומר שצריך למרוח עליהם שהPAD ירוץ חלק וצריכים להחליף את זה כל כמה זמן? עוד משהו נוסף בזיגזג יש את הפאדים האלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=856 האם הם טובים וברמה של STEELPAD? האם פאד מאלומניום הוא מדויק ושווה משהו? או להשאר בלי פאד בכלל? או פאד בשקל כזה מהשוק? ;D תודה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי להשוות ולבחור בין שתי המארזים הבאים: 1. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/sc868wand42p3.html 2. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/trblwi35wi.html בבקשה תגידו לי מה יותר משתלם מה יותר טוב מבחינת איורור, ביצועים, למי יש ספק יותר טוב ואיכותי ובכלליות מה אתם הייתם לוקחים. ואם מישהו יודע גם כמה יעלה לשלוח את זה לארץ עם מסים והכל אז בקשה תגידו גם. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים (די פיצוצי), ואני מחפש מקלדת ועכבר. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל. החברות הרללונטיות הן לוג'יטק ומיקרוסופט. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות עכבר אופטי? מקלדת אופטי? שניהם? האם זה לא טרטור וצריך להחליף סוללות כל הזמן? ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) או שמספיק מקלדת אינטרנט איכותית. ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכבר אופטי explorer של מיקרוסופט שהם הרבה יותר זולים. ד. יש לי אופציה לקנות Optical wireless desktop של מיקרוסופט , שזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים מחו"ל במחיר של כ- 200 שקל (אבל המקלדת היא ללא עברית). כדאי? אולי להשקיע בעכבר MX ופחות במקלדת ? HELP!!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מרכיב רשימת חלקים למחשב חדש (A64-3000+ או A64-3200+ בעקבות ירידת המחיר), ומתלבט לגבי מארז. הפתרון הפשוט והזול הוא לקנות CI-6A19 שחור או לבן ב- 310 ש"ח., כולל ספק. אם אני אחליט ללכת על ספק שקט יותר (זלמן), האם יש מארז אחר טוב יותר? דרישות: 3x5.25 2x3.5 ברגי בונן (פתיחה וסגירה ללא כלים) מרווח נורמלי בין הלוח לספר להתקנה של כל היט-סינק שארצה מקום למאוורר 120 מ"מ מאחור שקט (גומיות לבידוד איפה שצריך, ובכלל אם יש משהו בתכנון שנועד לעשות אותו שקט) מודולרי ככל האפשר (פונקציות כמו מגש נשלף בתלות במחיר) לא חייב להיות: אלומיניום (אלא אם כן זה נותן יתרונות מיוחדים מבחינת שקט - המשקל עצמו והעיצוב לא משחקים כאן בשבילי). עיצוב מיוחד חלון בצד חיבורים בחזית (המארז לא מונח על השולחן) ב…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-