עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by wild_3d_raptor,

ניגמר הראש דיו השחור במדפסת שלי (hp 695) כמה בערך עולה כזה ראש חדש ? האם יש תחליפים ? איך הם ? ....פעם שמעתי שיש ערכה למילוי עצמי -איפה ניתן להשיג כזה ? מה העלות שלה ? האם זה כדאי ??? בתודה, עמית

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by Monopoly,

אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה ועם שליטה על הנגן מוזיקה במחשב [ווליום, קדימה אחורה וכו'...] בקיצור מקלדת מולטימדיה איכותית.. כרגע יש לי את המקלדת הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 והיא די מעצבנת... היא גדולה לי מדי ואת כל הכפתורים העליונים אני בקושי רואה [אני משתמש במגירה נשלפת והכפתורים נמצאים בחושך בגלל זה..] וגם יש את הקטע הזה עם הF LOCK מה שאומר שהFים משמשים לעוד כל מיני דברים וזה מעצבן.. בקיצור אני רוצה מקלדת נורמלית בלי האופציה הזאת של האפים, שלא תיהיה ארוכה מדי בגובה [הנוכחית 27 ס"מ עם התוספת לידיים] ועדיף שיהיה אנטר של 2ס"מ ולא אחד...

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/optimus-mini.html

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  4. Started by A_D,

אני מחפש מארז הכי שקט שיש אבל הכי מקורר ויפה עד 700 שח ניתן גם לחרוג

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by bluemail,

אני מחפש 1 אמין בשביל להעביר קבצים לסלולרי ללא כבלים . מה אתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by Idan-h,

יש בפנדה עכשיו את המארז הזה במבצע של 390 שקל כולל ספק 420W (הספק הוא של ריידמקס), קודם המארז עלה 535 שקל. האם הספק הזה הוא ג'נרי הוא שהוא טוב? כי נראה לי מוזר המחיר הזה כולל ספק. תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by perlov1,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות ראש דיו חלופי למדפסת HP 5550. איני מעוניין לקנות ראשי דיו מקוריים בגלל עלותם הגבוהה (350 ש"ח לראש דיו צבעוני ושחור). אם למישהו יצא להשתמש בראש דיו חלופי ולא יקר אשמח לקבל עליו המלצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. בבקשה תעזרו לי להשוות ולבחור בין שתי המארזים הבאים: 1. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/sc868wand42p3.html 2. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/trblwi35wi.html בבקשה תגידו לי מה יותר משתלם מה יותר טוב מבחינת איורור, ביצועים, למי יש ספק יותר טוב ואיכותי ובכלליות מה אתם הייתם לוקחים. ואם מישהו יודע גם כמה יעלה לשלוח את זה לארץ עם מסים והכל אז בקשה תגידו גם. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  9. שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by taotao,

יש לי עכבר של מיקרוסופט מסוג INTELLI MOUSE EXPLORER עוד מעידן הפנטיום 3 שלי והוא סוחב כמו גדול בתקופה האחרונה הוא התחיל להיתקע כאילו הוא מנותק מהמחשב שמזיזם אותו קצת הוא חוזר לעצמו ניסתי כמה חיבורי USB ובכולם אותו הדבר ובגדול הבעיה היא בעכבר כנראה החיבורים רופפים או לא יודע מה יש למישהו דעות הוא הולך לשבוק חיים או עדיף לשלוח לתיקון או כול דבר אחר??

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  12. Started by tal89,

אני חושב שאולי הגיע הזמן לעכבר חדש. השימוש הוא אינטנסיבי - גם עריכת תמונות וגם הרבה שימוש שוטף רגיל. לא ממש הגדרתי תקציב. כרגע אני עם לוג'יטק M560 ומאוד מרוצה ממנו למעט העובדה שהוא קטן בעיני ולא נוח לעבודה ממושכת. ניסיתי את הM705 ולאחר 5 דקות שימוש החזרתי אותו לחנות - הוא מאוד נוח ביד אבל המיקום של העינית הרחק ממרכז העכבר גורמת לחוסר תיאום בין תנועת היד לבין תנועת הסמן. וזה גרם לי לרצות להרוג מישהו. הסתכלתי על Performance mx ועל Master mx. העיצוב של המאסטר מבאס בעיניי, הוא בומבסטי ובולט וקצת יבאס אותי לשלוף אותו במקומות ציבוריים. מנגד, שמעתי שהוא לא פחות מנפלא. אשמח לקצת טיפים וחוויות. העכבר כנראה יוזמן מאמזון. תודה ויום שישי שחור שמח.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. אפשר המלצות למקלדות טובובת במחיר הזה... עדיפות לכמה שיותר זול. חשוב שהטווח יהיה לפחות 5 מטר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by ZiX,

שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by okpimp,

יש לי מזפסת CANON MP390 עם כניסה ויציאה של USB. יש לי נתב רשת אלחוטי WLAN USB יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר עכשיו יש דרך לחבר את המדפסת באופן אלחוטי?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by VanHalen,

היי, אני צריך סט אלחוטי לגיימינג קליל מול הטלוזיה. ראיתי שיש מלא סטים זולים (עד 150 שח) של מיקרופוסט, לוג'יקט רפו וכו'. האם הם עושים את העבודה, יש למישהו טיפ/משהו חכם להגיד בנושא? תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה להקלטה של שידורים מיס עכשיו המליצו לי על הדגם http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr1200mckit.html WinTV-HVR-1200 (שעולה 340 בKSP) אבל אני רואה שיש דגם של GIGABYTE שאומנם זול יותר (280) אבל תומך בMPEG4 וכל מיני דברים *שניהם מKSP כי זה מה שיש לי בב"ש אז רציתי לשאול מה עדיף לי לקנות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by 1234qwer,

אני מעוניין ביכולת BLUETOOTH במחשב הנייד שלי (דבר שלא בא ביחד עם המחשב) האם מוצר כמו זה למשל יעשה את העבודה? (למשל יאפשר לי להשתמש בעכבר BLUETOOTH וכו) והאם יש עם המוצרים האלו בעיות מיוחדות שמומלץ לדעת עליהן?. זה פשוט נראה פתרון טוב וזול מדי וקשה לי להאמין שזה המצב http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05EA%u05D0%u05DD%20TinyDapter%20Bluetooth%202.0 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by lisly,

תמליצו לי על עכבר טוב בבקשה, שיהיה איכותי ועל פד טוב שיתאים לו...

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by urich,

יש לי סרטים קצרים בפורמט mov וברצוני להעבירם לפורמט avi על מנת לשלבם במצגת באמצעות באיזה תוכנה או כיצד לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. אהלן, חיפשתי כבר בכמה חנויות את הפד לעכבר של func ועדיין לא מצאתי. מישהו פה יכול לתת איזה לינק? או לפחות לציין שם של חנות שמוכרת אותם בארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by kisin,

שלום לכולם, אמא שלי נחתה עליי לפני כמה ימים והחליטה שאני חייב לקנות לה "כזה שאומר לך לאן ליסוע כמו בפרסומת עם ההיא שצועקת: שמאלה, היד עם השעון". זו דרכה לומר: Destinator. כל אחד והשפה שלו. ויש לי שתי בעיות עם זה: 1. אני לא מבין מה היא צריכה את זה. כמה היא כבר נוסעת? והכל בתוך העיר... 2. גם אני לא מבין בזה כלום. וכשאני אומר כלום אני מתכוון לכלום. חיטטתי קצת ומצאתי שתי חבילות באיזור השלושת אלפים שקל כל אחת ואם מישהו מבין משהו בנושא, אני אוד לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי לצאת מהסבך הזה כי היא לא צרד ממני עד שמישהו לא יצעק לה: "שמאלה! שמאלה!, היד עם השעון!". לא ברור לי אם צריך פאלם או שזה מכשיר עצמאי, האם כל הרכיבים שצריך בשביל שהעסק יעבוד כלולים בחבילה או לא וכו'. איך הדבר ה…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  24. שלום לכולם יש ברשותי mx 1000 ורציתי לדעת איך הכי כדאי להטעין אותו מבחינת שעות וכ"ו..? כמה פעמים בשבוע..?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by bagetrek,

היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים