עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by NIR-T,

הייתי היום בחנות אחת, וראיתי ב690 (אם משלמים במזומן) שקל מארז כסוף עם חלון בצורה מיוחדת,5 מאווררים, וחיבורי USB 2, אבל אני מניח שזאת טעות של האתר אז חיבורי USB רגילים נגיד, ספק כוח של 450W של אותה חברה של המארז, קתודה כחולה ושני פסים כחולים מוארים בפרונט של המארז... איך זה כל כך זול?? נ.ב המארז הזה הוא חיקוי של המארז של GLOBALWIN שעולה 1300 שקל בלי ספק כוח ועם ארבע מאווררים פחות....

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. השירות שלהם לא יודע עליו דבר. שמתי לב שיש כבר את ה- X5 זמין לקניה. מישהו שעובד שם יודע אולי אם ה- X8 יהיה זמין בקרוב ? תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  3. במחשב ? אני יודע שיש המון תוכנות לזה באינטרנט אבל ניסיתי את מה שראיתי וזה לא היצליח -- אוליי יש למישהוא משהוא שעובד? אגב זה אפשרי כי אני מצליח ליקלוט את הום סינמה דרך הלינוקס אצלי אבל באיכות ממש ממש ממש גרועה -אז אולי יש למישהוא תוכנה טובה ל WINDOWS T N X

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  4. הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות אוזניות עם מקרופון מובנה אלחוטיות מכיוון שאני משחק על טלוויזיה ואני נימצא רחוק מהמחשב. חשוב שהיה איכותי ברמה אין באמת שערי מחירים הכל הולך עם זה יתן תמורה למחיר. חשוב שהיה טעינה קצרה וישמש לשעת עבודה ארוכה. ראיתי היום אוזניות קטנות מידי אני לא זוכר תשם פשוט רצו עליה 190 שקל והם לא נירראו לי בגלל שהם קטנות מידי הטעינה שלהם היתה שעתיים ול6 שעות עבודה שזה סבבה. תודה מראש לעוזרים חשוב לציין שאני משחק ממרחק של בערך 4 מטרים 3 וחצי מטר אז שהיה להם קליטה ארוכה אפילו 10 8 מטר שאני יוכל גם להיתרחק. ועם אפשר גם שמות של החניות בהם אפשר לרכוש את המוצר ואת המחיר שהם דורשים עליו.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Pc_Master,

Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by MasterYoda,

יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  9. השאלה בכותרת תביא לינקים בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. האם קיימת קופסה שממתגת בין מסכים ב-hdmi 1 input 2 outputs שאינה אקטיבית? כלומר ללא חיבור לחשמל? כל מה שראיתי בינתיים דרש מתח חשמלי. מרגיש לי מיותר להזרים חשמל באופן קבוע לקופסה כשאני לא מתכוון אף פעם לעבוד גם עם הטלויזיה וגם עם מסך המחשב בו זמנית.

11. מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, לפני שבוע וחצי, כפי שבטח מרבית האנשים כאן קראו, נדפק לי הלוח שקניתי מאקסלנט ABIT KT7-RAID. בהתאם לציפיות שלי מהאחריות של אקסלנט, החלטתי לקנות לעצמי לוח אם חדש, וזה היה ASUS A7V133. אתמול קיבלתי את הלוח מאקסלנט, ולתדהמתי הנבלות הביאו לי KT7A-RAID, כלומר לוחר מבוסס KT133A ולא KT133. הראשון תומך במהירות אפיק של 266 מגה"צ באס.קיבלתי את הלוח ללא קופסה, כשחומר תרמי מרוח לו על הדיודות, שליד המעבד, והיו מחוברים ללוח המחברים הלבנים האלה שמחברים את הלוח למארז. המסקנה: ככל הנראה הם משו את הלוח הזה מאיזה מחשב של משהו, שכנראה ביטל הזמנה או משהו או אפילו החזיר את הלוח הזה בשל פגם שעדיין לא "עליתי" עליו. בכל מקרה, עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח לשים במחשב המרכזי שלי, שכן ניצלתי את ההז…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by T-boon,

היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?

14. אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. אני מחפש המלצות למכונה משולבת עם סורק הכי מהיר שיתקרב לסורקי מסמכים ייעודיים במהירותו. לא משנה אם המכונה צדפיס בצבע או בשחור לבן. לא משנה אם הזרקת דיו או לייזר. כל הדגש הוא על מהירות הסריקה למסמכים. באתרים כמו זאפ הנתון של מהירות הסריקה לא מפורסם. במפרטים של המדפסות ככלל הנתון של מהירות הסריקה לא מופיע ! בתודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by JCohen,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by JCohen,

שלום לכולם, חבר שלי הוא בור במחשבים, והוא מעוניין במחשב חדש שישמש כמכונת משחקים. הוא רוצה את ה"שפיץ של הנעל", בתחום של עד 7,500 ש"ח. אני כמובן אמרתי לו לקנות AMD, אבל אני רוצה להיות בטוח שלא תהינה לו בעיות של חום. אז אני בעיקר צריך את עזרתכם בפיתרון קירור טוב ופשוט. מה דעתכם? AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB PC2100 Fujitsu 40GB, ATA100, 7200RPM Creative Sound Blaster Live!Value ATi Radeon 8500 Retail Creative Sound Works 2 + 1 AOpen DVD 16 x 48 AOpen Case HQ-48 (300W) LG Flatron 795Plus Microsoft Explorer Microsoft Internet Keyboard Pro Arctic Silver II HSF - ??? בקשר ל-HSF, שיהיה שקט, שיקרר טוב ויהיה קטן, כך שיכנס ללוח... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shenirer,

שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  21. חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לשמוע קצת דגובות על ההגה של לוגי'טק ,דגם ששמו DEXXA. עם אתם מכירים זה לא ההגה חדש כל כך. תודה- THANKS

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. מכירים את המדפסת המשולבת הזאת? OfficeJet 6183 HP היא עם בלוטוס.יש לכם ביקורות ? אני רוצה לקנות יש מישהו אותה? ומה זה הבלוטוס הזה שיש בה מה אני לא צריך לחבר כבלים ממנה למחשב כאילו?

24. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=6602 אלה היחידים שמצאתי ואין במלאי

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by SyndromE,

חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים