ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, משקולים של מחיר לפי דף ואיכות הדפסה החלטתי לקנות מדפסת לייזר. השימוש הוא ביתי ולכן לא צריך משהו יותר מדי "high tech", האמת שרציתי גם חיבור רשת למדפסת אבל לא נראה לי שאפשר להשיג את זה במחיר הנ"ל. ומכאן הדרישות : 1. מחיר - לא יותר מ 400-500 שקל 2. חדשה. 3. שחור לבן (ב 400-500 שקל אי אפשר להשיג משהו אחר) 4. תאימות ב windows (זה לא בעיה) אבל גם ב linux. 5. מחיר סטנדרטי לטיונר. בדקתי את האתר של KSP ומדפסות שנראו לי מתאימיות : Lexmark E120 ב 395 שקל HP LaserJet 1018 ב 460 שקל אשמח לקבל המלצות על מדפסות מתאימות והמלצות על שתי המדפסות הנ"ל בפרט.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
שלום. לאמי מדפסת משולבת שקנתה לפני כמה שבועות Brother MFC-J6250W. אז ככה: המסך מגע של המדפסת מוגדר להתעמעם לאחר 10 שניות של חוסר שימוש, והמדפסת מוגדרת להכנס למצב שינה לאחר דקה של אי שימוש. בנוסף, ה-Mode Timer מוגדר על 30 שניות של אי שימוש. מסיבה שטרם ברורה, לאחר שהמסך של המדפסת מתעמעם לאחר משך הזמן המוגדר, כמה שניות (פרק זמן לא אקראי) לאחר מכן, הוא מתבהר מחדש, כאילו מישהו נוגע בכפתורים או במסך של המדפסת, גם כאשר אף אחד לא מתעסק עם המדפסת. הדבר מונע מהמדפסת להכנס למצב שינה. הבעייה התחילה מרגע ההפעלה הראשונה של המדפסת. עדכון קושחת המדפסת לגרסה האחרונה לא פתרה את הבעייה. התקשרתי לתמיכה של ברדר רשף, והנציג ביקש ממני לנתק את המדפסת מחדש כאשר היא פועלת, להחזיק את הלחצן Home, ו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפשת מקלדת שטוחה, כלומר מקשים כמו של לפטופ. אם המקלדת של אפל הייתה טובה ל-pc, הייתי לוקחת אותה. המלצות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות כזה מטען לממחשב נייד שלי לרכב... המחשב מסוג DELL LATITUDE D500... עכשיו המחירים שראיתי למאתמים מסוג כזה (לא למחשב הספציפי שלי ) עולים על ה 300 שקל ולעומת זאת באיביי בערך ב 20 -40 דולר... אבל לא מצאתי בשום מקום למחשב שלי... למישהו יש מושג? ראיתי לדוגמא את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=42165&item=6703402397&rd=1 שאמור להתאים לרוב המחשבים הניידים (שלי לא מופיע ברשימה אבל אולי היא לא מעודכנת).. כדאי לקנות משהו כזה או לקנות מקורי של החברה? -עדכון-- כל אלוח שמצאתי באיביי הם יותר פשוטים נראה לי שהבנתי למה(אולי גם אלו היקרים בארץ הם כאלו) כי הם משתמשים בטרנסומטור המקורי שבא עם המחשב... ורק במקום לחבר לש…
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק עם זה שייך לפה .. לא מצאתי קטוגריה יותר מתאימה בקיצור ולעניין עם יש כזה דבר בכלל... ועם כן איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה ??? ???
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 המארז הזה הוא ג'נרי? לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום הוא איך שהוא קשור לחברת צ'יפטק.. אז אני די מבולבל
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי אני מחפש משהו נחמד שאוכל לעבוד איתו בנוחות רבה ולאורך זמן על הDESKTOP (כלומר לא משחקים וכו') משהו שיהיה גדול, שכל היד יושבת בנוחות עליו. אפשרי גם אלחוטי (אין לי בעיה ואולי אף רצוי כזה!) מה דעתכם? מה יש שאפשרי לשקול? ולגבי מחיר - נראה לי כל דבר מ200 ועד 400 (גבול עליון סביר, לא?!) יהיה בסדר רק שיהיה איכותי מאוד וטוב מאוד.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהו האורך המקסימלי של מאריך USB שיהיה מחובר למחשב ולג'ויסטיק?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם הם שווים את הכסף? האם הייתם בעצמכם משקיעים בזיכרונות מהסוג הזה???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה ממה נובע הקטע המעצבן הזה של הקווים הלבנים לאורך הטקסט המודפס ובכלל לאורך כל מה שאני מדפיס?? אל תגידו דיו, כי הרגע החלפתי מחסנית וזה עדיין, המחסנית שחור-לבן חדשה והצבעונית אולי ריקה אבל אני בכלל מדפיס רק בשחור. ביצעתי יישור וניקוי כמו שאשף הכלים של המדפסת מציע, אבל זה לא עוזר בשיט. למישהו יש רעיון? ככה משהו מהניסיון שלו? אגב זו לקסמרק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש KVM כאשר המקלדת/עכבר מתחברים ב USB המסכ מתחבר ב DVI וכולל גם מיתוג סאונד, האם יש חיה כזאת עד ה400 שמקלז? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קודם כל הבהרה: אין פה שום קשר לבעלי החנויות שמסתובבים באתר. OK בואו נגיד שקניתי מחשב: איך אני יכול לוודא שמוכר לדוגמא, לא כרטיס מסך בקופסא של ג'יפורס4 ושם בתוכו ג'יפורס3, או ג'יפורס4 חלש יותר. אותו הדבר לגבי המעבד: האם רשום על הקופסא NORTHWOOD? אם לא, איך אני אמור לזהות שהוא NW ולא ווילאמט?לעשות לו OC ולראות אם הוא מתקלקל? אותו הדבר לגבי הזכרונות, הכרטיסי קול וכל הדברים שבאים במחשב. אם יש לכם תוכנות שמראות את המפרט המדוייק של המחשב, שאני אוכל להריץ בחנות ממש אחרי שהוא סיים להרכיב, תנו לינקים, וחוץ מזה, כתבו את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר 4-5 שנים של שירות נאמן המחשב הנייד שלי התקלקל. רציתי לדעת אם אפשר להוציא ולהשתמש איכשהו בפד מגע שלו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
טוב לפני שאני מתחיל את השאלות אני רוצה להוסיף כי הספק מיועד למחשב ישן יחסית(עד המחשב החדש שיהיה בערך עוד כמה חודשים) והחלטתי כבר שאם אני קונה ספק אז אני אשקיע עכשיו ואעביר אותו למחשב הבא במקום לקנות עכשיו ספק ג'נרי מסריח אז עשיתי כמה בדיקות ומצאתי באתר ספק : ThermalTake 420W AD PFC Dual Fan בסביבות ה 400 שקל .. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים : 1) אם משתלם לי לקנות את הספק הזה בכלל 2) אם המחיר שראיתי שווה ביחס למוצר אשמח אם תביעו את דעתכם ואם יש לכם עוד מוצרים דומים בראש בסביבות ה 400 שקל חשוב שיהיה ה active pfc תודה רבה לעוזרים ! מי שתוהה למה אני קונה למחשב ישן ספק כוח חדש זה בגלל שמחשב קופא לי לפעמים ואני כמעט סגור על זה שזה בגלל הספק הג'נרי החרא שלי
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בבקשה רק תגידו לי שאני צודק ולקנות מצלמה דיגטלית בארץ או בדיוטי פרי זה בזבוז כי ההפרשים הם של אפילו 1000 שקל למצלמה שבחול עולה 2000 שקל
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / -
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-