ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! יש לי מיני דיסק מסוג סוניMZ-N707 ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו... התקנתי את התוכנות והכל (אין לי דיסק אז מה שמצאתי באינטרנט) ועדין אין שום תגובה... אשמח אם מישהו יעזור לי אשמח עוד יותר אם מישהו ישלח לי דריבר שלו כי אני כבר מאסתי מחיפושים... ... המון תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ודע שאפשר להדפיס מדבקות ברוב המדפסות, ע"י דפי מדבקות ותוכנה כגון WORD. אבל לטובת הדפסה מאסיבית של מדבקות, לאורך זמן, האם יש מדפסות ייעודיות למטרה זו ?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1111483517,49497, עברו שבועיים ולא רואים אותו עדיין באופק.... כאמרתם בקורב התכוונתם חודשיים או שבועיים?
-
נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ערב טוב, אני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן לקנות כרטיס טלויזיה/עריכה כדי להעביר סרטים ישנים למחשב לפני שילכו לעולמם ועוד כל מני דברים גם חדשים ואנחנו רוצים משהו שיהיה איכותי יחסית. העניין הוא כזה, יש את ה- Leadtek WinFast PVR2000 שאותו אני מכיר ויש עליו ביקורת באתר והבנתי שהוא טוב יחסית ואיכותי. אבל אני מעדיף משהו חיצוני עם USB או FIREWIRE ולא משהו פנימי, אז ראיתי את הדגם הזה WinFast TV USB II גם של LEADTEK. שהוא עולה אותו דבר רק שהוא חיצוני. (ואם אני לא טועה יש לו אותן תכונות). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותו? מה דעתכם? והאם יש להם המלצות בטווח מחירים הזה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
טוב הנה סקירה מטומס הרדוור של מארזים חדשים דנדשים(שחלקם אין בארץ ) פשוט מארזים יפים שחבל"ז.......הכי האהבתי את טרמלטק עם הדיסקים(המסתובבים אם אני לא טועה..) והצורת בנייה שלהם שונה מאשר המארזים שיש בארץ לרוב שם יש מארזים כמו אנרמקס עם תעלה מיוחדת עם פטנט חזק ביותר של קירור המעבד והלוח אם......פשוט לראות ולא להאמין ! קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/howto/20050411/index.html
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות GAMEPAD ואני לא יודע עם כדי לי להשקיע סכום של בערך 200 שח , 150שח על GAMEPAD ...או לקנות משהו זול ב 60 70 שח? כמה עולה GAMEPAD טוב כמו של סוניפלייסטישן? עם הסטיקים וכו'... ומאיזה חברה ואיזה סוג הכי כדי לי לקנות? מישהו מכיר חנויות בנתניה שיש שם GAMEPAD טובים?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
MGE Sidewinder SILVER http://www.mgecompany.com/xgbox/schassis.html איך המארז ? ואיך הספק ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3001&catcode=425
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח. עיינתי בסטיקי על ספקי כוח, אבל חשבתי שבמקום לקרוא 86 עמודים ולחפש בהם המלצה שתואמת את הצרכים שלי, עדיף לפתוח ת'רד חדש עבור צורך ספיציפי. דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה. ספק הכוח מיועד למחשב פנטיום 2 350MHz במארז ATX עם 512MB RAM, שמשמש כשרת קבצים עם מערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. כרגע מותקן במחשב ספק כוח ג'נרי 350W שתומך בשני צורבים ושלושה דיסקים קשיחים (הספק כוח לא תומך בדיסק קשיח רביעי שניסיתי להתקין). אני צריך ספק כוח חדש שיתמוך בשני צורבים ושישה דיסקים קשיחים. המחשב נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שהספק כוח יהיה שקט, אבל לא לגמרי הכרחי. כלומר, ספק כוח רועש שמשמיע קול של טרטור (טררר...) כמו קטנוע…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
בספיד פאן רשום לי fun 1 3545 rpm ...... בשני רשום fun 2 0
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש עשרות מארזים אחרים במחיר של עד 350 ש"ח. כולם פחות טובים מה-6A19?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מתאם שתומך רק בסלרונים (משום מה). אני צריך אחד שתומך במעבד PIII 800EB 133MH אם למישהו יש כזה מיותר / יודע איפה אפשר לקנות, אשמח לדעת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה אני צריך המלצה למארז עד 500 שח למחשב הזה: Intel Pentium 4 3.0GHZ LGA775 1MB CACHE 800mhz ASUS P5GD2 ALBATRON 6600GT PCIE
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (סורק+מדפסת) , תקציב 600שקל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי אני יודע ששאלו פה כבר הרבה על מקלדות ועכברים אלחוטיים, אבל מעיון בהודעות קודמות לא מצאתי בדיוק את התשובה שחיפשתי. אני צריך מקלדת ועכבר למחשב HTPC שיהיה בסלון. הוא לא אמור לשמש למשחקים ולכן אני לא צריך עכברי MX למיניהם ואני מעדיף לא להשתולל עם המחיר. מה שהכי חשוב לי זה טווח קליטה, ורצוי שיהיה RF ולא IR כדי שלא יחייב קו ראיה אל המקלט. אז איזה סט מקלדת+עכבר אלחוטיים מומלצים שיהיו מסוגלים לעבוד גם בטווח של 4-5 מטר ?
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
משיהו ראה את המקלדת Genius KB-21e Silver Black keyboard ויכול לתת חוות דעת? נוחה?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב כף-יד (Palm) הפרטים החשובים לי. תמיכה מוחלטת בעברית - ז"א מערכת הפעלה בעברית אני מעדיף את Windows Mobile כמערכת הפעלה בעיקר בגלל שזו סביבה מוכרת זיכרון לפחות 64MB מסך ציבעוני 64K עם רזולוציה טובה מאוד לקריאת מפות. GPS שן-כחולה. כמובן שיהיה מחברה גדולה עם תמיכה טובה של החברה. גם אם אין המלצה על מוצר מסויים אשמח לשמוע על "תעשה ואל תעשה" או במילים אחרות מה חשוב וממה להתרחק. אם למשהוא יש אתר להפנות אותי אליו גם טוב. האם תכנולוגיה השן-הכחולה טובה או שעלי להסתפק עם קישור USB למחשב? (כרגע גם אין לי שן כחולה במחשב) איזה חברות נחשבות ואיזה דגמים הכי טובים? ההשקעה שלי בסביבות 2000 ש"ח. המכשיר מיועד לתיזכורות רבות, אבל אני מעוניין להשתמש בו גם כGPS עם מפות של…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני משחק Counter-Strike, עד היום שיחקתי עם עכבר זול ולא ממש נוח ואני מעוניין לקנות עכבר טוב. אין בעיה של תקציב. יש לכם המלצה? כי אני לא ממש מבין בזה ואני לא רוצה לקנות עכבר לא טוב. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת HP DESKJET 5150 שאני לוחץ על להדפיס היא לא מדיפסה ניסיתי כמה פעמים יש דפים למה זה לא עובד?? זה תמיד עבד עכשיו פתאום זה לא עובד תודה מראש TOREF
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קניתי אפסון R200 ואני מרוצה ממנה. שקטה,איכותית וטובה. נחמד שיש 6 ראשים נפרדים לצבעים-חסכוני. בדרייברים יש סטטוס המראה מצב של כל ראש בניפרד. יש לי אותה 3 ימים, השימוש שלי הוא בנתיים רק לעטיפות לסרטים שאני מכין (דף ל DVD). הדפסתי משהו כמו 7-10 דפים, וכבר הסטטוס מראה שהכחול עוד מעט בחצי, והאדום ב 3/4. הגיוני? אמרו לי פעם, שהראשים במגיעים עם מדפסת חדשה היום, הם "לא מלאים" למטרת רווח של החברות. האם זה נכון? אם כן, זה אמור להיות ככה, או שהסטטוס הזה משקר...? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-