ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לכוון אותי לקניית כבל SFF8087_to_SFF8482 בארץ? בעיקרון זה כבל SAS שמתחבר לבקר הכבל הוא כמו בלינק : http://www.supermicro.vn/datafiles/setmulti/Controller/SFF8087_to_SFF8482_504.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את המקלדת Logitech LX710 ואני מאוד מאוכזב. מלבד הלאגים המעצבנים, יש לי בעיה עם מקש ה- L שפשוט מסרב לעבוד בחלק מהפעמים. בכל אופן אני הולך מחר להחליף את המקלדת ואני צריך המלצה למקלדת אלחוטית איכותית. המחשב שלי מחובר ל- LCD ואני רוצה יכולת לשלוט בווליום/PAUSE דרך המקלדת. בעקרון יש את האפשרות הזאת ב- LX710 הבעיה היא שאפשר להשתמש בכפתורים האלו רק ב- Windows Media Player, בעוד שאני משתמש ב- VLC. אם מישהו מכיר מקלדת אלחוטית טובה שניתן לקנפג אותה כך שתעבוד גם עם VLC אני אודה לו מאוד. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כח חזק לאוברקלוקינג למערכת : AMD 64 3200 6800GT Crucial Ballistick pc4000 512MB * 2 הבחירה המועדפת היא OCZ אבל מה לשעות ואין בארץ..(מישהו יודע מתי?) ראיתי שיש בפנדה TAGAN 480 והנתונים שלו נראים טובים מאוד איך הוא בהשוואה לOCZ או ENERMAX495 ? אגב יש את טאג'ן בעוד חנות חוצ מפנדה?
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=5334 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=3950 אם יש לכם המלצות נוספות הן יתקבלו בשימחה. הערות גם לספקים שאני הבאתי: *שיהיה להם ספק חזק ושקט הנותן זרמים יציבים. *שיהיה להם קירור טוב. *שהמאווררים שלהם יהיו שקטים. עריכה:------------ תקציב 480 ש"ח בלחץ (עדיף הרבה פחות),המחיר כולל ספק. לא כל כך משנה עם חלון או בלי (רצוי עם). אני רוצה גם שהמארז יהיה יפה.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי מדפסת HP Deskjet 5652 לפני כמה חודשים בערך, ועד לפני כמה זמן היא עבדה נפלא והיא גם הדפיסה ממש מהר. הבעיה היא שמשום מה היא התחילה להדפיס ממש לאט .. גם לאחר שהתקנתי אותה מחדש ובנוסף חיברתי אותה למחשב יותר חזק בהרבה. אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום להאטה המטורפת שלה אני אשמח אם תעזרו. לא יכול להיות שהיא כבר נהרסה היא רק מס' חודשים אצלי.. אשמח עם תתנו לי רעיונות...
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן , אני קונה מחשב חדש , ובשביל כל מיני דברים כמו חיבור מצלמת ווידאו אני צריך כרטיס firewire בכל מקרה אני צריך שהוא יהיה מהחנות tms. הכרטיסים שיש להם הם: http://tms.co.il/index.php?cPath=84_166_319 האם אפשר ללכת על הכי זול STLAB 1394 Firewirex3 + Ulead V8 PCI F-230 שעולה 75 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ואם כן אשמח לקישור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, ראיתי את המוצר של sunbeam ששולט על התאורה ומגיע עם כמה מנורות כאלו שנקרא chameleon, אני מבין שהוא לא הגיע לארץ, מישהוא יכול לעזור לי ולתת לי אתר מחו"ל או אפילו אם יש מהארץ, שאפשר להזמין ממנו את ה-chameleon לארץ??? ועוד שאלה לגביו... האם כבל של uv יזהר ע"י הנורות שמגיעות איתו???
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1484 זה הספק ! והאם הוא יחזיק מחשב אם : מעבד : P4 2.4 זכרונות: 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 128 מאורר על המעבד ! ועוד מאורר של המארז ! וכמובן כרטיס מסך 6800 GT ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מארז דיי גדול מרווח וספק חזק יהיה לי 1800XT וכפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני כבר די סגור על המפרט רק יש לי כמה בעיות קטנות ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותן. זהו המפרט המיועד: מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח …
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... חבר שלי היה באירלנד שבועיים , בינתיים אמא שלו נקתה לו את החדר והרסה בטעות את המייקרוסופט שלו , אז היא לא הלכה לאופיס דיפו וקנתה לו mx400 במקום . עכשיו הוא חזר והוא מתלבט בין הmx400 שיש לו (באריזה , עדיין לא פתח) או להחזיר ולקחת mx518 / G5 במקום . המחיר הוא לא קריטי ביניהם והמטרה היחידה היא אך ורק גיימינג אני מניסיון יש לי mx518 ואני שמעתי מספיק אנשים שאומרים שהוא עדיף על הG5 למרות שהוא נתקע לי מדי פעם , ואת הmx400 אני לא מכיר בכלל . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם אפשר לבר להם את המסילות של המארז שלי(במפרט) כדי שישמש במקום הפנל הקיים? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
להורים שלי יש בעבודה שלהם כרטיס מסך Raedon ve 64 mb איך הוא?הוא הגיע בקופסא מקורית של ATI כמה יוצא בו ב 3dmark? אני פשוט לא יכול להוריד פה את התוכנה בגלל שיש פה 56 קיי תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אל חוטית לסלון אני מחפש שעל המקלדת יהיה מין ג'יסטיק שישמש כעכבר במקום שבסלון יסבוב גם עכבר וגם מקלדת אני בטוח שראיתי כזה דבר מתישהו מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מצטער על הדיון הקודם.. עכשיו, מצוין בכותרת ה"שם" של העכבר, אם אפשר לקרוא לזה שם, זה רק תאור. הנה העכבר כדי שאנשים ידעו על מה אני מדבר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=399 אוקיי אני יפרט שוב את הבעיה- העכבר אצלי 4 שנים, כרגע הגלגלת לא עובדת בגלגול, אבל כשלוחצים עליה מקבלים את הסמן שצריך לקבל. והכי חשוב, לפי מה שלמדתי פה, אין לי אחים קטנים אז.. בדיון הקודם הציעו לי לפתוח את העכבר ולבדוק אם הגלגלת מחוברת לגלגל שיניים, הבעיה שאני לא מוצא את הבורג. מצטער שאני שוכח את הניק, אבל אותו אחד הציע לי להוציא את הגומי.. אתה בטוח שאני יוכל להחזיר אותו אם אני יוציא?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
התקציב 150 אני מאמין אפשר לחרוג גג עד ה 200. מחפש עכבר שקודם כל יהיה נח ביד שישב כמו שצריך שיהיה אורגנמי או איך שלא אומרים את זה. שימוש שני למשחקים חשבתי ללכת על ה mx518 או mx510. אני זקוק לחנות בתל אביב. בכל מקרה על מה כדאי ללכת.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה flyvideo2 ויש לו שלט. עכשיו אני יודע שהשלטים הרגילים של המחשב משתמשים בכניסת com אבל השלט הזה מתחבר רק דרך כניסה מיוחדת בכרטיס עצמו. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש בשלט הזה בתור שלט רגיל למחשב ואיך (אני מתכוון לשלט שדרכו אני יוכל לשלוט על פעולות שונות במחשב כמו הפעלת תוכנות וכדומה) תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמת רשת טובה. חיפשתי ומצאתי 2 מתחרות עיקריות: 1. LOGITECH QuickCam® Pro 5000 2. Microsoft® LifeCam VX-6000 מה תגידו? איזה עדיף לקחת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-