עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by CybeR_CoM,

בתור התחלה לHTPC שלי, החלטתי להתחיל במארז ואחרי חיפוש "נרחב" שעשיתי הגעתי למארז הזה. במפרט שלו באתר הרשמי של CM כתוב שהגובה של המארז הוא 13.5 ס"מ ואחרי חיפוש בפורומים שם, גיליתי thread ובו הודעה של אחד מצוות האתר זה ה Thread משמע שהספק הנוכחי שלי (Antec 430W) יוכל לשמש אותי גם במארז הזה, למרות שבנתונים במפרט הרשמי כתוב 13.5 ס"מ וגובה הספק שלי (כשמעמידים אותו כמו שהוא עתיד להיות במארז) הוא 15 ס"מ. בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המארז, והאם זו בחירה טובה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by omerdvd,

שלום. אני רוצה לחבר מדפסת HP PSC 1215 שמחוברת בUSB לראוטר שלי. כמובן לחיבור ETH. האם יש מתאם USB<ETH? איפה אפשר להשיג / לברר פרטים? האם המדפסת תדע לעבוד עם הנתונים ישירות מהראוטר?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  3. Started by yaronzeev1,

היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. Started by Lirans,

היי נשרף לי שנאי חשמל של רכיב. הזרם שהשנאי השרוף מספק הוא: 12v 500ma יש לי במקרה שנאי של 12v 700ma מה ההבדל ביניהם? האם זה בסדר לחבר אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. חבר שלי מצא את הדבר הזה ואין לנו מוסג מה זה או לאן זה מתחבר עזרה בבקשה. תודה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by pergola,

איך המקלדת Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard ..? ועכבר איזה עדיף..? 518MX או הG5 אני בעיקרון לא משתמש בתכונה של המשקולות בG5 ולא צריך אותה והוא גם עולה יותר אבל האם עידין כדי יותר לקחת את הG5 אני גיימר.. או שלקחת את הMX518 כי הוא מספיק טוב.. האם למישהו יש תמונות של שתי העכברים..?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  8. שלום לכולם משהו אולי יודע האם אתלון 2400+ עם 256 זכרון ניתן לשים עליו win xp pro ולמהאיזה מהרות שווה אתלון 2400+ במהרות של אינטל האם הוא שווה ל2.4 ghz בתודה ilan_imm

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by arik100,

נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום! רכשתי הגה למחשב של לוגיטק דגם: g25 אני לא מצליח להפעיל את הרטט במשחקים מדוע?... ???

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת עם סורק ומכונת צילום. יש שני אופציות העומדות בפני: LEXMARK או HP שניהם במכירה פומבית באיזור ה 550 ש"ח... מה עדיף? מבחינת איכות הדפסה הלקסמרק יותר טובה אבל ל HP יש דיו תחליפי זול... ל LEXMARK יש אך ורק ערכות מילוי... האם כדאי? איזה מהם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by kinggil,

מחפש מארז עד 400 שח, בבקשה מארז טוב, ובלי הדלת הזאת שנפתחת לכוננים.

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by udif,

אני מרכיב רשימת חלקים למחשב חדש (A64-3000+ או A64-3200+ בעקבות ירידת המחיר), ומתלבט לגבי מארז. הפתרון הפשוט והזול הוא לקנות CI-6A19 שחור או לבן ב- 310 ש"ח., כולל ספק. אם אני אחליט ללכת על ספק שקט יותר (זלמן), האם יש מארז אחר טוב יותר? דרישות: 3x5.25 2x3.5 ברגי בונן (פתיחה וסגירה ללא כלים) מרווח נורמלי בין הלוח לספר להתקנה של כל היט-סינק שארצה מקום למאוורר 120 מ"מ מאחור שקט (גומיות לבידוד איפה שצריך, ובכלל אם יש משהו בתכנון שנועד לעשות אותו שקט) מודולרי ככל האפשר (פונקציות כמו מגש נשלף בתלות במחיר) לא חייב להיות: אלומיניום (אלא אם כן זה נותן יתרונות מיוחדים מבחינת שקט - המשקל עצמו והעיצוב לא משחקים כאן בשבילי). עיצוב מיוחד חלון בצד חיבורים בחזית (המארז לא מונח על השולחן) ב…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. ההתלבטות היא בין ה: Cordless Desktop® LX 710 Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/147&cl=CA,EN לבין ה: Cordless Desktop Wave http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3072&cl=ca,en תודה רבה לעוזרים והעוזרות....

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  17. Started by ohadedwi,

שולם רב יש לי את העכבר MX Revolution של חברת Logitec והוא נתקע לפעמים כשאני משחק או שסתם אני משתמש במחשב. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת הסוללה מלאה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by tintin,

אני מחפש שלט למחשב עד תקציב של 250 ש"ח. אני רוצה שליטה מלאה על סרטים ומוזיקה. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על זה? http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=221 תודה.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. Started by wiz,

שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by mhnuemhnue,

אהלן! הזמנתי מPCGAMES (האדירים) את הDeathadder החדש, פשוט עכבר מדהים, אין לי מילים לתאר עד כמה הוא נוח. ואת הפאד של Steelseries, הSX. עכשיו, אני מאוד מרוצה מהעכבר, אבל הפאד מאוד אכזב אותי ואני מתכוון להחזיר אותו לקחת לי פאד בד כמו שאני אוהב. הפאד מרגיש כמו פלסטיק מאוד מלוטש כשמחליקים עליו את העכבר, הוא מאוד מהיר וחסר כל שליטה לטעמי, כשהנחתי את העכבר החדש שלי בחזרה על הQCK המלוכלכך והפרום שלי, העכבר היה כלכך הרבה יותר נוח, מדוייק ומהיר בדיוק במידה הנכונה. אני לא חושב שהפאד הזה הוא רע, אבל לטעמי הוא חסר כל שליטה! אני חושב שהרבה אנשים יכולים להנות ממנו מאוד אבל הוא פשוט חלק לי מדי. יש לי התלבטות קטנה - האם לקנות QCK Heavy / QCK + zz או לקנות Razer Goliathus Alpha Speed / Con…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by ExploiT,

תראה אנשים אני הולך בקרוב לשדרג לאח שלי תמחשב (מארז כרטיס מסך אוברקלוק למעבד ראם ) אז אני גם רוצה להחליף לו תספק גינרי של ה300 וואט חשבתי על הספק הזה Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC אז הנה המערכת שהוא הולך להחזיק אינטל פנטיום 4 נורוטווד 1.8 שהולך לעבור אובר קלוק ככה ל2400 או 2600 ואם אני יצליח 2800 ראדון 9600 אקסטי 128 tv צורב סידרום הרדסידק ו 3 מאוורים של 80 מילמטר x-blower ועוד מאוור עם לדים כחולים עליו של 80 מילמטר (ליידפאן) אז מה אתם אומרים הוא יחזיק את זה? ועוד שני שאלות המסך של המחשב מחובר לספק כוח עם כבל שמתחבר לכניסה בספק מה לעשות? איך אני יחבר תמסך??? ומה זה אומר ה כול pfc הזה כי אצלי בבטרפלי שלי יש אקטיב ובספק הזה יש פאסיב מה …

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by ronen55,

שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by Jarhead,

אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך קצת מידע: - מהו המארז הטוב ביותר בשוק כרגע? - ומהו ספק הכוח הטוב ביותר? אני מעוניין לקנות את המארז והספק האיכותיים ביותר. חשוב לי שהספק והמארז יהיו מאוד שקטים. המפרט שלי בינתים הוא: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  25. כמה DPI יש לעכבר IntelliMouse Explorer4.0?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.