ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין שני הרמקולים עדיף לקנות? Philips Spa5300 או Mircolab FC530? (השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ושירים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר חדשה למשרד אבל אני לא בטוח בדיוק איזה דגם וחברה הכי כדאי לקנות. התקציב הוא עד אלף ש"ח, ההדפסה תתצבע בעיקר בשחור לבן, צבע זה לא משהו קריטי, במיוחד אחריי שראיתי שיש מדפסות שאם נגמר צבע אחד בטיונר המדפסת מפסיקה להדפיס, רצוי שהטיונר להחלפה יהיה במחיר סביר ויוכל לספק בערך כ2000 הדפסותץ חשובה מאוד איכות הסריקה! מדפיס דיי הרבה (משרד בכל זאת), חיבור לרשת לא חובה אך יכל להיות פלוס רציני. חובה שהמדפסת תהיה כוללת סורק ופקס ואם היא תצלם ותדפיס דו צדדי זה יהיה גם פלוס רציני. תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה כשאר אני מפעיל את המחשב ההפעלה עוצרת ורושם לי : CPU IS UNWORKABLE OR HAS CHANGED. PLEASE RECHECK CPU MENU PRESS F1 TO CONTINUE .DEL TO ENTER SETUP יש לי את זה דיי הרבה זמן כל פעם שיש את זה אני לוחץ F1 והמחשב עולה כרגיל אבל זה כבר מתחיל להציק אני ישמח אם מישהו יעזור לפתור את זה [אגב חוץ מזה אין שום בעיה עם המחשב]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך המארז הזה ובאיזה צבע הוא לבן או בז'(והאם יש בשחור?)
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת ל"השוואת פדים לעכבר" ונורא התרשמתי. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/ אבל לא מצויין מי מוכר או משווק מוצרים אילו בארץ. בכל מקרה אני מחפש את XRayPads Aqua3 , איפה אני יכול לרכוש את המוצר?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום את המדפסת HP 6500 Wireless. אני מתחבר לאינטרנט בחיבור קווי דרך כרטיס הרשת, ללא ראוטר. האם בכל זאת אוכל להשתמש במדפסת בצורה אלחוטית? תודה, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתשמש חדש. שמי שחר ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים. ביחד עם המחשב, אני רוצה להתפנק גם ועכבר גיימינג סביר. אין לי תקציב מוגדר, בעיקר בגלל שאין לי מושג מה המחירים היום (לא מפריע לי להזמין גם מאתרים מחו"ל, אם המחיר שם זול יותר). אני לא עמוס בכסף, אז יותר מ400 שקל אני כנראה לא אוציא. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כזה דבר ככה שאני יוכל לחבר את המחשב לאוזניות שלי. פשוט החוט שלהם קצר מידי בשביל מחשב.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אמי צריכה מדפסת לעבודה ולשימוש משרדי בלבד, על מה הייתם ממליצים: brother 5240 או xerox 3428 בתודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית, עם חיבור אלחוטי. אין צורך במכשיר משולב, אינני צריך סורק או מכונת שכפול, רק מדפסת קטנה. אני מדפיס מעט מאוד, בממוצע מספר דפים בודדים בשבוע, מקסימום. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה מאות שקלים.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה אתר שבודק את גיפורס 4 מול גיפורס 3 TI200 לחץ כאן לאתר מה שלא הבנתי זה מה אומרות הבדיקות בעמוד החמישי.... בעמוד הבא ניתן לראות השוואות ב 3D MARK וב QUAKE ושם רואים שאין הבדל גדול אבל בעמוד 5 רואים שיש הבדל עצום לטובת GF3 TI200 מישהו יודע מה הבדיקות ההן אומרות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אז ככה אני רואה שהרבה אנשים מתלבטים ולי יש את שני הפאדים אז אולי אני יוכל לעזור לכם קצת אז ככה נתחיל מ ה 4HD אז ככה נתחיל מהדברים הטובים דיוק דיוק דיוק... אבל ! דיוק זה לא הכול בסך הכול הפאד הז ה הוא לא רק לגימינג זה גם לעבודה משרדית כמו גלשיה באינטרנט וכו.. וההרגשה של הפאד לא בדיוק משדרת נוחות כול פעם שמזזים את העכבר יש רעש "קחחח" רעש של חיכוך של פלסטים עם פלסטיק (שדרך אגב ב 4 HD זאת תופאה מוגברת יחיסית לפאדים אחרים מפלסטים כמו ה RAZER דיסטרקטור) בכללי לא התחברתי לפאד הזה הוא אולי יותר מדויק מפאדים אחרים אבל ההרגשה איתו איך נגיד את זה "זה לא זה" גם מה ה 100 שקל האלה שמלשמים על פאד כזה קטן ממש לא שווה את זה כאחד שמשתמש רק ב LOW SENS הפאד הזה היה יותר מדי פצפון בשביל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש המלצה למדפסת אלחוטית (WIFI) הכי זולה שיש אשמח אם תראו לי הצעות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מדפסת HP 6700 שקניתי לא מזמן. הבעיה איתה שבכל פעם שנגמרת לה אחת מהמחסניות היא מפסיקה לעבוד בלי כל התראה מראש ומוציאה הודעת שגיאה עד שיחליפו אותה. אני לא נמצאת בעיר עם מרכזי קניות והמחשבה שאני צריכה לעבוד בשביל המדפסת לא עושה לי טוב. דיברתי עם התמיכה שלהם והם אומרים שככה זה ואין מה לעשות. הם מוכנים לתת פיצוי כספי כי בעזרה שלהם הם כתבו שאפשר בכל-זאת להדפיס אבל זה לא נכון. אנא עזרו לי במציאת מדפסת-סורק-פקס בצבע שמאפשר הדפסה למרות שנגמרה אחת המחסניות או לפחות נותן התראה מראש לפני שמחסנית נגמרת. תודה רבה. נירית.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לחבר את המצלמת הוידאו שלי למחשב עזרוווו לי בבקשה פרטים:: ===== כרטיס מסך - Asus GeForce 1 V6800 Deluxe --------- מצלמת וידאו - משהו של שארפ קנינו לפני שנתיים אין לי מושג מה הדגם עזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
הזמנתי את המדפסת HL2030, אמרו שנגמר המלאי ויש דגם חדש - 2035. למישהו יש נסיון איתו ? יודע אולי מה ההבדלים ? כמובן שרצו כמה גרושים יותר.. במקום 275 - 300. שווה עדיין ? תודה למגיבים/יועצים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת של HP J6413 אני מנסה להתחבר למדפסת דרך הwireless ואני לא מצליח דרך המחשב. יש לי ראוטר. יש אומרים שעדיין אין תמיכה של המדפסות האלה בווינדוס 7 אשמח על כל עזרה שתגיע
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות מארז למחשב החדש שלי,איך הSamurai? כמה מאווררים מגיעים איתו? הם שקטים? למישהו יש אותו פה? האם הוא שווה את ה200 ש"ח? הוא נראה לי ממש יפה,ואני צריך חוות דעת. תודה רבה, עדן
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-