עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by FatalElement,

איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  2. ברצוני לרכוש מחשב כף יד (GPS מובנה ובלוטות' חובה) במחיר סביר (נגיד בערך 3000 ש"ח גג וגם זה בקושי) בלי תוכנת GPS, כי כבר יש לי. חשבתי על המכשיר הזה: Asus A632 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2649&scat=182&tcat=22 תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by A_D,

הייתי רוצה לייבא את המארז הזה http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 לארצ מישהוא יודע כמה זה אמור לעלות בהתחשב בעובדה שהמארז עולה 105 דולר ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by MisterL,

קניתי היום את העכבר mx510 (כן אני יודע שיש יותר טובים) ב130 ש"ח (מחיר טוב?) רציתי חוות דעת עליו ושאלה.. מה זה הDPI הזה ואני למשל משחק משחקי רשת, יש לו אחוז יותר גבוה של דיוק? זה הDPI או שזה לא קשור? (אני מבולבל כבר חח) התקנתי את הדרייברים שלו, עכשיו אמרו לי שיש לי כפתורים שאני לוחץ עליהם זה משנה לי משהו שם (DPI??) תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  5. לפי מה שאני יודע R9800PRO זה פשוט אבל פשוט אחלה כרטיס מסך, אני מתכנן לקנות אותו (יותר נכון לקנות R9800 רגיל ולהפוך אותו לפרו אז זה לא משנה) ובקיצור המפרט יהיה כזה: Intel 2.4C,R9800Pro,ASUS P4P800,DVD,CD ROM,One Hard Disc 7200RPM 2MB Cache, וזהו סה"כ, קיצר רציתי לקנות את המארז הזה: http://www.compucasecorp.com/case/ci-6919%5B2%5D.htm רק שהספק שלו הוא 300W והוא מאוד איכותי אבל הוא לא מספיק כי ל R9800PRם צריך לפחות 350W.. אתם אומרים שהוא יעמוד בכל זה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  6. שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  7. http://www.mgecompany.com/xgbox/cases.html ועוד שאלה, בקשר למידות של המארז, יש D W H מה אומרת כל אות? H זה גובה אם אני לא טועה, W זה רוחב אם אני לא טועה וD? אלכסון?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

שלום לכולם, לפני זמן מה נהרסה המדפסת הקודמת שלי , Lexmark Z51, ואני צריך עכשיו אחת חדשה. התקציב הוא 500 ש"ח ואני רוצה מדפסת משולבת עכשיו חשוב לי לשמוע המלצות ואם יש מדפסת ב-600 ש"ח והיא יותר טובה באופן משמעותי ממדפסת שעולה 500 ש"ח אז ניתן להציע גם כאלה. כמו כן, רצוי או אפילו חשוב שאותה מדפסת לא "תזלול" דיו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by yair71,

HEC 6A19B 6919B 6AR6 POWER SUPPLY WIN 420UB מיועד למחשב למשחקים שעובד 24 שעות

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. כבר מזמן ראיתי תמונות של מדפסות קטנות.. האלה המגניבות שאפשר להכניס לתיק.. לא מזמן גם ראיתי אחת אמיתית של קאנון, אך לצערי היא לא היתה פעילה. יש לנו בבית צורך במדפסת שתעבור בין שלושה אנשים שמדי פעם מדפיסים, לפעמים גם כמות נכבדה של דפים. כרגע יש לנו HP 2000C שאפילו אין לה חיבור USB (מה שאומר שאני לא יכול להשתמש בה בשאטל עד שמגיע איזה מתאם שאני מזמין מחו"ל בשביל פרללי), והיא כבר אינה מתפקדת בצורה הטובה ביותר (בנוסף לכך שהיא כבדה מאוד!). יש למישהו הצעות שניתן להשיג בארץ או בחו"ל? משהו איכותי שלא מתפשרים עליו בגלל הגודל ויש לה אפשרות של הזנת דפים אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  11. טוב, אז קניתי מ PCH~ (בנוסף לדברים אחרים) ספק כח כדלקמן: ATX Power Supply 450 Watt for Pentium IV וקטודה UV כדלקמן: Sunbeam UV Cold Cathode Kit w/Dual Inverter עם הקטודה אין בעיה, למרות שמתאם המתח קצת מלוכלך, על זה הבלגתי. רק אני תוהה אם ניתן לחבר את הקטודה בלי המתאם ישר לחיבור בלוח שמאפשר לחבר עוד מאוורר נוסף ב FRONT המחשב, זה יחסוך הרבה מקום של חוטים מתרוצצים במארז. http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/pix/bv2_audio.gif אני מדבר על חיבור "i" שהתיאור שלו (באתר אינטל) הוא: Front chassis fan. יש לי ספקות לגבי הספק, אני לא כ"כ בטוח שהוא 450W אף על פי שרשום עליו במודל MODEL: MI-ATX480 לספק יש רק 4(!) יציאות כח (כמו של ה HD והCD), עוד 2 של פלופי, אחד מלבני גדול (כח ראשי ל…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by gal1,

http://www.ksp.co.il/hmain.php (המארז הראשון) אם אני רוצה מארז כזה אני יכול לחבר אליו את החלקים של המחשב שלי או שאני צריך לקנות בשבילו חלקים מיוחדים ועוד שאלה למה הוא כזה יקר?!

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by Goldenmario,

היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. Started by arik100,

נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. המקלדת האלחוטית שלי גמורה כבר ובקושי עובדת, ואני פשוט חייב מקלדת נורמאלית עד 250 שקל. שימוש עיקרי זה משחקי FPS ואסטרטגיה, שעות עבודה על מחשב בממוצע זה 7 בערך, ככה שאני צריך משהו נוח לזמן ממושך. כמובן שגם אינטרנט מידי פעם וצ'יטוטים, אבל הכי חשוב לי נוחות במשחקים, קיוויתי לקנות את הIDEAZON MERC אבל הבחור היחיד שהסכים להביא לי אותה לארץ במחיר הנ"ל נעלם מעל פני האדמה. [או שפשוט החליט לסנן אותי בפלאפון, כך או כך אי אפשר לסמוך עליו ואין את המקלדת בשום מקום בארץ ככול הידוע לי]. מעדיף לא אלחוטית, עם חיבור PS2, אבל בסופו של היום - הכל מתקבל על הדעת. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. שלום אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי שיהיה איכותי עדיף שהעכבר יהיה במקלדת אם יש כזה דבר זה יהיה הכי טוב.. תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. שלום , אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת למשרד שלי , והייתי רוצה לשמוע המלצות ממכם על איזו מדפסת כדי לי לקנות. אשמח לשמוע הצעות תודה מראש.

18. Started by mhnuemhnue,

אהלן! הזמנתי מPCGAMES (האדירים) את הDeathadder החדש, פשוט עכבר מדהים, אין לי מילים לתאר עד כמה הוא נוח. ואת הפאד של Steelseries, הSX. עכשיו, אני מאוד מרוצה מהעכבר, אבל הפאד מאוד אכזב אותי ואני מתכוון להחזיר אותו לקחת לי פאד בד כמו שאני אוהב. הפאד מרגיש כמו פלסטיק מאוד מלוטש כשמחליקים עליו את העכבר, הוא מאוד מהיר וחסר כל שליטה לטעמי, כשהנחתי את העכבר החדש שלי בחזרה על הQCK המלוכלכך והפרום שלי, העכבר היה כלכך הרבה יותר נוח, מדוייק ומהיר בדיוק במידה הנכונה. אני לא חושב שהפאד הזה הוא רע, אבל לטעמי הוא חסר כל שליטה! אני חושב שהרבה אנשים יכולים להנות ממנו מאוד אבל הוא פשוט חלק לי מדי. יש לי התלבטות קטנה - האם לקנות QCK Heavy / QCK + zz או לקנות Razer Goliathus Alpha Speed / Con…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by german103,

טעות, נורא מצטער

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by 1234qwer,

אני מעוניין ביכולת BLUETOOTH במחשב הנייד שלי (דבר שלא בא ביחד עם המחשב) האם מוצר כמו זה למשל יעשה את העבודה? (למשל יאפשר לי להשתמש בעכבר BLUETOOTH וכו) והאם יש עם המוצרים האלו בעיות מיוחדות שמומלץ לדעת עליהן?. זה פשוט נראה פתרון טוב וזול מדי וקשה לי להאמין שזה המצב http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05EA%u05D0%u05DD%20TinyDapter%20Bluetooth%202.0 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by comix_dude,

אני צריך ספק טוב שקט 480 ומעלה שיוכל לעמוד גם בOC ...............גם ל SLI ושלא מתחממם הרבה.......

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  22. לא מופיע לי האייקון של כונן הדיסקים במחשב שלי ושאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו. שאני שם את הדיסק של הווינדואוס ומפעיל מחדש הוא קורא אותו עם ההעלאה. כלומר, המחשב מזהה את הכונן דיסקים! אז למה אין אייקון? :-[ בבקשה תעזרו. ועוד שאלה..! שעולה מחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: ושאני נכנס ללוח הבקרה [סתם נכנס..] אז מופיעה לי ההודעה הבאה: =(( זה מעצבן..\: שאלה אחרונה :-X שאני מפעיל את ה'רשמקול' אני לא יכול להקליט קול בכלל! ויש לי מקרופון חדש... ולא רק קול.. אני מפעיל שיר ומקליט וזה לא מקליט! =\ מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים. . .

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מארז חדש ללא ספק ועם חלון התקציב שלי הוא 1000 שקל

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by Golden D,

מבקש המלצות לספק עבור המפרט הבא : Pentium D 930 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) PC2-5300 667Mhz Gigabyte Geforce 7600GS, 256 mb DDR2 128 bit, GV-NX76G256D-RH PCI Express bulk Mainboard Intel Sandusky BLKD945PSNLK, Intel 945P, Socket 775, Lan 1000, DDR2, PCI Express, SATA, IEEE HDD Western Digital 250 gb 16 mb Buffer SATA II Case Gigabyte AURORA, 3x 120mm BLEU LED FAN GZ-FSCA1-ANS(ANB) במחיר בסביבות 300 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים