ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN7 על המחשב והורדתי את הדרייבר של הסורק עשיתי לו תאימות לXP וחיברתי אותו והכל כשאני פותח תתוכנה זה רושם לי שלא נמצא אף סורק למרות שהסורק מחובר... איך מפעילים אותו בווינדוס 7 או שאי אפשר?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסורקים האלה. שניהם USB 2.0, אבל רזולוציות שונות והבדלי מחיר של 350 ש"ח. הסורק ישמש גם לסריקת פילמים נגטיב והפיכתם לתמונות. אולי סורקים אחרים ? אודה לההמלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
העכבר מדהים.. אבל יש לי בעיה.. לפעמים שאני גולל כלפי מטה דף.. הוא קופץ לי למעלה ... ואז אני צריך לגלול שוב מחדש.. ואני לא לוחץ על כלום זה כמו באג זה פשוט קורה.. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מדפסת חדשה מסוג: canon lbp 2900 עלתה לי 600 היא מדפסת לייזר. רציתי לשאול איך זה עובד? האם הטונר שיש שם יספיק הרבה? (לכמה דפים?) ואם צריך להחליף אותו מידי פעם? האם הייתרון של ממדפסות ליזר זה שהם לא מוציאות כסף על דיו? כמו שאתם רואים הרבה לא ברור. אשמח למידע בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום! לפני שנה וחצי, באוגוסט 05', קניתי Logitech MX518. עכבר מצוין, הכל עבד יופי עד לפני כמה ימים. הכפתור השמאלי בעכבר התחיל לעשות בעיות - צריך לפעמים ללחוץ עליו חזק כדי שיעבוד וזה לא מוצא חן בעיני, בעיקר כי אני גיימר וחייב תקפוד מושלם מצד הציוד שלי. לפי מה שהבנתי, האחריות היא ל-3 שנים, ושיש גם יבואן בארץ, רק שאני לא יודע מי היבואן, ואיך להגיע אליו. הרי אין מצב שבחנות מחליפים לי אחרי שנתיים, מן הסתם, נכון? אגב, יש עוד דבר שאולי עשוי לעבוד! לפני שבוע בערך חבר שלי קנה את אותו הדגם, אבל מחנות אחרת [אופיס דיפו]. אם אני בא לשם ואומר שהעכבר עושה לי בעיות עם האחריות של חבר שלי [עד שבועיים מיום ה'קניה'], יכולים להחליף לי לגמרי את העכבר? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עומד בדרישה הזאת? A minimum recommended 400W system power supply with 12V current rating of 27A
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר. אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו). ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ? אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קובי.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש שמתי לב שאחרי שאני מכבה את המחשב, העכבר נשאר דולק (הלד בפנים) (פעם גם הNUM LOCK נשאר דולק) ולא לכמה רגעים אלא קבוע, כאילו לא כיביתי אותו. והאם זו בעייה ??????? מעולם לא ראיתי את זה במחשבים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בקיצור, אני מעוניין באחת כדי לבצע שיחות וידאו עם אחי שגר בוסטון. יש לי אפלואד גבוה (64KB) מה שאמור אני מניח לספק איכות סבירה, נכון? בקיצור, איזה ממיליון ואחת המצלמות הקיימות בשוק כדאי לקנות? בו נגיד שאני יכול להוציא כ500 ש"ח לכל היותר. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מארז Antec SLK 3700AMB https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=961 כבר הזמנתי מארז COMPUCASE 6A19+300WART, אבל שיניתי את דעתי בנוגע למארז ואני רוצה לקנות משהו אחר. הספק כוח של המארז (ANTEC) יתמוך במפרט הבא: ? אני אולי אעשה OC למעבד בעתיד, אבל הספק יוכל לעמוד ב-OC למעבד? זה לא כל כך משמעותי, אני אוכל לוותר על ה-OC, רק רציתי לדעת. ואם הספק כוח לא מתאים, אז בבקשה תמליצו לי על מארז במחיר סביב ה-550 ש"ח עם ספק כוח טוב. תודה. לא חייב מהחנות מרדנית, אני יכול לבטל את הזמנת המארז משם ולקנות מארז מחנות אחרת.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לרגל נסיעה קרובה ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטאלית אך לא יודע מה להחליט מרוב שפע ההצעות. לאחר סקירה קצרה מצאתי שני מכשירים שמשכו את עיני במיוחד והם: 1. Mustek MDC3000 שאמפיניו מופעים כאן: http://www.mustek.com.tw/html/prod_camra/mdc3000.html ומחירו בסביבות האלף מאה שקל. 2. Aiptek Pocket Cam 3M פרטים כאן: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.aiptek.ch/de-ch/dept_3.html&prev=/search%3Fq%3DPocket%2Bcam%2B3M%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dwindows-1255%26inlang%3Diw במחיר של 750 שקל אנא ממכם המליצו על מי מבניהם לבחור או האם יש לכם הצעות אחרות וטובות באותו סביבת מחיר ובעל מאפינים דומים. תודה רבה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כבר מזמן ראיתי תמונות של מדפסות קטנות.. האלה המגניבות שאפשר להכניס לתיק.. לא מזמן גם ראיתי אחת אמיתית של קאנון, אך לצערי היא לא היתה פעילה. יש לנו בבית צורך במדפסת שתעבור בין שלושה אנשים שמדי פעם מדפיסים, לפעמים גם כמות נכבדה של דפים. כרגע יש לנו HP 2000C שאפילו אין לה חיבור USB (מה שאומר שאני לא יכול להשתמש בה בשאטל עד שמגיע איזה מתאם שאני מזמין מחו"ל בשביל פרללי), והיא כבר אינה מתפקדת בצורה הטובה ביותר (בנוסף לכך שהיא כבדה מאוד!). יש למישהו הצעות שניתן להשיג בארץ או בחו"ל? משהו איכותי שלא מתפשרים עליו בגלל הגודל ויש לה אפשרות של הזנת דפים אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1.יש לי בין 1000 ל 1300 ש"ח להשקיע על מערכת קול למחשב. אחרי הרבה התלבטויות שעדיין לא נגמרו ד"א, חשבתי ללכת על הרנקולים הללו. אבל - וזה אבל גדול, אני לא אקנה רמקולים אף פעם ללא שמיעה שלהם. מכיוון שבשתי חנויות די מפורסמות סירבו לפתוח את האריזה ולתת לי להאזין להם (דבר די סטנדרטי ברכישת מערכת שמע) אני מעניין לברר למי יש מערכות אלו (או מערכות מקבילות של CREATIVE (3500 ודומיהם) וגר באיזור נהריה-עכו-קריות-חיפה וכו'? 2. יש איזשהו סט טוב של רמקולים 5.1 בסכומים אלו? מכיוון שאני אשתמש בהם בעיקר לצפייה בסרטים (וגם למשחקים), הסנטר די חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק שלי ( ראה מפרט ) הלך לעולמו... :-[ אני צריך המלצה לספק אחר חזק שיחזיק את המפרט הזה... עדיפות לספק במחיר סביר... אבל הכי חשוב שיהיה חזק ואיכותי...! תודה מראש נ.ב וחשוב שיהיה לו סליבינג, אין לי כוח לעשות לבד :
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה במציאת מצלמה דיגיטלית בסכום שלא עולה על 1700-1800 ש"ח! הדרישות הם: מבית טוב (כמו Olympus, Sony, Canon וכו' רק לא HP!). רזולוציה: לא להגזים אבל לפחות 3 מגה פיקסל. זום אופטי: X5 עדיף. אם לא אז נסתפק במינימום של X3. חוץ מזה שתהיה אמינה, תמונות חדות ונקיות. אין צורך באפשרות להקלטה של סרטים/סרטים עם סאונד. שתהיה יציבה (שהצילום ירעד). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיו כפתורי מולטימדיה ומחשבון אבל חובה שזה יהיה בלבן בגלל שעל שחור יראו מאוד בבירור את השערות של הכלבה שלי... תודה[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 17:38:19 עבר יום בלי אף תגובה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ואם כן אשמח לקישור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, התפגר לי העכבר הזקן שלי (microsoft optical wireless, הגרסה הראשונה) וצריך כמובן לקנות חדש. החלטתי כרגע לקנות עכבר עם חיבור BT כי זה מוריד את עניין המקלט מהשולחן. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל בעצם בין עכבר אופטי לבין עכבר לייזר? אני מניח שמדובר בדיוק. אבל אם אני לא גיימר שצריך לצלוף לאויב בול בין העיניים, זה באמת משנה? 2. אני עדיין משתמש במקלדת חוטית, האם כדאי לקנות מקלדת+עכבר בחבילה בהנחה או שאם אקנה מקלדת בנפרד בעתיד זה לא הבדל משמעותי כל כך? 3. ראיתי באיביי את העכבר 8000 של מייקרוסופט ב-50 דולר כולל משלוח לארץ. האם זה בכלל כדאי למי שמשתמש במחשב סתם לגלישה ואופיס או שיש בו תכונות מתקדמות שאני לא צריך וסתם חבל על הכסף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
למשל יש לי שתי לדים שמחליפים צבעים אז מדיי פעם הם מרצדים כאשר הם בצבע מסויים וגם קטודה שקצת מרצדת זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-