ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס טלוויזיה flyvideo2 ויש לו שלט. עכשיו אני יודע שהשלטים הרגילים של המחשב משתמשים בכניסת com אבל השלט הזה מתחבר רק דרך כניסה מיוחדת בכרטיס עצמו. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש בשלט הזה בתור שלט רגיל למחשב ואיך (אני מתכוון לשלט שדרכו אני יוכל לשלוט על פעולות שונות במחשב כמו הפעלת תוכנות וכדומה) תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי כבר בכמה חנויות את הפד לעכבר של func ועדיין לא מצאתי. מישהו פה יכול לתת איזה לינק? או לפחות לציין שם של חנות שמוכרת אותם בארץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
אני מעדיף שהם יהיו חוטים, ושהעכבר יהיה לימנים בלבד בתקציב של 400-500 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לחיצה על קליק ימני מעבירה לי דפים..ניסיתי הכל!זה כבר משגע אותי.כל לחיצה שאני רוצה נניח להעתק>הדבק או פתיחה של דף בקליק הימני מעבירה אותי דף/אתר. יש אחריות לזה?הוא בן שנה וחצי העכבר.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי חברים, קניתי מסך מחשב לאחרונה, המסך הקודם שלי היה טלוויזיה והיו לו רמקולים מובנים. כעת המסך החדש ללא רמקולים. אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, השימוש שלי בעיקר למשחקי מחשב וסרטוני יוטיוב. אני מחפש משהו כמה שיותר קטן (אין לי מקום לסאבוופר למשל). איזה רמקולים מומלצים במקרה כזה? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם אפשר להוציא סכום נמוך מזה אשמח להמלצות על רמקול טוב. (ברוב הזמן אני בכל זאת אשתמש באוזניות, אבל לפעמים בכל זאת מתחשב להיות בלעדיהן) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן... המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא. מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני. תודה!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הנ"ל ורציתי לדעת איזה פאד מומלץ לו יש לי עכשיו אחד ג'נרי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן , אני קונה מחשב חדש , ובשביל כל מיני דברים כמו חיבור מצלמת ווידאו אני צריך כרטיס firewire בכל מקרה אני צריך שהוא יהיה מהחנות tms. הכרטיסים שיש להם הם: http://tms.co.il/index.php?cPath=84_166_319 האם אפשר ללכת על הכי זול STLAB 1394 Firewirex3 + Ulead V8 PCI F-230 שעולה 75 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שיהיה בחנות ולא דרך האינטרנט... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי ספק AOpen 350W וכרגע הוא מחזיק לוח, 3 מאווררים 80MM, DVD, צורב DVD, וצורב, הארד דיסק 80GB 7200RPM, וכונן דיסקטים. רציתי לדעת... האם הספק יחזיק עוד שלושה מאווררים (אחד מהם עם לדים) וקטודה "קרה"?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=366763 מישהו שאני מכיר מחפש מדפסת לייזר צבעונית בזול. הביקורות עליה בזאפ טובות לא שאני ממש מחשיב אותן. ולכן אני שואל כאן עם מישהו מכיר אותן לאורך זמן של שנה בערך או קצת פחות? בעניין אמינות או שירות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו?, והאם הגוסטיק שלו(המשמש כעכבר)הוא טוב? כדאי לקנות אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שיהיה אלחוטי, ושיהיה נח. תרשמו עכברים התקציב לא כ"כ משנה.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה במקלדת ובעכבר הבעיה היא שברגע שמזיזים את העכבר הוא פתאום נתקע קצת וממשיך, כך באופן מחזורי הבעיה החלה מאתמול עשיתי ריסטארט בתקווה שהבעיה תיעלם והיא אכן נעלמה והיום היא חזרה שוב הבעיה אותה בעיה במקלדת שמקלידים איתי היא נתקעת וממשיכה נתקעת וממשיכה.... ניראה לי שהבעיה היא בחיבורי PS בלוח אם מכיוון שמדובר גם במקלדת וגם בעכבר יש למישהו רעיונות איך אני פותר את הבעיה ? :'(
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
יש לי ספק של החברה: mono-mode. מודל: atx-480. גירסה: 2.0. יש לו W480. מה אתם חושבים עליו? האם אני צריך להחליף אותו ( יש לי 7800GT, שני כוננים וזכרון קשיח אחד ). אבל אני מבקש שלא ישר תפסלו את הכרטיס בגלל החברה או בגלל שיש יותר טובים כי לא חסרים לי דברים לקנות עכשיו, תתיחסו לדרישות לפי המידע שהבאתי לכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו יכול לכוון אותי לקניית כבל SFF8087_to_SFF8482 בארץ? בעיקרון זה כבל SAS שמתחבר לבקר הכבל הוא כמו בלינק : http://www.supermicro.vn/datafiles/setmulti/Controller/SFF8087_to_SFF8482_504.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר מהצד שמתחבר למדפסת זה חיבור LPT ומהצד שמתחבר למחשב זה USB
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
קניתי מארז ב KSP והספק שבא איתו יש עליו מדבקה של KSP אני מדבר על המדבקה של המתחים והוואט לא סתם משהו בצד. אני לא חושב ש KSP מייצרים ספקים זה בטח איזה ספק ג'נריי שהדביקו עליו. הספק תכלס הוא 400W למישהו יש ניסיון איתו? מכיר אותו? מה האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי מדפסת HP Deskjet 5652 לפני כמה חודשים בערך, ועד לפני כמה זמן היא עבדה נפלא והיא גם הדפיסה ממש מהר. הבעיה היא שמשום מה היא התחילה להדפיס ממש לאט .. גם לאחר שהתקנתי אותה מחדש ובנוסף חיברתי אותה למחשב יותר חזק בהרבה. אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום להאטה המטורפת שלה אני אשמח אם תעזרו. לא יכול להיות שהיא כבר נהרסה היא רק מס' חודשים אצלי.. אשמח עם תתנו לי רעיונות...
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-