ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רציתי לקנות את ה6919 (משהו כזה) ויש לו ספק רק של 300W אבל שמעתי עליו ביקורות טובות אבל בגלל הספק אני לא רוצה לקנות אותו אבל עכשיו הגיע מארז חדש (עם פנאל קדמי כחול כזה) ועם 400W ספק... רציתי לשמוע ביקורות עליו, דעות, וכל השאר...
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מקלדת, עדיף שתהיה של לוג'יטק, שבחושך צבע המקשים הוא כחול זוהר. ראיתי כזאת מקלדת זה בטוח, השאל אם היא מבית לוג'יטק והאם מוכרים אותה בארץ ובמחיר סביר. אודה לכם אם תמצאו לי קישור למקלדת הזאת, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הפד הזה לעכבר עשוי מאלומיניום: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 מישהו יודע איך הוא בתור פד? מישהו חווה אותו? ואיך הוא בתור נוחיות ליד? הרי עשוי מאלומיניום... מתאים לגרפיקאים (לדיוק מירבי)? יש המלצה אחרת לפד גדול עד מאה ש"ח (שוב, דיוק מירבי לגרפיקאים)? תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת אלחוטית שמתחברת לUSB, כל מה שראיתי עד עכשיו היה עם חיבור PS2 המקלדת אמורה להתחבר למחשב נייד (ללא חיבור PS2) שממוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים ואני רוצה לחבר לו מקלדת ככה שלא אצטרת למתוח חוטים בכל הסלון אולי בקרוב גם אחבר אותו לרשת (דרך החשמל) ככה שאפילו אוכל לגלוש בסלון
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי את הMX610 מחו"ל לפני בערך חצי שנה.. הוא נפל לי הרבה פעמים מאז.. אבל בפעם האחרונה שהוא נפל חלק אחד טיפה יצא.. (אז הכפתור השמאלי לא עבד טוב לחצתי את החלק שיצא וזה הסתדר) עכשיו עדיין יש בעיה בכפתור של הBACK . הוא כאילו לחוץ, אני חושב. בדקתי אם זה לכלוך או משהו וזה לא. עכשיו אני מחפש דרך לפתוח את העכבר ואני לא מוצא, מאחורי הבטריות, מתחת לגומיות- כלום! עזרה? ד"א, לאדע אם זה מתאים פה או בכללי או במודינג, אם יש צורך, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן... המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא. מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני. תודה!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הנ"ל ורציתי לדעת איזה פאד מומלץ לו יש לי עכשיו אחד ג'נרי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
y_goory@hotmail.com icq: 2583591
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא בטוח איפה לשים את זה, אבל בגלל שהמארז מקורר היטב חשבתי פה 8). בכל מיקרה אני רוצה קיסר אחד, אני רוצה קיסר אחד! מישהו יודע מתי מתכננים להביא אותם לארץ? מי וכמה בערך הם יעלו? איזה באנדל יפה מביאים איתו!!! נ.ב מי שלא הבין אני מדבר על מארזי XESER 3 של TT.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? נגיד דיסק קשיח או כרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
היי שלום יש לי בעיה במקלדת ובעכבר הבעיה היא שברגע שמזיזים את העכבר הוא פתאום נתקע קצת וממשיך, כך באופן מחזורי הבעיה החלה מאתמול עשיתי ריסטארט בתקווה שהבעיה תיעלם והיא אכן נעלמה והיום היא חזרה שוב הבעיה אותה בעיה במקלדת שמקלידים איתי היא נתקעת וממשיכה נתקעת וממשיכה.... ניראה לי שהבעיה היא בחיבורי PS בלוח אם מכיוון שמדובר גם במקלדת וגם בעכבר יש למישהו רעיונות איך אני פותר את הבעיה ? :'(
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-