עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתחרפן מחפש בכל הרשת הגה טוב בזול שיתאים למשחקים החדשים כמו DIRT 3 NFS MW וכאלה יש למישהו המלצה??

2. ראיתי את המקלדת הזאת: Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 שהבנתי שהיא טובה מאוד, וחסכונית מאוד! המטרות של זה הם, פעם ב..משחקים, אבל בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבת אימיילים ודברים שמצריכים מקלדת.. אני גם עוד חודש מתגייס ככה שמשחקים אין מצב שאני אשחק..וחשוב לי מאוד שהעכבר יהיה חסכוני, האם ב250 שקלים אפשר להשיג סט כזה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  3. Started by Wreckovski,

http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=1080B&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=0&aff=Zap יש את האחד הזה. עכשיו הוא נראה טוב, יש לו מאוורר צדדי, ובחנות הזאת הוא גם בא עם TruePower 430W של אנטק.... האם הספק איכותי? יש לו PFC? האם הוא מדויק במתחים שלו? בכל אופן, האלה: מה עם SX1040B? הוא גם כן Tower, גם לו יש שני מקומות למאווררים מאחורה, אחד מקדימה... נראה כזה.. סביר, אבל אני עדיין די רוצה מאוורר על הצד (האופציות הן Antec 1080AMG עם חלון [ועליו אפשרות למאוורר] או ה-1080AMG ללא חלון, אבל עם מאוורר צדדי.) החנות שלמעלה היחידה שמוכרת אותו עם ספק.. כל שאר מוכרים אותו ב-400 ש"ח פחות, ללא ספק. אולי כדאי לקנות אותו ללא ספק, ולרכוש ספק אחר? המטרה שלי היא אוברקלוק רציני... מה כדאי לי? אנ…

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by LIOR42,

האם יש כזה דבר מהצד שמתחבר למדפסת זה חיבור LPT ומהצד שמתחבר למחשב זה USB

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. Started by roeiw,

תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by Hitman_47,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=37a6d6827281c37c9c8caf298d127bb0

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by lisly,

תמליצו לי על עכבר טוב בבקשה, שיהיה איכותי ועל פד טוב שיתאים לו...

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  8. בכל חלון שבו מופיע מצב ה-CD-Rom (המחשב שלי, windows explorer וכו'), כתוב לי שכאילו נמצא בכונן דיסק Fifa2002 , לא חשוב איזה דיסק אני מכניס - זה לא משתנה !!!!!!! :AR15: תראו : לדעתי זו בעיית registry... סרקתי registry עם תוכנות שונות, הפעלתי Norton WinDoctor , System Mechanic - כלום ! באסה. נשבזתי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. ככה, מחר אני מתכנן לקנות את המצלמה הדיגיטלית של hp hp photosmart 720 דבר ראשון, למישו יש אותה? מה אתם אומרים עליה? והדבר החשוב, אני חדש לגמרי בתחום, אין לי שמץ של מושג בזה... רציתי שתמליצו לי על תוכנה להעברת התמונות מהמצלמה למחשב ועריכה, משו פשוט וממשחק נוח להפעלה... אני מניח שאם המצלמה אני יקבל תוכנה נחמדה אבל רציתי לדעת אם מישו יכול להמליץ לי על משו שהוא יודע שיותר טוב בתודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by itayze,

אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by bluemail,

הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת עם סורק ומכונת צילום. יש שני אופציות העומדות בפני: LEXMARK או HP שניהם במכירה פומבית באיזור ה 550 ש"ח... מה עדיף? מבחינת איכות הדפסה הלקסמרק יותר טובה אבל ל HP יש דיו תחליפי זול... ל LEXMARK יש אך ורק ערכות מילוי... האם כדאי? איזה מהם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by SHLOMI71,

המחשב עובד עם XP PRO ןמדיה פלייר 8 כונן ה DVD ננעל על אזור 1. איך אני מסיר את הגבלת האזורים? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

שאלה באמת ברצינות !!!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by gshhar,

איך המארז הזה ובאיזה צבע הוא לבן או בז'(והאם יש בשחור?)

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by rosesr,

האם אפשר לבר להם את המסילות של המארז שלי(במפרט) כדי שישמש במקום הפנל הקיים? תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. אני מנסה להתקין אותו ב -XP מישהו יודע אם ניתן להשיג לו דרייברים ? כמו כן איזו חברה מייצרת אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by omerha,

היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה

19. Started by eGore,

שלום! לפני שנה וחצי, באוגוסט 05', קניתי Logitech MX518. עכבר מצוין, הכל עבד יופי עד לפני כמה ימים. הכפתור השמאלי בעכבר התחיל לעשות בעיות - צריך לפעמים ללחוץ עליו חזק כדי שיעבוד וזה לא מוצא חן בעיני, בעיקר כי אני גיימר וחייב תקפוד מושלם מצד הציוד שלי. לפי מה שהבנתי, האחריות היא ל-3 שנים, ושיש גם יבואן בארץ, רק שאני לא יודע מי היבואן, ואיך להגיע אליו. הרי אין מצב שבחנות מחליפים לי אחרי שנתיים, מן הסתם, נכון? אגב, יש עוד דבר שאולי עשוי לעבוד! לפני שבוע בערך חבר שלי קנה את אותו הדגם, אבל מחנות אחרת [אופיס דיפו]. אם אני בא לשם ואומר שהעכבר עושה לי בעיות עם האחריות של חבר שלי [עד שבועיים מיום ה'קניה'], יכולים להחליף לי לגמרי את העכבר? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by pergola,

איך המקלדת Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard ..? ועכבר איזה עדיף..? 518MX או הG5 אני בעיקרון לא משתמש בתכונה של המשקולות בG5 ולא צריך אותה והוא גם עולה יותר אבל האם עידין כדי יותר לקחת את הG5 אני גיימר.. או שלקחת את הMX518 כי הוא מספיק טוב.. האם למישהו יש תמונות של שתי העכברים..?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Ashand,

מישהו יכול לכוון אותי לקניית כבל SFF8087_to_SFF8482 בארץ? בעיקרון זה כבל SAS שמתחבר לבקר הכבל הוא כמו בלינק : http://www.supermicro.vn/datafiles/setmulti/Controller/SFF8087_to_SFF8482_504.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. אני מדבר על מדפסת מסוג HP DESKJET 3325. הבעיה היא שאני מנסה להדפיס, האור במדפסת מאותת והמדפסת לא מצליחה לקחת דף מערמת הדפים. הקטע המוזר הוא, שאם אני שם דף בודד בערמת הדפים, היא כן מצליחה לקחת אותו ולהדפיס. אשמח לעזרה, אני די מיואש וכבר חושב לקנות מדפסת חדשה... תודה

23. Started by M@NIAC,

שבת שלום! נהנתי לקרוא המון מהעצות שהבאתם פה לאנשים ועכשיו הגיע תורי יש לי סט של לוג'יטק ,עכבר ומקלדת אבל חוטיים.משהו כמו דור ישן כזה .אין לי מושג איזה דגם אפילו. אני גיימר כבר ועובד עם מחשבים המון. בדרך כלל כשאני משחק במחשב אז זה משחקי first person. קניתי טלווזיה sony 37 bravia שאני ממליץ בחום בחום בחום על כל טלווזיה אחרת. קיצר בעזרת ה geforce 8800 אני מעביר ל dual view אבל אני צריך להתרחק מהמחשב ולעבוד על הטלווזיה כשאני משחק.הטלווזיה ומסך המחשב קרובים בערך מטר.היא נמצאת על אותו קיר שבו נמצא המחשב. הכוונה להתרחק היא בעצם למרחק של גג גג 2.5 מטר מהטלווזיה .מהמחשב יותא כמעט אותו דבר. השאלה היא מה לעשות לקנות סט אלחוטי חדש ואיזה כדאי? או פשוט לקנות מאריכים לכבלים? בת…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  24. ההתלבטות היא בין ה: Cordless Desktop® LX 710 Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/147&cl=CA,EN לבין ה: Cordless Desktop Wave http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3072&cl=ca,en תודה רבה לעוזרים והעוזרות....

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מדפסת צבעונית למטרת פיתוח תמונות על גבי דפי פוטו , תקציב - עד 1500ש"ח מה האופציות...!?! ??? לייזר/הזרקת דיו/וכו' דרושה איכות גבוהה של התמונות.. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים