ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום! דוד שלי נמצא כרגע באר"הב והוא הבטיח לקנות עכבר למשחקים ואני מתלבט בין Logitech G 3 להבין Razer Cooperhead חשוב לציין שאין שום רקע בנושא ובחרתי אותם לפי ה DPI תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
http://www.asusboards.com/ http://www.a7vtroubleshooting.com/ http://www.xcl-clan.com/
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים כבל שמתחבר למחשב מהפלאפון nokia 3220 ואם כן איפה אני יכול לקנות?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קיים מתאם כזה בכלל? אם כן אפשר קישור לאתר שמוכר כזה פשוט חיפשתי ולא מצאתי. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק בתקציב של כ-550 ש"ח ואני מתלבט בין 3 חברות HP EPSON ו- CANON על מה אתם ממליצים מבחינת איכות ,אמינות ,ואפשרויות בתוכנה (דריברים) ומהירות סריקה ? ???
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תראה אנשים אני הולך בקרוב לשדרג לאח שלי תמחשב (מארז כרטיס מסך אוברקלוק למעבד ראם ) אז אני גם רוצה להחליף לו תספק גינרי של ה300 וואט חשבתי על הספק הזה Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC אז הנה המערכת שהוא הולך להחזיק אינטל פנטיום 4 נורוטווד 1.8 שהולך לעבור אובר קלוק ככה ל2400 או 2600 ואם אני יצליח 2800 ראדון 9600 אקסטי 128 tv צורב סידרום הרדסידק ו 3 מאוורים של 80 מילמטר x-blower ועוד מאוור עם לדים כחולים עליו של 80 מילמטר (ליידפאן) אז מה אתם אומרים הוא יחזיק את זה? ועוד שני שאלות המסך של המחשב מחובר לספק כוח עם כבל שמתחבר לכניסה בספק מה לעשות? איך אני יחבר תמסך??? ומה זה אומר ה כול pfc הזה כי אצלי בבטרפלי שלי יש אקטיב ובספק הזה יש פאסיב מה …
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לצלם חדר, בחדר יש לי רק LAPTOP עם WIFI. החדר מנוטר כל היום ע"י תוכנת SKYPE כאשר המחשב משתמש במצלמת BUILT IN שיש בו. הבעיה מתחילה כאשר לקראת הערב כאשר סוגרים את המחשב ואני עדין מעוניין להמשיך לראות מה קורה בחדר. (לא מכבים אותו רק סוגרים פיזית) אני מחפש פתרון שיאפשר לי לראות מה קורה מהרגע שסוגרים את המחשב עד הרגע שפותחים אותו מחדש חשבתי על מצלמה שתוכל להתחבר לUSB של המחשב בשביל לקבל מתח+תשתמש ב WIFI כדי לשדר לי תמונה 24/7 ללא תלות במחשב נייד (כמובן שהמחשב נייד ישאר דלוק אבל סגור) המלצמה חייבת להראות כמו מצלמת רשת רגילה! האפשרות השניה היא אכשהו לבטל את מצב השינה של המחשב גם כאשר הוא סגור ולקנות מצלמת רשת שתמשיך לשדר דרך SKYPE או כל תוכנה אחרת? יש אפשרות לרכוש…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה ההבדלים בין קופסת מיתוג (kvm) מכנית לקופסת מיתוג אוטומטית? ואיזה עדיף לקנות?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
תגידו חבר'ה ממה נובע הקטע המעצבן הזה של הקווים הלבנים לאורך הטקסט המודפס ובכלל לאורך כל מה שאני מדפיס?? אל תגידו דיו, כי הרגע החלפתי מחסנית וזה עדיין, המחסנית שחור-לבן חדשה והצבעונית אולי ריקה אבל אני בכלל מדפיס רק בשחור. ביצעתי יישור וניקוי כמו שאשף הכלים של המדפסת מציע, אבל זה לא עוזר בשיט. למישהו יש רעיון? ככה משהו מהניסיון שלו? אגב זו לקסמרק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רציתי לקנות את ה6919 (משהו כזה) ויש לו ספק רק של 300W אבל שמעתי עליו ביקורות טובות אבל בגלל הספק אני לא רוצה לקנות אותו אבל עכשיו הגיע מארז חדש (עם פנאל קדמי כחול כזה) ועם 400W ספק... רציתי לשמוע ביקורות עליו, דעות, וכל השאר...
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום, ערכתי חיפוש בפורום על Tungsten E ולא מצאתי תשובות, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על איזה מכשיר עדיף. אני מחפש מסך איכותי, שיהיה מהיר, עם הרבה זיכרון ותומך בתוכנות נלוות (להורדה מהאינטרנט). איכות קול לא חשוב לי אבל לא אתנגד . תודה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הפד הזה לעכבר עשוי מאלומיניום: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 מישהו יודע איך הוא בתור פד? מישהו חווה אותו? ואיך הוא בתור נוחיות ליד? הרי עשוי מאלומיניום... מתאים לגרפיקאים (לדיוק מירבי)? יש המלצה אחרת לפד גדול עד מאה ש"ח (שוב, דיוק מירבי לגרפיקאים)? תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על עכבר לייזר אלחוטי (רצוי LOGITECH) לשמאליים התלהבתי מאוד מהעכברים Logitech MX Revolution ו- mx1000. זה הסגנון שאני מחפש אבל לצערי שני העכברים המעולים האלו לא מתאימים לשמאליים . יש מצב שיוציאו גירסה לעכברים אלה לשמאליים? מה לעשות שייצרני עכברי המחשב מקפחים אותנו....אך אולי תפריחו לי את השממה ותמליצו לי בכל זאת על עכבר לייזר אלחוטי (בלי סוללות) שמגיע עם תושבת נטענת. בתודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה קורה אנשים , אני צריך עזרה במציאת מדפסת לייזר משולבת (מדפסת , סורק ופקס ) ,שחור לבן . המחיר שיהיה עד 1000 ש"ח אם במידה ויש גם עם כרטיס רשת מובנה אז בכלל גדול .
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=1080B&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=0&aff=Zap יש את האחד הזה. עכשיו הוא נראה טוב, יש לו מאוורר צדדי, ובחנות הזאת הוא גם בא עם TruePower 430W של אנטק.... האם הספק איכותי? יש לו PFC? האם הוא מדויק במתחים שלו? בכל אופן, האלה: מה עם SX1040B? הוא גם כן Tower, גם לו יש שני מקומות למאווררים מאחורה, אחד מקדימה... נראה כזה.. סביר, אבל אני עדיין די רוצה מאוורר על הצד (האופציות הן Antec 1080AMG עם חלון [ועליו אפשרות למאוורר] או ה-1080AMG ללא חלון, אבל עם מאוורר צדדי.) החנות שלמעלה היחידה שמוכרת אותו עם ספק.. כל שאר מוכרים אותו ב-400 ש"ח פחות, ללא ספק. אולי כדאי לקנות אותו ללא ספק, ולרכוש ספק אחר? המטרה שלי היא אוברקלוק רציני... מה כדאי לי? אנ…
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-
-
אני מנסה להתקין אותו ב -XP מישהו יודע אם ניתן להשיג לו דרייברים ? כמו כן איזו חברה מייצרת אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-