עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by idan oren,

קניתי את העכבר הנ"ל ורציתי לדעת איזה פאד מומלץ לו יש לי עכשיו אחד ג'נרי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. Started by roeiw,

תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. y_goory@hotmail.com icq: 2583591

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by perlov1,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות ראש דיו חלופי למדפסת HP 5550. איני מעוניין לקנות ראשי דיו מקוריים בגלל עלותם הגבוהה (350 ש"ח לראש דיו צבעוני ושחור). אם למישהו יצא להשתמש בראש דיו חלופי ולא יקר אשמח לקבל עליו המלצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. טוב, אז קניתי מ PCH~ (בנוסף לדברים אחרים) ספק כח כדלקמן: ATX Power Supply 450 Watt for Pentium IV וקטודה UV כדלקמן: Sunbeam UV Cold Cathode Kit w/Dual Inverter עם הקטודה אין בעיה, למרות שמתאם המתח קצת מלוכלך, על זה הבלגתי. רק אני תוהה אם ניתן לחבר את הקטודה בלי המתאם ישר לחיבור בלוח שמאפשר לחבר עוד מאוורר נוסף ב FRONT המחשב, זה יחסוך הרבה מקום של חוטים מתרוצצים במארז. http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/pix/bv2_audio.gif אני מדבר על חיבור "i" שהתיאור שלו (באתר אינטל) הוא: Front chassis fan. יש לי ספקות לגבי הספק, אני לא כ"כ בטוח שהוא 450W אף על פי שרשום עליו במודל MODEL: MI-ATX480 לספק יש רק 4(!) יציאות כח (כמו של ה HD והCD), עוד 2 של פלופי, אחד מלבני גדול (כח ראשי ל…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  6. מחפש מדפסת לייזר משולבת לא צבעונית בסביבות ה1500 ש"ח אבל אני די גמיש. צריכה לכלול כמובן מדפסת, פקס, סורק, מכונת צילום. תודה מראש ובבקשה זה דחוף!!!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by f_b_i,

קניתי מארז ב KSP והספק שבא איתו יש עליו מדבקה של KSP אני מדבר על המדבקה של המתחים והוואט לא סתם משהו בצד. אני לא חושב ש KSP מייצרים ספקים זה בטח איזה ספק ג'נריי שהדביקו עליו. הספק תכלס הוא 400W למישהו יש ניסיון איתו? מכיר אותו? מה האיכות שלו?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! קנו לי מחשב ליפני כ-3 שבועות (המפרט בצד), ולקראת החורף (הברקים) אני רוצה הגנה, ואשמח תוכלו להמליץ לי על UPS עד למחיר 420 ש''ח בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. Started by shaipeleg,

וקיבלתי 11125 3D marks יש רעיונות לשיפור

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. מדפסת רגילה , לא משולבת עם פקס סורק ושאר החרא אני כנראה יקנה מאופיס דיפו או באג אין לי כוח להתחרבט ולשבור את הראש בזאפ , ככה שעדיף שתמליצו בבקשה רק על דגמים נפוצים שאפשר למצוא בקלות חוצמה ממה שציינתי כבר , אין שום דרישות מיוחדות מהמדפסת , העיקר שתעשה את העבודה כמו שצריך ותיהיה אמינה תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by GeForce,

אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by RYaniv,

בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by itayze,

אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by okpimp,

יש לי מזפסת CANON MP390 עם כניסה ויציאה של USB. יש לי נתב רשת אלחוטי WLAN USB יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר עכשיו יש דרך לחבר את המדפסת באופן אלחוטי?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by at,

יש לי התקן BULETOOTH ל- USB , המחשב מזהה אותו והוא עובד תקין! אבל אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר למחשב כל הזמן, המחשב לא יוצר עבורו safely remove hardware כשעבור למשל DOK הוא כן! איך אני יכול לנתק אותו בלי לגרום לו לנזק לאורך הזמן? (וגם לא מעוניין לכבות את מחשב בשביל זה) יש דרך לגורם לחשב לזהות אותו כהתקן שדורש safely remove hardware? (בנתיים בגלל שאין דרך אחר אני פשוט מוציא אותו ככה ... אבל לא בלי שזה ידפוק אותו יום אחד) תודה לעונים, טל

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by MichaelZ,

אני צריך לבחור את המשטח הכי טוב לעכבר שלי לפי הפרמטרים שאני אציג. "משטח" - הכוונה היא לכל "חומר" שאני יכול להשיג, כולל, כמובן, פדים לעכבר שמוכרים בחנויות. זהו עכבר של גיימינג אבל לא קניתי אותו בשביל לשחק במשחקים. קניתי אותו, לפני הכל, מפני שרציתי את הרזולוציה הכי גבוהה וכמובן גם בגלל כל התכונות שהמוצר הזה מציע. שולחן העבודה שלי הוא בגודל 2560 על 1440 פיקסלים (מסך בודד) מה שדורש, כמובן, דיוק גבוה בתזוזת העכבר. הדבר מתורגם לרזולוצית העכבר שהיא פחות מהמקסימום. אני משתמש ב- CLAW GRIP מפני שכדי להעביר את הסמן מקצה אחד של שולחן העבודה אל הקצה השני, העכבר צריך לזוז פיסית 4-5 ס"מ. זה מה שאני רוצה, וזה נורא נוח לי. עם ה-CLAW GRIP אני יכול להעביר במהירות את הסמן למקום "הכללי" המבוק…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by netag,

קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. Started by eladhor7,

אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו?, והאם הגוסטיק שלו(המשמש כעכבר)הוא טוב? כדאי לקנות אותו? תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by mottir,

שלום לכולם יש לי מחשב i7 2600 עם שני מסכי 22 אינץ led וכן כרטיס קול חיצוני המטרה של המערכת הזו זה אולפן ביתי לסאונד למחשב יש ספק כוח של 500W אולם הבנתי שהמחשב לא מנצל את מלוא הכוח השאלה איזה הספק של אל פסק אני צריך וכן חברות להמלצה תודה וברוכים הנמצאים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום כולם ושבת שלום, אני קונה מחשב בתחילת השבוע הקרוב, אני מחפש סט מקלדת ועכבר (אלחוטיים?) בתקציב של 200-250 שקל. חשבתי על לוג'יטק או מייקרוסופט אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי [= יש המלצות? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by XybeR,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=464&scat=200&tcat= איך הסט הזה? או שזה עדיף http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2284&scat=200&tcat= ואם בעתיד אני אקנה את העכבר החדש הזה של לוג'יטק אני אוכל להפעיל את המקלדת והעכבר במקביל?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by MasterOr,

אני ממש לא מבין במכשירים האלה ואחי צריך אחד יש לו אולפן מוזיקה/גרפיקה/עריכה קודם כל לפי מה קובעים כמה W או VA (אין לי מושג מה הVA מייצג ולפי מה קובעים) צריך כדי להחזיק מערכת ??? עכשיו מה שצריך להיות מחובר זה: מחשב - מפרט די כבד אם זה עקרוני אני ירשום 2 מסכים (19" ו 17") 2 סטודיו מוניטורס של ALESIS ויש קצת ציוד עריכה כמו וידאו, DV שזה לא עקרוני ממש מה שחשוב זה המחשב והמסכים ואולי גם הרמקולים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by ToR,

מישהו פה ניסה/קרא/מכיר מישהו שניסה משהו בסגנון? (מארז חיצוני ש הופך IDE לUSB2) איך הוא, והאם הוא מספיק טוב לצורבים מהירים?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by locke,

איפה בארץ אפשר לקנות מארזים של Lian Li? את הדגם Lian Li 60 אם לדייק יותר. בפנדה יש להם בעיה עם זה ולא ידוע מתי יצליחו להביא, ב-PCH אין להם את הדגם הזה. מישהו מכיר עוד מקום שיגיע גם יחסית מהר (פחות מחודש)?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by CraXeD,

מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..

• 6 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.