עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yo0924,

אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by ziv22,

הבטריות נגמרות כל כך מהר שזה מציק , אני בתוך משחק פתאום הוא מחליט להפסיק לעבוד .. אני משתגע מזה שכבר אין לי כוח אליו .. יש אפשרות לקנות בטריה גדולה יותר לעכבר ?

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by -Blaze-,

רציתי לדעת אם ספק 500W ג'נרי יחזיק את המפרט הזה + HD + צורב DVD פשוט בנדוד שלי מקבל את זה ליומולדת ואני הבטחתי לו שאני קונה לו ספק...

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by pini k,

שלום ביקשו ממני לחפש עכבר trackball ליד ימין. אני מניח שהתקציב פתוח. בחנויות שבהם הסתכלתי קיימים רק העכברים הללו: http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/trackballs אשמח לחוות דעת ו\או המלצות לעכברים טובים נוספים. תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אני מחפש דיו למדפסת הזו. מישהו מכיר איזה דיו אני צריך? איפה אתם ממליצים לי לקנות (איפה הכי זול)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אמור לשמש כשלט למערכת קולנוע ביתית. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dolev Binness,

שלום, מחפש מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור-לבן. בשביל סבא שלי. חשוב לו שחיצונית היא תהיה בצבע שחור ושתהיה אמינה אבל פשוטה לתפעול. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by maverick,

קיבלתי במתנה מצלמה דיגיטלית מסוג VIVITAR. מישהו יודע מה השווי של המצלמה. כמו כן אני רוצה לשדרג אותה אבל עד סכום של 500 ש"ח. יש למישהו המלצה על מצלמה בסדר גודל הזה שנותנת ביצועים סבירים??

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by wooper,

הי אני מחפש עכבר שקט שמתי שמקליקים עליו לא ישמע כמעט רעש תקציב לא משנה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by andrey66,

שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  12. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by greenvector,

מישהו מכיר\ניסיון עם שלושת המקלדות ויודע איזו עדיפה? תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by MDK,

היי נשבר לי אחד הפלסטיקים שמושך את הדפים ורציתי לדעת אם ידוע לכם על מקום שמתקן או מוכר חלקים לHP 840C ? (אבא שלי מסרב לקנות חדשה ומשוכנע שיש מקום כזה)

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by raw-e,

אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by status,

שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by eegg,

חשבתי לקנות את הg7 אבל קראתי מלא ביקרות שאומרות שהבטרייה נגמרת אחר 12 שעות של פעילות זה נכון? אם יש לכם עכבר g7 תגידו כל כמה זמן אתם מחליפים בטרייה. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מוכר את ההגה בתוך הקופסא, השתמשתי בו פעמיים בסך הכל.... המחיר שנקנה כחדש: 495 ש"ח. כל המתעניין בהגה - http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/ferrari-458-italia בנוסף אם מישהו רוצה לרכוש אותו, אני מגיע לרוב אזורי הארץ במהלך השבועיים הקרובים. אני מזכיר ההגה חדש ומגיע האריזה המקורית. המחיר מעניין מאוד אז לכל המעוניין נא ליצור קשר. עריכה מנהלתית: *צונזר* חל איסור על פרסום מודעות מכירה בפורום, בשביל זה יש את הטריידזון. תודה, שי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by zivler,

אני מיתלבט בין G5 לrazer DA... מה יותר ממולץ?? מה ההבדל בין חיישן לייזר לאינפרה אדום??? ואיזה מישטח אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by gman27,

חברים שלום . ראיתי פה מספר המלצות למדפסות אך רובם נגמרו בוויכוחים ללא המלצות אז תקציבי הוא עד 359 ש"ח. אשמח אם תתנו עצה טובה . תודה מראש

23. Started by Pandiani,

יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. נUSB הקידמיים שלי הלכו. ראיתי מקרה באתר של KSP את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6971 רציתי לשאול איך הוא? והאם לקנות אותו בלי לדאוג? ואיך זה מתחבר? ישירות ללוח? תודה, אריאל

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי כרגע עכבר ומקלדת של roccat שהגיע הזמן שאחליף (אצלי כבר ארבע שנים וכבר תקופה שעושים לי בעיות). מה שהכי אהבתי בהם זה שיש להם אפשרות להגדיר כפתור כshift שבעצם נותן פקודות כפולות לשאר הכפתורים. לצורך העניין הגדרתי על העכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתור הזה, מקש שמאלי ימני של העכבר הופכים לדפדוף קדימה ואחורה כשאני גולש באתרים. כמובן שיש עוד שימושים יותר טובים כשזה מגיע למשחקים. השאלה שלי היא האם אופציה כזאת קיימת גם במוצרים של חברות אחרות כי לצערי לroccat אין מבחר מספיק טוב כרגע עבורי במיוחד כשזה נוגע למקלדות מכניות. אני יודע שלרייזר יש אופציה דומה שנקראת hypershift אבל מצאתי מוצרים של לוג'יטק וקורסייר שקורצים לי יותר. תוד…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.