עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by re5pect,

קניתי את הMX610 מחו"ל לפני בערך חצי שנה.. הוא נפל לי הרבה פעמים מאז.. אבל בפעם האחרונה שהוא נפל חלק אחד טיפה יצא.. (אז הכפתור השמאלי לא עבד טוב לחצתי את החלק שיצא וזה הסתדר) עכשיו עדיין יש בעיה בכפתור של הBACK . הוא כאילו לחוץ, אני חושב. בדקתי אם זה לכלוך או משהו וזה לא. עכשיו אני מחפש דרך לפתוח את העכבר ואני לא מוצא, מאחורי הבטריות, מתחת לגומיות- כלום! עזרה? ד"א, לאדע אם זה מתאים פה או בכללי או במודינג, אם יש צורך, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה לעכבר ומקלתד טובים זה דחוף להיום ! חשבתי על עכבר G9 ומקלדת אני בהתלבטות G15 או Wave ? אם יש לכם הצעות אחרות תציעו ואני יראה כבר מה אני יעשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. Started by matan_18,

ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

מחפש שלט למחשב (למדיה פלייר בעיקר) שתומך בפרופיל avrcp בבלוטות'...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Volter,

יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה

7. שלום רב וחג שמח לכולם ברצוני לקנות בזמן הקרוב עכבר שמטרתו העיקרית היא לגיימינג והומלץ על G5 או MX518 שניהם של לוג'יטק.. אשמח אם תביעו דיעה על עכברים אלו ואם ישנו עכשיו אחר שאתם חושבים שהוא שווה אז אשמח לדעת מהו.. התקציב המדובר הוא בסביבות ה 200 שח בנוסף ברצוני לקנות מקלדת נוחה התקציב נע בסביבות ה 100 שח תודה ויום טוב.. *יש עדיפות למוצרים מ KSP

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by SagroN,

שלום לכולם. נכון לעכשיו יש לי את העכבר הישן של Logitech והוא MX510 מי שלא מכיר זוהי הגירסא הישנה יותר של הmx518. עכשיו באמת עכבר סוס, יש לי אותו אני חושב שלוש+ שנים, מספיק זמן לעכבר לא? אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו לG5 - הגירסא החדשה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 כמו שאתם רואים כאן, באייבורי הגירסא הזאתי עולה 170 שקל עכשיו זה נראה לי מאוד זול יחסית לעכבר הזה, כי כשהסתכלתי בzap - ועל החנויות האמינות שעליהם אני סומך ומכיר, והמחירים נעו בין 300-400 ש"ח, אז איך זה שאייבורי מוכרת ב170 שקל? קצת מוזר לי ;\ אז בסה"כ זה מה שרציתי, לשאול האם החברה אמינה, מה גם יש 3 שנים אחריות כך שזה בכלל טוב. עכשיו יש מולה גם את KSP שגם שמה זה נמכר ב180 ש"ח - כמעט אותו מחיר…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by X-ShaY,

לא השתמשתי במדפסת הרבה זמן, היא ביכלל לא הייתה מחוברת ומותקנת למחשב כי לא היה צורך... עכשיו אני כן צריך אותה אז חיברתי אותה הכל טוב ויפה הורדתי לה דרייברים הכי עדכניים מהאתר של HP, יש צבע יש הכל אבל הבעיה שהיא לא לוקחת דפים! קראתי פה באתר מדריך לבעיות נפוצות של מדפסות אבל אני לא רואה דרך לנקות את הגומיות במדפסת שלי... צריך לפתוח נראה לי מלא ברגים ואין לי כח אחר כך להסתבך בלהרכיב חזרה את הכל... יש דרך יותר נוחה לסדר את הגומיות? כי אני בטוח ב100 אחוז שהבעיה בגומיות תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by MichaelZ,

אני צריך לבחור את המשטח הכי טוב לעכבר שלי לפי הפרמטרים שאני אציג. "משטח" - הכוונה היא לכל "חומר" שאני יכול להשיג, כולל, כמובן, פדים לעכבר שמוכרים בחנויות. זהו עכבר של גיימינג אבל לא קניתי אותו בשביל לשחק במשחקים. קניתי אותו, לפני הכל, מפני שרציתי את הרזולוציה הכי גבוהה וכמובן גם בגלל כל התכונות שהמוצר הזה מציע. שולחן העבודה שלי הוא בגודל 2560 על 1440 פיקסלים (מסך בודד) מה שדורש, כמובן, דיוק גבוה בתזוזת העכבר. הדבר מתורגם לרזולוצית העכבר שהיא פחות מהמקסימום. אני משתמש ב- CLAW GRIP מפני שכדי להעביר את הסמן מקצה אחד של שולחן העבודה אל הקצה השני, העכבר צריך לזוז פיסית 4-5 ס"מ. זה מה שאני רוצה, וזה נורא נוח לי. עם ה-CLAW GRIP אני יכול להעביר במהירות את הסמן למקום "הכללי" המבוק…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. מחפש מדפסת משולבת עם פקס עד 400 ש"ח לא חשוב אלחוטית או לא חשוב שתיהיה קטנה העדפה לחנות אופיס דיפו

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by rosesr,

קוראים לזה:Personal Cinema אפשר אם זה להקליט דברים מהטלוויזיה? תןדה לעונים ROSESR!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. ???

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by guyyug,

טוב הצלחתם לשכנע עוד מישהו לעבור לטראקבול כמשתמש עכבר ותיק אני רגיל לגלגלת וכאן נכנסת הדילמה הFX חדש יותר ...... אבל אין לו גלגלת שזה מבחינתי חיסרון עצום והWHEEL כבר די ותיק ופחות מצוחלל אבל עם גלגלת את אף אחד מהם לא ניסיתי הכי קרוב שהגעתי זה לקופסה כך שאין לי העדפת נוחות והמחיר זהה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. יש לי כרטיס טלוויזיה flyvideo2 ויש לו שלט. עכשיו אני יודע שהשלטים הרגילים של המחשב משתמשים בכניסת com אבל השלט הזה מתחבר רק דרך כניסה מיוחדת בכרטיס עצמו. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש בשלט הזה בתור שלט רגיל למחשב ואיך (אני מתכוון לשלט שדרכו אני יוכל לשלוט על פעולות שונות במחשב כמו הפעלת תוכנות וכדומה) תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. רציתי לדעת אם קיים כבל שמתחבר למחשב מהפלאפון nokia 3220 ואם כן איפה אני יכול לקנות?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by The_Maestro,

אז ככה אני מחפש מארז חדש לP4 שלי אני מעדיף מארז full tower בצבע שחור אפשר גם בלי חלונות ואורות וכד' במחיר של עד 500 ש"ח יש למשהו רעיון? תודה מראש נ.ב אני צריך גם המלצה למאוור למעבד P4 עד 200 ש"ח

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. אני מקווה שיש דבר כזה קיים או שכל דבר אלחוטי בעל זמן תגובה לא מספיק מהיר???אגב התקציב מוגבל ואין לי מספיק כסף ל-mx1000 או דבר כזה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רציתי לקנות את ה6919 (משהו כזה) ויש לו ספק רק של 300W אבל שמעתי עליו ביקורות טובות אבל בגלל הספק אני לא רוצה לקנות אותו אבל עכשיו הגיע מארז חדש (עם פנאל קדמי כחול כזה) ועם 400W ספק... רציתי לשמוע ביקורות עליו, דעות, וכל השאר...

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by DDB,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2753 או תהגה הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_180&products_id=4279 או שייש הגה אחר! :-[

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by LivingDead,

אני מחפש מדפסת לייזר שחורה,כמות הדפסות חודשים של עד 500 דפים. (לימודים...) האם היא טובה לדעתכם??? בנתניה גם יש חנות שממלאת טיונרים למדפסת הזאת..מילוי עולה בערך 200 ש"ח+. (מישהו מכיר מקום זול יותר???) הנה האתר: http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=577841&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375632&SID=1FJ6KTBTXH139KUWXBN2CJVKUCV32G08 ושם אני מתכוון לקנות. לא מצאתי מקום זול יותר .

23. Started by perlov1,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות ראש דיו חלופי למדפסת HP 5550. איני מעוניין לקנות ראשי דיו מקוריים בגלל עלותם הגבוהה (350 ש"ח לראש דיו צבעוני ושחור). אם למישהו יצא להשתמש בראש דיו חלופי ולא יקר אשמח לקבל עליו המלצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. עכשיו יש לאנוכי כרטיס קול מסוג Zoltrix Nightingale אשר מבוסס על צ'יפ C-Media CMI 8738, ואנוכי די מרוצה ממנו, אבל רוצה יותר טוב! הצרכים שלי לא גדולים במיוחד, כרטיס קול טוב שיעבוד מעולים המערכת סטריאו שלי(SHARP CD-BP1500), לכן הגעתי למסקנה שה-Hercules MUSE XL יספיק לי בהחלט, ובזמן שאני קורא את הביקורת עליו אצל דן, מה אני מגלה? שהוא מבוסס גם על הצ'יפ C-Media CMI 8738 !! עכשיו השאלה, האם אני ירגיש הבדל אם אני יחליף את הכרטיס?!?! כי אם לא, עדיף שאני יחזור לתוכניותי המקוריות ויקנה את הוולקנו 7+....

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by KoM,

למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !

• 6 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים