ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך היום לקנות עכבר ויש לי דילמה בין G5 ל MX518! מצד אחד ה G5 יותר מדויק ויפה ומצד שני אין לו את כפתור ה FORWARD שזה ממש מפריע לי!! שמעתי שיש לו גרסה עם הכפתור הזה... ואני רוצה לדעת כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג אותו??? אם אפשר קישור לאשכול שבו כתוב מה כדאי יותר אני אשמח...
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי ספק של החברה: mono-mode. מודל: atx-480. גירסה: 2.0. יש לו W480. מה אתם חושבים עליו? האם אני צריך להחליף אותו ( יש לי 7800GT, שני כוננים וזכרון קשיח אחד ). אבל אני מבקש שלא ישר תפסלו את הכרטיס בגלל החברה או בגלל שיש יותר טובים כי לא חסרים לי דברים לקנות עכשיו, תתיחסו לדרישות לפי המידע שהבאתי לכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי את הMX610 מחו"ל לפני בערך חצי שנה.. הוא נפל לי הרבה פעמים מאז.. אבל בפעם האחרונה שהוא נפל חלק אחד טיפה יצא.. (אז הכפתור השמאלי לא עבד טוב לחצתי את החלק שיצא וזה הסתדר) עכשיו עדיין יש בעיה בכפתור של הBACK . הוא כאילו לחוץ, אני חושב. בדקתי אם זה לכלוך או משהו וזה לא. עכשיו אני מחפש דרך לפתוח את העכבר ואני לא מוצא, מאחורי הבטריות, מתחת לגומיות- כלום! עזרה? ד"א, לאדע אם זה מתאים פה או בכללי או במודינג, אם יש צורך, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קוראים לזה:Personal Cinema אפשר אם זה להקליט דברים מהטלוויזיה? תןדה לעונים ROSESR!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מחשב... כמו כל מחשב וכמו כל אדם גם אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב בא חברי משכבר הימים ido9 ואמר לי שיש לו 256 micron ראם לתת לי, מצויין אמרתי, לי היה במחשב באותם ימים (לפני שבוע) עם 128 של micron ועוד 128 של LD בקיצור הוא המליץ לי ובצדק להוציא את הLD ולשי את הmicron כי 512 לא יתן לי פשוט כלום והLD יעט את הביצועים של הmicron מה שיגרום למערכת לפעול אפילו פחות טוב ממקודם או לפחות בכמעט 0 אחוז שיפור... כמובן שהסכמתי! החלפנו... בדקנו 3dmark לפני ואחרי ופשוט לא היה הבדל!!!!!! (30 נקודות פחות אחרי ההעברה אבל לא משנה) עכשיו אני מניח שזה נותן לי גם תוספת של 0 fps במשחקים... ואז זה הלקא בי!!!!! מה יקרה אם אני יחליף הראד דיסק... יהיה ההבדל בביצועים במשחקים... ברור שיהיה הבדל בזמ…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אותו ב -XP מישהו יודע אם ניתן להשיג לו דרייברים ? כמו כן איזו חברה מייצרת אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 הכל רותח !! הרדיסק על 50 מעלות ! מעבד 49 ! .....לוח על 41 !!!.....(EVEREST) יש טעם בכלל להחליף לזה ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 (עוד 100 שקל) השאלה העיקרית כאן זה כמובן קירור ושקט ! האם המארז הזה רועש ?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה חדשה לנייד קומפק פרסריו ולא דרך HP? כמה אמור לעלות? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני צריך מארז לא חייב עם מאווררים וכדומה מצידי שיהיה פשוט(אבל עדיין יפה).. אני רוצה חלון שקוף אבל לא חלון מצועצע חלון שקוף נטו.. עד 400 שקל בערך בלי ספק
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים כבל שמתחבר למחשב מהפלאפון nokia 3220 ואם כן איפה אני יכול לקנות?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אהלן. אני משתמש במחשב שלי לצורך צפייה בסרטים / סדרות, בעיקר בשעות המאוחרות. בכדי לא להעיר אף אחד, חשבתי על לקנות איזה אזניות אלחוטיות. השאלה: איזו שיטה מומלצת להעברת שמע בצורה אלחוטית ? 1. אזניות בלוטות' + מתאם. 2. אזניות אלחוטיות כמו של טלוויזיה. נתונים נוספים : מחשב עם מעבד i5, USB2, מרחק צפוי של כ-4 מטרים בין המחשב לאזניות.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מטרה: סימולטורי טיסה למיניהם: - MS Flight Simulator - X-Plane - האפשרויות הקיימות תחת Battlefield. לא צריך להיות משהו מהודר; רק שיהיה נוח ומומלץ. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מישהו ראה פעם אריזות DVD ריקות, כמו שמוכרים אריזות CD ריקות??
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
450שקל זה התקציב אני מדפיס בממוצע 50 דפים בשבוע. אני צריך מדפסת נטו, שתיהיה אמינה ושה מחסנית דיו תיהיה זולה יחסית. אני יכול עד 500 במקסימום של המקסימום. אז מה אתם מציעים חבריה ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מדובר במחבר שמאפשר לחבר את השלט המקורי של הפלייסטיישן2, ישירות לכניסת היו.אס.בי. של המחשב. אם יש בארץ מוצר כזה, אז אין לי צורך לרכוש בקר משחקים למחשב, פשוט לקחת את הבקר של הפי.אס.2 ונגמר הסיפור, נשמע גאוני המחבר הזה, הוא גם לא בהכרח יקר. http://www.kanection.co.uk/product.php/34/1/
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב חברי היקרים. היום התפרסמה באתר השוואה בין 10 לוחות אם לפנטיום 4 עם הצ'יפסט SIS645. עשו ביניהם 17 בנצ'מרקים ואני חישבתי את התוצאות ועשיתי ממוצע ואלו התוצאות, מהטוב לגרוע. 1) MSI 2) Soltek 3) Jetway 4) ASUS and Abit באותו מקום 5) Biostar 6) SOYO 7) EPoX 8) Gigabyte 9) AOpen שימו לב כי ישנם רק 9 מקומות בממוצע שערכתי מכיוון שASUS ו-ABIT הם באותו המקום.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לא חשוב לי רטט וכל יי שטויות אבל אם יש על הדרךאז למה לא?!. מה שחשוב לי שהג'ויסטיק בלחצנים יגיב מהר ויעבוד כמו שצריך ויהיה נח .ולא כמו הג'ויסטיק שיש לי בבית ג'נרי שהלחצנים שלא לפעמים מזייפם. למי שזה חשוב לדעת אני קונה את הג'ויסטיק כמעט במיוחד בשביל המשחק 8 Pro Evolution Soccer . בכל מקרה במקרה הרך אני יכל לחרוג מעל 150 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ספק ג'נרי 400 וואט לא יכול להספיק ? יש לי מחשב בבית 5 שנים (!) עם ג'נרי אז מה הקטע של ה"מותג" של הספקים?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-