עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DDgeva,

קניתי X800 GTO AGP ואני צריך ספק כח חדש.. התקציב הוא בערך 300 שקל +- (אפשר חריגה של עד מקסימווםםם 400). בינתיים חשבתי על האפשרויות הבאות: HEC 425W (True Watts) - מאתיים שמונים שקל. HEC 475W (True Watts) - שלוש-מאות חמישים שקל. HEC 525W ACE (SILENT) - ארבע-מאות עשרים שקל.. נראה לי זה הגבול הכייי גדול שאני יכול וזה רק אם הוא ממש שווה את זה. Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) - מאתיים תשעים שקל. CoolerMaster eXtreme Power 430 Watt - מאתיים ארבעים שקל. ANTEC SMART POWER 400W - ארבע-מאות שקל. TOPOWER TOP-450P5 450W - שלוש מאות ועשר שקל. TOPOWER TOP-550P5 550W - ארבע-מאות ועשר שקל. אמרו לי לקנות לפחות 500W.. אני צריך מחנות בצפון - חובה שיהיה לה סניף! תגידו מה הכי כדאי לי …

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום, אשמח להמלצה לטאבלט במחיר סביר לאמא בת 60. אציין כי יש צורך במכשיר שהוא ידידותי למשתמש ועיקר המכשיר ישמש לגלישה באינטרנט, פייסבוק, שמירת מתכונים ועוד. אין צורך בחומרה חזקה מדי אבל כן יש צורך במסך גדול יחסית. אמור להיות כחלק ממתנת יום הולדת מצטער אם זה לא הפורום, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפורום אחר במידת הצורך.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

שאלה באמת ברצינות !!!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

5. Started by menis,

RDRAM X2 128 MB אני הבדל במהירות שעולה מערכת ההפעלה. אבל אני מרגיש הבדל בתוכנות הכבדות Photo Shop וכו'

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  6. אני מתלבט בין שני ספקי הכוח האלה. אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם (פרט לעובדה שהER זול יותר)

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. אהלן, יש לי את הספק ועכשיו קרתה לי איזה בעיה בחנות שולחים אותו לבדיקה וכן יש עליו אחריות ותמיכה. אבל למה הדגם נעלם מהחנויות?מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  8. אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  9. המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by LastForOne,

התקנתי ויסטה לפני שבועיים... עכשיו באתי להתקין את הסורק שלי ולחבר אותו למחשב [HP Scanjet 3400C], באתי להוריד את הדרייבר, וראיתי הודעה מאוד מצחיקה של HP ! We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista support available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista. If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista. למי שאין כוח לקרוא, הם פשוט אומרים: למוצר שלך אין דרייבר לויסטה, לך תקנה סורק חדש של HP שכן תומך בויסטה. הם עושים צחוק או מה? אני תקוע עכשיו עם סורק שעובד אחלה אבל לא יכול לעבוד בגלל הויסטה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. Started by bobby323,

שאפשר לשחק איתו חלק משחקים כמו DOOM וכל אלו, ב XBOX זה כובד חלק ב PC חייבים מקלדת ועכבר יותר כיף לשחק עם סטיק,מניסיון

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  13. אני צריך שתמליצו לי על עכבר לייזר אלחוטי (רצוי LOGITECH) לשמאליים התלהבתי מאוד מהעכברים Logitech MX Revolution ו- mx1000. זה הסגנון שאני מחפש אבל לצערי שני העכברים המעולים האלו לא מתאימים לשמאליים . יש מצב שיוציאו גירסה לעכברים אלה לשמאליים? מה לעשות שייצרני עכברי המחשב מקפחים אותנו....אך אולי תפריחו לי את השממה ותמליצו לי בכל זאת על עכבר לייזר אלחוטי (בלי סוללות) שמגיע עם תושבת נטענת. בתודה מראש איציק

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by SnakeBite,

שלום, אנ קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ספק שיתמוך ב 2 כרטיסי מסך של BFG 7900 GT עם אפשרות ל OC מכובד בעתיד... חשבתי על הספק הזה... FSP 500W Prescott 24/20/6pin 12CM ATX יש מאמר באתר על אותו הספק רק בגרסת 400w ויש לו 2 מסילות נפרדות הנה קישור לאתר הרשמי http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=49&proid=179 בתודה עידו

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  15. היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מידע על הטכנולוגייה של הדפסה בלייזר, אם יש למישהו הסבר קצר או לינק שנותן הסבר זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש לכולם. אופיר.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  18. שלום לכולם, קנינו מצלמת וידאו דיגיטלית מסוג GA-D30AG של JVD(היא Mini DV), ואלו הנתונים: .6 Bright lens 680,000 Pixel CCD Digital CyberCam Video Camera 2.5" High Resolution, 270-degree rotating LCD color monitor 700X Digital Hyper Zoom with Spline Interpolation 16X Optical Hyper Zoom Digital Image Stabilizer Power-Linked Operation Black/White Viewfinder 16x9 Squeeze Mode PCM Digital Stereo Audio Iris Lock Wide Mode Manual focus, Exposure, and White Balance modes Black Fader Digital Wipes and Fades Variable-speed Shutter (1/500,1/250, 1/100, 1/60 sec.) High Density Image Recording, Mini DV NTSC (SD specifications) BN-V408U 800 mAh Lithium-ion, High Cap…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by The_Maestro,

אז ככה אני מחפש מארז חדש לP4 שלי אני מעדיף מארז full tower בצבע שחור אפשר גם בלי חלונות ואורות וכד' במחיר של עד 500 ש"ח יש למשהו רעיון? תודה מראש נ.ב אני צריך גם המלצה למאוור למעבד P4 עד 200 ש"ח

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 כרטיס מסך 7600GT זכרון בנפח 2GB הארד דיסק 160GB צורב DVD (אם יש צורך בפרטים נוספים על הרכיבים, רק תבקשו) א. לכמה Watt המערכת הנ"ל זקוקה? ב. התקציב המתוכנן - בסביבות 400 ש"ח (עדיף פחות כמובן, אבל לא להסחף לספקים ג'נרים) ג. אבקש לרשום את הדגם המדויק של הספק + קישור למוצר בחנות (רצוי LogicPC) ו/או לדף הבית שלו. ד. תודה! עריכה: לא מתוכנן OC.

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  21. אני מדבר על מדפסת מסוג HP DESKJET 3325. הבעיה היא שאני מנסה להדפיס, האור במדפסת מאותת והמדפסת לא מצליחה לקחת דף מערמת הדפים. הקטע המוזר הוא, שאם אני שם דף בודד בערמת הדפים, היא כן מצליחה לקחת אותו ולהדפיס. אשמח לעזרה, אני די מיואש וכבר חושב לקנות מדפסת חדשה... תודה

22. משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by nikita,

לחברה שלי נשרף לוח האם והיא רוצה לקנות חדש. הציעו לה לוח אם TGA במחיר 490 ש"ח כולל התקנה (יש לה מחשב פנטיום 3 800). היא רוצה לדעת אם לוח האם הזה אמין ויחזיק מעמד. תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  24. Started by itayze,

בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. ככה, מחר אני מתכנן לקנות את המצלמה הדיגיטלית של hp hp photosmart 720 דבר ראשון, למישו יש אותה? מה אתם אומרים עליה? והדבר החשוב, אני חדש לגמרי בתחום, אין לי שמץ של מושג בזה... רציתי שתמליצו לי על תוכנה להעברת התמונות מהמצלמה למחשב ועריכה, משו פשוט וממשחק נוח להפעלה... אני מניח שאם המצלמה אני יקבל תוכנה נחמדה אבל רציתי לדעת אם מישו יכול להמליץ לי על משו שהוא יודע שיותר טוב בתודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים