ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ויסטה לפני שבועיים... עכשיו באתי להתקין את הסורק שלי ולחבר אותו למחשב [HP Scanjet 3400C], באתי להוריד את הדרייבר, וראיתי הודעה מאוד מצחיקה של HP ! We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista support available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista. If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista. למי שאין כוח לקרוא, הם פשוט אומרים: למוצר שלך אין דרייבר לויסטה, לך תקנה סורק חדש של HP שכן תומך בויסטה. הם עושים צחוק או מה? אני תקוע עכשיו עם סורק שעובד אחלה אבל לא יכול לעבוד בגלל הויסטה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, מה פחות או יותר טווח הקליטה של מוצרים עם משדר של 2.4MHZ? אני רוצה לקנות סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים שלLOGITECH והמרחק קליטה די חשוב לי. (אני לא רוצה מוצרי Bluetooth בגלל המחיר הגבוה) תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש מארז חדש לP4 שלי אני מעדיף מארז full tower בצבע שחור אפשר גם בלי חלונות ואורות וכד' במחיר של עד 500 ש"ח יש למשהו רעיון? תודה מראש נ.ב אני צריך גם המלצה למאוור למעבד P4 עד 200 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מדבר על מדפסת מסוג HP DESKJET 3325. הבעיה היא שאני מנסה להדפיס, האור במדפסת מאותת והמדפסת לא מצליחה לקחת דף מערמת הדפים. הקטע המוזר הוא, שאם אני שם דף בודד בערמת הדפים, היא כן מצליחה לקחת אותו ולהדפיס. אשמח לעזרה, אני די מיואש וכבר חושב לקנות מדפסת חדשה... תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ההורים שלי ביקשו לאחי מצלמה נורמלית ליום-הולדת שלו. אז ראיתי את המצלמה הזאת :http://www.jugend.co.il/Fujifilm_FinePix_40i.htm עכשיו השאלה שלי היא איך היא מבחינת איכות הצילום ? במיוחד תקריבים(כמו האם היא תצליח לצלם תמונה ברורה וחדה יחסית למשל כתוביות על הלוח אם וכתוביות קטנות אחרות) ובכלל מה דעתכם? אחי הוא חובבן ולא צריך מצלמה "מורכבת".
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני כנראה עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית, כבר הגעתי להחלטה פחות או יותר איזו מצלמה לקחת, אבל אני רוצה שיהיה לי לפחות 2 מצלמות טובות עם 2.3MP~ בטווח מחירים של 1700 מה שחשבתי עליו זה ה Minolta DIMAGE E-201, יש לה 2.3 מגה פיקסלים, 8 מגה זכרון (אני מוסיף בכל מקרה עוד סטיק של 64 מגה ככל הנראה) וזום דיגיטלי 2.5X (כל הזום הזה בכלל שווה משהו ? עד כמה הוא מגדיל ? ) הזום לא בדיוק חלק להתמקד בו, עדיף שיהיה אבל לא משהו מופרז, ועוד משהו זה בחירה טובה המצלמה שציינתי ??? אה ועוד משו קטן, אני מעדיף שיהיו מינולטה כי יש פה חנות בערד שעושה מבצעים על כל המצלמות הדיגיטליות של מינולטה אז עדיף, כי גם בטוח יהיה אותם בערד, ואני לא מתכוון לקנות כזה דבר באינטרנט בקיצר, אתם יכולים להמליץ לי על מצלמו…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, כמו שכתבתי בכותרת. מכיוון שזה קצת מוזר לי לעבוד עם מקלדת שלא כוללת אותיות בעיברית, אני מנסה לרכז מספר דגמים שכן כוללים. תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק בתקציב של כ-550 ש"ח ואני מתלבט בין 3 חברות HP EPSON ו- CANON על מה אתם ממליצים מבחינת איכות ,אמינות ,ואפשרויות בתוכנה (דריברים) ומהירות סריקה ? ???
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://1toppc.com/Merchant2/images/Input/Microsoft/Mouse/intelliExpL.jpg&imgrefurl=http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv%3FScreen%3DPROD%26Product_Code%3DMSIntelliExpMS&h=188&w=250&sz=4&tbnid=BUkubB83zW8J:&tbnh=79&tbnw=105&start=51&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bmouse%26start%3D40%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN http://www.malechite.com/photo/objects/0526mouse.jpg נא לנקוב בחנות. תודה מראש slim_shady ;D
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ממתי צריך להתקין לHD SATA 2 דרייברים ומתי מתקינים אותם?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, ראיתי את המוצר של sunbeam ששולט על התאורה ומגיע עם כמה מנורות כאלו שנקרא chameleon, אני מבין שהוא לא הגיע לארץ, מישהוא יכול לעזור לי ולתת לי אתר מחו"ל או אפילו אם יש מהארץ, שאפשר להזמין ממנו את ה-chameleon לארץ??? ועוד שאלה לגביו... האם כבל של uv יזהר ע"י הנורות שמגיעות איתו???
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות העכבר שלי Microsoft/Razer Habu שווק חיים (או שאני הרגתי אותו, עדיין לא ברור). כתוצאה מכך אני מחפש עכבר חדש. מאוד אהבתי את העכבר הזה, היה לי מאוד נוח. יש לציין שלא השתמשתי כללי בכפתורי התוספת (בצד ולמעלה) אבל כן הייתי על 2000DPI. השימושים שלי במחשב זה בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט וכדומה. לא ממש חשבתי על מחיר, אבל הכיוון הוא 100 ש"ח עד 250 ש"ח. הדרישה היחידה היא עכבר נוח (Habu מאוד נוח לי) ולא אלחוטי. אולי כדאי לציין שיש לי בעיית הזעה קלה בידיים (אף על פי שעד עכשיו לא ראיתי שום הבדל בין עכברים בנושא הזה). אשמח לעצות מכם! תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה ההבדלים בין קופסת מיתוג (kvm) מכנית לקופסת מיתוג אוטומטית? ואיזה עדיף לקנות?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי ספק AOpen 350W וכרגע הוא מחזיק לוח, 3 מאווררים 80MM, DVD, צורב DVD, וצורב, הארד דיסק 80GB 7200RPM, וכונן דיסקטים. רציתי לדעת... האם הספק יחזיק עוד שלושה מאווררים (אחד מהם עם לדים) וקטודה "קרה"?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב , העכבר שלי דיי שווק חיים , קראתי את הביקורת כאן על העכבר החדש של רייזר והבנתי שהוא ממש טוב , וככה גם המחיר שלו , אבל קראתי בפורום אחר , של ארה"ב , שכל הדברים האלו שיש לו כלומר 1600dpi , 16bit וכל הנתונים האלו , פשוט לא יהיו משמעותיים . כי כדי לנצל את זה , תריך להוזיז בערך 40 אינץ ל שניה , שאני לא חושב שיש מישהו בעולם שעושה דבר כזה. בכל מקרה , אני צריך שהעכבר יקרא מהר את המשטח , כי אני משחק על רמת סנסטיביטי יחסית נמוכה ולפעמים אני צריך להוזיז את העכבר דיי מהר , אז רצוי שלא יתקע :\ הממ , אני מעדיף עכבר קטן וקל , מאשר עכבר גדול כזה ש "מתלבש" על כל היד... בואו נגיד שמבחינת צורה , הרייזר דיי טוב בשבילי , הרבה יותר מה mx למשל , שהוא כבר נראה לי יותר כבד , וגדול פיזי. ובלי…
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שאפשר לשים לו הרבה מאווררים (80mm ו 120mm) אחד שהמעבד שנמצא בו קר!! תודה...!
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג IS7 בעל חיבור IR וטלפון נוקיה 5140 התומך ב IR. כיצד אני יכול לחבר בין השניים ב IR? איזה מכשיר אני צריך שקולט ומשדר ב - IR לחבר ללוח אם - והיכן משיגים כזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה flyvideo2 ויש לו שלט. עכשיו אני יודע שהשלטים הרגילים של המחשב משתמשים בכניסת com אבל השלט הזה מתחבר רק דרך כניסה מיוחדת בכרטיס עצמו. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש בשלט הזה בתור שלט רגיל למחשב ואיך (אני מתכוון לשלט שדרכו אני יוכל לשלוט על פעולות שונות במחשב כמו הפעלת תוכנות וכדומה) תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם מיסטר ג'ינגל,הוא התחיל לקרטע,עכבר של MICROSFOT מסוג TRACKBALL- תמונה מצורפת. האמת שאני ממש אוהב עכברי TRACKBALL העכבר לא מצדיק את הסכום שנקנה אז הייתי מסכם אותו כגרוע מאוד,הכדור נתקע ואז צריך לנקות את הבפנוכו שלו . דבר טוב שאני יכול להגיד עליו - שהוא מסיבי מאוד ,עמד בנפילות לא מעטות ... אני מתבלט לגבי עכברי TRACKMAN של לוג'יטק - אם האלחוטי או החוטי הרגיל. חוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2479 אלחוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3907 לא ממש מצאתי מפרט איזה יותר מדוייק ויציב אז אני מבקש את עיצתכם. השימוש הוא ממש כבד- אנימציה משחקים וגלישה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש בידי מחשב שמוחבר לטלוויזיית LCD המרחק בין המחשב לטלוויזיה בחדר הוא משהו כמו מטר מטר וקצת אני רוצה מקלדת ועכבר - איכותיים [אני מבין שיש 2.4 GHZ וכל מיני באלגנים, לא מעניין אותי המרחק פה הוא לא מהותי] אז כמו שהבנתם המרחק לא מהותי, רק שיפעל טוב ולא יהיה מקלדת ועכבר חרטא שמתים כל יומיים או צריכים הטענה, כי אני רגיל לMX518 שאני הולך לוותר עליו. תקציב עד 300 ש"ח [כמה שפחות יותר טוב]
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-