עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לא יודע מה קרה פיתאום...כאילו שהוא לא בפוקוס...אני מזיז אותו ...והוא נעצר >> ואני צריך להזיז שוב ולהתאמץ - כדי להגיע מיקום המדוייק כמו אפק שהיה בעכבר מלוכלך...בימים של הגלגלת זה עכבר אופי >> בן פחות מישנה >> של מיקרוסופט יש לכם המלצות ? יש אולי תוכנה לאיפוס העכבר או משהו אחר? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  2. יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט והוא לא ממש מודייק וזז לא טוב נצתקע לפעמים וכו'.. האם אני יכול לייל את פעילותו ע"י החלפה ללד חזק יותר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  3. שלום רב, כמו שכתבתי בכותרת. מכיוון שזה קצת מוזר לי לעבוד עם מקלדת שלא כוללת אותיות בעיברית, אני מנסה לרכז מספר דגמים שכן כוללים. תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  4. מחר אני מקבל את המשחק ויש לי 100 ש''ח לבזבז על ג'ויפאד נורמלי ( USB ) אם שליטה נוחה ותמיכה בXP יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות סקינר בחו"ל אבל אין לי מושג מה הטווחים של המחירים ומה מומלץ. מה הגודל של מכשיר כזה? האם הוא יושב על השולחן ? מישהו יוכל לשפוך לי קצת מידע?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש המלצות למצלמת רשת איכותית ככל האפשר במחיר של עד כ 300 ש"ח. מה דעתכם על אחת מאלו: Philips Web Camera DMVC300K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_1626&products_id=11644 Logitech QuickCam Communicate http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_522&products_id=8404 Creative® WebCam Live! Pro Camera http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=171 האחרונה נראתה לי די טובה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by german103,

טעות, נורא מצטער

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  8. היי, בשעה טובה אני רוצה לחבר NUC לטלוויזיה, וצריך מקלדת מיני אלחוטית. מה שאני מוצא ברשת זה בעיקר rii +i8 אבל בחלק מהמקומות כתוב שהוא לא תומך ב windows 10 והוא שוחרר ב 2016 מכירים משהו מומלץ, עם אותיות עבריות, שעובד עם Windows 10? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל... משהו יודע אולי אם גם מחירי המצלמות ירדו בעקבות הורדת מס הקניה על חלק ממוצרי החשמל? מצלמות נכללות בו ? תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום אנו זקוקים למדפסת לייזר משולבת (שחור לבן) למשרד קטן מחפש משהו עם מזין דפים עליון ופקס ראיתי כמה דגמים כמו HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776161 ו BROTHER : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 עדיף שלמדפסת יהיה גם חיבור לרשת/wifi אולי משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717315 אשמח לשמוע את חוות דעתכם וניסיונכם למדפסות כאלה אם יש דגם יותר מתאים אשמח לדעת חשוב גם האמינות ועלויות התחזוק כמו טונרים ותיקונים (כי הבנתי שיש הבדלים גדולים) תודה מראש והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by bluemail,

איני מצליח לשלוח פקסים דרך התוכנה של HP יותר . בכול פעם שאני מנסה הוא פותח לי הודעה עם כמה סימני שאלה , וכול מה שאני יכול לעשות זה 'לאשר' . לפני התקנה החוזרת של וינדוס זה לא קרה . יש פתרונות ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by CoronaLover,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by avi215,

מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  14. לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. Started by menis,

RDRAM X2 128 MB אני הבדל במהירות שעולה מערכת ההפעלה. אבל אני מרגיש הבדל בתוכנות הכבדות Photo Shop וכו'

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

שלום, בתקופה שעוד התעניינתי חזק בחומרה,לפני שקניתי וקצת אחרי את המחשב שלי לפני שנה וחצי,העכבר MX500 של לוג'יטק היה נחשב לאחד המדוייקים והאיכותיים שיש ,וכמובן ,המחיר בהתאם. מאז עברו הרבה מים בירקון,ויצאו הרבה עכברים כמו MX518,G5,MX1000,ועכברים כמו ה-MX500 קצת נשכחו מאחור. אני,שלא התעדכנתי בתדירות גבוהה במוצרים החדשים,ובמחירון של מוצרי החומרה בחודשים האחרונים,שמתי לב היום שיש את העכבר הנ"ל במחיר של 90 ש"ח (!!!!!) בנועה מחשבים,אני לתומי חשבתי שכנראה באמת הרבה זמן לא התעדכנתי,והלכתי לזאפ,ששם המחיר השני הכי נמוך אחרי זה היה 200 ומשהו ש"ח. היות ההעכבר המשובח שלי (משהו נחמד של מייקרוסופט) הלך לעולמו,ואני תקוע אם משהו ג'ינרי של GPT,רציתי לשאול אותכם אם שווה בכלל היום לקנות את העכ…

17. Started by Dante_9,

ספק - TT480 5 HD 2 OPTICAL DRIVES 6800GT AGP AMD 3000 64 1GIGA TwinMOS 3200 צריך לציין עוד משהו?

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by yotamoo,

מטרת המכשיר תהיה להעסיק אותי באימוני ריצה . אני לא רוצה להוציא יותר מ-1,000 שקל, ולכן אני נוטה להעדיף מינידיסק, כי נגני אם פי 3 שבאים עם בג'יגות עולים הרבה. איזה נגן אתם ממליצים? אני הסתכלתי בינתיים בזאפ, רק שלא הבנתי הרבה. אז למי שיש המלצה טובה שיפרסם בבקשה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  20. לא בטוח איפה לשים את זה, אבל בגלל שהמארז מקורר היטב חשבתי פה 8). בכל מיקרה אני רוצה קיסר אחד, אני רוצה קיסר אחד! מישהו יודע מתי מתכננים להביא אותם לארץ? מי וכמה בערך הם יעלו? איזה באנדל יפה מביאים איתו!!! נ.ב מי שלא הבין אני מדבר על מארזי XESER 3 של TT.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by ScreameR,

מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by OZGOOD2002,

כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by Lumber_Jack Jim,

ההורים שלי ביקשו לאחי מצלמה נורמלית ליום-הולדת שלו. אז ראיתי את המצלמה הזאת :http://www.jugend.co.il/Fujifilm_FinePix_40i.htm עכשיו השאלה שלי היא איך היא מבחינת איכות הצילום ? במיוחד תקריבים(כמו האם היא תצליח לצלם תמונה ברורה וחדה יחסית למשל כתוביות על הלוח אם וכתוביות קטנות אחרות) ובכלל מה דעתכם? אחי הוא חובבן ולא צריך מצלמה "מורכבת".

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by X-ShaY,

לא השתמשתי במדפסת הרבה זמן, היא ביכלל לא הייתה מחוברת ומותקנת למחשב כי לא היה צורך... עכשיו אני כן צריך אותה אז חיברתי אותה הכל טוב ויפה הורדתי לה דרייברים הכי עדכניים מהאתר של HP, יש צבע יש הכל אבל הבעיה שהיא לא לוקחת דפים! קראתי פה באתר מדריך לבעיות נפוצות של מדפסות אבל אני לא רואה דרך לנקות את הגומיות במדפסת שלי... צריך לפתוח נראה לי מלא ברגים ואין לי כח אחר כך להסתבך בלהרכיב חזרה את הכל... יש דרך יותר נוחה לסדר את הגומיות? כי אני בטוח ב100 אחוז שהבעיה בגומיות תודה.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים