עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nimrodim,

ברשותי לוח אם מסוג IS7 בעל חיבור IR וטלפון נוקיה 5140 התומך ב IR. כיצד אני יכול לחבר בין השניים ב IR? איזה מכשיר אני צריך שקולט ומשדר ב - IR לחבר ללוח אם - והיכן משיגים כזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. http://www.asusboards.com/ http://www.a7vtroubleshooting.com/ http://www.xcl-clan.com/

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן... המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא. מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני. תודה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by RayZ,

יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by moshe_ha,

קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by iib,

הקשבתי אתמול בלילה לפגישת תוצאות הרבע הראשון של AMD וכמה פרטים מענינים נחשפו במסיבת העיתונאים: א. AMD לא תמשיך ביצור מעבדי Duron. מעבדים אלה כידוע לכם ייוצרו ב FAB25 באוסטין טקסס שעכשיו עובר המרה ליצור מוצרי Flash AMD אישרה שהיא אינה מתכוונת ליצר מעבדי Duron ב FAB30 שבדרזדן גרמניה וגם לא כחלק מהשיתוף פעולה שלהם עם UMC וכך למעשה קו הDuron לא יראה לעולם תהליך יצור של 0.13u. יתרה מזאת - מנכ"ל חברה גרי סנדארס ציין שעד סוף השנה לא יהיו יותר מעבדי Duron זמינים בשוק. ב. מנכ"ל AMD ציין שהסיכוים שהיא תשיק את ה ClawHammer לפני סוף השנה הם "High". ג. AMD גם אישרה שהיא דוגמת (sampling) את מעבד ה SledgeHammer שמורכב מ 100,000,000 טרנזיסטורים. כמו כן AMD דגמה תצורת Hammer עם שני מעב…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. מחר אני מקבל את המשחק ויש לי 100 ש''ח לבזבז על ג'ויפאד נורמלי ( USB ) אם שליטה נוחה ותמיכה בXP יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  8. מצטער על הדיון הקודם.. עכשיו, מצוין בכותרת ה"שם" של העכבר, אם אפשר לקרוא לזה שם, זה רק תאור. הנה העכבר כדי שאנשים ידעו על מה אני מדבר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=399 אוקיי אני יפרט שוב את הבעיה- העכבר אצלי 4 שנים, כרגע הגלגלת לא עובדת בגלגול, אבל כשלוחצים עליה מקבלים את הסמן שצריך לקבל. והכי חשוב, לפי מה שלמדתי פה, אין לי אחים קטנים אז.. בדיון הקודם הציעו לי לפתוח את העכבר ולבדוק אם הגלגלת מחוברת לגלגל שיניים, הבעיה שאני לא מוצא את הבורג. מצטער שאני שוכח את הניק, אבל אותו אחד הציע לי להוציא את הגומי.. אתה בטוח שאני יוכל להחזיר אותו אם אני יוציא?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by gjook,

אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן , אני קונה מחשב חדש , ובשביל כל מיני דברים כמו חיבור מצלמת ווידאו אני צריך כרטיס firewire בכל מקרה אני צריך שהוא יהיה מהחנות tms. הכרטיסים שיש להם הם: http://tms.co.il/index.php?cPath=84_166_319 האם אפשר ללכת על הכי זול STLAB 1394 Firewirex3 + Ulead V8 PCI F-230 שעולה 75 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by Nasok,

כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by kisin,

שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה חדשה לנייד קומפק פרסריו ולא דרך HP? כמה אמור לעלות? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! קנו לי מחשב ליפני כ-3 שבועות (המפרט בצד), ולקראת החורף (הברקים) אני רוצה הגנה, ואשמח תוכלו להמליץ לי על UPS עד למחיר 420 ש''ח בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. אני מעדיף שהם יהיו חוטים, ושהעכבר יהיה לימנים בלבד בתקציב של 400-500 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by Shnig0,

שלום! דוד שלי נמצא כרגע באר"הב והוא הבטיח לקנות עכבר למשחקים ואני מתלבט בין Logitech G 3 להבין Razer Cooperhead חשוב לציין שאין שום רקע בנושא ובחרתי אותם לפי ה DPI תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. שלום כולם ושבת שלום, אני קונה מחשב בתחילת השבוע הקרוב, אני מחפש סט מקלדת ועכבר (אלחוטיים?) בתקציב של 200-250 שקל. חשבתי על לוג'יטק או מייקרוסופט אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי [= יש המלצות? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by natan805,

לא חשוב לי רטט וכל יי שטויות אבל אם יש על הדרךאז למה לא?!. מה שחשוב לי שהג'ויסטיק בלחצנים יגיב מהר ויעבוד כמו שצריך ויהיה נח .ולא כמו הג'ויסטיק שיש לי בבית ג'נרי שהלחצנים שלא לפעמים מזייפם. למי שזה חשוב לדעת אני קונה את הג'ויסטיק כמעט במיוחד בשביל המשחק 8 Pro Evolution Soccer . בכל מקרה במקרה הרך אני יכל לחרוג מעל 150 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by lisly,

שיהיה אלחוטי, ושיהיה נח. תרשמו עכברים התקציב לא כ"כ משנה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by CraXeD,

מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fpctuning.tyden.cz%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D7401%26catid%3D34%26Itemid%3D70&sl=cs&tl=en&history_state0= האם מישהו יודע אם המקלדת Genius ErgoMedia 700 שקטה כמו הCURVE 2000? המיקרוסופט שקטה מאוד זה יבוא לזכותה אך ההתרגלות למקשים די בעייתית. אחי גם מחפש מקלדת על הדרך ואנחנו באותה ההתלבטות. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  20. קיים מתאם כזה בכלל? אם כן אפשר קישור לאתר שמוכר כזה פשוט חיפשתי ולא מצאתי. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד לי. מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  23. מי שמכיר את מארזי סופרטלנט, צ'יפטק וכו... נדמה לי שיש גם כמה דגמים של גיימינג ואנרמקס זהים. בקיצור יש להם 2 פלסטיקים ארוכים שמחברים לCDROMים, וזה נכנס למסילה, וככה הם מתחברים. הבעיה היא שאין לי מספיק כאלה, ואני מחפש עוד כמה כאלה (אפילו 4 תקינים יספיקו לי, אפילו שאשמח ליותר). היבואנים של צ'יפטק היו פנדה ומזמן כבר הם לא היבואנים אז אין על מה לדבר... מישהו פרטי אולי מוכר?

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by moranb,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש שמתי לב שאחרי שאני מכבה את המחשב, העכבר נשאר דולק (הלד בפנים) (פעם גם הNUM LOCK נשאר דולק) ולא לכמה רגעים אלא קבוע, כאילו לא כיביתי אותו. והאם זו בעייה ??????? מעולם לא ראיתי את זה במחשבים אחרים?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by yaronzeev1,

היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים