עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by שורטי,

שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. Started by ScreameR,

מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש מאז חדש עם ספק כח טוב שיעלה סכ"ה 600 ש"ח אשמח לקבל כל מני הצעות... תודה!

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  4. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by OZGOOD2002,

כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  6. כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by RedHat_Lover,

רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  8. אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by bluemail,

איני מצליח לשלוח פקסים דרך התוכנה של HP יותר . בכול פעם שאני מנסה הוא פותח לי הודעה עם כמה סימני שאלה , וכול מה שאני יכול לעשות זה 'לאשר' . לפני התקנה החוזרת של וינדוס זה לא קרה . יש פתרונות ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. ואם כן אשמח לקישור. תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום רכשתי את ההגה של לוגיטק התקנתי אותו וכאשר אני נכנס למשחקי מכוניות אני לא מצליח להגדיר אותו במשחק כדי להשתמש בו אני משחק הרבה ב-grid ואני לא מצליח להשתמש בו במשחק מדוע?... ???

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  13. מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 כרטיס מסך 7600GT זכרון בנפח 2GB הארד דיסק 160GB צורב DVD (אם יש צורך בפרטים נוספים על הרכיבים, רק תבקשו) א. לכמה Watt המערכת הנ"ל זקוקה? ב. התקציב המתוכנן - בסביבות 400 ש"ח (עדיף פחות כמובן, אבל לא להסחף לספקים ג'נרים) ג. אבקש לרשום את הדגם המדויק של הספק + קישור למוצר בחנות (רצוי LogicPC) ו/או לדף הבית שלו. ד. תודה! עריכה: לא מתוכנן OC.

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  14. שלום לכולם! קיבלתי מכשיר שמתחבר אליו הרד דיסק רגיל בחיבור IDE .והוא מתחבר לטלויזה ומשדר ישירות סרטים מהHD שבמכשיר. קניתי HD של 250GB חיברתי אותו למכשיר. וחיברתי את כבל הUSB מהמכשיר למחשב. המחשב מזהה שהותקנה חומרה חדשה (יש זיהוי גם דרך לוח בקרה-->הוספת חומרה חדשה) אך במחשב אני לא רואה את אות הכונן שלו. ניסיתי להעביר את הגאמפ'ר מה MASTER ל SLAVE וגם ל CS ועדיין אין אות כונן במחשב. יש לי מע' הפעלה XP PRO SP2 ומחשב פנטיום 4 , 266GHZ . לוח אם של ASUS. האם יש פתרון???? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום לחבריי הפורום , יש לי מפרט מוכן כולל הכל למעט ספק כוח . להלן המפרט הרלוונטי (לצורך התאמת הספק) : מעבד 805D של אינטל ליבה כפולה +מאוורר AV PRO -> יהיה אובקלוק מתון ואולי יותר אם ניתן יהיה . לוח אם GA8I945G-Pro Gigabyte כרטיס מסך X1300PRO 256MB (אין כוונה לשדרג את הכרטיס בעתיד..) דיסק קשיח אחד וצורב DVD * קיבלתי הצעה בחנות לקחת ספק 350W (לא זכור המותג) -> פרטים : 18A על ה-12V ספק 400W (אותו ספק כמו הקודם) -> פרטים : 16A על 12V ועוד 17A על 12V ת'אמת , אני לא מבין כל כך , אבל נראה לי שהשני (400) זה עם 2 ריילים לפי מה שקראתי קצת בתרדים כאן . האם כך ? אז איזה ספק מומלץ יותר כשהמותג זהה ורק ההספק שונה והאם טוביותר רייל אחד או שניים עבור אובקלוק…

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Tharbad,

מטרה: סימולטורי טיסה למיניהם: - MS Flight Simulator - X-Plane - האפשרויות הקיימות תחת Battlefield. לא צריך להיות משהו מהודר; רק שיהיה נוח ומומלץ. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. אז ככה אני רוצה לצלם חדר, בחדר יש לי רק LAPTOP עם WIFI. החדר מנוטר כל היום ע"י תוכנת SKYPE כאשר המחשב משתמש במצלמת BUILT IN שיש בו. הבעיה מתחילה כאשר לקראת הערב כאשר סוגרים את המחשב ואני עדין מעוניין להמשיך לראות מה קורה בחדר. (לא מכבים אותו רק סוגרים פיזית) אני מחפש פתרון שיאפשר לי לראות מה קורה מהרגע שסוגרים את המחשב עד הרגע שפותחים אותו מחדש חשבתי על מצלמה שתוכל להתחבר לUSB של המחשב בשביל לקבל מתח+תשתמש ב WIFI כדי לשדר לי תמונה 24/7 ללא תלות במחשב נייד (כמובן שהמחשב נייד ישאר דלוק אבל סגור) המלצמה חייבת להראות כמו מצלמת רשת רגילה! האפשרות השניה היא אכשהו לבטל את מצב השינה של המחשב גם כאשר הוא סגור ולקנות מצלמת רשת שתמשיך לשדר דרך SKYPE או כל תוכנה אחרת? יש אפשרות לרכוש…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום אנו זקוקים למדפסת לייזר משולבת (שחור לבן) למשרד קטן מחפש משהו עם מזין דפים עליון ופקס ראיתי כמה דגמים כמו HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776161 ו BROTHER : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 עדיף שלמדפסת יהיה גם חיבור לרשת/wifi אולי משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717315 אשמח לשמוע את חוות דעתכם וניסיונכם למדפסות כאלה אם יש דגם יותר מתאים אשמח לדעת חשוב גם האמינות ועלויות התחזוק כמו טונרים ותיקונים (כי הבנתי שיש הבדלים גדולים) תודה מראש והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  20. http://www.asusboards.com/ http://www.a7vtroubleshooting.com/ http://www.xcl-clan.com/

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן... המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא. מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני. תודה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by RayZ,

יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. אני מקווה שיש דבר כזה קיים או שכל דבר אלחוטי בעל זמן תגובה לא מספיק מהיר???אגב התקציב מוגבל ואין לי מספיק כסף ל-mx1000 או דבר כזה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by moshe_ha,

קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. רציתי לדעת אם קיים כבל שמתחבר למחשב מהפלאפון nokia 3220 ואם כן איפה אני יכול לקנות?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים