עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dino,

אהלן חברים, אני מחפש USB HUB עם חיבור חשמל שיוכל להתמודד עם הארד-דיסק חיצוני וישאף לאפס תקלות. אם למישהו יש ניסיון עם אחד כזה אני אשמח להמלצה. תודה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  2. אהלן.. באתי כדי לקבל המלצה על מדפסת משולבת ש: משולבת עם פקס שיהיה אפשר לבטל את הפקס כי יש כבר אחד, או מדפסת משלובת בלי פקס.. הפעם האחרונה שרכשתי מדפסת הייתה שסדרת ה 900 של hp יצאה ואז היא הייתה הטופ אז.. זה קצת דחוף להיום תודה מראש, אור אה, וחשוב גם שתהיה דיי חסכונית כי אנחנו מקבלים הרבה פקסים

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by matan_18,

ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by Fyuz,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שלום זה זמן רב אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים הבעיה שאני מחפש סט שבו לעכבר יהיו בנוסף לכפתורים הרגילים כפתורים בצדדים (אלו שמשמשים כקיצור של קדימה ואחורה בדפדפן). לא ראיתי עד עכשיו אף אף סט שיש לעכבר את התכונה הזאת בבקשה תעזרו לי למצוא סט כזה תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by ben060,

שלום לכולם אתמול קניתי מדפסת חדשה מסוג: canon lbp 2900 עלתה לי 600 היא מדפסת לייזר. רציתי לשאול איך זה עובד? האם הטונר שיש שם יספיק הרבה? (לכמה דפים?) ואם צריך להחליף אותו מידי פעם? האם הייתרון של ממדפסות ליזר זה שהם לא מוציאות כסף על דיו? כמו שאתם רואים הרבה לא ברור. אשמח למידע בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. אהלן, כפי שכתוב בכותרת, קניתי את הLogitech Media Elite, עובדת מעולה, מלבד העובדה שכשאני כותב, אם אני לוחץ שיפט+:+P [כדי ליצור סמיילי : P ] אז המקלדת לא כותבת כלום והמחשב עושה לי "ביפ" כאילו "הלחיצה שאתה מנסה לעשות לא חוקית" יש דרך לסדר את זה? היא חדשה לחלוטין האריזה עוד קיימת [היום קניתי חחח]. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. לא יודע מה קרה פיתאום...כאילו שהוא לא בפוקוס...אני מזיז אותו ...והוא נעצר >> ואני צריך להזיז שוב ולהתאמץ - כדי להגיע מיקום המדוייק כמו אפק שהיה בעכבר מלוכלך...בימים של הגלגלת זה עכבר אופי >> בן פחות מישנה >> של מיקרוסופט יש לכם המלצות ? יש אולי תוכנה לאיפוס העכבר או משהו אחר? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by GeForce,

אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by shibby15,

יש לי מישהו שמציעי לי ספק של CODEGEN. איך הספקים שלהם? דרך אגב הספק הוא 350W

11. Started by Drogba,

ספק 400W של Hec שבא עם המארז 6a21 יחזיק את המערכת הבאה ? Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66GHz LGA775 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot Gigabyte GA-8I945P-G CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII TwinMos DDR2 533MHz 1GB Dual Channel Maxtor 160GB 7200 Sata II מתוכנן OC למעבד ולכ"מ . אם הוא לא יחזיק, אתם יכולים לתת לי מארז+ספק שיחזיקו ? (תקציב - עד 500 ש"ח )

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by itayze,

אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Dan1919,

שלום, מה אתם חושבים על הספק הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ? אייך הוא? מומלץ? אייך הוא יתמודד עם D930+X1800GTO ? בתודה מראש,דן.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by LaCostE,

בקשר למארז- אני רוצה לקנות אותו ואני רוצה לדעת איזה מאוררים ניתנים לשליטה על הבוסטים שמקדימה. http://thermaltake.com/2005/xaserCase/WinGo/v8000a.htm

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by fim,

אני מעוניין לקנות סורק בתקציב של כ-550 ש"ח ואני מתלבט בין 3 חברות HP EPSON ו- CANON על מה אתם ממליצים מבחינת איכות ,אמינות ,ואפשרויות בתוכנה (דריברים) ומהירות סריקה ? ???

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. ממתי צריך להתקין לHD SATA 2 דרייברים ומתי מתקינים אותם?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  17. שלום אני מחפש מדפסת לייזר (אם אין שוווווווווווווום דבר, אז אני אולי מוכן להתפשר על דיו) שתענה על הצרכים הבאים: 1. לא תעלה על המחיר: 2000ש"ח. 2. שתהיה יכולה להדפיס עטיפה לדיסק באיכות טובה (נגיד כמו העטיפות בשוק, הן מזויפות אבל באיכות טובה) 3. שהטונרים לא נגמרים מהר מידי.... זהו בערך... (:

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. שלום רב! יש ברשותי אזניות של logitech דגם G935 היום בבוקר פתאום לא עובדות... ההטענה לא מגיבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה (כמובן שעברה כבר האחריות)

19. Started by german103,

טעות, נורא מצטער

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. היי, בשעה טובה אני רוצה לחבר NUC לטלוויזיה, וצריך מקלדת מיני אלחוטית. מה שאני מוצא ברשת זה בעיקר rii +i8 אבל בחלק מהמקומות כתוב שהוא לא תומך ב windows 10 והוא שוחרר ב 2016 מכירים משהו מומלץ, עם אותיות עבריות, שעובד עם Windows 10? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by Saliman,

למישהו יש עצה?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  22. עכשיו יש לאנוכי כרטיס קול מסוג Zoltrix Nightingale אשר מבוסס על צ'יפ C-Media CMI 8738, ואנוכי די מרוצה ממנו, אבל רוצה יותר טוב! הצרכים שלי לא גדולים במיוחד, כרטיס קול טוב שיעבוד מעולים המערכת סטריאו שלי(SHARP CD-BP1500), לכן הגעתי למסקנה שה-Hercules MUSE XL יספיק לי בהחלט, ובזמן שאני קורא את הביקורת עליו אצל דן, מה אני מגלה? שהוא מבוסס גם על הצ'יפ C-Media CMI 8738 !! עכשיו השאלה, האם אני ירגיש הבדל אם אני יחליף את הכרטיס?!?! כי אם לא, עדיף שאני יחזור לתוכניותי המקוריות ויקנה את הוולקנו 7+....

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by avi215,

מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by moshe_ha,

קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by TheSoupNatzi,

המ..לאחרונה אחי קנה CDJ1000 למי שמכיר, זה מכשיר כזה שמנגן לך דיסקים והוא עושה לולאות ועוצר לך במקומות מסויימים, כל מיני דברים נחמדים כאלה עכשיו ,לדגם הזה יש משהו מיוחד, הוא יכול לעשות סקרצים על דיסק רגיל (!) ומה שקורא זה שהמכשיר "שומר" את השיר ככה שכשהוא מעביר עם החוגה אחורה(מעין גלגל גדול כזה) אז ישר הוא עושה לו את הסקרץ אז מה שרציתי לשאול זה, יש למכשיר איזה מעבד או...? איך זה הולך? כי אין השהייה של שניה אפילו בין שהוא נוגע בחוגה לבין שהוא משמיע את הצליל אז... סתם איזה משהו שעיניין אותי

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים