ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
450שקל זה התקציב אני מדפיס בממוצע 50 דפים בשבוע. אני צריך מדפסת נטו, שתיהיה אמינה ושה מחסנית דיו תיהיה זולה יחסית. אני יכול עד 500 במקסימום של המקסימום. אז מה אתם מציעים חבריה ?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה בחיישנים של פיליפס (שמרימים את העכבר) יש עכבר מאילו שנתתי בכותרת שמשתמש בחיישן של פיליפס? אם אפשר התרשמות כללית מבחינת נוחות של העכבר (מאלו שבכותרת)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
-
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
המ..לאחרונה אחי קנה CDJ1000 למי שמכיר, זה מכשיר כזה שמנגן לך דיסקים והוא עושה לולאות ועוצר לך במקומות מסויימים, כל מיני דברים נחמדים כאלה עכשיו ,לדגם הזה יש משהו מיוחד, הוא יכול לעשות סקרצים על דיסק רגיל (!) ומה שקורא זה שהמכשיר "שומר" את השיר ככה שכשהוא מעביר עם החוגה אחורה(מעין גלגל גדול כזה) אז ישר הוא עושה לו את הסקרץ אז מה שרציתי לשאול זה, יש למכשיר איזה מעבד או...? איך זה הולך? כי אין השהייה של שניה אפילו בין שהוא נוגע בחוגה לבין שהוא משמיע את הצליל אז... סתם איזה משהו שעיניין אותי
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת מקצועית לגבי הספק הזה של SPHIRE. http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הגיע לנועה קומפ,וממש מצא חן בעיניי. עעכשיו השאלה שלי היא מכוון שאני לא מוצא שום פרטים באתר של ג'יגה בייט, מה משקלו,והאם הוא פול טוואר? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף... מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה. ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל). ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן. אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה! תודה…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מזמין את המקלדת הנ"ל, והבנתי שאני צריך מקלט IR האם מדובר במקלט שניתן לבנות לבד בעזרת המדריכים הנפוצים? לקנות מתאם USB? או שצריך להשקיע כסף נוסף ולקנות מקלט ייעודי של מייקרוסופט (שזה עוד דרך שלהם לעשות כסף..) אם מישהו כאן עובד איתה, הייתי שמח לדעת איך היא כל תגובה תתקבל בברכה אלי
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי את Brother 130C לאחר המלצות רבות- 'מדפסת משולבת זולה וחסכונית בדיו (4 מיכלי דיו..)' אני לא מרוצה מהמדפסת משתי סיבות.. דבר ראשון, כשנגמר דיו מסויים (נגיד הצהוב) אז אי אפשר להדפיס! אפילו אם אני רוצה להדפיס בצבע אחר (כמו שחור) אז אי אפשר! דבר שני, זה נראה שהוא דיי זללן בדיו. אנחנו לא מדפיסים הרבה בכלל ויחסית זה נראה שכבר הוצאנו הרבה כסף על דיו. אם מישהו כאן יגיד לי שהיא באמת לא חסכונית, אז אני אמכור אותה או משהו ואקנה משהו נורמלי. תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מידע על הטכנולוגייה של הדפסה בלייזר, אם יש למישהו הסבר קצר או לינק שנותן הסבר זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש לכולם. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבחון את הספק שלי בעזרת מולטי-מטר... עכשיו הבנתי שאדמה זה הגוף והפלוס זה הצהוב אבל איך אני יכול לבדוק עומס ? איך אני מעמיס על המערכת ? ובכלל אין לי כרטיס מסך (בנתיים) האם זה ייחשב מספיק עומס ? אני יום ראשון קונה FSP 400W V2.01 אבל מהאנשים פה בפורום הבנתי שיש צורך במסילות 12V ב18A בערך לספק טוב ראיתי באתר של FSP שהמסילה הראשונה היא 14A והשניה 15A http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=131 זה לא "גרוע" ? חן
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש USB HUB עם חיבור חשמל שיוכל להתמודד עם הארד-דיסק חיצוני וישאף לאפס תקלות. אם למישהו יש ניסיון עם אחד כזה אני אשמח להמלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מארז חדש לP4 שלי אני מעדיף מארז full tower בצבע שחור אפשר גם בלי חלונות ואורות וכד' במחיר של עד 500 ש"ח יש למשהו רעיון? תודה מראש נ.ב אני צריך גם המלצה למאוור למעבד P4 עד 200 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום הזמנתי צורב של Sony-Nec AD7260S אבל במקומו קיבלתי את LG GH22NS50 האם יש הבדל משמעותי בין שני הצורבים? אם כן, מהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 כרטיס מסך 7600GT זכרון בנפח 2GB הארד דיסק 160GB צורב DVD (אם יש צורך בפרטים נוספים על הרכיבים, רק תבקשו) א. לכמה Watt המערכת הנ"ל זקוקה? ב. התקציב המתוכנן - בסביבות 400 ש"ח (עדיף פחות כמובן, אבל לא להסחף לספקים ג'נרים) ג. אבקש לרשום את הדגם המדויק של הספק + קישור למוצר בחנות (רצוי LogicPC) ו/או לדף הבית שלו. ד. תודה! עריכה: לא מתוכנן OC.
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-