ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתעניין לקנות לוח כתיבה אלקטרוני לא יותר מדי יקר. מעוניין להשתמש בו בעיקר במסנגר כדי להתכתב עם חברים בנושא לימודים. השאלה האם יש אפשרות לעשות את זה אונליין? כלומר ללא צורך המרה של מה שאני כותב לקבצים ואז לוורד וכן הלאה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, מארז שבlol http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=38260
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! דוד שלי נמצא כרגע באר"הב והוא הבטיח לקנות עכבר למשחקים ואני מתלבט בין Logitech G 3 להבין Razer Cooperhead חשוב לציין שאין שום רקע בנושא ובחרתי אותם לפי ה DPI תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן , אני קונה מחשב חדש , ובשביל כל מיני דברים כמו חיבור מצלמת ווידאו אני צריך כרטיס firewire בכל מקרה אני צריך שהוא יהיה מהחנות tms. הכרטיסים שיש להם הם: http://tms.co.il/index.php?cPath=84_166_319 האם אפשר ללכת על הכי זול STLAB 1394 Firewirex3 + Ulead V8 PCI F-230 שעולה 75 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן.. אז ככה הזמנתי מחשב מפלונטר והיום התקשרו להודיע לי שהמארז שבחרתי -cooler master 532 מתעכב במכס עוד כמה ימים,והציעו לי או לחכות או לקחת מארז אחר במקום. הספק שהזמנתי איתו הוא enermax noisetaker 420W. שביחד יוצאים 900 שקל בערך,חשבתי לוותר על שניהם ולקחת את המארז של antec sonata 2 שבא עם ספק של 450W. לינק: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139# השאלה היא האם הספקים שווים בכוחם ? (מפרט שאר המחשב בצד..) ועדיפות בין 2 המארזים והספקים,שקט ופיצ'רים. מבחינת פיצ'רים נראה לי שה-532 עדיף עם היציאות למעלה וכו',מחכה ליעוץ ממכם. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ספק 400W של Hec שבא עם המארז 6a21 יחזיק את המערכת הבאה ? Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66GHz LGA775 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot Gigabyte GA-8I945P-G CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII TwinMos DDR2 533MHz 1GB Dual Channel Maxtor 160GB 7200 Sata II מתוכנן OC למעבד ולכ"מ . אם הוא לא יחזיק, אתם יכולים לתת לי מארז+ספק שיחזיקו ? (תקציב - עד 500 ש"ח )
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה - Replace Toner. הזמנתי טונר חדש. היום קיבלתי הודעה: Replace Cartridge. האם עלי להזמין חלק נוסף? או שהחלפת הטונר תתקן את העניין? פשוט לא ברור לי אם מדובר באותו החלק. המדפסת בת שבועיים ימים. תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מארז דיי גדול מרווח וספק חזק יהיה לי 1800XT וכפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לצלם חדר, בחדר יש לי רק LAPTOP עם WIFI. החדר מנוטר כל היום ע"י תוכנת SKYPE כאשר המחשב משתמש במצלמת BUILT IN שיש בו. הבעיה מתחילה כאשר לקראת הערב כאשר סוגרים את המחשב ואני עדין מעוניין להמשיך לראות מה קורה בחדר. (לא מכבים אותו רק סוגרים פיזית) אני מחפש פתרון שיאפשר לי לראות מה קורה מהרגע שסוגרים את המחשב עד הרגע שפותחים אותו מחדש חשבתי על מצלמה שתוכל להתחבר לUSB של המחשב בשביל לקבל מתח+תשתמש ב WIFI כדי לשדר לי תמונה 24/7 ללא תלות במחשב נייד (כמובן שהמחשב נייד ישאר דלוק אבל סגור) המלצמה חייבת להראות כמו מצלמת רשת רגילה! האפשרות השניה היא אכשהו לבטל את מצב השינה של המחשב גם כאשר הוא סגור ולקנות מצלמת רשת שתמשיך לשדר דרך SKYPE או כל תוכנה אחרת? יש אפשרות לרכוש…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... משהו יודע אולי אם גם מחירי המצלמות ירדו בעקבות הורדת מס הקניה על חלק ממוצרי החשמל? מצלמות נכללות בו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כשהלוג'יטק עולה בערך מאה שקל יותר מהמייקרוסופט, איזה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה ממה נובע הקטע המעצבן הזה של הקווים הלבנים לאורך הטקסט המודפס ובכלל לאורך כל מה שאני מדפיס?? אל תגידו דיו, כי הרגע החלפתי מחסנית וזה עדיין, המחסנית שחור-לבן חדשה והצבעונית אולי ריקה אבל אני בכלל מדפיס רק בשחור. ביצעתי יישור וניקוי כמו שאשף הכלים של המדפסת מציע, אבל זה לא עוזר בשיט. למישהו יש רעיון? ככה משהו מהניסיון שלו? אגב זו לקסמרק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לעוזרים...ואם אפשר גם תמונה של הספק ולינק איפה אפשר לקנות אותו בארץ עריכה: שכחתי לשאול גם את הדבר הבא: המידע הזה הוא לצורך פרוייקט בניית מחשב מאוד קטן בתוך מזוודה יפה מאוד אז כונן דיסקים (או דיוידי) איזה הכי מומלץ?של נייד או רגיל? כמה עולה בערך של נייד ומה מהירותו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ההגה של לוגיטק התקנתי אותו וכאשר אני נכנס למשחקי מכוניות אני לא מצליח להגדיר אותו במשחק כדי להשתמש בו אני משחק הרבה ב-grid ואני לא מצליח להשתמש בו במשחק מדוע?... ???
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הספק ועכשיו קרתה לי איזה בעיה בחנות שולחים אותו לבדיקה וכן יש עליו אחריות ותמיכה. אבל למה הדגם נעלם מהחנויות?מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבנתי שהמקלדת הזאת נוחה ויש לה הרבה התרונות, אבל למישהו יש מושג האם היא נוכה למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-