ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הבעיה היא כמובן העבר שיכיל לפחות כפתורים של BACK ועבורי זכוכית מגדלת(FORWARD)... באופן עקרוני אני מעדיף לוגיטק, אבל אשמח להמלצות לגבי סט שכזה במחיר הזול ביותר. חשובה לי במיוחד קליטה טובה של העכבר. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.grobil.com/cat.cgi?id=4574&p2=promo&p3=pieces ביחסית למחיר?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת sumsung ml-1610 לייזר ונגמר הטיונר. שאלתי היא ,איזה טיונר לקנות כך שלא אצטרך לקחת משכנתא. כלומר יש חלופי/תואם,יש ממוחזר ויש מקורי. איזה עדיף עדיף מבחינת האחריות, הנזק למדפסת ,הפגיעה בתוף,ואיכות ההדפסה? נ.ב המקורי יקר מדי אז לא להציע מקורי.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר שנים עם הMX518 הוותיק שלי, את האמת? עושה את העבודה נהדר. אבל הגיע הזמן לשדרג, קראתי רבות על ה G700 ואהבתי שהוא גם מדוייק וגם אלחוטי (יש לי מלא חוטים באיזור המחשב... מנסה לצמצם קצת) אני רוצה להזמין את הG700 (הגרסה הרגילה) כבר בשבוע הבא. המטרה כמובן היא משחקים, איך הוא בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע? ואיך הוא מבחינת סוללה? זה זוג הדברים שהכי חשובים לי בעכבר הנ"ל, אני לא רוצה להשתעבד לעכבר והלטעין אותו כל יום. תודה!
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ההגה של לוגיטק התקנתי אותו וכאשר אני נכנס למשחקי מכוניות אני לא מצליח להגדיר אותו במשחק כדי להשתמש בו אני משחק הרבה ב-grid ואני לא מצליח להשתמש בו במשחק מדוע?... ???
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. אוקיי, אז הבעיה פשוטה, אבל לא ברור לי איך פותרים אותה (: יש לי מדפסת חצי-אלחוטית. כזאת שצריך לחבר דרך כבל לנתב. הבעיה: אני רוצה לשים אותה בחדר X, כאשר הנתב בכלל בחדר Y, ועדיין להיות מסוגל להדיפס אלחוטית. יש לי הרגשה שאפשר לעשות את זה [עוד נתב אולי], רק שאין לי מושג איך. אשמח אם תעזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שמעו אני יכול להשיג את שתי המארזים באותו מחיר-280 רציתי לדעת מה עדיף: זה Compucase 6A21 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 זאת הגרסה עם הספק אבל אני לוקח בלי..(אל תתייחסו ליופי כי אני ייקח אותו בצבע שחור-אפור) אם אפשר לקבל קצת פרטים על המארז כי לא ידוע לי עליו הרבה...איוורור,פח האם הוא טול לס? או זה Compucase 6A19 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 תודה לעוזרים, נדב!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הספק ועכשיו קרתה לי איזה בעיה בחנות שולחים אותו לבדיקה וכן יש עליו אחריות ותמיכה. אבל למה הדגם נעלם מהחנויות?מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שאפשר לשחק איתו חלק משחקים כמו DOOM וכל אלו, ב XBOX זה כובד חלק ב PC חייבים מקלדת ועכבר יותר כיף לשחק עם סטיק,מניסיון
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש הבדל בין חברות הדיו החלופי והאיכות? איזה כדאי לקנות ל-Canon Pixma 1500? תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לקנות לוח כתיבה אלקטרוני לא יותר מדי יקר. מעוניין להשתמש בו בעיקר במסנגר כדי להתכתב עם חברים בנושא לימודים. השאלה האם יש אפשרות לעשות את זה אונליין? כלומר ללא צורך המרה של מה שאני כותב לקבצים ואז לוורד וכן הלאה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז בעלות של עד 500 ש"ח. בחנתי מספר מארזים ובאתי ליראות פה אצלכם ביקורת על כמה מהם. עכשיו יש לי שאלה טיפשית.. למה מארז תותח כמו סאן-בים http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7 מקבל ציון יותר גרוע ממארז של רייד-מקס http://hwzone.co.il/reviews/scorpio868/6 בכל מקום שהלכתי אני קיבלתי ביקורת יותר טובה על הסאן מאשר על הרייד. אני כבר המון המון זמן פה באתר ואני מאמין שמי שכתב את הביקורות ידע מה שהוא עושה. אבל תראו ת'הבדלים ות'הבדלים בציונים..
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אנ קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ספק שיתמוך ב 2 כרטיסי מסך של BFG 7900 GT עם אפשרות ל OC מכובד בעתיד... חשבתי על הספק הזה... FSP 500W Prescott 24/20/6pin 12CM ATX יש מאמר באתר על אותו הספק רק בגרסת 400w ויש לו 2 מסילות נפרדות הנה קישור לאתר הרשמי http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=49&proid=179 בתודה עידו
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
העכבר מדהים.. אבל יש לי בעיה.. לפעמים שאני גולל כלפי מטה דף.. הוא קופץ לי למעלה ... ואז אני צריך לגלול שוב מחדש.. ואני לא לוחץ על כלום זה כמו באג זה פשוט קורה.. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר משולבת לא צבעונית בסביבות ה1500 ש"ח אבל אני די גמיש. צריכה לכלול כמובן מדפסת, פקס, סורק, מכונת צילום. תודה מראש ובבקשה זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, המיקרופון שלי עובד טוב, אך בעיה קטנה היא שהוא דיי חלש, זאת אומרת צריך להתקרב כדי שישמעו טוב ולא חלש מידי. זה לא המיקרופון, כי חיברתי עוד אחד, זה כנראה משהו בדרייברים של הכרטיס קול. מה גם שאין לי "אפשרויות מתקדמות" בהגדרות של המקרופון. יש למישהו פתרון? תודה רבה!, תומר.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לחברה שלי נשרף לוח האם והיא רוצה לקנות חדש. הציעו לה לוח אם TGA במחיר 490 ש"ח כולל התקנה (יש לה מחשב פנטיום 3 800). היא רוצה לדעת אם לוח האם הזה אמין ויחזיק מעמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ספק 400W של Hec שבא עם המארז 6a21 יחזיק את המערכת הבאה ? Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66GHz LGA775 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot Gigabyte GA-8I945P-G CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII TwinMos DDR2 533MHz 1GB Dual Channel Maxtor 160GB 7200 Sata II מתוכנן OC למעבד ולכ"מ . אם הוא לא יחזיק, אתם יכולים לתת לי מארז+ספק שיחזיקו ? (תקציב - עד 500 ש"ח )
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-