ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל זה נראה הכי מתאים מכל השאר. אני צריך סורק/ מדפסת משולבת ב500 שקלים ללא חריגותץ אם זה לא מספיק למדפסת משולבת אז רק סורק, הדגש הוא על הסורק אבל חשבתי שאם אפשר להפיל שתי ציפורים במכה... בכל אופן, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הזמנתי עכבר חדש של RAZER, העניין הוא שאין לי פד, ואני גם לא כלכך מתחנן לקנות אחד, כי כרגע אין לי כסף. רציתי לדעת אם זה הורס או פוגע בעכבר עצמו (לא בביצועים) ועד כמה הביצועים משתנים עם או בלי פאד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.asusboards.com/ http://www.a7vtroubleshooting.com/ http://www.xcl-clan.com/
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק להמלצה על עכבר לא אלחוטי דגשים עיקריים: שיהיה מאוד נוח ואיכותי עד 250¤. תודה. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
450שקל זה התקציב אני מדפיס בממוצע 50 דפים בשבוע. אני צריך מדפסת נטו, שתיהיה אמינה ושה מחסנית דיו תיהיה זולה יחסית. אני יכול עד 500 במקסימום של המקסימום. אז מה אתם מציעים חבריה ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי/משרדי שמחירה לא יעלה על 700 ש"ח.. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדפסת טובה במחיר הנ"ל.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים אני מחפש דרכים להפוך את השולחן שלי למסודר ונקי יותר... החלפתי מסך מFLATRON F700P לLCD של LG 1970HR עכשיו להשלמת המראה ההסטטי אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר כבר מצאתי http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= בתוך עכבר לייזר אלחוטי עם תחנת עגינה ו1600DPI זה מחיר מאוד הוגן.. אלה אם כן הבטריה שלו גרועה , מה דעתכם עליו? מקלדת זאת כבר בעיה ואני צריך עזרה... עד עכשיו לא מצאתי מקלדת אלחוטית ללא עכבר אלחוטי (סט) אני מחפש מקלדת אלחוטית מקסימום 100 שקל..ויש לי שאלה.. מה אני עושה עם הבטריות? האם יש למקלדת תחנת קליטה עם מטען סוללות? איך זה עובד? וכל כמה זמן בערך צריך הלחליף סוללות ? אגב אני לא שולל סטים של מקדלת ועכבר אלחוטיים... אבל חשוב שהעכבר…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במכשירים האלה ואחי צריך אחד יש לו אולפן מוזיקה/גרפיקה/עריכה קודם כל לפי מה קובעים כמה W או VA (אין לי מושג מה הVA מייצג ולפי מה קובעים) צריך כדי להחזיק מערכת ??? עכשיו מה שצריך להיות מחובר זה: מחשב - מפרט די כבד אם זה עקרוני אני ירשום 2 מסכים (19" ו 17") 2 סטודיו מוניטורס של ALESIS ויש קצת ציוד עריכה כמו וידאו, DV שזה לא עקרוני ממש מה שחשוב זה המחשב והמסכים ואולי גם הרמקולים
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כשהלוג'יטק עולה בערך מאה שקל יותר מהמייקרוסופט, איזה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו פה ניסה/קרא/מכיר מישהו שניסה משהו בסגנון? (מארז חיצוני ש הופך IDE לUSB2) איך הוא, והאם הוא מספיק טוב לצורבים מהירים?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף... מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה. ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל). ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן. אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה! תודה…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מטרת המכשיר תהיה להעסיק אותי באימוני ריצה . אני לא רוצה להוציא יותר מ-1,000 שקל, ולכן אני נוטה להעדיף מינידיסק, כי נגני אם פי 3 שבאים עם בג'יגות עולים הרבה. איזה נגן אתם ממליצים? אני הסתכלתי בינתיים בזאפ, רק שלא הבנתי הרבה. אז למי שיש המלצה טובה שיפרסם בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היא רוצה לקנות מדפסת ראשית חדשה לבצפר שלה. כל מני מניאקים נצלנים מכל מני חברות של רמאים מציעים לה כל מני מדפסות זבל במחירים מופקעים. תעזרו לי בבקשה להציל אותה=] 2500 שקל, המדפסת הכי טובה שיכולה להיות בכזה מחיר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לקנות לוח כתיבה אלקטרוני לא יותר מדי יקר. מעוניין להשתמש בו בעיקר במסנגר כדי להתכתב עם חברים בנושא לימודים. השאלה האם יש אפשרות לעשות את זה אונליין? כלומר ללא צורך המרה של מה שאני כותב לקבצים ואז לוורד וכן הלאה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אנשים! אני מצטרף תמונה של הספק שלי.. האם הוא מספיק למערכת שלי? מה יקרה אם אני אהיה מעוניין בOC קטן ובכרטיס מסך יותר טוב? האם מומלץ להחליף אותו? בבקשה תגובות!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, מארז שבlol http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=38260
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
leadtek geforce 4 ti 4400 (החלפתי לכרטיס הזה) והלוח אם הזה הוא לרדרם והוא יותר טוב מכל ההאחרים וגם יותר יקר... ועבר מיקרוסופט אופטי מהחדשים...
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבחון את הספק שלי בעזרת מולטי-מטר... עכשיו הבנתי שאדמה זה הגוף והפלוס זה הצהוב אבל איך אני יכול לבדוק עומס ? איך אני מעמיס על המערכת ? ובכלל אין לי כרטיס מסך (בנתיים) האם זה ייחשב מספיק עומס ? אני יום ראשון קונה FSP 400W V2.01 אבל מהאנשים פה בפורום הבנתי שיש צורך במסילות 12V ב18A בערך לספק טוב ראיתי באתר של FSP שהמסילה הראשונה היא 14A והשניה 15A http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=131 זה לא "גרוע" ? חן
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-