ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מזמין את המקלדת הנ"ל, והבנתי שאני צריך מקלט IR האם מדובר במקלט שניתן לבנות לבד בעזרת המדריכים הנפוצים? לקנות מתאם USB? או שצריך להשקיע כסף נוסף ולקנות מקלט ייעודי של מייקרוסופט (שזה עוד דרך שלהם לעשות כסף..) אם מישהו כאן עובד איתה, הייתי שמח לדעת איך היא כל תגובה תתקבל בברכה אלי
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=11558 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=17906 חוץ מהמחיר כמובן...
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לצורך דיגום מארז מחשב מחפש מדבקת אדמה ראו קובץ מצורף אשמח סרגיי איפה ניתן לרכוש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחרי שהסיביריה הלכו סופית הגיע הזמן לקנות אוזניות חדשות. אני מחפש אוזניות ברמה של הסיביריה ואף טובות יותר. חשוב שיכללו מיקרופון. כמובן שאני מדבר על אוזניות גיימינג.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות מארז עד 350 שייח ואני לא מוצא משהו איכותי ונורמלי שיתאים לי המארז למחשב שבמפרט לצורך oc. אני מאמין שאין צורך בפרטים נוספים. חשוב שלא יהיה גם יותר מידי כבד כי זה גם מיועד למסיבות רשת. עוד דבר אחד חשוב אני לא מעוניין במארזים שיש בהם דלתות (לא האלה שבצד אלה מקדימה). תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
???אני רוצה להרכיב מחשב "כבד" ואני צריך לוח אם טוב וקצת הלכתי לאיבוד בין הלוחות אז אם יש עצה לסוג של לוח אם טוב שיכיל גם כרטיס רשת וכו מובנים אני ישמח אם תעזרו לי ???
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
RDRAM X2 128 MB אני הבדל במהירות שעולה מערכת ההפעלה. אבל אני מרגיש הבדל בתוכנות הכבדות Photo Shop וכו'
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי אני צריך המלה למצלמת אינטרנט, משהו פשוט בסביבות ה 100+ , יש מישהו פה שמבין בזה ויכול להמליץ? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הספק ועכשיו קרתה לי איזה בעיה בחנות שולחים אותו לבדיקה וכן יש עליו אחריות ותמיכה. אבל למה הדגם נעלם מהחנויות?מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים. זו הפעם הראשונה שאני מבקש מכם עצה: מה דעתכם על הספק הבא:400Watt XP480 2 Fans Thermaltake במערכת של: Intel Cherry Creek 915PCY cpu-p-4 2.66 palit g force 6600(רגיל) 2*512 ddr2 533 2צורבים 2 הארדיסקים(1 מתוכם חיצוני-usb) 3 מאווררים 80 1 מאורר 90 ויש לי בתכנון עוד 1... (אני לא יכול לקנות ספק יקר יותר כי זה גם ככה יותר מידי בישבילי) נב.כרגע שני מאווררים מנותקים והמארז פתוח כי אחרי שהוספתי את ה hd השני הספק הגנרי שלי( tzag-elita (dr-b500e 500wאלק פשוט לא נתן לusb מספיק "אויר". תודה מראש. max
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי מארז ב KSP והספק שבא איתו יש עליו מדבקה של KSP אני מדבר על המדבקה של המתחים והוואט לא סתם משהו בצד. אני לא חושב ש KSP מייצרים ספקים זה בטח איזה ספק ג'נריי שהדביקו עליו. הספק תכלס הוא 400W למישהו יש ניסיון איתו? מכיר אותו? מה האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאז חדש עם ספק כח טוב שיעלה סכ"ה 600 ש"ח אשמח לקבל כל מני הצעות... תודה!
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מדובר במחבר שמאפשר לחבר את השלט המקורי של הפלייסטיישן2, ישירות לכניסת היו.אס.בי. של המחשב. אם יש בארץ מוצר כזה, אז אין לי צורך לרכוש בקר משחקים למחשב, פשוט לקחת את הבקר של הפי.אס.2 ונגמר הסיפור, נשמע גאוני המחבר הזה, הוא גם לא בהכרח יקר. http://www.kanection.co.uk/product.php/34/1/
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-