ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
על איזה מארז + ספק אתם ממליצים לי בסביבות ה250 שקל ? אני רוצה שהספק יהיה מספיק חזק להחזיק לי את המערכת יציבה, יש לי: p4a 2.66a ghz ABIT VT8 ADATA 512MB DDR PC3200 X2 RADEON 8500LE 128MB DDR SEAGATE 80GB 7200RPM ULTRA-ATA-100 מערכת סטריאו מחוברת של PIONEER עכבר,מקלדת, מסך 19 אינץ' מסריח של PROVIEW GAMEPAD של מייקרוסופט,מודם,כונן 1.44, צורב וDVD מאוורר רגיל על המעבד מה אמור להספיק ? איך הספקים של LG ?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי מכשיר All in One שזה פקס,מדפסת,סורק ועוד איזה משהו,זה הדבר: http://www.superwarehouse.com/HP_OfficeJet_D135/C8375A/p/118925 עכשיו חסרים לי כמה כבלים והורדתי את המדריך של זה[אפשר להוריד מפה: http://media-server.amazon.com/exec/drm/digital/moleproxy.cgi?name=SFAgT2ZmaWNlSmV0IEQxMzUgTXVsdGlmdW5jdGlvbiBNYW51YWw=&file=TUFOVUFMMDAwMDA3NDk3LnBkZg== עכשיו אני ראיתי שאפשר לחבר דרך USB ודרך עוד איזה כבל. אני רוצה לחבר דרך הUSB כי הסתבכתי עם הכבל השני אבל אני רואה שהכבל USB קצת שונה מהכבל USB שיש לי[ויש לי כמה וגם HUB] זה הכבל http://80.194.98.132/punchoutcommerce/images/products/cables/23072004102352.jpg וזה הכבל שלי יש: http://www.prairie.mb.ca/images/usb_cable.j…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש מבצע כרגע באופיס דיפו(על הHP שעולה )1000 ואני מתלבט קשות ביניהם.במכשיר לייזר משולב הכי חשובה לי ההדפסה .
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט של עכבר ומקלדת הכי טובים שיש , נוחים וטובים למשחקים עד חמש מאות ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת לייזר (אם אין שוווווווווווווום דבר, אז אני אולי מוכן להתפשר על דיו) שתענה על הצרכים הבאים: 1. לא תעלה על המחיר: 2000ש"ח. 2. שתהיה יכולה להדפיס עטיפה לדיסק באיכות טובה (נגיד כמו העטיפות בשוק, הן מזויפות אבל באיכות טובה) 3. שהטונרים לא נגמרים מהר מידי.... זהו בערך... (:
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. הלך לי הלוח-אם לפני חודש בערך בהפסקת חשמל. זו הייתה חתיכת הפסקת חשמל כי גם שני מסכים של שני חברים שלי הלכו יחד עם הלוח-אם היקר שלי בהפסקת חשמל הזו. בכל-מקרה, לקחתי את הלוח-אם לתיקון והמחשב חזר כמו שצריך. זאת-אומרת, בערך כמו-שצריך. הספק כח הארור פלט רעשים בעוצמה מאוד נמוכה אבל שמוציאים משפיות מ-א-ו-ד מהר. כאילו נתקע שם איזהשהו חוט. מאחר והייתי אמור לעבוד על המחשב ה-ר-ב-ה באותם הימים החלטתי שאני לא יכול לעבוד עם הרעש המעצבן הזה והתחלתי לחקור את מקור הבעיה. כשהגעתי למסקנה כי הרעש בא ללא שום-ספק מהספק ניסיתי לנקות את כל האבק ממנו ע"י נשיפה (כשהמחשב כבוי) וזה לא עזר, עד שהגעתי למסקנה המדהימה שאם המחשב כבוי אני לא אוכל לדעת אם הצלחתי או לא עד שאני אדליק את המחשב ולכ…
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי/משרדי שמחירה לא יעלה על 700 ש"ח.. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדפסת טובה במחיר הנ"ל.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מחפש דרכים להפוך את השולחן שלי למסודר ונקי יותר... החלפתי מסך מFLATRON F700P לLCD של LG 1970HR עכשיו להשלמת המראה ההסטטי אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר כבר מצאתי http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= בתוך עכבר לייזר אלחוטי עם תחנת עגינה ו1600DPI זה מחיר מאוד הוגן.. אלה אם כן הבטריה שלו גרועה , מה דעתכם עליו? מקלדת זאת כבר בעיה ואני צריך עזרה... עד עכשיו לא מצאתי מקלדת אלחוטית ללא עכבר אלחוטי (סט) אני מחפש מקלדת אלחוטית מקסימום 100 שקל..ויש לי שאלה.. מה אני עושה עם הבטריות? האם יש למקלדת תחנת קליטה עם מטען סוללות? איך זה עובד? וכל כמה זמן בערך צריך הלחליף סוללות ? אגב אני לא שולל סטים של מקדלת ועכבר אלחוטיים... אבל חשוב שהעכבר…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מנקה מסך איכותי, קניתי אחד באיזה 30 ש"ח והוא משאיר איזה כתם מרוח על המסך יש חומר איכותי שאפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
חשוב: * שיראה אלגנטי ויפה. * מרובה יציאות. אופטיות/HDMI/ וכדומה.. ( לא חובה HDMI) * מחיר נמוך 500 ומטה! * שליטה מהכרטיס עצמו.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם המארז הזה סבבה ואוורירי וטוב? והאם הספק הזה יספיק לי למערכת כזאת: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT 2 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - black כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO Teac/SONY 1.44 (Black) Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הקשבתי אתמול בלילה לפגישת תוצאות הרבע הראשון של AMD וכמה פרטים מענינים נחשפו במסיבת העיתונאים: א. AMD לא תמשיך ביצור מעבדי Duron. מעבדים אלה כידוע לכם ייוצרו ב FAB25 באוסטין טקסס שעכשיו עובר המרה ליצור מוצרי Flash AMD אישרה שהיא אינה מתכוונת ליצר מעבדי Duron ב FAB30 שבדרזדן גרמניה וגם לא כחלק מהשיתוף פעולה שלהם עם UMC וכך למעשה קו הDuron לא יראה לעולם תהליך יצור של 0.13u. יתרה מזאת - מנכ"ל חברה גרי סנדארס ציין שעד סוף השנה לא יהיו יותר מעבדי Duron זמינים בשוק. ב. מנכ"ל AMD ציין שהסיכוים שהיא תשיק את ה ClawHammer לפני סוף השנה הם "High". ג. AMD גם אישרה שהיא דוגמת (sampling) את מעבד ה SledgeHammer שמורכב מ 100,000,000 טרנזיסטורים. כמו כן AMD דגמה תצורת Hammer עם שני מעב…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
תגידו, ראיתי את זה: http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=5194&ref_url=http://www.lionetwork.net/ 1)עכשיו LabTec היא חברת בת של Logitech? 2)כתוב שם "Logitec " אבל השם של המותג הוא "LogiTech", רמאות או תמימות?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, כפי שכתוב בכותרת, קניתי את הLogitech Media Elite, עובדת מעולה, מלבד העובדה שכשאני כותב, אם אני לוחץ שיפט+:+P [כדי ליצור סמיילי : P ] אז המקלדת לא כותבת כלום והמחשב עושה לי "ביפ" כאילו "הלחיצה שאתה מנסה לעשות לא חוקית" יש דרך לסדר את זה? היא חדשה לחלוטין האריזה עוד קיימת [היום קניתי חחח]. -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני כנראה עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית, כבר הגעתי להחלטה פחות או יותר איזו מצלמה לקחת, אבל אני רוצה שיהיה לי לפחות 2 מצלמות טובות עם 2.3MP~ בטווח מחירים של 1700 מה שחשבתי עליו זה ה Minolta DIMAGE E-201, יש לה 2.3 מגה פיקסלים, 8 מגה זכרון (אני מוסיף בכל מקרה עוד סטיק של 64 מגה ככל הנראה) וזום דיגיטלי 2.5X (כל הזום הזה בכלל שווה משהו ? עד כמה הוא מגדיל ? ) הזום לא בדיוק חלק להתמקד בו, עדיף שיהיה אבל לא משהו מופרז, ועוד משהו זה בחירה טובה המצלמה שציינתי ??? אה ועוד משו קטן, אני מעדיף שיהיו מינולטה כי יש פה חנות בערד שעושה מבצעים על כל המצלמות הדיגיטליות של מינולטה אז עדיף, כי גם בטוח יהיה אותם בערד, ואני לא מתכוון לקנות כזה דבר באינטרנט בקיצר, אתם יכולים להמליץ לי על מצלמו…
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום .. רציתי כמה הסברים על עינית אלחוטית שתתחבר לי עם התוכנה מסינג'ר אולי כמה ליניקים לסוגי עיניות שמתאימות לדרישות שלי... והאם אני חייב להשתמש בנתב אלחוטי בשביל עינית או שיש דבר כזה שמתחבר ע"י בלוטוס..אודה לכם על התשובות
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם... מחפש מדפסת לייזר ש/ל עם אופצייה למשולבת . אני סטודנט כך שכמות הדפים בשבוע היא דיי גדולה. מה שחשוב לי: 1. חסכונית, כמות הטונר לדפים (הבנתי שישנם סדרי גודל שנעים בין 2000-5000 תלוי בתמחור המדפסת וטונר עצמו כמובן) 2. מדפיסה דו-צדדי (לא אופציונלי!!!) 3. עד כמה ישנה חשיבות לDPI כי עדיין מדובר בש/ל אז למה לא להסתפק ב-600DPI??? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא רוצה להתפשר על שום דבר מהם בבקשה אל תמליצו לי על דברים לא קשורים או סיבות למה זה לא הכרחי, אם קיים דבר כזה במחיר כזה בארץ, אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הלוח אם שלי דורש חיבור הספק ליציאה של 20 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. כמו כן רשום שהלוח א?ם יוכל לפעול רק במידה ושני הכבלים מחוברים ל- 20 ול- 4. אני מצרף תמונה. האם ספק שבמפרט רשום 20+4 Pin מתאים לי? האם ספק שרשום שיש לו 24 - אני צריך לחתוך באופן ידני את ה- 4 ???? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
1) זה חשוב להתקין דרייברים למסך? יש לי מסך 17 אינטש סטנדרטי כזה ואני לא מוצא דרייבר מדויק בשבילו כי החברה מתה (מסכי SMILE) מצאתי דרייבר אבל לא בדיוק בשביל הדגם, יש חשיבות או שמסך default זה בסדר? 2) יש חשיבות 32ביט -> 16ביט? אני בעין לא רואה הבדל ובטח 32ביט זה יותר איטי.. ? 3) בגלל שאין לי דרייברים חוברת וכלום אני גם לא יודע מה הריפרש רייט המקסימלי שאני יכול לשים... מאחורה כתוב: 60/50hz 1.5A 69Khz משהו מבין מה זה אומר? יש תוכנה שבודקת מה הריפרש רייט יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-