ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לחברה שלי נשרף לוח האם והיא רוצה לקנות חדש. הציעו לה לוח אם TGA במחיר 490 ש"ח כולל התקנה (יש לה מחשב פנטיום 3 800). היא רוצה לדעת אם לוח האם הזה אמין ויחזיק מעמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני עומד להזמין כרטיס Geforce 3 v8200 ti200 גרסת Pure רק עם טיוי אאוט. מהחנות שבה אני מזמין, הציעו לי בתוספת של 130 ש"ח גרסא של הכרטיס בתוספת VIVO שזה עד כמה שאני יודע Video In/Out. השאלה שלי היא אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הפיצ'ר הזה בכרטיס ואם זה כדאי בהתחשב בתוספת הנדרשת. נ.ב אם מישהו יודע, האם יש הבדל בין גרסאות Pure ו Deluxe בכרטיסים של Asus מבחינת הכרטיס נטו... לא כל התוספות מסביב תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב , העכבר שלי דיי שווק חיים , קראתי את הביקורת כאן על העכבר החדש של רייזר והבנתי שהוא ממש טוב , וככה גם המחיר שלו , אבל קראתי בפורום אחר , של ארה"ב , שכל הדברים האלו שיש לו כלומר 1600dpi , 16bit וכל הנתונים האלו , פשוט לא יהיו משמעותיים . כי כדי לנצל את זה , תריך להוזיז בערך 40 אינץ ל שניה , שאני לא חושב שיש מישהו בעולם שעושה דבר כזה. בכל מקרה , אני צריך שהעכבר יקרא מהר את המשטח , כי אני משחק על רמת סנסטיביטי יחסית נמוכה ולפעמים אני צריך להוזיז את העכבר דיי מהר , אז רצוי שלא יתקע :\ הממ , אני מעדיף עכבר קטן וקל , מאשר עכבר גדול כזה ש "מתלבש" על כל היד... בואו נגיד שמבחינת צורה , הרייזר דיי טוב בשבילי , הרבה יותר מה mx למשל , שהוא כבר נראה לי יותר כבד , וגדול פיזי. ובלי…
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
ספק ג'נרי 400 וואט לא יכול להספיק ? יש לי מחשב בבית 5 שנים (!) עם ג'נרי אז מה הקטע של ה"מותג" של הספקים?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאפשר לשים לו הרבה מאווררים (80mm ו 120mm) אחד שהמעבד שנמצא בו קר!! תודה...!
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ספקי הכוח האלה. אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם (פרט לעובדה שהER זול יותר)
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מארז דיי גדול מרווח וספק חזק יהיה לי 1800XT וכפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מנסה לבנות נערכת לעבודה כדלהלן! 3 מחשבים שיעבדו על מקלדת עכבר ומסך אחד. יש לי KVM של 4 כבר. חיברתי ובכל עובד מצויין. בשניים מהמחשבים יש כרטיס גרפי שתומך העבודה על שני מסכים. (יש על כל כרטיס מסך יציאה אחת של DVI ויציאה אחת של VGA) בנוסף על זה שהם עובדים על מסך אחד דרך הKVM אני רוצה שתהיה לי האפשרות לעבוד בשניהם על שני מסכים. (שיש שלי) אני עובד על שניהם בגרפיקה ותלת ורוצה ששניהם יעבדו בשני מסכים. חיברתי למסך השני קופסת KVM ישנה שלי של 2 מחשבים ואותה חיברתי ליציאות השניות של הכרטיסים הגרפים על שני המחשבים. אבל היא לא עובדת בלהחליף רק מסך כי צריך לחבר אליה ואל מחשב גם מקלדת על מנת ותפעל. יש פיתרון כמובן בלמצוא קופסת מיתוג מיכנית רק למסכים. השאלה שלי האם למישהו יש רעיון…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר משולבת לא צבעונית בסביבות ה1500 ש"ח אבל אני די גמיש. צריכה לכלול כמובן מדפסת, פקס, סורק, מכונת צילום. תודה מראש ובבקשה זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אמרו לי שכדאי לי לרכוש UPS. זה נכון? מה מומלץ למפרט הבא: פנטיום 4 3.0Ghz ATI 3650 (חיבור AGP) ספק 400W מדפסת סורק נתב אלחותי מסך LCD 20" *הערה: אומנם אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות, אז עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים, זה יהיה השימוש היחידי שלה עבט=ורי, עלות לא גבוהה יחסית וגם שלא תהיה גדולה מדי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הבנתי שהמקלדת הזאת נוחה ויש לה הרבה התרונות, אבל למישהו יש מושג האם היא נוכה למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=11140&PHPSESSID=3872b402e4b7bf820e941f9ab3ca9419 המארז כמו של הAlienWare בצבע לבן אני מתכנן לעשות עליו מודינג נחמד... ככה הוא נראה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת מקצועית לגבי הספק הזה של SPHIRE. http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת לייזר מדגם kyocera mita fs-1010 שמשום מה כל הדפסה שאני שולחת לה היא מדפיסה לי רק על רבע הדף התחתון כך שההתחלה של המסמך שהדפסתי מתחיל בסוף הדף. אז יוצא לי גם רק רבע מסמך וגם כעט כל הדף ריק..לא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו לא בסדר. רעיונות מה יכולה היות הבעיה???!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
לא רוצה להתפשר על שום דבר מהם בבקשה אל תמליצו לי על דברים לא קשורים או סיבות למה זה לא הכרחי, אם קיים דבר כזה במחיר כזה בארץ, אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הזמנתי עכבר חדש של RAZER, העניין הוא שאין לי פד, ואני גם לא כלכך מתחנן לקנות אחד, כי כרגע אין לי כסף. רציתי לדעת אם זה הורס או פוגע בעכבר עצמו (לא בביצועים) ועד כמה הביצועים משתנים עם או בלי פאד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
במקרה מצאתי באינטרנט עכבר מדליק
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה עם חיבור ישן ומקלדת מקולקלת עם חיבור חדש . בשביל התחביב רציתי להחליף בין החיבורים בלי לקנות מתאם. בכל אחד מהכבלים של המקלדות יש 4 חוטים אבל לא באותו צבע ובישנה יש גם סיכוך. הצבעים בישנה: אדום צהוב אפור חום ובחדשה:אדום צהוב ירוק לבן. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צבעים צריכים להתחבר אחד לשני, מה אני עושה עם הסיכוך ואם אני מתבלבל אם זה יכול לגרום נזק למחשב. אני יודע שמחבר זה גרושים וגם מקלדת חדשה לא עולה הרבה, אבל זה נחמד להתעסק עם דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-