ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזו שאלה דבילית אבל מעצבנת מאוד בקשר למקלדת ועכבר אלחוטיים. במקרה שאני משתמש בהם מרחוק, אני זקוק לקרש לשים עליו את המקלדת והעכבר.. אתם יודעים אם יצא איזה קרש מיוחד בשביל זה? או פתרון אחר? תודה
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הגיע לנועה קומפ,וממש מצא חן בעיניי. עעכשיו השאלה שלי היא מכוון שאני לא מוצא שום פרטים באתר של ג'יגה בייט, מה משקלו,והאם הוא פול טוואר? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חשוב: * שיראה אלגנטי ויפה. * מרובה יציאות. אופטיות/HDMI/ וכדומה.. ( לא חובה HDMI) * מחיר נמוך 500 ומטה! * שליטה מהכרטיס עצמו.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים. זו הפעם הראשונה שאני מבקש מכם עצה: מה דעתכם על הספק הבא:400Watt XP480 2 Fans Thermaltake במערכת של: Intel Cherry Creek 915PCY cpu-p-4 2.66 palit g force 6600(רגיל) 2*512 ddr2 533 2צורבים 2 הארדיסקים(1 מתוכם חיצוני-usb) 3 מאווררים 80 1 מאורר 90 ויש לי בתכנון עוד 1... (אני לא יכול לקנות ספק יקר יותר כי זה גם ככה יותר מידי בישבילי) נב.כרגע שני מאווררים מנותקים והמארז פתוח כי אחרי שהוספתי את ה hd השני הספק הגנרי שלי( tzag-elita (dr-b500e 500wאלק פשוט לא נתן לusb מספיק "אויר". תודה מראש. max
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אחרי שהסיביריה הלכו סופית הגיע הזמן לקנות אוזניות חדשות. אני מחפש אוזניות ברמה של הסיביריה ואף טובות יותר. חשוב שיכללו מיקרופון. כמובן שאני מדבר על אוזניות גיימינג.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, אנ קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ספק שיתמוך ב 2 כרטיסי מסך של BFG 7900 GT עם אפשרות ל OC מכובד בעתיד... חשבתי על הספק הזה... FSP 500W Prescott 24/20/6pin 12CM ATX יש מאמר באתר על אותו הספק רק בגרסת 400w ויש לו 2 מסילות נפרדות הנה קישור לאתר הרשמי http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=49&proid=179 בתודה עידו
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מידע על הטכנולוגייה של הדפסה בלייזר, אם יש למישהו הסבר קצר או לינק שנותן הסבר זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש לכולם. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב + מארז חדש ואני לא מתכנן oc, ולכן אין צורך לקנות מערכת קירור רצינית אלא רק לעשות שימוש במערכת הקירור שבמארז. איזה מארז אתם ממליצים לי לקנות (בערך ב400-500 שקל), חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ושהמראה החיצוני יראה טוב (אני אוהב את השקופים עם האור הכחול באמצע).
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, המיקרופון שלי עובד טוב, אך בעיה קטנה היא שהוא דיי חלש, זאת אומרת צריך להתקרב כדי שישמעו טוב ולא חלש מידי. זה לא המיקרופון, כי חיברתי עוד אחד, זה כנראה משהו בדרייברים של הכרטיס קול. מה גם שאין לי "אפשרויות מתקדמות" בהגדרות של המקרופון. יש למישהו פתרון? תודה רבה!, תומר.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
על איזה מארז + ספק אתם ממליצים לי בסביבות ה250 שקל ? אני רוצה שהספק יהיה מספיק חזק להחזיק לי את המערכת יציבה, יש לי: p4a 2.66a ghz ABIT VT8 ADATA 512MB DDR PC3200 X2 RADEON 8500LE 128MB DDR SEAGATE 80GB 7200RPM ULTRA-ATA-100 מערכת סטריאו מחוברת של PIONEER עכבר,מקלדת, מסך 19 אינץ' מסריח של PROVIEW GAMEPAD של מייקרוסופט,מודם,כונן 1.44, צורב וDVD מאוורר רגיל על המעבד מה אמור להספיק ? איך הספקים של LG ?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=37a6d6827281c37c9c8caf298d127bb0
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט של עכבר ומקלדת הכי טובים שיש , נוחים וטובים למשחקים עד חמש מאות ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ראיתי הרבה פרסומים של סטים כאלו. אני סה"כ משתמש סטנדרטי שמקליד. לא צריך זמן תגובה מהיר במיוחד של יחידות משחק. נאמר אני יכול לקנות את הסט של סליבר ליין (החדש עם משדר ה usb) עבור 90 שקלים. יש איזו סיבה שבגללה לא כדאי לי לקנות אותם? סט נוסף שעומד בטווח המחירים הוא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 המטרה היא סט שהעלות טעולת שלו הכי גבוהה עד 150 , גג 200 שקל.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3799 איך הספק במארז הזה או במארזים אחרים של החברה הב"ל? האם הם יכולים להחזיק מערכת עם מעבד כפול ליבה(AMD3800/2) וכרטיס מסך (7600GS)?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת לגימינג אם אפשר מחנות בחיפה תודה ראיתי שתים Microsoft Sidewinder X4 או Razer Arctosa יש משהוא יותר טוב אולי ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ספקי הכוח האלה. אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם (פרט לעובדה שהER זול יותר)
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, בתקופה שעוד התעניינתי חזק בחומרה,לפני שקניתי וקצת אחרי את המחשב שלי לפני שנה וחצי,העכבר MX500 של לוג'יטק היה נחשב לאחד המדוייקים והאיכותיים שיש ,וכמובן ,המחיר בהתאם. מאז עברו הרבה מים בירקון,ויצאו הרבה עכברים כמו MX518,G5,MX1000,ועכברים כמו ה-MX500 קצת נשכחו מאחור. אני,שלא התעדכנתי בתדירות גבוהה במוצרים החדשים,ובמחירון של מוצרי החומרה בחודשים האחרונים,שמתי לב היום שיש את העכבר הנ"ל במחיר של 90 ש"ח (!!!!!) בנועה מחשבים,אני לתומי חשבתי שכנראה באמת הרבה זמן לא התעדכנתי,והלכתי לזאפ,ששם המחיר השני הכי נמוך אחרי זה היה 200 ומשהו ש"ח. היות ההעכבר המשובח שלי (משהו נחמד של מייקרוסופט) הלך לעולמו,ואני תקוע אם משהו ג'ינרי של GPT,רציתי לשאול אותכם אם שווה בכלל היום לקנות את העכ…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאפשר לשחק איתו חלק משחקים כמו DOOM וכל אלו, ב XBOX זה כובד חלק ב PC חייבים מקלדת ועכבר יותר כיף לשחק עם סטיק,מניסיון
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-