ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני כבר מספר שנים עם הMX518 הוותיק שלי, את האמת? עושה את העבודה נהדר. אבל הגיע הזמן לשדרג, קראתי רבות על ה G700 ואהבתי שהוא גם מדוייק וגם אלחוטי (יש לי מלא חוטים באיזור המחשב... מנסה לצמצם קצת) אני רוצה להזמין את הG700 (הגרסה הרגילה) כבר בשבוע הבא. המטרה כמובן היא משחקים, איך הוא בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע? ואיך הוא מבחינת סוללה? זה זוג הדברים שהכי חשובים לי בעכבר הנ"ל, אני לא רוצה להשתעבד לעכבר והלטעין אותו כל יום. תודה!
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
עד עכשיו חשבתי שצמד המילים PUREFLAT או PF שראיתי בצמוד לשם מסך זה או אחר מתייחס רק לעובדה שהמסך שטוח. והנה נתקלתי בביטוי PureFlat Picture Tube שמעיד אולי שמדובר בטכנולוגיה כלשהי, אולי סוג של שפורפרת מסך כמו טריניטרון? מי יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מפרט: מעבד P4 3.2 E מסך R9800XT 256MB לוח MB- GIGABYTE 1000PRO 3 DULE זכרון 1G מארז ARURA E BOX ב170 ש"ח הטמפרטורה במחשב גבוהה מאוד והמאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש 1. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע במאוורר של זלמן (B7000 CU) ? 2. האם כדאי להחליף מארז ?? ומה אתם אומרים על המארז הבא ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2508 אני מודע למחיר (יש מצב להשיג אותו ביותר זול)
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת (הדפסה, סריקה, שליחת פקסים ושכפול דפים), הזרקת דיו, צבעונית. הכי חשוב שתהיה חסכנית בדיו (שיספיק להרבה זמן, ובזול...). מוכן להתפשר על מהירות ואיכות הדפסה. תקציב: עד 800 ש"ח. מבחינת חברה- משהו אמין, עם אחריות ושם טוב. תודה מראש, גיא שפירא
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל הכפתורים של הF לא עובדים לי... נגיד במשחק רשום לי על F1 אני לוחץ ולא מגיב, ככה זה גם בכל המקרים. מישהו יודע מה לעשות? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
לחבר שלי יש עכבר אלחוטי של GPT האם יש אפשרות לקנות מקלדת אלחוטית של אותה חברה שתעבוד על אותו התקן של העכבר.. ואם כן אז איך עושים את זה.. כמו כן הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי הסט של logitech mx 5000 ושל ה logitech mx 3000 אני מתלבט בין אחד מהדגמים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הפנל הקדמי של Enermax http://www.pch.co.il/docs/pd725115170.htm ואני לא יודע איך לחבר את חיישני מהירות המאווררים, יש לי שני מאוורים ואני לא יודע אך מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי! היכן אוכל לרכוש כבל S-VIHS עם 7 פינים מצד אחד ו-5 פינים מצד שני לחיבור בין מצלמת וידאו אנלוגית להתקן לכידה USB? אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת sumsung ml-1610 לייזר ונגמר הטיונר. שאלתי היא ,איזה טיונר לקנות כך שלא אצטרך לקחת משכנתא. כלומר יש חלופי/תואם,יש ממוחזר ויש מקורי. איזה עדיף עדיף מבחינת האחריות, הנזק למדפסת ,הפגיעה בתוף,ואיכות ההדפסה? נ.ב המקורי יקר מדי אז לא להציע מקורי.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1) זה חשוב להתקין דרייברים למסך? יש לי מסך 17 אינטש סטנדרטי כזה ואני לא מוצא דרייבר מדויק בשבילו כי החברה מתה (מסכי SMILE) מצאתי דרייבר אבל לא בדיוק בשביל הדגם, יש חשיבות או שמסך default זה בסדר? 2) יש חשיבות 32ביט -> 16ביט? אני בעין לא רואה הבדל ובטח 32ביט זה יותר איטי.. ? 3) בגלל שאין לי דרייברים חוברת וכלום אני גם לא יודע מה הריפרש רייט המקסימלי שאני יכול לשים... מאחורה כתוב: 60/50hz 1.5A 69Khz משהו מבין מה זה אומר? יש תוכנה שבודקת מה הריפרש רייט יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, כמו שכתבתי בכותרת. מכיוון שזה קצת מוזר לי לעבוד עם מקלדת שלא כוללת אותיות בעיברית, אני מנסה לרכז מספר דגמים שכן כוללים. תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
על איזה מארז + ספק אתם ממליצים לי בסביבות ה250 שקל ? אני רוצה שהספק יהיה מספיק חזק להחזיק לי את המערכת יציבה, יש לי: p4a 2.66a ghz ABIT VT8 ADATA 512MB DDR PC3200 X2 RADEON 8500LE 128MB DDR SEAGATE 80GB 7200RPM ULTRA-ATA-100 מערכת סטריאו מחוברת של PIONEER עכבר,מקלדת, מסך 19 אינץ' מסריח של PROVIEW GAMEPAD של מייקרוסופט,מודם,כונן 1.44, צורב וDVD מאוורר רגיל על המעבד מה אמור להספיק ? איך הספקים של LG ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה אני יכול להביא איזה עכבר שאני רוצה של Logtiech הקטע שאני מזמין מחר אני שחקן Low sens משחק הרבה... אז ככה G9 נראה לי מוגזם מידי יקר מידי ולא שווה תכסף G5 עד היום חשבתי שזה העכבר שאני יביא אבל התברר מכם פה בפורום שעדיף להביא את MX518 MX518 אתם אומרים שזה יותר טוב מהG5 אז ככה נורא חשוב לי שאני משחק שיהיה דיוק מירבי ולא פתאום הכוונת תזוז או משהו כי אמרתם שלG5 יש מלא בעיות ובלה בלה... קיצר זה נורא חשוב מחר אני מזמין אני כל כך רציתי להביא G5+STEEL SRIES 5L ואז שמעתי על הבעיה הזאת שלו והתבאסתי טילים אגב רציתי להביא Deathadder ואני יכול להביא אבל זה יוצא יקר להביא DA+RAZER DESTRUCTOR משהו כמו 525 והקטע של logtiech מסתכם ב350 שקל גג כולל הפד קיצר זה נורא דחוף לי כי אם אני מ…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש עם הלפטופ, חלק גדול ממנו הוא מחובר לטלוויזיה במרחק 2 מ' לפחות. רציתי המלצה לעכבר אלחוטי שיעמוד בעיקר בדרישה של המרחק. התקציב שלי לא ממש מוגבל אבל אעדיף כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לא הייתי מתנגד לאחד כזה. משהו שנראה לא נוח בו זה שיש 2 דלתות מקדימה במקום 1, אבל הגודל ומס הכוננן שיכולים להכניס מפצה על זה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!