ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חבריי הפורום אני מעונים ליקנות מארז גדול ומעוצב עד550 תודה....... :
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מקיף על UPS? איך מודדים UPS? מהם השמות המובילים בתחום? כמה יעלה אחד איכותי שיוכל להחזיק לי את המחשב בהפסקות חשמל? וכמה זמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7534&PHPSESSID=4c2a86f78a1a5dcb7069aa504c9fe686
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), ולשניהם יש 5.8 MegaPixel. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? אולי בכלל כדאי ללכת על Logitech MX 1000 Wireless Laser Mouse האם ארג…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז וספק מארז:עד550 ספק:400 והמפרט שלי... intel p4 prescott 3ghz asus p4s800d fx5200 512 (ניראה לי של elixir...) W.D 80G ועוד שני מאווררי TT 120 ושתי קתודות... תודה ותודה לInstall
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=73
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל. ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור! לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס... אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם: 1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק. 2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...) לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח …
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשים מאורר מקדימה אבל בשביל זה אני צריל להוציא את החלק הקידמי אז ניסיתי להוציא- הוצאתי את הברגים אבל יש שם עוד כאלה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם ואז לדחוף אותם לבחוץ אבל אני לא מצליח ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כח אז יש אולי איזה דרך או משהו כדי להוציא את הקליפסים האלה?? ואין לי איזה מצלמה אינטרנט ככה שאני לא יכול לצלם מקווה שתבינו למה שאני מתכוון ד"א זה המארז http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1831
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לעל פסק חזק ואמין במיוחד שישמור על מערכת יקרה מאוד. המערכת: מחשב שולחני, מסך LCD 37, רסיבר + 5 רמקולים רציניים, דיוידי, וידיו, ראוטר אלחוטי ולפעמים גם מחשב נייד. ואני צריך עוד על פסק אחד קטן ואמין רק למחשב הנייד (בלי סוללת גיבוי כי את זה כבר יש במחשב הנייד עצמו) תודה.
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
, אני לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז חשבתי שכאן הכי מתאים. אתם יכולים בבקשה לתת לי חנויות שמוכרות מעמדים מקובעים למחשבים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני טס לתאילנד בקרוב ובדקתי בנוגע לכמה פלאפונים ואני די רוצה ללכת על הטלפון הזה, השאלה שלי היא אם הוא בכלל פועל בארץ ברשת של סלקום או אורנג' ואם הוא בכלל סים פרי, לא מצאתי על הנושאים האלה כל כך מידע ברשת, ככה שמי שיכול לעזור זה יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 עכשיו בחיבורים של המארז (אלה שמתחברים ללוח אם) יש חיבור של הרמקול - חובר ועובד חיבור של הכפתור הדלקה - חובר ועובד חיבור של ההארד דיסק (שהוא כותב וקורא אז נדלקת נורה) וזה מה שלא עובד למרות שחיברתי אותו בלוח לחיבור של הIDE_LED הוא לא עובד מישהו יש עצות אולי למה הוא לא עובד? וגם חוץ מהחיבור הזה מגיע איתו עוד 2 חיבורים רשום עליהם 1וחיבור 2 מזה החיבורים האלה מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בבקשה המלצה על מארז, עדיף שיהיה גדול ועם אירור לפחות שני מאוורים, יופי לא כזה חשוב אבל עדיין מעדיף משהו בסטייל ספק אמין לפחות 450 וולט שיש לו הגנה מנפילות מתח וכו' עכשיו אני ידוע שזה דיי בעיה כי ספק טוב לפי מה שביררתי עולה 500 שקל מעל 450 ומראזים סבירים עולים בסביבות ה 400 שקל אז זה כבר יוצא 950 שקל, למי שיש מציאה שירשום בבקשה. והמחשב שאני עומד לקנות הוא amd 300 his x800xl 256mb עם הקירור שלו גיגה זכרונות לוח אם של אסוס אני מתכנן להוסיף מאוור בינוני פלוס למעבד וגם המארז אמור להיות עם 2\3 מאוורים. 450 וולאט מספיק ? או שאני יכול להתפשר על ספק של 400 וולאט? עריכה: יש למישהו מארז ב 850 שקל יחד עם ספק אמין וטוב? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מארז ThermalTake Soprano VB1000SWS Silver window. רציתי לדעת כמה יציאות USB יש למארז כי לא כתוב בשום מקום וחיפשתי באתר היצרן.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש יש סט של מיקרוסופט של מקלדת ועכבר אלחוטיים דגם מולטימדיה קיבורד 1.1 השאלה שלי היא עד כמה זמן מחזיקה הבטריה גם במקלדת וגם בעכבר והאם יש איזושהיא דרך לחסוך בבטריה ע"י שימוש נכון בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז soprano ואני מעוניין לדען אם טוב מה אתם חושבים אליו : תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות פאד רציני לעכבר שלי . אתם יכולים לתת לי רשימה של מקומות שניתן לקנות בהם פאדים טובים? (בישראל)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.naot.co.il/products/20920 אני חושב לרכוש אותה ולהסתובב איתה ביחד עם הנייד, דעתכם ? אשמח לשמוע המלצות בעד ונגד. תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-