ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בספיד פאן רשום לי fun 1 3545 rpm ...... בשני רשום fun 2 0
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי כל מיני סרטים שהייתי רוצה להעביר למחשב. לא חשוב לי ASF/MPG/AVI למרות שברור שהכי איכותי זה DIVX. למה אני זקוק? כבלים מיוחדים? כרטיס עם TV IN?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבזמן האחרון התחיל לעשות המון רעש. בין הדברים המרעישים מצויים גם המאווררים על הלוח אם ועל המעבד (לוח אם- Abit IC7, מעבד p4). שימנתי וניקיתי את כל המאווררים ע"פ ההוראות המופיעות כאן אבל זה לא כל כך עוזר. חשבתי להחליף גם (בנוסף למארז) מאווררים אלה- יש לכם אולי הצעות (וגם איך אני מוצא מאוורר מתאים ללוח האם שלי)? אני לא מבין בזה הרבה אז אני מבקש תשובות פשוטות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אל פסק של EVERPOWER 500VA יחזיק לי את המחשב יחד עם המסך הרגיל 17 אינץ' AMD 3000 + 64BIT ספק כח רגיל 500VA כרטיס מסך 6600 GT
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! עדכנית לעכשיו אני משתמש במקדלת של Microsoft - Natural. אני מאוד אוהב אותה, אבל היא כבר בת 6 שנים כמעט. היא נוחה לי מאוד, אבל אני חושב שמגע שלי לא רך כמו שאני זוכר (אולי זה בגלל שפרקתי אותה או משהו. בכל מיקרה אני לא הצלחתי לעשות אותה רכה בשום צורה או אופן עוד פעם). אז עכשיו אני מחפש לי מקדלת אורגונומית חדשה ואני זקוק לעצתכם. הברירה הברורה - Microsoft Natural Multimedia טיפה יקרה לכיס שלי (320ש"ח בערך). אני מעדיף משהו טיפה יותר זול. אני כרגע שוקל לקנות את המפוצלת של Quantom. היא עולה הרבה פחות (125ש"ח). יש לכם הצעות אחרות בשבילי? אתם יודעים איך המקלדת של quantom? הדבר הכי חשוב לי שהמקשים יהיו רכים והיא תהיה נוחה. אני מוכן לעלות עד 200-230ש"ח, אבל יותר יהיה קשה לי לסחו…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אז ככה : אני יכול להשיג אותו ב-284 שקל עם ספק ג'נרי מגעיל של 300 WAT אבל אני גם יכול להשיג אותו בלי הספק , שזה אומר 80 ש"ח פחות בערך ופשוט לקנות HEC 300-ART WAT ועדיין זה יצא יותר זול מה-CI6919 (מה שתיכננתי) , והאפשרות השנייה עדיפה . מאפיינים : בא עם חיישן טמפרטורה (אין ב-CI6919) . עיצוב הרבה יותר יפה מאשר ל-CI6919 (ואני חושב שהרבה יסכימו איתי על זה) . חיבורי USB2 , FIREWIRE ו-AUDIO מקדימה (בדיוק כמו ל-CI6919) . בא עם 2 מאווררי 80 מ"מ לעומת אחד של 120 מ"מ ב-CI6919 . עוד 4 מקומות אופציונליים נוספים למאווררי 80 מ"מ (לעומת רק עוד 2 מקומות נוספים ב-CI6919) . חלון בצד (אין חלון ב-CI6919) . קצוות מעוגלים (לא יודע מה בקשר ל-CI6919) . *אפשרות להוספת ניאון (ניתן לבחור מתוך כמ…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנינו מצלמת וידאו דיגיטלית מסוג GA-D30AG של JVD(היא Mini DV), ואלו הנתונים: .6 Bright lens 680,000 Pixel CCD Digital CyberCam Video Camera 2.5" High Resolution, 270-degree rotating LCD color monitor 700X Digital Hyper Zoom with Spline Interpolation 16X Optical Hyper Zoom Digital Image Stabilizer Power-Linked Operation Black/White Viewfinder 16x9 Squeeze Mode PCM Digital Stereo Audio Iris Lock Wide Mode Manual focus, Exposure, and White Balance modes Black Fader Digital Wipes and Fades Variable-speed Shutter (1/500,1/250, 1/100, 1/60 sec.) High Density Image Recording, Mini DV NTSC (SD specifications) BN-V408U 800 mAh Lithium-ion, High Cap…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה המצב חברים ראיתי בשתי אתרים שתי מארזים שחבל על הזמן מצרף תמונות מה אתם אומרים http://www.usal.es/dcforum/User_files/401d51714fdb647e.html http://www.usal.es/dcforum/User_files/401d51fb5000ad34.html
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום. ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף. למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב? יש לי מה לדאוג לגביי זה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את המארז הבא תוצרת COMPUCASE : הדגם הוא Compucase 6a22 אחד המארזים הכי מועילים ויפים שראיתי בזמן האחרון, יותר יפה מכל היקרים של TT ואנטק פי דעתי. הוא בא עם 2 מאוררים של 120 מ"מ, הוא ענק, מרווח מאוד! , יש לו כניסות USB ומסנני אבק מקדימה... אין הוא פשוט מושלם. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המותק הזה בארץ ? במקרה ואין אותו בארץ, איפה יש אותו בחו"ל וכמה עולה ? *** אם אני מזמין מחו"ל כמה אני יצתרך לשלם עליו מכס ? תודה על העזרה אני כל כך רוצה למצוא אותו.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
ראיתי ת'רד שכותרתו היא דרכים להרוס הרד דיסק ורציתי לשאול האם חיבור הרדיסק על אותו קו חשמל של מאוורר יכול להזיק להרדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היום הגיע אלי ה anywhere mx http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/5846 הכל טוב ויפה חוץ מדבר מעצבן ממש אני משתמש בתוכנה שלו כדי לשנות את השימוש שלו בתוכנות שונות אני מניח שחלק מכם מכיר את זה בכל אופן אחרי שהשקעתי והגדתי שימוש שונה ל chrome ל WMP ל explorer.exe וכו' הכל נעלם... זה קרה כמה פעמים בחלק אני חושב שזה היה אחרי שינוי של הכפתורים (באפשרויות שינוי הרגילות) ובחלק סתם כך אני לא מצליח להבין למה... (התוכנות נשארו נשארו אבל השימוש של המקשים השתנה לשימוש ברירת המחדל - שמגדירים בהגדרת כפתורים הרגילה) מישהו יכול לעזור? (אני מעדיף למצוא פתרון כי זה מאוד שימושי) נ.ב יש דרך לשמור את ההגדרות?, אי מניח שיש איזה קובץ או משהו כזה לא? או שאולי יש סיכוי שאני יכול…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בעכבר+מקלדת+הדסט, אין תקציב נכון לעכשיו, יש בבאג מבצעים על SteelSeries, מה שיכול להיות מגניב אם יש להם דגמים מעולים. בכל מקרה, תמליצו על רייזר, לוג'יטק או סטיל, כמובן אפשר עוד חברות. תודה <: אגב שלא יהיו מקלדות ועכבר MMO
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום הזמנתי צורב של Sony-Nec AD7260S אבל במקומו קיבלתי את LG GH22NS50 האם יש הבדל משמעותי בין שני הצורבים? אם כן, מהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שבדר''כ מגיעים דגמים חדשים בתחילת שנה לועזית. האם אני צפוי להרוויח משהו אם אני אחכה? בעקרון אני מחפש דגם מתקדם יחסית, דוגמת הJ6413. תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן קניתי טלוויזיה לחדר שאותה חיברתי למחשב. כעת הייתי מעוניין במקלדת אלחוטית שדרכה אוכל לשלוט על הטלוויזיה גם מהמיטה. הצעות כלשהן למקלדת אלחוטית טובה ואולי הכי טובה בשוק כיום? המחיר אינו מוגבל, תתפרעו. נ.ב - כולל לוח מקשים בעל עברית ואנגלית.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה קורה אנשים , אני צריך עזרה במציאת מדפסת לייזר משולבת (מדפסת , סורק ופקס ) ,שחור לבן . המחיר שיהיה עד 1000 ש"ח אם במידה ויש גם עם כרטיס רשת מובנה אז בכלל גדול .
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למצלמת רשת איכותית ככל האפשר במחיר של עד כ 300 ש"ח. מה דעתכם על אחת מאלו: Philips Web Camera DMVC300K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_1626&products_id=11644 Logitech QuickCam Communicate http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_522&products_id=8404 Creative® WebCam Live! Pro Camera http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=171 האחרונה נראתה לי די טובה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-