עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני קונה את המארז הזה ... ורציתי לשאול עליו כמה שאלות למי שמכיר אותו או למי שיש אותו ... קיצר ... 1. כמה הוא שוקל ... 2.מה הגובה 3. מה הרוחב 4.מה האורך כמה שכבות איזה חומר... כל מה שאתם יודעים עליו http://www.pchardware.co.il/docs/pi-439236932.htm

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by elgard,

אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש

4. אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by gilp123,

שלום, האם מישהו מכיר מדפסת לייזר משולבת שיודעת גם לסרוק משני הצדדים? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. אני זקוק לסט אלחוטי איכותי. אחרי בירור קצר התמקדתי על 2 סטים שנראים לי כתמורה הטובה ביותר - במידה ויש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. אלו 2 הסטים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=12130 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=10709 כרגע אני נוטה לכיוון ה 3200 אך אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Moo,

ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. הבנתי ש MX1000 LogiTech עכבר מצוין אבל לא נוח למשחקים רציתי לדעת אם משהו ניסה אותו במשחקים אם באמת לא נוח לשחק איתו.... אשמח לקבל הצעות לעכברים נוספים תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. Started by curdi1,

מישהו שמע / מכיר / התנסה עם חברת "ראש דיו" שמוכרת דיו תחליפי ?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  10. MERC Gaming Keyboard http://webstore.ideazon.com/product.asp?pf_id=KW1NAE3-X1ZXP01 פשש ניראה BEST :yelclap: :yelclap: אין צורך להחליף כל פעם את המקשים

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by benib,

אני מחפש עכבר עם חמישה לחצנים אלחוטי עד 250 ש"ח יש המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  12. הבנתי שזה לא הפורום המתאים לנושא .

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

האם המארז הזה סבבה ואוורירי וטוב? והאם הספק הזה יספיק לי למערכת כזאת: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT 2 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - black כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO Teac/SONY 1.44 (Black) Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939

14. Started by Storm Bringer,

יש לי ספק חדש של HEC שמספק 300 וואט. זה קצת מפחיד אותי כי אני פוחד שהוא לא יספק מספיק חשמל לציוד ההיקפי שאני מחבר למחשב. בקרוב אני יחבר למחשב HUB שיחבר אותי עם עוד 3 מחשבים, מדי פעם אני יחבר את הג'ויסטיק שלי שעובד על USB V1.0 וגם מצלמת וידאו דיגטלית שעובדת על FIREWIRE. מדפסת וסורק אני לא יחבר. ישנה גם אפשרות שאני יקנה מגירה להפחת רעש של הכונן הקשיח של WD או מאוורר 120 מ"מ, ניראה לכם שהספק הזה יסחוב או שאני יצטרך בכל פעם שאני יחבר לו משהו לנתק חלק מהדברים? אם לא אז אני יקנה ספק חדש שיספק לי יותר וולטים, ספקי 350 וולטים יספיקו לכל זה?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. באו אלי היום בקשר למחשב,כדי לקנות אותו עכשיו המודעה שלי באינטרנט הייתה 1900 שקל,למחשב כולל רמקולים ועכבר! האיש בא היום בבדק ואמר שהוא רוצה את המחשב אבל זה יותר מדי בשבילו,וביקש בערך 1300 -1400 אני לא הסכמתי ,ולאחר מחשבה המצעתי לו עכשיו לקנות ב-1500,הוא שזה נשמע לו בסדר והוא כנראה יסכים אבל הוא יחזור עם תשובה מובטחת ביום ראשון, שאלתי היא האם שווה לי למכור לו ב-1500 שקל,ואז אני צריך להוסיף למחשב 200 שקל,כי התכוונתי לקנות אותו עם 1700 שקל ולא 1500, מה לעשות????????

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש 2 סטים של מקלדת+עכבר במחיר סביר (עד כ- 250ש"ח לסט, בונה על מבצעי יום שישי השחור). הכי חשוב לי שהסט לא יטחן לי סוללות (כמו הנוכחי של Logitech EX110), ושלעכבר יהיה גלגלת וכפתורים מעבר לסטנדרטי. ראיתי את ה- Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 והיא עונה על דרישותי, השאלה איך הסללה מחזיקה בה ? למישהו יש ניסיון עם הסט הזה ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by guy94,

נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  21. לקחנו לבדיקה את חביב הסטרימרים אשר מסוגל להקליט ממחשבים וקונסולות באיכות גבוהה ולשדר להמונים. האם הפופולריות שלו מוצדקת או מוגזמת? תשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/לשחק-ולשדר-להמונים-avermedia-live-gamer-extreme-בביקורת/

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by ZigZag,

אהלן, רציתי לקנות בחו"ל Logitech Mouseman optical בגלל העיצוב המעולה שלו, ונחרדתי לגלות שהוא פשוט נעלם לאחרונה ! גם מהאתר של לוג'יטק וגם מכל אתרי פיירס ואטצ' ! נשאר רק הDUAL עם העיצוב הנחות ! למישהו יש הסבר? או חנות בניו יורק שמוכרת ?? תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

מחפש שלט למחשב (למדיה פלייר בעיקר) שתומך בפרופיל avrcp בבלוטות'...

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים