ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי עכבר G502 לפני כשלוש שנים והוא עבד מצויין עד עכשיו היום כשהגעתי לישיבה משכתי אותו מהכבל בלי ממש לחשוב וכשהוא יצא מהתיק התנתק המקש השמאלי מהעכבר, אני יכול להשחיל את המקש חזרה אבל זה כל פעם מתנתק שוב וכשזה מחובר זה זז מוזר וקשה ממש ללחוץ על הלחצן, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך אפשר לתקן את העכבר אני ממש אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מקלדת חדשה, אני מעוניין במשהו קצת יותר ממקלדת רגילה שכולנו מכירים... ראיתי את המקלדת הזאת, די התלהבתי ממנה רק לא ממש התלהבתי ממחירה - אלף ש"ח. האם היא באמת ברמה כה גבוה שאכן שווה את הסכום הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קודםכל המארז הוא Foxconn 350w tla475, חבר שלי קנה מחשב לפני חודשיים. לאחר חודש המחשב שלו התחיל להפעיל את עצמו ללא שום התראה ומסך כחול ! היום שמתי לו את הדיסק הקשיח שלי כדי להעתיק לו משחקים ושמתי לב שהספק שלו 250 וואט ג'נרי !! עכשיו היה לי ברור מה היתה הבעיה, איך ספק 250 וואט יכול לסחוב מעבד 3.0ghz, ג'יפורס 6600GT, ג'יגה של רום ועוד דיסק קשיח וסידירום. עכשיו סיפרתי לכם את כל זה כדי לשאול האם למישהו שקנה את המארז הנ"ל היה מקרה כזה ???
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המארז הבא : COOLER MASTER Stacker http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=STC-T01&other_title=0 זה מאתר הבית של המארז ,שאלתי האם מדובר במארז איכותי והאם מישהו כבר התנסה בו? הודה על כמה שיותר פרטים לגביו ! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם התכונות הבאות: כולל פקס, הדפסה על דיסקים, חיבור אלחוטי, מזין נייר, כניסה לכרטיס זכרון, מסך מגע וצג צבעוני. ראיתי מדפסת כזו בארה"ב (epson artisar 835) אבל לא מצאתי בארץ. יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
בספיד פאן רשום לי fun 1 3545 rpm ...... בשני רשום fun 2 0
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
רכשתי חשב חדש עם כניסת FIREWIRE. חיברתי את מצלמת הוידאו וניסיתי ללכוד דרך movie maker. במחשב מיושן יותר בביתי אני מצליח לבצע לכידת קול ווידאו בלי בעיות - אבל במחשב החדש אני רואה וידאו אני מצליח לשלוט בבקרות המצלמה אבל לא שומע קול. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר (כנראה שחור לבן, אולי צבע) שתעניק את העלות הזולה ביותר להדפסה. אשמח לקבל המלצות למדפסות שיהיו אמינות, לא יקרות במיוחד (עד 1000 ש"ח, רצוי כמה שפחות), והכי חשוב: עלות ההדפסה תהיה כמה שיותר זול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם מישהו משתמש בה ומכיר את הבעיות הבאות: - לאחר יומיים עבודה רצופה, נתקעה והפסיקה לענות לבקשת HTTP. המשיכה לענות לפינגים. הבעיה נפתרה ע"י כבוי/הדלקה. - נסיון לשנות את הפורט לפנית HTTP אליה מ- 80 ל- 8001 נכשל. מרגע סיום הגדרה זו, היא מאבדת את פורט 80 וגם לא מקשיבה לפורט החדש. הבעיה נפתרת רק ע"י ריסט להגדרות ביח"ר.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי מחובר לLCD בסלון, אני עוד לא בטוח שהוא ישאר שם לכן המקלדות שאני מתלבט ביניהן הן לא מקלדות מדיה סנטר קלאסיות (אני מכין את הקרקע למצב שהמחשב יעבור חדר) to make a long story short - אלה 3 המקלדות שמצאו חן בעיני מבין מיליון המקלדות שיש בזאפ, אני יודע שאין ממש קשר בין אחת לשניה לכן בשלב זה אני צריך את עזרת המומחים אלו מביניהן המומלצת ביותר: לוג'יטק MX5000 לוג'יטק media remote S510 עם השלט MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP FINGERPRINT READER 3Y תודה רבה חברים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים לHTPC, המרחק הוא בסביבות 2-2.5 מטר.בסביבות 200 שקל ראיתי בנועה ב200 שקל את Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=386 ובבאג ב219 שקל את Logitech Cordless Desktop EX110 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4056&perur=2&t=9&c=200
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD טוב. אשמח לקבל המלצות - שהמחיר לא יהיה מוגזם - שיהיה צורב אמין - שתיהיה אפשרות לקנות בצבע שחור בבקשה לא להציע לי להשתמש בחיפוש כי אני לא מתסמך עליו בתחום המחשבים, כל יומיים יוצא משהו "חדש יותר" ו"טוב יותר". תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבזמן האחרון התחיל לעשות המון רעש. בין הדברים המרעישים מצויים גם המאווררים על הלוח אם ועל המעבד (לוח אם- Abit IC7, מעבד p4). שימנתי וניקיתי את כל המאווררים ע"פ ההוראות המופיעות כאן אבל זה לא כל כך עוזר. חשבתי להחליף גם (בנוסף למארז) מאווררים אלה- יש לכם אולי הצעות (וגם איך אני מוצא מאוורר מתאים ללוח האם שלי)? אני לא מבין בזה הרבה אז אני מבקש תשובות פשוטות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה, הסתכלתי גם על לוגיטק וגם על מיקרוסופט כברירות מחדל לעכברים, אבל לא מצאתי את מה שרציתי. מה שאני צריך זה עכבר פונקציונלי מבחינת הכפתורים והשליטה שיתאים גם לעבודות גרפיקה, אבל גם לשאר הדברים הבסיסיים - הוא צריך להיות אופטי, אבל אין לי עניין בעכבר אלחוטי (למרות שזה לא יזיק) עד עכשיו מצאתי שני דגמים שנמכרים בארץ ומעניינים אותי הראשון הוא הa4tech wop-35. עכבר אופטי עם שני כפתורי גלילה שנראה מאד נחמד. משום מה בארץ מתעקשים לקרוא לו quantum 4D. הוא עולה בערך 120 שקל ואפשר לראות פירוט שלו כאן: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=WOP-35 אחד הדברים הכי נחמדים בו זה הגלגל השקט שפיתחו בa4tech ולא עושה רעשים. השני הוא עכבר של Iogear 4d web cruiser (דגם…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להביא מחו"ל PALM TUNGASTEN מאיזשהו סוג. א: איזה כדאי(T1,T2,T3)? ב: האם מישהו יודע מעל איזה סכום אני צריך לשלם מכס בדואר מחו"ל? ג: האם אני יכול אחרי שאני מביא כזה לארץ להוריד עברית (ולא לקנות דרך כלנית הגנבים?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-