ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כאשר אני אחבר צורב CD למחשב, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להגדיר בBIOS שהכונן שלי הוא הצורב. ואז אני יכול להכניס לתוכו דיסק והמחשב יזהה אותו? ועוד שאלה, החיבור של הצורב הוא IDE? יש למישהו תמונה של איך נראה כניסת IDE? או שאני יכול פשוט לנתק את הכונן DVD שלי ולחבר באותו מקום את הצורב CD? *אם זה לא לפורום הזה להעביר*
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8970 נראה זול במחיר השאלה אם הוא שווה אותו ?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת Canon הזרקת דיו ורציתי לשאול האם יש כאן מישהו שהתנסה במילוי מחסנית דיו שחורה עם ערכת מילוי שנקנתה בחנות (-קדיחת חור במחסנית המקורית והזרקה של דיו חיצוני). האם זה עובד, האם זה שווה את הכסף ? נאמר לי בחנות מסויימת שאם המחסנית שלי יותר מ6 חדשים בשימוש אז המילוי לא יעשה את העבודה כי "הדיו מתייבש" (-נשמע לי קצת הזוי בהתחשב בזה שאתמול הדפסתי איתה בשחור עוד). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מדפסת מסוג hp. רציתי לדעת אם יש הבדל כל כך גדול בין דיו מקורי שאני קונה לדיו לא מקורי (מילוי). מה עדיף לקנות? ומה זה בעצם דיו שממלאים אותו? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסטים הבאים: G5/MX 518 עם מקלדת שאני כבר אבחר- G15/ZBOARD שזה אפשר להגיד סט הגיימרים ה"אולטמטיבי"... או ללכת על סט האלחוטי הבא: Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 שיש בו עכבר אלחוטי לא רע בכלל- MX 1000... שאולי בהמשך אני אוסיף לסט האלחוטי איזה G7 נחמד... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, כמה זמן העכבר מחזיק אצלכם בין טעינות בממוצע? כלומר, באיזו תכיפות\תדירות\מה אורך הזמן הממוצע שאתם עושים שימוש בעכבר וכמה ימים הוא מחזיק בין טעינות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך לעשות רכישה לעכבר ומקלדת חדשים ואיכותיים. אני מקליד רוב שעות היום ואשמח למצוא מענה נכון עבור זה. האם אני צריך מקלדת מכנית? או הרגילות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Xerox PE16 הדגש הוא על הדפסת לייזר ופקס, מכונת צילום זה רק משפר את הנושא. המליצו לי על ה-brother בלי לפרט מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
עולם הסאונד האלחוטי צובר תאוצה וזה מתפשט גם לתחום הגיימינג במחשבים האישיים - אז יצאנו להכיר את HS80 של Corsair, סט אוזניות אלחוטי עם מיקרופון מובנה במחיר שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
-
החנות מחשבים שליד הבית שלי יכולה למכור לי את העכבר הזה שהוא אופטי ושל לוג'יטק ב100 שקל, שווה?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב, הרבה בילבול יש ברמת DPI שהחברות מפרסמות, כי יש הבדלים בין שחור לצבעוני, וכן אני ממש לא מבין מה הכוונה 600 "על 600 למה הכוונה כאשר אורמים "על" אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 איך הספק הזה? האם הוא שווה את המחיר-530 ש"ח? אני מעוניין בספק מודולרי תודה
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ראפשר להשיג רייברים ל מצלמה hp photosmat 215??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
איזה מארז עדיף יותר? Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis או Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower אני מתלבט ולא יודע מה כדאי את הראשון יהיה קשה להרכיב? מה אתם חושבים
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תקציב- 350. חשבתי על 2 אופציות, http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9073 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6441 מה עדיף מבין השתיים? האם יש לכם סט עדיף להציע בתקציב הנ"ל? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי אני מחפש מודם סלולרי תומך WIFI לשימוש ברכב כספק אינטרנט למערכת מולטימדיה. רצוי מEBAY, יותר זול משמעותית. דרישות: 1) שיתמוך בכל המפעילים סלולרי בארץ 2) אין צורך בסוללה. אשמח לקבל המלצה ל1-3 דגמים מומלצים ומה ההבדל בניהם. * ולא, אני לא מעוניין להשתמש בסלולרי שלי. מצאתי ב 34ש"ח כולל משלוח את זה , האם הוא יעבוד בארץ ? * מצאתי המלצה על: Huawei E585, אבל אני מחפש משהוא יותר זול... תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-