עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב כפי שאמרתי קיבלתי משקפים של אסוס,שחורים כאלו. אבל היה להם חיבור כמו של מיקרופונים ורמקולים למחשב. אני לא יודע מה ואיך הם עושים ואני זקוק לעזרה לגביי זה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  2. חבר'ה שלום מה המצב? יש לי לפטופ HP NC 4010 וברצוני להתקין עליו את התוכנות NAVIGATOR וגם DESTINATOR ורציתי לשאול איזה מקלט GPS עליי לרכוש?? בבקשה תעזרו לי ראיתי שיש הרבה סוגים של מקלטים של GPS שעובדים בבלו טוט' אבל איני יודע מה לרכוש ..... תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

אני הרבה זמן רוצה לקנות לי GamePad וברשת קראתי על הנ"ל רק דברים טובים, המחיר קצת יקר אבל אני קונה אותו במחיר סביר מארה"ב, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. יש המלצות מיוחדות? אני בשום פנים ואופן לא מחפש אלחוטית!! שתיהיה נוחה והכל כמובן...תודה.

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by yair71,

HEC 6A19B 6919B 6AR6 POWER SUPPLY WIN 420UB מיועד למחשב למשחקים שעובד 24 שעות

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. Started by yair71,

לאחר עיון רב באתרכם ובאתרים מקצועיים בחרתי את המארז HEC 6AR6-2F וספק HEC WIN 420UB למערכת AMD 3000-64BIT לוח גיגה K9NF-9 120GB SATA כרטיס GIGA GV-NXT128VP FX6600GT צורב מסך LG 1980Q האם זה מספיק וומה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מחפש מארז עם המאפיינים הבאים: -דגש על קירור איכותי:לפחות 2 מאווררי 120מ"מ (1בכל צד) -עשוי מחומרים איכותיים(אלומיניום?) -ספק כוח איכותי ואמין לא ג'נרי! -עיצוב יפה, לא מתכוון לעשות מודינג הוצע לי המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 איך הוא?(למרות שהוא לא כ"כ עונה לדרישות) איך הספק שלו? תודה מראש מקווה שתעזרו לי בהתלבטות...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. שלום מכיוון שאני הולך לקנות ספק חדש החלטתי שאני צריך גם מארז חדש,תקציב עד 750 ש"ח מקסימום. אז ככה אם אפשר שהמארז והספק ילכו ביחד ושהספק יהיה איכותי עם זרימת אוויר טובה ובעיקר שיהיה עם חלון צד כזה תודה שיהיה יפה אם זה לא אפשרי תביאו לפה מחירים ואני יבקש זיכוי על הספק כמו רדימקס למשל .. הנה המארזים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 -------------------- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 -------------------- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 -------------------- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862&products_id=1…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by 111111,

? השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. Started by .AloN,

אני מתלבט בין שני המקלדות של Logitech: Internet Navigator Media עד כמה שראיתי והבנתי יש ל Internet Navigator את כל התכונות שיש למדיה + עוד כמה כפתורים. (ולמרות זאת משום מה הוא זול יותר). מה לדעתכם עדיף ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by urinka,

הי אני מעונין לדעת מה ההבדל בין ה PVR 150 ל PVR 250 אני חושב לקנות אחד כזה לפרויקט HTPC על מחשב יחסית חלש (P2) תודה לכל העוזרים. :yelclap:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DAVIDD,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by kobi_af,

חשבתי עלל המאז הנל A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER ראיתי שהוא בא עם ספק גנרי אז החלטתי לקנות hec 400 wat atx 2 בלי קשר למארז יש לי תקציב עד 470 ככה שווה אז לקנות את המארז הנל(הספק שיהיה בתוכו הוא ה hec 400 ..)

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by infer73,

טוב ככה, אמא שלי מעוניינת במכשיר כזה (מדפסת+סורק+פקס) עכשיו חשבנו על ה hp 5510 שעולה בערך 1000ש"ח בארץ עכשיו הדרישה היחידה היא שהסורק יהיה flatbed, כלומר שהסורק שלו יהיה כזה שטוח, כלומר שיהיה אפשר לסרוק ספרים וכאלה, בניגוד למוצרים שבהם הסורק הוא מהאלה שמעבירים בו את הדף, ואז בעצם אי אפשר לסרוק ספרים וכאלה, ולכן זה לא יעיל במיוחד תודה רבה על העזרה לכל מי שיעזור נ.ב. אין הגבלת תקציב עקרונית, אבל אין פואנטה להציע משהו מעל 1000ש"ח, כי אז אני פשוט אבחר בhp 5510 וזהו, כלומר בבקשה אל תציעו מעל דברים שעולים מעל 1000ש"ח

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by MATOK,

איך אני בודק איזה ספק יש לי במחשב מבלי לפתוח אותו? אני רוצה לדעת כמה W הוא . בתקווה שאפשר!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by מעודכן,

בס"ד אני אמור לקנות לטלויזיה שלי מעביר 21 pin to rca ובמעביר הזה יש את החיבורים הרגילים יענו s-video מה שאני צריך ואת שאר הבננות הרגילות אדם צהוב ולבן קול וצבע עכשיו במידה ואני קונה קבל RCA to Mini Stereo ואני יחבר אותו לכרטיס קול של המחשב ולמעביר אני יוכל לשמוע דרך הטלויזיה את המחשב? נכון? ויש לי שאלה משהו כמה עולה המעביר 21 pin to rca ואיפה אני יכול למצוא אותו בירושלים תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by pc student,

רז שקל לעשות לו מודינג ושיהיה באיכות סבירה ושיהיה כל לאוורר אותו. עם או בלי ספק.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by Dragongk,

אני קונה את המארז היום\מחר ככה שזה דחוף שניהם עולים בערך אותו דבר (הפרש של 100 ש"ח) ככה שזה לא ממש משנה... אני שואל רק מבחינת ביצועים, אני קונה את המארז מנועה ואין להם במלאי את ה1088 רק את ה1050... והשאלה היא אם שווה לחכות עד יום שישי\ראשון ל1088 או לקנות את ה1050B היום\מחר או אם יש לכם הצעה אחרת לגמרי למארז + ספק המפרט הוא amd 3200 venice box, dfi lp nf4u-d, leadtek 6600gt extreme, geil 1gb kit value, 80gb wd ata זה הבסיס אבל יש תכנון לשדרוג עתידי לזכרון לOC לא יודע אם TCCD\BH-5 אבל אני חושב שעדיף לחשוב מראש על BH-5 כדי שתהיה האפשרות, לכרטיס מסך לX800PRO\XL וכנראה שגם HD 160GB SATA\SATA2 אני מפרט את זה כי אני רוצה ספק שיחזיק מערכת כזו (אחרי השדרוג) עם OC בלי בעיות מיוחדו…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. מה ההבדלים בין שלושת העכברים.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  21. החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב אנשים אז יש לי אורגנית עם יציאת וכניסת מידי עגולות וכרטיס קול עם יציאת\כניסת מידי אחת שטוחה (15 פינים) אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג כבל מידי שיבחר בניהם וכמה זה בערך אמור לעלות! אז אם מישו יודע בבקשה תעזרו! אני מחיפה.. תודה רבה לעוזרים !!! אם הנושא הזה לא מתאים לנושא הזה אז אני מצטער אבל לא ידעתי באיזה נושא לשים אותו

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. אני רוצה מארז שיהיה בצבע שחור אם אפשר כולל ספק ושיהיה מספיק קר או עם מאווררים ושלא יעבור את ה400 ש"ח תודההה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. יש איזה משהו?? איך הHEC 6A19? אני פשוט מזה לא מעודכן בזמן האחרון...(עברו חודשים מאז שנכנסתי לפורום)..

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. Started by ktulu,

שלום, מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה ולא יקרה לשימוש בסיסי. יש לי כמה מועמדות בבדיקה של בזאפ אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבחירה: מצלמת רשת MINI CAM Viewcom - 80 ש"ח מצלמת רשת ICAM140 GPT במחיר 79-46 מצלמת רשת 310 Qcam במחיר 65-79 מצלמת רשת 330PC SILVER LINE במחיר 110-130 מצלמת רשת TwinkleCam Pro Quantum במחיר 118-174 מצלמת רשת ICAM340 GPT במחיר 128-141 מצלמת רשת Express Logitech במחיר 130-227 אני יודע שרשמתי הרבה אופציות ובסה"כ המחירים לא גבוהים. אבל בכל זאת אני מחפש לקנות פעם אחת מצלמה טובה ושלא אתאכזב יותר מידי, יש מבחר ממש גדול ואני לא ממש מבין גדול בזה. תודה למי שיכול להמליץ.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים