ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לאוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקרון שיתחברו למחשב.תקציב עד 600 שקל. כמו כן המלצה לכרטיס קול חיצוני עד 1000 שח.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת +פקס לשימוש ביתי, הזרקת דיו, וללא עלויות גבוהות של מחסניות דיו (לא מקורי). המחיר המקסימלי הוא 600 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת מהסוג הנ"ל. נתי.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש ואני מחפש עכבר איכותי אלחוטי, ועדיף במחיר זול כמובן. מכיוון שאני לא גיימר אני לא צריך דיוק מדהים ומלא כפתורים.. מה ממולץ לקנות? מה הייתרון בין לייזר לאופטי והאם כדאי לקנות עכבר עם תושבת לטעינה או עם בטריות AA להחלפה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אהלן לכולם רכשתי את המקלדת האיכותית הזאת של לוגי'טק לפני כמה זמן, אני מצליח להריץ את התוכנה שלה בלי בעיות (אני מריץ ויסטה 64) חוץ מהפיצ'ר של הSTATS במשחקים ניסיתי בFallout 3 וב CRYSIS, רדאלרט 3... שום דבר. בהתחלה לא הצלחתי אפילו להשתמש במקרו אבל ביטול UAC פתר את הבעיה. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי עוד בן אדם עם תקלה כזאת. עזרה מצילה חיים!!!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=10044 אני אישית מאד אהבתי, למי שחפש מקשים רכים ועם פרופיל נמוך בסגנון הלפטופים זאת נראית מקלדת מרשימה, לי לפחות היא עושה את זה מאד, למרות שהמחיר שלה קצת גבוה. מישהו מכיר/התנסה איתה ? למרות שממה שדיברתי עם פנדה, זה בעיה קצת להשיג אותה מכיוון והיבואן מביא את המקלדת הזאת בכמויות בודדות מאד. כמו כן חשבתי אולי ללכת על המקלדות הבאות של לוג'יטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=7839 ויש גם את המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=1498 אם אני לא אצליח להשיג את ה ULTRA X נראה לי שאני אלך על ה Media keyboard עוש…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש את המוצרים האלו: http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/4841&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5747&cl=us,en אתם יודעים אולי אם ניתן למצוא אותם איפשהו בארץ? ואם לא אולי יש אתר שעושה משלוחים לארץ? באיביי המחירים מוגזמים...
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס קול יותר טוב לדעתכם : דרייברים , פיצ'רים , ביצועים........ ???
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! עדכנית לעכשיו אני משתמש במקדלת של Microsoft - Natural. אני מאוד אוהב אותה, אבל היא כבר בת 6 שנים כמעט. היא נוחה לי מאוד, אבל אני חושב שמגע שלי לא רך כמו שאני זוכר (אולי זה בגלל שפרקתי אותה או משהו. בכל מיקרה אני לא הצלחתי לעשות אותה רכה בשום צורה או אופן עוד פעם). אז עכשיו אני מחפש לי מקדלת אורגונומית חדשה ואני זקוק לעצתכם. הברירה הברורה - Microsoft Natural Multimedia טיפה יקרה לכיס שלי (320ש"ח בערך). אני מעדיף משהו טיפה יותר זול. אני כרגע שוקל לקנות את המפוצלת של Quantom. היא עולה הרבה פחות (125ש"ח). יש לכם הצעות אחרות בשבילי? אתם יודעים איך המקלדת של quantom? הדבר הכי חשוב לי שהמקשים יהיו רכים והיא תהיה נוחה. אני מוכן לעלות עד 200-230ש"ח, אבל יותר יהיה קשה לי לסחו…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הדי וי די שלי לא קורא לי דיסקים צרובים הוא של חברת TOSHIBA מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה לעוזרים עריכה: חשבתי שהדגם יהיה נחוץ ושכחתי מזה DVD-ROM SD-M1212
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, כפי שכתוב בכותרת, קניתי את הLogitech Media Elite, עובדת מעולה, מלבד העובדה שכשאני כותב, אם אני לוחץ שיפט+:+P [כדי ליצור סמיילי : P ] אז המקלדת לא כותבת כלום והמחשב עושה לי "ביפ" כאילו "הלחיצה שאתה מנסה לעשות לא חוקית" יש דרך לסדר את זה? היא חדשה לחלוטין האריזה עוד קיימת [היום קניתי חחח]. -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להביא מחו"ל PALM TUNGASTEN מאיזשהו סוג. א: איזה כדאי(T1,T2,T3)? ב: האם מישהו יודע מעל איזה סכום אני צריך לשלם מכס בדואר מחו"ל? ג: האם אני יכול אחרי שאני מביא כזה לארץ להוריד עברית (ולא לקנות דרך כלנית הגנבים?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מחפש שלט למחשב (למדיה פלייר בעיקר) שתומך בפרופיל avrcp בבלוטות'...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם התכונות הבאות: כולל פקס, הדפסה על דיסקים, חיבור אלחוטי, מזין נייר, כניסה לכרטיס זכרון, מסך מגע וצג צבעוני. ראיתי מדפסת כזו בארה"ב (epson artisar 835) אבל לא מצאתי בארץ. יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אמפר על מסילה של 12v דורש הכרטיס מסך x1800xt וכמה וואט אמורה לצרוך המערכת הבאה והאם הספק המצורף יסחוב אותה כראוי ומעבר??? וגם הייתי רוצה לדעת איך נחשב המארז כאילו איך הוא בקיצור AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1270 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 1GB PC3200 DDR400 675ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2150 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח 6400 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להוספת ספק כוח משני כי אין לי מה לעשות עם הישן שלי תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. הלך לי הלוח-אם לפני חודש בערך בהפסקת חשמל. זו הייתה חתיכת הפסקת חשמל כי גם שני מסכים של שני חברים שלי הלכו יחד עם הלוח-אם היקר שלי בהפסקת חשמל הזו. בכל-מקרה, לקחתי את הלוח-אם לתיקון והמחשב חזר כמו שצריך. זאת-אומרת, בערך כמו-שצריך. הספק כח הארור פלט רעשים בעוצמה מאוד נמוכה אבל שמוציאים משפיות מ-א-ו-ד מהר. כאילו נתקע שם איזהשהו חוט. מאחר והייתי אמור לעבוד על המחשב ה-ר-ב-ה באותם הימים החלטתי שאני לא יכול לעבוד עם הרעש המעצבן הזה והתחלתי לחקור את מקור הבעיה. כשהגעתי למסקנה כי הרעש בא ללא שום-ספק מהספק ניסיתי לנקות את כל האבק ממנו ע"י נשיפה (כשהמחשב כבוי) וזה לא עזר, עד שהגעתי למסקנה המדהימה שאם המחשב כבוי אני לא אוכל לדעת אם הצלחתי או לא עד שאני אדליק את המחשב ולכ…
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר עם חמישה לחצנים אלחוטי עד 250 ש"ח יש המלצות? תודה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-