ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בעקבות המלצות פה בפורום, בעיקר של רונאלדו, החלטתי לרכוש את ה- HP PSC3183 באייבורי בגלל המחירים הזולים והקירבה לביתי. כשהגעתי לסניף והמוכר התקשר למישזהלאיהיה כדי להזמין את המדפסת הספציפית הזאת שלא נמצאת אצלהם במלאי, התברר שאין אפשרות כי לטענתו זה דגם שעבר זמנו. הוא הציע לי את ה- F4180 במקומה, אני הסכמתי והזמנתי במחשבה שבמקסימום אני אבטל במידת הצורך. כאן אני פונה אליכם (רונאלדו? ;D) בשאלה - מלבד קורא כרטיסים, מה אני מפסיד פה? או שאולי אני בכלל לא מפסיד אלא רק מרוויח, גם במחיר (374 ש"ח במקום 400++) וגם בגלל הדגם החדש כשהמינוס היחידי הוא הפיצ'ר הנ"ל? נ.ב. אם כבר מתייעצים... הזמנתי גם את ה- Microsoft Wireless Optical Desktop Elite for Bluetooth יקר אבל בלוטות' (זה י…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כרגע יש לי logitech cordless click! plus יש לי אותו כבר... יותר מדי שנים חח לא יודע אפילו כמה העכבר שירת אותי בצורה טובה ועמד בכל הצרכים שלי... סוללה מחזיקה כשבוע בלי טעינה אני מחפש כיום עכבר שחייב ליהיות אלחוטי.. אבל עם עמדת טעינה (DOCK) כי אני מוצא בזה נוחות. ראיתי את ה logitech mx revolution ונורא היתלהבתי ממנו.. הבעיה שאין כבר איפה לקנות אותו חח איפה אפשר להשיג משהו דומה? מוכן להשקיע סביבות ה500 שקל לא אכפת לי מעכבר גיימינג או לא.. תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ובגלל שהמחירים לא בשמיים הייתי שמח למשהו טוב. בגלל שאני מעריך מאוד את LOGITECH ואת המוצרים שלהם, נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי את הרשימה הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/&cl=roeu,en זה כל הGAMEPADים שנמכרים כיום. אני מבין ש-2 המוצרים המובילים שלהם (לא שיש יותר מדי) הם: Cordless Rumblepad 2 ChillStream עכשיו השאלה היא מה לבחור? CHILLSTREAM נראה מצוין, הוא בנוי דומה מאוד לשלט של הXBOX 360 ששמעתי עליו ביקורות מצוינות, אבל קראתי באינטרנט שהקטע עם הקירור זה סתם גימיק וזה לא באמת עושה משהו. הRUMBLEPAD מגיע עם רעידות והוא אלחוטי. עוד שלט לא רע שמצאתי הוא הSaitek Cyborg Rumble Pad (קישור). הבעיה ב-2 השלטים CHILLSTR…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שמעו אני יכול להשיג את שתי המארזים באותו מחיר-280 רציתי לדעת מה עדיף: זה Compucase 6A21 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 זאת הגרסה עם הספק אבל אני לוקח בלי..(אל תתייחסו ליופי כי אני ייקח אותו בצבע שחור-אפור) אם אפשר לקבל קצת פרטים על המארז כי לא ידוע לי עליו הרבה...איוורור,פח האם הוא טול לס? או זה Compucase 6A19 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 תודה לעוזרים, נדב!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שהנורה מהמשדר לא עובדת. לחצתי על הכפתור, החלפתי חיבור USB, עשיתי ריסט, כלום לא עזר. יש עצות ?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מקווה שלא תעיפו את ההודעה כי לא מצאתי פורום אחר שקשור לנושא . אני מחפש כרטיס ללפטופ שלי שיציג לי את המחשב על הטלוויזיה . אני כבר שעתיים בחיפושים ב ZAP , GOOGLE וכו' ולא מוצא . אשמח אם תעזרו לי . תודה .
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
ראיתי ת'רד שכותרתו היא דרכים להרוס הרד דיסק ורציתי לשאול האם חיבור הרדיסק על אותו קו חשמל של מאוורר יכול להזיק להרדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן קניתי טלוויזיה לחדר שאותה חיברתי למחשב. כעת הייתי מעוניין במקלדת אלחוטית שדרכה אוכל לשלוט על הטלוויזיה גם מהמיטה. הצעות כלשהן למקלדת אלחוטית טובה ואולי הכי טובה בשוק כיום? המחיר אינו מוגבל, תתפרעו. נ.ב - כולל לוח מקשים בעל עברית ואנגלית.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות חוטיות, כפתור (in rar). חשבתי על אוזניות Sennheiser MX50 תודה!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4224 השאלה בכותרת...
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מחפש המלצה למדפסקת הזרקת דיו משולבת (הדפסה, סריקה ופקס) עד 2,000 ש"ח. מחפש משהו איכותי ואמין שיחזיק שנים קדימה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
קצת מצחיק וקצת לו טק אבל - יש ברשותי מספר רב של דיסקים קשיחים רבים מתוכם נראים חיצונית בדיוק אותו הדבר. מחפש שיטה / מדבקות לסימון חיצוני יציב ואסטטי לכוננים.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחפש לקנות גיימפאד איכותי בסביבות ה-300 ש"ח, רצוי מאוד שיהיה אלחוטי וכמובן עם זאת חיי סוללה ארוכים. כמובן שאני לא בטוח שבאמת כדאי לי אלחוטי, תקנו אותי אם אני טועה. אני לא אהיה ממש רחוק מהמחשב. חשבתי על זה: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1849&c=8933 מישהו יכול גם להגיד לי מה ההבדלים בין ה-Dual Action ל-Rumblepad החוטיים?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא רוצה להתפשר על שום דבר מהם בבקשה אל תמליצו לי על דברים לא קשורים או סיבות למה זה לא הכרחי, אם קיים דבר כזה במחיר כזה בארץ, אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, אולי מישהו מכיר חברה למדפסות ? אני מחפשת חברה לעסק בעל 20 איש ..מישהו מכיר אחת מהחברות האלו : http://www.businesscity.co.il/?cat=54 תודה זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם התכונות הבאות: כולל פקס, הדפסה על דיסקים, חיבור אלחוטי, מזין נייר, כניסה לכרטיס זכרון, מסך מגע וצג צבעוני. ראיתי מדפסת כזו בארה"ב (epson artisar 835) אבל לא מצאתי בארץ. יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש במחשב שלי לצורך צפייה בסרטים / סדרות, בעיקר בשעות המאוחרות. בכדי לא להעיר אף אחד, חשבתי על לקנות איזה אזניות אלחוטיות. השאלה: איזו שיטה מומלצת להעברת שמע בצורה אלחוטית ? 1. אזניות בלוטות' + מתאם. 2. אזניות אלחוטיות כמו של טלוויזיה. נתונים נוספים : מחשב עם מעבד i5, USB2, מרחק צפוי של כ-4 מטרים בין המחשב לאזניות.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, הויברציות משום מה לא עובדות בהגה, למרות שהנורה דולקת ובהגדרות במשחק זה על ON.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-