עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, אני מחפש עכבר אלחוטי שמתאים לשימוש גם עם הנייח שברשותי וגם עם הנייד. הבנתי שקיימת אפשרות לעבור בין המחשבים עם עכבר אחד. בנייד יש bluetooth ולנייח אני מניח שצריך מתאם. האם עכבר בטכנולוגיית bluetrack קולט גם bluetooth ? מה הפתרון המומלץ ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קניתי את העכבר של לוגיטק maraton m705 ואני פשוט לא יכול להשתמש בו מרוב הרעש שהגלגלת שלו עושה. לפני זה היה לי עכבר ב50 ש"ח שלא עשה רעש כזה, מחפש עכבר טוב שלא יציק לי עם רעשים של הגלגלת. ראיתי את זה של לוגיטק https://ksp.co.il/?uin=36551&select=.1043..221..1297..220. מה אתם אומרים? תודה!!

3. Started by AboveBeyond,

שלום , מחפש עכבר אלחוטי (לא קטן של לפטופים) למחשב הביתי השימוש זה הרבה אינטרנט וכו .. (לא משחק כלל) ראיתי את הlogitech performence אבל הצורה שלו בנויה לימניים יש משהו דומה לשמאליים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אני מחפש עכבר אלחוטי לשמאליים. באתר של לוג'יטק מצאתי את הדגם הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/168&cl=us,en בארץ,מצאתי את הדגם הזה,אך בתמונה הוא נראה עכבר רגיל: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4287 מישהו יודע להסביר? יש דגם אחר שנמכר בארץ לשמאליים? תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. לפרוייקט שדורש הפעלה סימולטנית של שני מחשבים בעזרת עכבר אחד. נתקלתי בפתרון המעניין הזה. http://www.wowwiki.com/Multiboxing_hardware לא מצאתי משו בחניות הקרובות, ובאינטרנט בדרך כלל לא מפרטים, וכמעט כולם עברו להתקנים אחרים. אבל בטוח יש. לא מדובר במשהו ש VNC או SYNERGY יכולים לפתור, כך נראה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by rico,

שלום רב, כרגע יש לי עכבר מסוג G500 שבא בחבילה עם מקלדת של Steelseries SHIFT ... בזמן האחרון העכבר מתחיל לעשות 2 לחיצות כשאני לוחץ על משהו פעם 1 אפילו דאבל.. דוגמא: לוחץ פעם אחת על תיקייה של תמונות במקרה וזה ישר פותח תמונה אחר-כך.. וכדומה. זה פשוט לא נוח, אני מקווה שזה קשור לעכבר ולא למחשב עצמו, אם אתם מבינים בבקשה למה זה קורה? לפעמיים גם צריך ללחוץ חזק על העכבר כדי שיקבל את הפקודה הרצוייה ולא "יפסיק" (יוותר) באמצע. נניח במשחקים שכדי להתקדם וכל מיני אפשרויות, אפשר בלחצן 1 "לעצור" את המסך או לעשות "כוונת" (זום) וכו'.. אך עכבר זה עושה בעיות מציקות. בזמן האחרון גם מתחיל לכאוב לי המפרק של היד, האחיזה "עכביש" (אם לא טועה) פשוט לא נוחה.. הבנתי שיש גם סוג של אחיזה שטוחה, שרוב היד…

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by ido2309,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  8. העכבר יהיה בשימוש בסלון עם ה HTPC שלי, יש מצב טוב מאד מאד מאד שאשתמש במחשב כדי להריץ תוכנות CAD, משחק מדי פעם.. מה קיים בתקציב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!

12. יש לי עכבר אלחוטי ונשבר לי להחליף לו סוללות......אני מחפש לקנות עכבר אלחוטי אבל עם מטען לטעינה חזורת. מה העכברים הכי מומלצים שיש כיום בשוק? תודה=]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. זהו, נכנעתי אחרי שהילדה שלי החליטה שזה מאוד נחמד למשוך את העכבר ולנסות לתלוש ממנו את החוט לעבור לעכבר אלחוטי אני מאוד אוהב את ה-G5 שלי והוא שירת אותי נאמנה כבר מספר שנים אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט שלו והלא מתחכם יותר מדי אני מבקש המלצה למשהו שכמה שיותר דומה לו רק אלחוטי ועדיפות ללוג'יטק - אה כן - ושגם לא יהיה יקר מדי עד הגבול של כמה מאות שקלים. תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. אני מחפש עכבר אלחוטי חדש בעל גלגלת 4 כיוונים וכפתורי ניווט. חשבתי על RAPOO 7100P. מה דעתכם? האם החברה אמינה? רציתי לוודא ש4 הכיוונים בגלגלת אינם במקום המקש האמצעי. תודה

16. Started by elyaz,

אהלן אני כרגע עם 525 של genius - עכבר חוטי אופטי עם צורה די גדולה http://www.datapoint.com.mk/popup_image.php?pID=104 שעשה עבודה טובה אבל הוא כבר ישן. אני מחפש עכבר שיהיה במימדים והצורה של העכבר הזה יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח האם הG300 הוא גדול? (יש לי כף יד די גדולה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yairts,

יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shemsha,

מעוניין לרכוש לשימוש בעבודה. ראיתי המלצות על ה Wow-Pen Joy אבל לא ממש מאתר אותו בארץ או מחו"ל במחיר סביר (עד 200 נניח). יש למישהו המלצה? תודה! WOW PEN JOY: http://kjglobal.co.uk/acatalog/WOWPEN_JOY.html

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by azuri,

הMX518 שלי נהרס, ואני מחפש עכבר שיהיה בערך באותו הגודל שלו (יותר נוח לי עכברים גדולים) יש לי תקציב של 250. (עכבר לגיימינג)

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/Professional-Genius-Thor-X5-USB-Optical-2000DPI-Gaming-Mouse-Mice-For-Laptop-PC-/221287822931?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3385c83653 אני מחפש עבד בסגנון שלו אולי אפילו טיפה יותר רחב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by coben,

מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.

23. Started by elad_jacoby,

חשבתי על הA4tech 750F אבל לפי מה ששמעתי הוא מאוד "פושטי". MX518, שמעתי שטוב מאוד, הוא יותר כדאי מה750F? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הכל בכותרת בערך. הG5 שלי החליט שנמאס לו ועזב אותי. כרגע אני מחפש עכבר, בסביבות ה200 שקל (למרות שאפשר לחרוג בלי בעיה). הדרישה העיקרית היא עכבר גדול - עם עכברים 'פשוטים' של מיקרוסופט, לדוגמא (וLogitech באותה הזדמנות), אני בדרך כלל לא מסתדר, ואני מאמין שגם עם הרייזרים לא ממש - יש לי יד גדולה. חוץ מזה התרגלתי כבר לG5, שמבחינת עיצוב הוא אחד העכברים (אם לא ה-עכבר) שהכי נוח לי איתם. מה שמשאיר אותי, אלא אם מישהו יעיד אחרת (בעיקר מבחינת גודל, או נוחות עם יד גדולה) עם G5 וMX518. היעוד העיקרי הוא גיימינג (איך לא?), בעיקר משחקי FPS וRPG, ושימושים משרדיים כאלה ואחרים. ההבדל בין הG5 לMX518, נכון לעכשיו, לא נראה לי גדול, לא מבחינת מחיר או שום דבר אחר, כשל518 יש את ייתרון החיישן (שלי, אי…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  25. היי, אני מחפש אחד חדש לשימוש די אינטנסיבי במחשב. אני לפעמים על המחשב 10 שעות ביום, אפשר לומר לצרכים משרדיים. העכבר צריך להיות גדול(יד גדולה), אלחוטי וימני. אני מוכן להשקיע בנוחות לכן אני די גמיש בתקציב. שיראה נורמלי ולא כמו חללית(mx518). ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי, נראה לי שאם היה נושא בתחילת הפורום שממליץ על ציוד הקפי או לפחות מכוון, זה היה יכול לחסוך מכם קצת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים