עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by naveh3,

היי חבר'ה, יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BY כשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by Athalef,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של Packard Bell מדגם TS11HR-160IL שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות כנראה בגלל אבק שמצטבר בפנים ומונע מהמאווררים לפעול כראוי ולקרר את המעבדים כמו שצריך. מה שקורה זה שהמחשב, בעת פעילות אינטנסיבית (כמו משחק), פשוט מכבה את עצמו אחרי כמה זמן, כנראה כדי למנוע נזק חומרתי. כרגע המחשב בתיקון (ניקוי). לאחר שהבנתי שרבים האנשים שקונים משטח קירור לנייד שלהם - התחלתי לחפש... אפשר עזרה והמלצה על משטח קירור טוב, מאיפה לקנות והאם כדאי מהארץ או מחו"ל? תודה רבה ולילה\בוקר\יום טוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by danielM,

מחפש מקלדת ומצאתי את Microsoft Desktop 3050 בזאפ (https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916324) זו היחידה שעונה על כל הדרישות שלי: * מקלדת מלאה * כפתורי PageUp/PageDown וכו' בסדר הנכון * כפתורי מדיה כולל STOP * מלא מקשים אקסטרה. הדגם די מיושן, תוהה אם יש משהו דומה יותר חדיש? לא הצלחתי למצוא. וגם - זה מגיע כסט עם עכבר - שאני לא צריך. יודעים אולי אם יש אפשרות לקנות רק את המקלדת?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Jack_g,

NZXT Black Mid Tower Case Model "NEMESIS Elite" זה פשוט מארז מדהיפ הוא מגיע עם שלושה מאווררים של 120 ופילטרים והוא נראה ממש טוב ועוד מלא פיטרים טובים זה המארז היחידי שמצאתי עם שלושה מאווררים של 120. [url=]http://www.hardcoreware.net/reviews/review-246-1.htm

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. כבר דיברתי עם התמיכה, שיניתי את ההגדרות לפי מה שהם אמרו (למרות שכבר השתמשתי בהגדרות אלו עוד לפני), העברתי את המדפסת מהחיבור למרכזיה לקו ישיר (בזק). הפקס של המדפסת הקודמת עבד כמו שצריך (במרכזיה), המדפסת הנוכחית 470MX CANON פשוט גיהנום, אחרי 20 דקות בשיחה נכנסת הפקס עולה על השיחה ומכריח אותך לסגור את הטלפון. המדפסת פגומה אני מניח, מה עושים אם בחנות ממנה המוצר נקנה יסרבו לתקן ויגידו שהכל בסדר? כבר ניסיתי הכל..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי כרגע לוח עם Usb 1.1, ואני רוצה לקנות כרטיס Pci שיש עליו יציאות Usb 2.0, זה אפשרי? או שזה יפעל במהירות של Usb 1.1? ועם זה בסדר איזה בקר את ממליצים בתקציב של עד 150ש"ח. ל-2 יציאות ויותר.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by asaf172,

שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by מסבחה,

מצאתי בארון Microsoft Sidewinder gamepad ישן, עם חיבור 15 פין, כולל דרייברים לחלונות 95! מישהו רוצה? אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה. תמונה:

9. Started by r1plet,

Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by arieltsror,

אני מעוניין לסדר עמדת עבודה שתחבר שני מחשבים לאותו המסך/מקלדת/עכבר. מדובר על לפטופ lenovo T14 שמחובר לעמדת עגינה Gen2 ועל מיני מחשב lenovo q50 gen 5. להבנתי המיני מחשב לא תומך alt mode, אחרת הייתי יכול לחבר אותו ישירות לעמדת העגינה. כרגע המסך שיש לי הוא DELL 24 פשוט עם חיבור HDMI אחד בלבד פתרון אחד שחשבתי עליו הוא KVM כמו זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=116163 הוא מתאים למסך אחד, שזה גם ככה הצורך שלי. החסרונות הם שזה סט-אפ עם מיליון כבלים (חלקם יוצאים מקדימה שזה נורא) ועוד קופסא על השולחן. אני מחפש פתרון שני - אולי מסך שיכול להחליף בין שני המכשירים?

12. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת תמונות ולכן דרושה איכות גבוה וכן חסכוניות בדיו. אבקש המלצות תודה מראש

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  13. בעקרון המוצר שאני מחפש צריך להיות: - קופמקטי (אם אפשר לקנות נרתיק שיהיה גם ארנק וגם בשביל היומן זה פשוט גאוני) - קשיח (שלא ישבר מכל מכה..אני רוצה להסתובב איתו הרבה בכיסים וכאלה) - נוח לשימוש - בעל ממשק נוח... (הקלדה מהירה, תפריטים נוחים וכולי..) - בעל ארגונית נוחה - זו בעצם המטרה של הקניייה... צריך להיות ארגונית טובה מאוד. לגבי Mp3, מצלמה, אינטרנט אלחוטי, בלוטות' ושאר מיני גאג'טים - זה ממש לא עקרוני לי.. אינטרנט אלחוטי זה נחמד בשביל אימייל, אבל אני צריך יומן אלקטרוני - לא איזה גיימבוי משוכלל.. תודה רבהה רבה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DDgeva,

קניתי X800 GTO AGP ואני צריך ספק כח חדש.. התקציב הוא בערך 300 שקל +- (אפשר חריגה של עד מקסימווםםם 400). בינתיים חשבתי על האפשרויות הבאות: HEC 425W (True Watts) - מאתיים שמונים שקל. HEC 475W (True Watts) - שלוש-מאות חמישים שקל. HEC 525W ACE (SILENT) - ארבע-מאות עשרים שקל.. נראה לי זה הגבול הכייי גדול שאני יכול וזה רק אם הוא ממש שווה את זה. Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) - מאתיים תשעים שקל. CoolerMaster eXtreme Power 430 Watt - מאתיים ארבעים שקל. ANTEC SMART POWER 400W - ארבע-מאות שקל. TOPOWER TOP-450P5 450W - שלוש מאות ועשר שקל. TOPOWER TOP-550P5 550W - ארבע-מאות ועשר שקל. אמרו לי לקנות לפחות 500W.. אני צריך מחנות בצפון - חובה שיהיה לה סניף! תגידו מה הכי כדאי לי …

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by Or ei,

מידי פעם כשאני עוזב את העכבר אני רואה שהסמן מתחיל לרעוד זה קורה בגלל שהעינית זז או בגלל לכלוך או בגלל המשטח זה מאוד מפריע בAIM במשחקים ובדסקטופ זה גורם למחשב לא להיכנס לשומר מסך וזה גורם למסך שלי להישאר על מונה אחת יותר מידי זמן יש לי עכבר בבית אחד מהפשוטים של לוג'יטק על אותו עץ עם עוד יותר לכלוך והוא לא רועד (ואף פעם לא רעד) אני חושש שיש איזה פגם בעכבר שלי יש איזה עצה איכשהו לנקות אותו או לבדוק על משטח אחר (למרות שניסיתי לשים על דף אבל אני לא הולך להשאיר אותו שם בשביל לבדוק לתקופה ארוכה)

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. יש לי כרטיס טלוויזיה שאליו אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי. חשבתי שדרך שיתוף שולחן העבודה יוכל עמיתי לראות את השיחה אולם דבר זה הוא איטי מאוד...... מאוד האם יש איזושהיא תוכנה שתוכל לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by definex,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ התקני פלטייה? האם מישהו קנה באיביי התקן פלטייה ויכול להמליץ ממי לקנות?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by Green,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2456529 כמה אתם חושבים שזה צריך לעלות? ומה דעתכם על הסט בכלל הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by dante123,

מה נשמע? צריך מקלדת עד 250 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם שווה את זה אמור להיות לגיימינג ולעבודה משרדית. מומלץ עם תאורת LED מאחורי המקשים. כמו כן מקשי ווליום ושאר מקשים כלליים של מחשב. עדיפות באזור הוד השרון-כפר סבא- רעננה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  21. http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/ קצת פרו לוג'יטק ולא ממש אובייקטיבי, לא :\? חוו את דעתכם.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום לכם! ברגעים אלו ממש הMX 1000 הדנדש שלי בהטענה. עכשיו, ברצוני לשאול אתכם שתי שאלותודיי טיפשיות: 1.ההטענה הראשונה צריכה להיות 24 שעות? 2.אחרי ההטענה הראשונה, כמה זמן צריכה להיות כל טעינה?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Xavi06,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת, פקס, סורק, מכונת צילום וכמובן מדפסת התקציב הוא עד 400 שקל (אם יש משהו שממש עדיף בקצת יותר אני אשמח לשמוע) לא אכפת לי כמה רעש היא תעשה או כמה היא רועדת.... הכי חשוב מבחינתי שתיהיה אמינה(שלא תתקלקל אחרי חודש) וחסכונית בדיו עד כמה שאפשר.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.