עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Storm Bringer,

יש לי ספק חדש של HEC שמספק 300 וואט. זה קצת מפחיד אותי כי אני פוחד שהוא לא יספק מספיק חשמל לציוד ההיקפי שאני מחבר למחשב. בקרוב אני יחבר למחשב HUB שיחבר אותי עם עוד 3 מחשבים, מדי פעם אני יחבר את הג'ויסטיק שלי שעובד על USB V1.0 וגם מצלמת וידאו דיגטלית שעובדת על FIREWIRE. מדפסת וסורק אני לא יחבר. ישנה גם אפשרות שאני יקנה מגירה להפחת רעש של הכונן הקשיח של WD או מאוורר 120 מ"מ, ניראה לכם שהספק הזה יסחוב או שאני יצטרך בכל פעם שאני יחבר לו משהו לנתק חלק מהדברים? אם לא אז אני יקנה ספק חדש שיספק לי יותר וולטים, ספקי 350 וולטים יספיקו לכל זה?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  2. קראתי את הביקורת ל"השוואת פדים לעכבר" ונורא התרשמתי. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/ אבל לא מצויין מי מוכר או משווק מוצרים אילו בארץ. בכל מקרה אני מחפש את XRayPads Aqua3 , איפה אני יכול לרכוש את המוצר?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. צריך המלצה למצלמת שיחות וידאו איכותית עד 200 ש"ח שתהיה עם איכות תמונה טובה ובאיזור עכו והקריות (החנות).

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך המלצה למדפסת משולבת עם פקס איכותי וסורק בתקציב של עד 700 שקל. שהחלפת הדיו לא תעלה כמו המדפסת בבקשה...

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  5. Started by jeyjey,

התחלתי לשחק סימולטורים והגיע הזמן שגם לי יהיה סטיק.. אני צריך שתמליצו לי מה לקנות, התקציב שלי זה 200 ש"ח גג תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  6. צריך המלצה ל kvm שמתאים למשחקים kvm ל 4 מחשבים עם חיבור hdmi usb 3 עם 4k 120hz האם יש kvm שעונה על הדרישות האלו ?

7. אני מעוניין לרכוש 2 סטים של מקלדת+עכבר במחיר סביר (עד כ- 250ש"ח לסט, בונה על מבצעי יום שישי השחור). הכי חשוב לי שהסט לא יטחן לי סוללות (כמו הנוכחי של Logitech EX110), ושלעכבר יהיה גלגלת וכפתורים מעבר לסטנדרטי. ראיתי את ה- Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 והיא עונה על דרישותי, השאלה איך הסללה מחזיקה בה ? למישהו יש ניסיון עם הסט הזה ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום. ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף. למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב? יש לי מה לדאוג לגביי זה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by SuB,

בהתחלה חשבתי לקנות את ה-ANTEC 400W מפנדה אבל אחרי שיחת טלפון איתם ואחרי בירור קטן אז זה לא במלאי ואני ממש חושש לקנות מהם בגלל השירות והמרחק שאני גר מהם במידה ויהיה צורך בתיקון/החלפה... הם אמרו לי לשלוח להם Enermax 350W בדואר רשום לתיקון... 1. Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC שמה שאהבתי בו זה הסליבינג, והמאוורר 120 שאמור להיות שקט ולהוסיף לאוורור.. מה שכן יש לו כבר חיבורי מתח ל-SATA https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 2. Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC היתרונות הם PFC אקטיבי, זוג מאווררים. החיסרון זה הסליבים וה-SATA. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_inf…

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם

11. שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by dr-psyco,

שלום לכולם. יש לי במחשב 8 יציאות USB וזה מספיק לי לחלוטין. אך מכמה סיבות הייתי רוצה לרכז את כולם ל HUB אחד גם בגלל הנוחות שבדבר. הבנתי שהחסרון של HUB הוא השיתוף של המתח החשמלי של יציאה אחת למספר יציאות את הבעיה הזאת ניתן לפתור ע"י HUB מוגבר. האם ישנם בעיות נוספות שאינני מודע אליהם? האם זה פוגע במהירות של ההתקנים (אני משתמש ב DOK, GPS, מסך מגע, גויסטיק ועוד) ה HUB שמצאתי לי ב EBAY הוא בעל 7 פורטים ומוגבר חשמלי. תודה לעוזרים

13. Started by pchoresh,

שלום לכולם יש לי לפטופ חדש עם וינדוס 7 ואני לא מצליח להדפיס דרכו הורדתי דרייבר למדפסת אבל היא לא מגיבה כשאני שולח מסמך להדפסה. שמעתי מעוד אנשים שנתקלו בזה לאחר ששידרגו ל-7 למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. אני קונה את המארז הזה ... ורציתי לשאול עליו כמה שאלות למי שמכיר אותו או למי שיש אותו ... קיצר ... 1. כמה הוא שוקל ... 2.מה הגובה 3. מה הרוחב 4.מה האורך כמה שכבות איזה חומר... כל מה שאתם יודעים עליו http://www.pchardware.co.il/docs/pi-439236932.htm

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by Ohad19,

יש לי התלבטות ספציפית בנוגע לבחירת מארז וספק למערכת מבוססת AMD מה יותר כדאי ? Hec Compucase 6A19 עם הספק שבא עם המארז או Raidmax Scorpio 868 עם ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply המפרט הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D THERMALTAKE BIGTYPHOON 2X TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR Hitachi 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מיועד בעיקר למשחקים, שימוש כללי ואפשרות ל OC

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  16. יש לי את ה-G5, הבעיה היא שנאגר מתחת לעכבר מן כזה ליכלוכים שחורים כאלה, אין איזה חומר ניקוי מסויים שיכול להסיר את הליכלוך הזה לגמרה (הכוונה שלא יידבק אליו הרבה ליכלוכים כתוצאה מכיכוך).

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by bratwa_tut,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI HD 2600PRO AGP יש לי את בעייה של ה Mouse Lag אבל במשחקים הFPS מצוין איך אני מתקן את הביעה הזאת של ה MOUSELAG?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by Moo,

ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  19. אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ולהשקיע עד 2500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד של AMD 1800 XP ATHLON ואני רוצה זיכרון 256 DDR והדבר היחיד שאני מתלבט זה הלוח אם אני לא יודע מה לקנות או MSI K7N420 PRO שהוא בא עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד או ASUS A7N266 שהוא בא גם עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד! ואני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך בנפרד כיוון שאני חובב מוסיקה ואני הייתי רוצה לדעת איזה משני הלוחות הללו יותר טוב ובאיזה מהם יש את הכרטיס קול הטוב ? והאם ישנה אפשרות לכוון TRABLE ו-BASS בכרטיסי הקול הללו וגם האם אפשר לחבר להם 4 רמקולים?? יש לי רמקולים של ALTECH AP3

20. Started by samwow14,

quick question !! i need to quiet my beast which sound absorbation option is good ?? 1.http://www.spire-coolers.com/acc.asp?ProdID=52 Spire SP-SOUNDPAD01 Soundpad/ 4 Piece Set 2.http://www.thermaltake.com/product/Accessory/CaseMods/a2384/a2384.asp Thermaltake A2384 Noise Dampening Kit 3.http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm Akasa PAX.mate Acoustic Absorption sam

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by GrayFox,

שלום אנשים אני מחפש לקנות מצלמת רשת בטווח מחיר של 200-350 שקל או של מייקרוסופט או לוג'יטק. מה ההמלצות שלכם?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by Cyron,

איזה ספק מומלץ למערכת שתבוסס על 7900gt וכנראה על מעבד AMD ?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  23. מקלדת (חוטי) לא צריך שהיא תיהיה מיוחדת או משהו... משהו פשוט... שיעבוד טוב במשחקים... (כי לפעמים יש בעיה (לדוגמא) במשחקים שרצים/הולכים קדימה (עם הלחצן ''w'') אז באמצע זה מפסיק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ''w'' - או שזה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות? :<) Logitech Media Keyboard Elite - מקלדת בסדר למשחקים? לא יהיה את הבעיה הנ"ל? (או שכמו שרשמתי זה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות..?) במידה והמקלדת הנ"ל לא טובה... אשמח להמלצות נוספות... עד 200 (לא צריך דברים, כפתורים מיוחדים, ולא צריך עכבר איתו ושיהיה חוטי.. וכמובן כמה שיותר זול.) תודה מראש לעוזרים :

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  24. למישהו יש המלצות ליריעת בד / ניילון לכיסוי המקלדת והעכבר ? הן לשמירה מפני אבק, והן לגיוון ושינוי המראה .

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.