עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by papa,

היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by gal,

היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  3. טוב, אז בניסיון להחליף את הלד שבעכבר שלי, בטעות הרסתי אותו ועכשיו אני צריך עכבר חדש. הבעיה המתסכלת ביותר, היא שאני שמאלי וכל העכברים הטובים ביותר מותאמים דווקא לימניים. אני רוצה עכבר בלוטוט' או rf, התקציב הוא 150 ש"ח עם אפשרות לחריגה ממש קטנה. חשבתי על העכבר 5000 לניידים של מייקרוסופט (למרות שאין לי נייד, אלא נייח), אבל הוא נראה לי נורא קטן ומותאם ליד ימין (אני לא בטוח, מצד אחד הוא נראה סימטרי, אבל מצד שני ראיתי תמונה שלו שהוא נראה לא ממש סימטרי). מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב במסגרת התקציב המצומצמת הזאת, תודה!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך המלצה למדפסת משולבת עם פקס איכותי וסורק בתקציב של עד 700 שקל. שהחלפת הדיו לא תעלה כמו המדפסת בבקשה...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב נייד חדש ואני מחפש עכבר איכותי אלחוטי, ועדיף במחיר זול כמובן. מכיוון שאני לא גיימר אני לא צריך דיוק מדהים ומלא כפתורים.. מה ממולץ לקנות? מה הייתרון בין לייזר לאופטי והאם כדאי לקנות עכבר עם תושבת לטעינה או עם בטריות AA להחלפה? תודה!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. Started by shapiro.guy,

אני מעוניין לקנות מדפסת (הדפסה, סריקה, שליחת פקסים ושכפול דפים), הזרקת דיו, צבעונית. הכי חשוב שתהיה חסכנית בדיו (שיספיק להרבה זמן, ובזול...). מוכן להתפשר על מהירות ואיכות הדפסה. תקציב: עד 800 ש"ח. מבחינת חברה- משהו אמין, עם אחריות ושם טוב. תודה מראש, גיא שפירא

7. למישהו יש את המצלמה החדשה של לוג'יטק PRO5000 ויכול לתת קצת ביקורת עליה

8. אמפר על מסילה של 12v דורש הכרטיס מסך x1800xt וכמה וואט אמורה לצרוך המערכת הבאה והאם הספק המצורף יסחוב אותה כראוי ומעבר??? וגם הייתי רוצה לדעת איך נחשב המארז כאילו איך הוא בקיצור AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1270 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 1GB PC3200 DDR400 675ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2150 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח 6400 ש"ח

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  9. אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. שלום, אני מחפס לקנות מדפסת חדשה שיהיה בה גם שילוב של סורק וצילום. -(ללא פקס!) בעיקרון, השימושים שלי הם בסיסים מאוד- הדפסת עבודות, דפי אינטרנט, וצילום מסמכים/ספרים. - בעיקר הדפוסת שחור-לבן. הכי חשוב לי שהראש דיו יהיה זול, אחרי בדיקה מעמיקה, נשארתי עם 4 דגמים: HP DeskJet F4180 (All In One או HP Photosmart C3183 All-in-One או CANON PIXMA MP160 All-in-One או Epson CX3900 לאיזה מהדגמים הנ"ל יש את הראש דיו הכי זול, ואיזו מדפסת נחשבת לכי טובה/איכותית מבין ה 4 הללו. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מצלמת רשת איכותית, עם לכידת וידאו טובה. עדיפות למצלמה עם מיקרופון מובנה. הייתי מעדיף לא להוציא יותר מ100$ אבל זה לא קו אדום. אם יש שם מציאות - אז משלוח מארה"ב אפשרי. תודה.

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  12. מקלדת (חוטי) לא צריך שהיא תיהיה מיוחדת או משהו... משהו פשוט... שיעבוד טוב במשחקים... (כי לפעמים יש בעיה (לדוגמא) במשחקים שרצים/הולכים קדימה (עם הלחצן ''w'') אז באמצע זה מפסיק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ''w'' - או שזה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות? :<) Logitech Media Keyboard Elite - מקלדת בסדר למשחקים? לא יהיה את הבעיה הנ"ל? (או שכמו שרשמתי זה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות..?) במידה והמקלדת הנ"ל לא טובה... אשמח להמלצות נוספות... עד 200 (לא צריך דברים, כפתורים מיוחדים, ולא צריך עכבר איתו ושיהיה חוטי.. וכמובן כמה שיותר זול.) תודה מראש לעוזרים :

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  13. שלום לכולם... מחפש מדפסת לייזר ש/ל עם אופצייה למשולבת . אני סטודנט כך שכמות הדפים בשבוע היא דיי גדולה. מה שחשוב לי: 1. חסכונית, כמות הטונר לדפים (הבנתי שישנם סדרי גודל שנעים בין 2000-5000 תלוי בתמחור המדפסת וטונר עצמו כמובן) 2. מדפיסה דו-צדדי (לא אופציונלי!!!) 3. עד כמה ישנה חשיבות לDPI כי עדיין מדובר בש/ל אז למה לא להסתפק ב-600DPI??? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by DjMorpheu5,

יש לי 2 שלטים עיקריים לבחירה : לוג'יטק- http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=963326-1914&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מייקרוסופט- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1102 אני קונה גיימפד בעיקר למשחקי מכוניות במחשב, כמו- Grid ומשחקי כדורגל. ואני שולט במכוניות עם אנלוג, המקלות, וגם חשוב שיהיה חוזק של המקשים. אז מי ביניהם עדיף ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. היי כולם אני מחפש את המוצרים האלו: http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/4841&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5747&cl=us,en אתם יודעים אולי אם ניתן למצוא אותם איפשהו בארץ? ואם לא אולי יש אתר שעושה משלוחים לארץ? באיביי המחירים מוגזמים...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , לא יודע אם זה הפורום המתאים ... אם לא , אז מנהלים .. בבקשה להעביר אני רוצה להתקין בבית 5 מצלמות אלחוטיות , אחת בכל חדר. מה אני צריך להתקין/לקנות כדי שתהיה לי גישה מרחוק לכל המצלמות? מן Web interface כזה .... מישהו יודע עלויות או יכול להמליץ על דרך זולה וחלופית עם web cams פשוטות תודה !!!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. Started by shibby15,

אז מה עדיף TASK TK-3003 - MIDI ATX - 300w ATX ( P4 compatible ) -ללא ברגים-ספק מאושר לAMD או Tsunami - VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ( P4 compatible ) - USB מה עדיף למערכת מבוססת AMD עם צורב CD ובעתיד R300...אם זה משנה...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4224 השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by Or ei,

מידי פעם כשאני עוזב את העכבר אני רואה שהסמן מתחיל לרעוד זה קורה בגלל שהעינית זז או בגלל לכלוך או בגלל המשטח זה מאוד מפריע בAIM במשחקים ובדסקטופ זה גורם למחשב לא להיכנס לשומר מסך וזה גורם למסך שלי להישאר על מונה אחת יותר מידי זמן יש לי עכבר בבית אחד מהפשוטים של לוג'יטק על אותו עץ עם עוד יותר לכלוך והוא לא רועד (ואף פעם לא רעד) אני חושש שיש איזה פגם בעכבר שלי יש איזה עצה איכשהו לנקות אותו או לבדוק על משטח אחר (למרות שניסיתי לשים על דף אבל אני לא הולך להשאיר אותו שם בשביל לבדוק לתקופה ארוכה)

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by nicirnTAL,

יש לי אפשרות בהגדרות במצלמה שזה יהיה כ PC CAM. אני מכוון את זה ומחבר את המצלמה למחשב... נפתחת לי כזאת תוכנה שהתקנתי עם הדיסק שבא עם המצלמה. איך אני יכול להשתמש בה כמצלמת אינטרנט בתוכנות אחרות? (כגון MSN Messenger/Windows NetMeeting). תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. אני קונה את המארז הזה ... ורציתי לשאול עליו כמה שאלות למי שמכיר אותו או למי שיש אותו ... קיצר ... 1. כמה הוא שוקל ... 2.מה הגובה 3. מה הרוחב 4.מה האורך כמה שכבות איזה חומר... כל מה שאתם יודעים עליו http://www.pchardware.co.il/docs/pi-439236932.htm

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by yanivganor,

אני לפני קניה ואני מתלבט בין שני העכברים הללו. אין לי בעיית תקציב, אבל אני לא מעניין סתם לשרוף כסף. האם ניתן לומר שה MX1000 היא קפיצת מדרגה או סתם אוויר חם ?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by taotao,

חח אני חייב לספר משהו שקרא לי השבוע כמו ששמתם לב הצקתי לכם לגבי מארז טוב וגדול... ועד שמצאתי את הציפטאק מזיגזג הזמנתי אותו ביום חמישי לפני שבועיים ואמרו לי שבוע שבוע יים הוא אצלי טוב אני מחכה מחכה פתאום בשבוע שעבר מתקשרת המוכרת של זיגזג ואומרת לי שיש קצת בעיה במארז הם ניסו לעשות בהם חורים כאילו בדלת שיהיה שקוף ולא הלך להם אז כול המארזים עכשיו אם חורים בדלת אז אין מצב לקנות חח מצחיק מצחיק אז אני מצטער להציק שוב אבל אני רוצה את המארז הכי גדול שיש (ושאפשר להזמין ויגיע מהר) ופשוט לא חייב משהו אם אורות וזה רק שישההיהיה הכיי גדול שיש הציפטק היה 67 ס"מ באורך ישמח לקבל המלצות תודה לעוזרים עריכה: חפשתי קצת בפורום ומצאתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.ph…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים