ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מדובר במדפסת HP deskjet 656C. הכבל חשמל אבד לי. מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כבל כזה, או לפחות תחת איזה שם/סוג עלי לחפש ? תודה מראש. מטי.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
האם הכרטיס הפיסיקלי הזה הוא רק למשחקים? מה עם תוכנות עריכה? אודיו...וידאו...
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שוקל לקנות בימים הקרובים מדפסת לייזר משולבת. שמתי עין (ביחוד בגלל המחיר) על מדפסת של ברדר מדגם 7010 הנמכרת כיום במרבית החנויות ב-800 שח. ראיתי את המדפסת בחנות והיא נראית לי לא גדולה במיוחד ובגדול נשמע כי היא מתאימה לצרכים שלי. המדפסת מגיעה עם טונר חדש (אמור להדפיס ל-2000 עד 2500 הדפסות). הצרכים שלי: - הדפסה: סביר שהשימוש יתבטא בלא יותר מ300 הדפסות בחודש בשלב הראשוני (אולי יגדל ל-500 עד 600 בשלב מאוחר יותר). - סריקה - מעט צילום - אין צורך בפקס מובנה מכיוון שאני מתכוון להשתמש בתוכנה המותקנת במחשב שלי בשילוב עם פונקצית הסריקה. רציתי לשאול כמה שאלות למי שיש נסיון / ידע על המדפסת הנ"ל:1. 1. האם אתם ממליצים עליה באופן כללי? אם לא, מדוע? 2. מחיר/תועלת - מה דעתכם …
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בסוף לא לקחתי את המחשב הקודם pentum 4 2.53 533Mhz 512 rdram 800 Mhz keyboard hp new design & new model d.v.d toshiba 16x48x mouse opti microsoft motherboard intel mv sound card on board intel philips 107t 0.20 17 inch leadtek ge-force 4 ti 4400 128 ddr = vivo hard disk samsung 60 gb 72000 rpm speakers creative 5.1 ddt אם יש לשפר בבקשה להעיר !!! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, היום מצאתי את עצמי במצב שבו אני חייב מארז חיצוני, לכונן 5.25, שיהיה כונן קומבו (DvD-rom/ CDRW) ויהיה עם חיבור FireWire, iLink, iEEE1394, (שזה כולם אותו חיבור מפורסם של אפל) עקב כל שיש לי לפטופ שאמור להיות קל במיוחד, ובגלל זה אין עליו כלום, הכל בתחנת העגינה, אז אני רוצה לחבר לו כונן כזה בFireWire (שיש למחשב הזה.) וגם לiMac שלי, שלו יש רק CD רגיל ובו אני רוצה לצרוב דברים רבים, ולהעתיק קבצים מתקליטורי DVD. אין ממש הגבלה על תקציב, אולי 600 שקל, ואם אפשר גם המלצה לקומבו טוב יחד עם זה. בתודה רבה מראש, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חברה אני מחפש אוזניות עם חיבור USB ולא 3.5 ממ זה ממש חשוב...ושיהיה גם מיקרופון...
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה - WIN98SE . כרטיס PCI של ה FW - מזוהה ועובד טוב. איך אני פותר את הבעיה? דריברים ? (חרשתי את האתר של סוני ולא מצאתי איזכור לדריבר אחד...)
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מישהו ביקש ממני שאני אברר אם ניתן לרכוש מדפסת שתואמת למחשב שלו. יש לו מחשב מאוד ישן (מעבד פנטיום 2 ) , וכן גם אותי זה הפתיע. אבל, יש מדפסות שתואמות למחשב הזה שניתן לרכוש כיום? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
סאלוט ! אז ככה, מכיוון שאני משחק פיפא הרבה אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות gamepad לפיפא, ובידיוק נפלה לחיקי הזדמנות ויש לי מכרים שנוסעים לגמרניה והם הסכימו לי לקנות שם gamepad, אז אני צריך Gamepad שלא יעלה במחירו על 25 יורו בערך. כמו כן אשמח אם תביאו לי אתרים של חנויות בגרמניה (או שיש להם סניפים בגרמניה) ומוכרים gamepads ואוזניות (אפשר גם שני אתרים נפרדים לא חייב שאחד ימכור את שניהם) זהו, המשך יום נעים ותודה מראש על ההעזרה 8)
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה עכבר ומקלדת נחשבים הכי טובים כיום? (בשוק.. או לדעתכם..) לא חייב להיות שילוב.. אפשר גם בנפרד מה אתם אומרים על Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser ?
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט לקולנוע ויש לי צורך בהמלצה לעכבר שישמש אותי הן לעריכת סרטי וידאו (העיסוק העקרי שלי) וגיימינג (צורת הבידור הראשית שלי). עד כה השתמשתי בעכבר USB סטנדרטי של מייקרוסופט, אבל הוא לא נוח פיזית והעבודה איתו לא מדויקת במיוחד. הארגונומיות של העכבר היא דאגתי העקרית, ואני מוכן להקריב DPI בשבילה. כאמור, אני מסוגל להשקיע עד 300 ש"ח בעכבר, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש מארז (למחשב חדש שאני קונה), משהו כמה שיותר פשוט וזול. מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה ספק אמין ומספיק איוורור (כי המחשב נמצא במדף כזה מתחת לשולחן). השאלה היא האם עדיף מאז עם ספק מחברה ידועה שהוא רק 300W (למשל Compucase CI-6CN1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=4584 או מארז עם ספק ג'נרי אבל של Simbadda 328-3 ATX) 400W) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4868 (המחשב יהיה עם מעבד פנטיום 4 800, צורב, 2 הרדיסקים וכרטיס מסך פשוט, אני לא מתכוון לעשות OC).
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש לי עם הכרטיס פריסה הזה? מה אני יכול לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב אז רציתי לדעת מהו הספק האיכותי ביותר שיש וגם איזה מארז איכותי יש תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו דיגטלית של סוני trv330e מחוברת דרך 1394 מ"ה xp-pro . האם משהו יכול לומר לי כיצד ניתן להשתמש בה כמצלמת רשת למשל ביאהו מסנג'ר? בשאר תוכנות העריכה היא עובדת מצוין.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת שיחות וידאו איכותית עד 200 ש"ח שתהיה עם איכות תמונה טובה ובאיזור עכו והקריות (החנות).
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למדפסת משולבת עם פקס איכותי וסורק בתקציב של עד 700 שקל. שהחלפת הדיו לא תעלה כמו המדפסת בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
התחלתי לשחק סימולטורים והגיע הזמן שגם לי יהיה סטיק.. אני צריך שתמליצו לי מה לקנות, התקציב שלי זה 200 ש"ח גג תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
משתמש במחשב לעיצוב גרפי, גלישה ומשחקים, מעוניין בדיוק מקסימלי. איזה מהעכברים יתן דיוק רב יותר?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני צריך לוח כתיבה אלקטרוני איכותי תקציב של עד כ600 (אפשרות לחריגה מהתקציב)
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ... שיהיה בו כמה שיותר שיראה כמה שיותר טוב ....
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ורציתי לשאול פה שאלה בקשר לכמה עכברי גיימינג מישהו יכול בבקשה לסדר לי את העכברים הבאים לפי גודל היד שאליהם הם נועדו? G300 G400 G500 DEATHADDER abyssus
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב ותודה על העזרה שלכם קודם כל. תמיד יש פה אנשים שעוזרים. עכשיו בקשר למחשב, ביררתי היום והציעו לי על כרטיס מסך מ- KSP שהדגם שלו הוא X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E במחיר של 1450 שקל.(של Powercolor) עכשיו השאלה שלי אם הוא שווה את המחיר ואם במחיר של 1500 שקל ניתן לקנות משהו אחר יותר חזק, עם VIVO. בקשר לזכרונות הוא הביא לי של Kingstone 1GB X 2 כלומר 2 גיגה ב-1020 שקל שכל אחד זה 510 שקל, 667 MHz DDR2. אני יודע שהם טובים אבל פשוט לשמוע עוד חוות דעת עליהם. עכשיו בקשר ללוח אם הוא הביא לי את הדגם הזה, 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E, המעבד שלי הוא Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE אממ כעקרון זהו זה. שוב, תודה מראש על הכל.
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-