עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by giloman,

3800 דואל קור ג'יגה זיכרון 6600GT 256 MB הרד דיסק 80 GB SATA צורב DVD לוח DFI איפיניטי NF4U תודה ...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום לאיזה מתח אני צריך לשאוף והאם מה שיש לי הוא טוב ואם לא, אז למה ואיך אני יכול לסדר את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. מה מהם כדאי לבחור?? את הסאנבים טרנספורמר עם 4 מאווררים או את הגלדיאטור של אייטופ שיפה יותר במציאות מאשר בתמונות... מה עדיף מבחינת יופי (ואל תגידו לי טעם אישי..), ומה עדיף מבחינת שקט?? נ.ב כמה קטודות צריך לשים כדי שהגלדיאטור יהיה מואר יפה??

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by ren,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס usb 2.0 עם צ'יפסט של NEC באיזור תל-אביב. מחיפוש ב- zap מצאתי רק בפנדה ובלמיר והם רחוקים לי... רק לא להציע לי לקנות עם צ'יפסט של VIA כי כבר בדקתי והם פשוט לא עובדים על הלוח שלי...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by ben007,

האם יש דרך לחבר את הDVD ( לא כונן ) למחשב, אבל לא דרך הצג? ( דרך S-Video למשל ) הכוונה לראות את הסרט על הצג, אבל שהכבל יעבור דרך הכרטיס מסך ( לDVD שלי אין יציאת VGA ) אני חיברתי בכבל RCA פשוט ליציאת S-video שב- nvidia 5700le שלי, ופה אני נתקע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת חדשה וחשבתי דדוקא על LEXMARK X6170 למישהו יש אותה אולי הוא יכול לספר לי עליה ? כי אין שום ביקורת עליה בזאפ

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by roc,

אם יש לי ספק חזק ואל פסק רגיל אני לא יודע כמה WATT יכול לגרום לאל פסק בעיות??

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. היי האם ישנה אפשרות לחבר שני ספקי כוח וליצור ספק כוח חזק יותר מהרגילים ? אם יש אפשרות אפשר לקבל מדריך איך לעשות זאת? תודה לכל המגיב

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. Started by liiight,

שיהיה בגודל או קטן או נורמלי. אבל לא שמנמן

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by Rhx,

שלום,ברצוני לקנות מקלדת חדשה בצבע שחור ושלא תעבור את ה120 ש"ח המליצו לי על ה Logitech Internet Pro keyboard רציתי לדעת מה אתם חושבים - ואם למישהו יש אותה יכול לתת לי תמונה יותר ברורה כי בפנדה לא רואים בקושי,אגב המקלדת שיש לי כרגע היא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=2485 עכשיו היא בסדר והכל אני מאוד אוהב אותה יש לי אותה כמעט שלוש שנים הבעיה שהיא מלוכלכת מאוד ניסיתי לנקות אותה עם אלכוהול וזה בקושי ירד אחרי יומיים חזר כל הליכלוך וגם חסר לי החלק ששמים עליו את הידיים... הלוג'יטק אינטרנט פרו היא בנויה בצורה כמו המקלדת שלי? תודה מראש. עריכה:ראיתי עכשיו בפנדה למטה דרייברים למקלדת ??? מה הם אמורים לעשות?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. Started by yotam.m,

אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

חברים אני רוצה ליקנות אל פסק שיחזיק בעיקרון 2 מחשבים + מסך 17 ו 19 גם מודם ADSL וגם ראוטר ומגבר בקיצור את כל החומרה של המחשב והציוד הנילוה איזה אל פסק אתה ממליצים לי...? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by Meidan2005,

קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by Hitman_47,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=37a6d6827281c37c9c8caf298d127bb0

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by yotam.m,

רציתי לשאול אם אפשר להעביר את רשימת אנשי הקשר מהאוטלוק אקספרס לפאלם פיילוט palm m515 ראיתי בעבר אנשים שעשו את זה רק אני לא יודע איך וגם ראיתי שהסיומות של הקבצים הם שונות כאשר שומרים את הקובץ של רשימת אנשי הקשר באוטלוק הסיומת היא PST והתוכנה של הפאלם מבקשת קבצים עם סיומת ABA. תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  18. Started by nehmia,

אני נוסע לאילת ואז חשבתי ללא מע"מ אז איש שם איזה חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם עכבר נורמאלי למחשב לא במחיר מופרז? ואיזה עכבר כדאי?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by GENERAL,

איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by kobibo,

איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. AMS 64 3200 VENICE ASUS A8NE CORSAIR 1GB CAS 2.5 160 GB SAMSUNG SATA MSI X800XL NEC 3540A LCD LOGITECH MX 310

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by KF,

שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by PeaS,

אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר של לוג'יטק. פחות משנה לי אם הם אלחוטיים או לא. בקשר לעכבר חשבתי על הMX510/518 ורציתי לשאול אם ההבדל בינהם הוא רק ברזולוצייה של הזריקה והרוחב פס (הדיוק, בקיצור), ואם כן, אם זה באמת משנה. בקשר למקלדת, הסתכלתי באתר של לוג'יטק, ויש שם גם טבלה של השוואה בין המקלדות, אבל בגדול, לא הבנתי את ההבדלים. לי זה נראה כאילו רק הכפתורים של המולטימדיה מסודרים במקומות שונים (לי רק חשוב שתהיה שליטה על הווליום ויהיו כפתורים של פליי פאוס וכו', לא יותר מזה), אז מה בעצם אני מפסיד אם אני קונה מקלדת זולה? איזה פיצ'רים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים