ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
WTF?? בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות! :s05: :-[ :-X
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני מעוניןן לקנות מארז יפה ומעוצב בלי ספק ג'נרי וגם ספק בשביל OC, מעבד AMD 64 3000+ כרטיס מסך 6800GT או אולי אחד יותר טוב (עדיין לא סגור) 2 כונני הארד דיסק כל אחד בין 140-160 GB ולוח אם לרשום גם? שבכללית לא יעבור את ה600-500 אם צריך לעבור בגלל הספק אז למה... ושהמארז יהיה באמת יפה ומעוצב כמו שצריך
-
- 73 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעוניין במארז איכותי שיהיה שקט עד כמה שאפשר,רחב ומאוורר טוב אשמח אם יהיה בו גם חלון צדדי . עד 300 ש"ח ללא ספק.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC 300W אני רוצה להחליף אותו לספק חזק יותר ואמין... התקציב עד-350 ש"ח... כמו כן האם יש אפשרות להוסיף ספק לספק הנוכחי שלי במקום לקנות אחד חדש?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB לצורך העתקת קבצים ממחשב אחד לשני? במידה והדבר אפשרי, אז איך עושים את זה? האם הדבר אינטואיטיבי (המחשב השני מופיע כהתקן USB במחשב שלי), או מצריך שימוש בתוכנה מסויימת? כמו כן, האם המעבר הוא דו-כיווני (כל אחד מהמחשבים מופיע כהתקן USB במחשב השני)? דרב נוסף - האם ניתן לבצע את אותו הדבר באמצעות כבל FireWire? אני יודע שאפשר לעשות את זה ע"י חיבור שני המחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב. אבל, לצורך העניין, המחשב הראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת בודד, וההגדרות שלו לא מאפשרות שיתוף קבצים ברשת (אני לא רוצה לנתק אותו מהאינטרנט ולהתעסק עם ההגדרות שלו).
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את העכבר הנ"ל מחו"ל, אבל מכיוון שהחבילה כוללת מטען שמתחבר לחשמל יש את הבעיה של ה-110 או 220 וולט. מישהו יכול לתת לי פרטים על הנושא מכיוון שבאתר של לוג'יטק עצמה לא מצאתי תשובה - האם אני אוכל לחבר את המטען לחשמל בארץ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD אני מתלבט בעיקר בנוגע למארז ולספק מארז אני דיי סגור על RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי הספק. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. בנוגע לספק אני מתלבט בין הספקים הבאים וארצה לשמוע עצות בנוגע לספק טוב ואמין של חברה טובה שיעשה את העבודה. טווח המחירים הוא 500 - 600 ש"ח. HEC ACE480 480W 20/24PIN - 443 OCZ ModStream Power Supply 450W - 569 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W - 595 (או ספקים אחרים של החברה, זה מה שמצאתי.) זה המפרט נכון לעכשיו בלי המארז והספק. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium B…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? הרבה זמן שלא הייתי פה... תראו קניתי מעיבר של 21pin ל rca ושאני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה על ידי הtv uot דרך כבל svido למעביר ומהמעיבר לטלויזיה זה לא פועל לי המחשב לא נדלק עכשיו יכול להוית שהמעביר דפוק? ניסתי את הבננות של הממיר לחבר דרך המעביר ופעלו טוב מאוד ההיכות לא ממש נקייה הייתה אבל פעל. עכשחן השאלה שלי האם יש סיכוי שהמעביר דפוק? או שאני אמור לסרוק תכנות?למרות שלא נראה לי הגיוני שחיברתי את המחשב לטלויזיה שיש לי שם כניסה כבר מותמאת ל svido לא הייתי צריך לסרוק כי זה פועל לי בתחנה av. או שהקבל svido שלי דפוק? תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
מה כדאי....שניהם באיזור ה500 שח....
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לציין שאני לא מתכנן לקנות כרגע... ראיתי את הלוגי'טק MX518 ורציתי לדעת אם יש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים שכוללים עכבר ברמה כזאת? איזה עוד דגמי עכברים לגיימרים קיימים? לא רק של לוג'יטק ענין נוסף שראיתי שאין הרבה יצרנים של מקלדות ועכברים איכותיים כמו לוג'יטק ומיקרוסופט בארץ. יש עוד חברות שלא שמתי לב אליהן? האם לסטים האלחוטיים ברמה הגבוהה יש בעיות רציניות לעומת חוטיים? נגיד Delay בתגובה? לפני כמה חודשים ראיתי איזשהו סט אלחוטי והעכבר היה ממש כבד ולא נוח לשימוש. זה ככה בכל הסטים?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
העכברים החדשים ה g5 וה mx610 נראים חתיכת דבר לעומת העכברים של רייזר לפי מה שנראה יהיה קשה לרייזר להגיב ולוגיטק במתקפת העכברים האלו נראית ממש נחושה להשתלט על עולם העכברים(בדיוני ) מה נראה לכם רייזר בסופו של גבר תאוחד עם לוגיטק כי מה שנראה ללוגיטק יש תגובות טיסניות לכל עכבר מטומטם(לדעתי) של רייזר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עכבר יותר טוב מהם? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיץ פיסיקלי לוקח מהמעבד את כל החישוב הפיסיקלי דמו http://www.ageia.com/press/physx_carwash_video/physx_carwash_waterdrop.exe [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי ובו: Athlon 64 3000+ venice, DFI Lanparty NF4 Ultra-D, OCZ EL PC3200 Platinum Rev 2, Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לשאול אם הספק שיש לי כרגע ( Thermaltake 420W) יספיק למערכת (אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות) חוץ מזה, איזה מארז (וספק אם צריך) הייתם ממליצים עבור המערכת הזאת, במחיר של 700-800 שקל תודה
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי mio 168 אני משתמש בו גם ע"מ לקרוא ספרים.. השאלה שלי היא איך אני שומר על העמוד שבו הפסקתי ז"א איך אני חוזר אליו בקריאה הבאה..?. אני יודע שיש בו השהיה ל4 שעות שבה הוא שומר על העמוד האחרון אבל לאחר מכן הוא חוזר לתחילת הספר.. מה עושים? תודה..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מפרט : p-4 2.6 dual neo 2 2 סטיקים של 256 חברה לא מוכרת פועלים בDual fx 5200 ספק 300 ג'נרי תצלום של הלשונית memory בcpu-z אם צריך http://img41.imageshack.us/img41/8499/mem1oy.jpg תקציב :1200 עם אפשרות לחריגה אני צריך כרטיס מסך שיתאים לneo 2 ,ספק שיתאים לכרטיס, ואם ישאר משהו אז גם עכבר לגיימינג (מעדיף razer ) תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים תעבירו
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש רכיב חומרה שיכול לקלוט וידאו בפורמט אנלוגי / דיגיטלי, להשהות אותו לזמן מדוד וניתן לשינוי של עד שניות ספורות ולשדר אותו באותו פורמט. האם מישהו מכיר רכיב כזה? תודה CHEN038.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-