עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AngelicDemon,

היי אני רוצה מדפסת פשוטה אבל מרוב מבחר אני כבר לא בטוח מה יותר טוב הדרישות שלי הן מינימליות שחור לבן דו צדדי כמה שיותר חסכוני-לייזר/החדשות של HP שאומרים עליהן שהן מאוד חסכוניות? ליין שיש לו טיונרים לא מקוריים/ממשיך להדפיס גם אחרי שהנורה נדלקת (אין לי מושג אפילו איפה לחפש את המידע הזה) ואם אין קפיצה גדולה מידי במחיר אז גם WIFI המליצו לי על CANON/BROTHER ומרוב המלצות אני כבר אבוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. באוזניות שיש לי היום לי יש דבר אחד מעצבן כשאני מדבר עם הצד השני אני שומע את עצמי דרך האוזניות אני יודע שיש על כל מיני מכשירים אחרים אבל אני מחפש אוזניות שהמיקרופון מחובר אליהן כיחידה אחת. ממישהו מכיר אוזניות עם מקרופון שאין בהם את הבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. יש לי מצלמה דיגיטלית של מינולטה ויש לה כרטיס זיכרון בסיסי של 8 מ"ב של חברת פנסוניק. מצאתי כרטיס דומה בוואלה שופס ואני מעוניין לדעת האם יש עוד מקומות בהם ניתן לרכוש כרטיס זיכרון זה. קישור לתמונה של הכרטיס תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

5. Started by elyaz,

איזה בקר מומלץ? (אין לי קונסולה אז לא מכיר כל כך את ההבדלים) אני מעוניין לשחק בעיקר ב dirt rally 2.0 על המחשב. אולי גם פיפא בשביל הילד. עדיף חוטי תודה

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  6. Started by shark1011,

קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by FatherBoard,

יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. Started by ofer_mat,

יש לי את המצלמה הזאת כשאני מחבר את המצלמה ל 2K היא עובדת מצויין ורואים את הכונן הנוסף אבל כשאני מחבר אותה ל XP אני לא רואה עוד כונן יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. טוב אז ככה אני צריך ספק טוב + מארז יפה, במחיר של 500 ש''ח בלי חריגות. חייב ליהיות מהחנות www.memorypc.co.il אהבתי את המארז הזה, אז אפשר להביא לי רק ספק במחיר סביר המארז - ( אני יודע שהוא בא עם ספק אבל אמרו לי הספק לא משו. ) http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={BF8B0A79-8CCE-4008-B2BB-72C72263293B}&details_type=1&itemid={E64109C4-C70C-4018-8023-FE1BEC677D1A} תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  10. רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  11. אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by Dadude,

אני מתלבט בין שני המכשירים.... הסמסונג הוא בעל מסך יותר טוב ובעל מנגינה באיכות טובה יותר.... אבל נוקיה זה נוקיה והוא גם נחמד. אם יש לכם מה להגיד אז תגידו ,בעד ונגד כל מכשיר.. ולמי שיש אחד מהם מוזמן לתת את דעתו.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

נישרף לי הספק מתי שהרצתי את התוכנה החדשה! 3DMARK2003 אבל למזלי יש לי ספק נוסף בבית, שמתי, הפעלתי, והכל עובד אבל מה הכרטיס קול שלי לר מזוהה. ונראה לי שהוא מת, הלך לעולמו, מטוגן, שרוף, גמור מה אתם חושבים? האם הוא סיים קריירה ארוכה של 5 שנים? כאילו משנת 98 שהוא עלה לי 1290ש'ח או שהוא עדיין חיי אבל לא מזוהה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. הלכתי לאופיס דיפו עם המלצה של חבר לקנות את הHL2030 של Brother (כ450 שקל). אבל, המוכר אמר לי שדווקא לא כדאי לקנות מדפסת של Brother כי התוף שלהם הוא חלק מהמדפסת, ואחרי 12000 הדפסות אין ברירה אלא להחליף תוף שיעלה כמו או אולי יותר (לא ברור לי איך) מהמדפסת. הוא המליץ על שני דגמים אחרים: Samsung ML-1610 או Xerox Phaser3117 (בין 400 ל450 שקל) בהן לדבריו, התוף הוא לא חלק מהמדפסת, והחלפת טונר משמעותה גם החלפת התוף (ככה הבנתי, יש מצב שאני טועה). ואז שאלתי כמה יעלה טונר כזה, ובתגובה הוא אמר לי 380 שקל (שמבחינתי זה כמו לקנות עוד מדפסת), ומכיוון שהטונר הראשוני שמקבלים מספיק רק ל-1000 הדפסות, משתמע מכך שבעוד זמן לא רב כל-כך אני אצטרך עוד הוצאה כמעט בגובה המדפסת, מה שלא יקרה ב-Brother, …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by jackhammer,

יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי אתמול את המקלדת והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר הבעיה: כשאני כותב בעברית פתאום המקלדת מתחילה לכתוב את הסימן ; בלי להפסיק כאילו הכפתור לחוץ ברציפות באנגלית זה עושה אותו דבר עבור הסימון ' בנוסף גם כשאני כותב הוא מכניס בין האותיות את הסימונים האלה (לדוגמא:כשאני רוצה לכתוב שלום יוצא לי: ש;ל;;;;ום) סינכרנתי שוב את המקלדת והמקלט וזה לא עוזר , המקלט קרוב למקלדת כלומר לא אמורה להיות תקשורת לקויה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by waizman,

נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by edbd,

שלום יש לי את המדפסת הנ"ל בקיצור המדפסת עובדת היא סורקת היא נדלקת התוכנה שלה מותקנת אבל דבר אחד - היא לא מדפיסה. כאילו אני מגיע בWord למצב שאני לוחץ הדפס ואז זה רושם לי פרטים אני לוחץ ok ופשוט כלום לא קורה! ניסתי הכל לכבות את המחשב לעשות ריסטרט אולי מזה חשבתי מחקתי את התוכנה והתקנתי אותה שוב וגם עשיתי בדיקת צבע במדפסת יש כפתור וזה עבד המדפסת הדפיסה אבל כשאני רוצה להדפיס מסמך Word אני לוחץ הדפס ופשוט כלום לא קורה אני מחכה מחכה כלום.. מישהו יודע מה אני עושה פה ? זה דיי דחוף...

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by eviatar28,

אחרי מלא שיטוטים ברשת יצא לי לראות שני גרסאות של ה Ouroboros. אחד מהם הייתה עם עיינית לייזר אחת והשניה עם שניים. עכשיו ידוע לי על העניין הזה שכל שנה הם מייצרים גרסה חדשה לעכבר או משהו כזה וממקודם כשהסתכלתי בחנות שלהם באתר השני עייניות לייזר לא היו מוזכרות בכלל אבל בדף של המוצר שלהם באמאזון דרכם זה כן היה מוצג. (מה שכן גיליתי שבדף מוצר של Razer Russia זה כן מוצג- http://www.razerzone.ru/product/mouses/razer-ouroboros) אז אני לא יודע אם אחד מהם יותר "חדש" או שונה..... אשמח אם משהו יאיר טיפה את עייני בנושא זה ואולי גם לגלות איך אפשר לדעת באיזה שנה ייצרו את העכבר בלי לפתוח את הקופסא... עכבר אחד שהוא עם עיינית אחת עכבר 2 שהוא עם 2 עיניות אם תשימו לב. תמונה 2 הלייזר…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני מתלבט לגבי אחד מהם ל PES6, מה כדאי, מה יותר נוח ומה תואם להכל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. על המוצרים של SS ו של RAZER ? אני היום רציתי ללכת לקנות את הדפףאדדר ויצא לי בול בזמן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tgen,

איך יכול להיות שה- Liberty 400W של אנרמקס יקר יותר מה- noisetaker 420W? מה מייחד את סדרת ה- Liberty? ומה גורם להם להיות יותר חזקים למרות שהכח שלהם חלש יותר? (ככה זה נראה בכל אופן...) ???

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by tk_mc,

יש לי משחק על המחשב של שש בש gamesgrid ואני מעוניין לקנות מחשב כף יד.. יש סיכוי שאני יוכל לשים את המשחק gamesgrid במחשב כף יד? (זהו משחק דרך האינטרנט)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by Dan1919,

שלום, איזה ספק יותר עדיף? זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 או זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5608 המחיר של הספק השני די חשוד לא?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.