ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הנה שם הדגם של הצורב CRW-3212A והנה הלינק של הצורבhttp://usa.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm אני צריך תשובה דחוף כי מחר אני מזמין
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי עכבר לוגיטק מדגם V450 וכשאני מחבר את המודם שקיבלתי בסלקום(ZTE MF636), לעכבר מתחילות פתאום בעיות קליטה, והוא זז לאט ובקרטוע, הכפתורים פעם עובדים, פעם לא... פרט למאריך USB למודם, יש לדעתכם עוד אפשרות ? או שאם הבעיה נגיד בתדרים האלחוטיים או משהו כזה, האם עכבר אחר יעבוד יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אין לי עדיין מספיק כסף לכרטיס מסך אז השאלה היא אם אני יצטרך בשביל התפריט הזה ספק כוח או אני לא יצטרך אני יודע שיש פה מעבד קונור ושהוא לא יצא עדיין אבלא אני מתכוון לקנות את המחשב כשהקונור יצא עם לוח אם מתאים אז מה אתם חושבים למעבד הקונור וכל מה שרשמתי יצטרכו ספק? או שאני יוכל להסתדר חודש חודשיים בלי ספק?? 1800# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 550# כובן ק…
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני כרגע מתכנן לקנות : Microsoft Multimedia Keyboard ב 100 ש"ח http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/mmk_info.asp אבל באתי לשאול האם אתם מציעים לי מקלדת אחרת יותר טובה? עד 100ש"ח
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב הצלחתם לשכנע עוד מישהו לעבור לטראקבול כמשתמש עכבר ותיק אני רגיל לגלגלת וכאן נכנסת הדילמה הFX חדש יותר ...... אבל אין לו גלגלת שזה מבחינתי חיסרון עצום והWHEEL כבר די ותיק ופחות מצוחלל אבל עם גלגלת את אף אחד מהם לא ניסיתי הכי קרוב שהגעתי זה לקופסה כך שאין לי העדפת נוחות והמחיר זהה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום שלום :-* אז בעצם מה שאני צריך זה שהמקלדת תהיה די קטנה (כמו מקלדת של 20 שקל) בלי כל הכפתורי אינטרנט והבולשיט זה לא חייב להיות סט העכבר חשוב שיהיה איכותי (אבל לא יקר מדי) המרחק שהם צריכים להגיע לא גדול מדי (2 מטרים אפילו פחות) תקציב? עדיין אין. אתם תציעו לי ונראה מה אבא יגיד. רק שיהיה כמה שיותר זול!! תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב :-*
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה PCTV של Pinnacle,וכול פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא אומרת לי ש: MCI device can't be shared between to or more applications or overlay reasource expired.close one application אל תאמרו לי שזה בעייה עם הדרייבר כי אתמול ישבתי שש וחצי שעות כדי להתקין אותו!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם! סבי מעוניין לרכוש מדפסת חדשה. היא צריכה לכלול פקס, מכונת צילום, סורק ומדפסת. מחירה לא יעלה על 600 ש"ח, והעיקר שתיהיה כמה שיותר חסכונית, ושתיהיה פשוטה להפעלה בעלת חוברת הוראות בעיברית, ובעלת דיו חלופי. חשבתי בינתיים על 2 מדפסות, הJ5783 והMFC215 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379325 דחוף ליום ראשון (בתקווה שיענו לי עד אז) אור כהן
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://img191.imageshack.us/my.php?image=dsc026248sd.jpg יחזיק 6600GT?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, בגלל הפסקות החשמל שהיו היום, כנראה שנשרף לי הספק. רציתי לשאול איזה ספק טוב ניתן לקנות במחירים הללו? אין לי צורך במשהו מיוחד פשוט שיהיה אמין, ושקט. המפרט שלי: אמד 3200+, לוח K8NF9, זיכרון 512 , 6600 GT .... האם ניתן לפנות לחברת החשמל על מנת לקבל פיצוי על הנזק?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חבר'ה.. עכבר גיימינג חדש שבטח רובכם לא מכירים.. תירשמו את השם שלו בגוגל ותראו הרבה ביקורות חיוביות לעכבר הגיימינג המעולה הזה והוא עולה רק 207 שקלים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_408&products_id=3837 לידיעתכם
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למארז TOWER או FULL TOWER למודינג רציני. כמה שיותר זול!!!! יש לי ספק טוב, אז לא צריך ספק, וגם האסטטיקה לא חשובה לי כי אני מתכוות לפרק לו ת'צורה.. תודה מראש ניר
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
Hello again. This time I'm looking for KeyTronic keyboards. None of Zap's retailers seem to carry them. Anyone know who does? Thanks. Piyono[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 09:57:52 If not Keytronic, then I'm after any high-quality membrane keyboad with a traditional IBM layout, including a large, L-shaped Enter key.Piyono
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בתופעה שהאמרז שלי פשוט מחשמל (נותן כאלה דקירות של חשמל .. אני בטוח שאתם מבינים..) כל זמן שהוא דלוק וכשנוגעים בבחלק המתכתי שלו.. זה נורא מציק.. זה מארז H600B של AOpen (הספק זה זה שבא עם המארז) ואף פעם לא הייתה איתו את הבעיה הזאת... למישהו יש פיתרון? מה אפשר לעשות? זה מציק.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמה הוא אמור בערך לעלות? וכמה עולה 256? תודה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים. מכר שלי בקש ממני עזרה להמלצה למדפסת לייזר צבעונית לתמונות. הוא דורש רק לייזר בגלל החיסכון. הייתי רוצה את עזרתכם- התקציב עד 3,000 שקלים חדשים, כמובן על נייר פוטו רגיל(A4). הבחור חובב צילום מושבע. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי בOfficejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מהOfficejet 4500 Wireless
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1) Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty 2) Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מבין השניים מה עדיף??? ומה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט : 1x Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 1x XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1x Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB 1x Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1x Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 מפנדה וזה המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-