עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by benor,

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מצלמה דיגיטלית בינתיים עלו במוחי השאלות הבאות: 1. התענייתי במצלמות של אולימפוס כי מצאתי אותן במחיר טוב, עכשיו השאלה שלי היא איזו מצלמה עדיפה HP 850 או Olympus 720/740? מצד אחד ל - HP יש 4 מגה פיקסל, אבל מצד אחר אין לה מוניטין כמו שיש לאולימפוס בתחום המצלמות. 2. מה עדיף, מצלמה בעלת זום גבוה (X8) ורזולוציה בינונית (3MP) או מצלמה בעלת זום בינוני (X3) ורזולוציה גבוהה יחסית (4MP)? השאלה נובעת מן העובדה שאני טירון לחלוטין בתחום הצילום ולכן אינני חושב שאדע להתמקד מראש באמצעות זום גבוה בפרט מעניין מתוך התמונה הכללית שאראה במסגרת (בפריים); ולעומת זאת במקרה כזה אם אצלם ברזולוציה גבוהה אוכל לאחר ביצוע הצילום לבחור מתוכו …

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by rk666,

בתור עכבר, האם העכבר הנ"ל עובד כמו שצריך? האם הוא מדוייק? אין דיליי (אלחוטי)? יש אותו ב150 שקל ורציתי לדעת האם הוא שווה את המחיר שלו? לדף המוצר באתר של מיקרוסופט

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by kiri7,

יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידי אני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATA המחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800 אשמח אם למישהו יש מידע

4. יש לי מקלדת Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.1 , ובמקלדת הזאת הפכו את מקשי הF לפעולות כמו Undo, Redo, New, Open, Save וכ'ו. בתוכנות כמו וורד למשל זה יכול להועיל. אבל לי זה מפריע מאוד! איך מבטלים את זה ומחזירים למקשי הF את התפקיד המקורי ? תודה ענקית לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה דברים על המארז הזה(שב-KSP) 2202 ATX MIDI PFC, usb? אם יש לו מאווררים? אם יש לו ספק?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by Real_Me,

הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by yirmi_opp,

http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AVS500&sID=1 הם ילכו טוב עם פורטיסמו 2? זה התקציב מקסימום שלי לרמקולים...

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. בסוף לא לקחתי את המחשב הקודם pentum 4 2.53 533Mhz 512 rdram 800 Mhz keyboard hp new design & new model d.v.d toshiba 16x48x mouse opti microsoft motherboard intel mv sound card on board intel philips 107t 0.20 17 inch leadtek ge-force 4 ti 4400 128 ddr = vivo hard disk samsung 60 gb 72000 rpm speakers creative 5.1 ddt אם יש לשפר בבקשה להעיר !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. Started by hard_comp,

מישהו מכיר את המדפסת hp psc 750 all-in-one ? זו מדפסת משולבת של HP עם סורק מצ"ב קישור לדף של המדפסת. תודה מראש. השאלה היא אם עדיף לי לקנות מדפסת וסורק נפרדים, האם באופן נפרד זה ישתלם לי יותר והאם האיכות של המדפסת המשולבת הזאת טובה. שוב תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by shahark,

שלום לכולם רציתי לקבל טיפים לגבי ניקוי המחשב מאבק. הבנתי שעליי לפרק חלק חלק ולנקות עם אויר דחוס. * אין לי קומפרסור. מה אני אמור לעשות? *האם עליי לפרק גם את הדיסקים הקשיחים והכונני סידי? *האם עליי לפרק גם את לוח האם? שחר .ק.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by NHHEU,

רציתי לדעת אם HEC 300AR יספיק למחשב הבא AMD 2400 ATI 9700 NON PRO שתי כוננים קשיחים ,סידירום 4 מאווררים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by tom222,

שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by jo,

ברשותי מצלמת וידאו דיגטלית של סוני trv330e מחוברת דרך 1394 מ"ה xp-pro . האם משהו יכול לומר לי כיצד ניתן להשתמש בה כמצלמת רשת למשל ביאהו מסנג'ר? בשאר תוכנות העריכה היא עובדת מצוין.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. שלום כנראה אני קונה מחשב השבוע מKSP הבעייה העיקרית היא המארז.. אז כנראה אני לוקח את הCOMPUCASE CI-6919 אצל KSP הוא בא עם שני מאווררים לא אחד.. הבעייה היא בספק אני כנראה לוקח זיכוי על הספק שבא עם המארז וקונה ספק ג'נרי של KSP 500W המוכר אמר לי שהספק הזה יחזיק את המערכת: Amd 64 3000+ Epox kda3J Leadtec 6800GT אני חושב שהוא דיי אמין אבל אני חושש... אם אפשר דעות והמלצות אני יודה.. הסיבה לזה שאני לא לוקח ספק כח מחנות אחרת ונותן לKSP להרכיב היא משום שגם צריך לשכנע את KSP או לשחד אותם : כי הם לא מתקינים מחשבים בלי הספק כח שלהם.. וגם בגלל שאני רוצה שכל האחריות תהיה תחת קורת גג אחת חוץ מה LEADTEC 6800GT שזה משהו מיוחד שאני לוקח מזיגזג תודה מראש

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  16. תוכל לעזור לי בבקשה אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אל חוטית ....וכמובן שאני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח יש לכם המלצות בבקשה? נ.ב == אם אפשר שיהיה כמו Genius Wireless Optical Office Kit שיש שם את האופציה של טעינת הסוללות .... נ.נ.ב === Genius Wireless Optical Office Kit האם זה עכבר ומקלדת טובה? :

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by kayk,

ראיתי כל מני מקלדות סיליקון הניתנות לשטיפה, אבל הן לא נראות כל כך נוחות. האם יש מקלדות פלסטיק רגילות הניתנות לשטיפה? אם כן אבקש קישור. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by yakov38,

כאשר אני מנסה להדפיס אני מקבל את הכתובת Install print head in the printer and click OK איך עושים Install בראש הדפסה והאם יש פתרון לבעיה. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by igor_il,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש והציעו לי ספק כח של THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC האם הוא יסחוב את המעבד קונרו E6600 וכרטיס מסך 7600GT ובנוסף דיסק קשיח וצורב ? פשוט הוא נראה לי זול יחסית בשביל 420 WATT ,אך תקציב שלי מוגבל :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by solo53,

שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:

21. שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  22. שלום חברים. מכר שלי בקש ממני עזרה להמלצה למדפסת לייזר צבעונית לתמונות. הוא דורש רק לייזר בגלל החיסכון. הייתי רוצה את עזרתכם- התקציב עד 3,000 שקלים חדשים, כמובן על נייר פוטו רגיל(A4). הבחור חובב צילום מושבע. תודה רבה, חיים.

23. תודה מראש, דודו.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by zivi99,

אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות חוטיות, כפתור (in rar). חשבתי על אוזניות Sennheiser MX50 תודה!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים