ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין כל כך במקלדות אז מה המקלדת הגמישה הזאתי מסיליקון (או משהו כזה שנמעכת ואפשר לגלגל אותה וכאלה) הכי טובה? תקציב עד 150-100 ש"ח תודה מראש, גיל
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה ספק צריך לכרטיס GeForce 7800GS AGP ? הכי זול שאפשר תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הנוסחה האמתית לכביעת מיפוי הזיכרון בביוס: http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml דן
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 90 ש"ח, או 22 דולד באיביי. מעדיף מאוד פחות(אבל אם יש לכם הצעה ממש משתלמת שהיא מעט יותר אז תביאו ) איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית HD. מעדיף 5 מגה פיקסל ומעלה(לא הכרחי) לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא. מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים(וכן יש דבר כזה, אבל זה לא הכרחי) אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי, אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אומרים שהמארז הזה בא עם 7 מאווררים חכמים. אני רואה רק 5 מאווררים ואולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה חכם במאווררים האלה? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נגמר לי הדיו במדפסת של Z645 LEXMARK מה יהיה יותר משתלם? לקנות ראש דיו שחור וראש דיו צבעוני או לקנות כבר מדפסת חדשה (כמו זאת לדוגמא http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=988) אני לא מדפיס תמונות וכאלו, רק מסמכים, ולא למטרות שמצדיקות מדפסת במעל למחיר הזול ביותר שניתן למצוא. כמה עולה דיו לLEXMARK אגב ? הכי זול שאפשר למצוא והHP הזאת באה עם דיו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם HEC 300AR יספיק למחשב הבא AMD 2400 ATI 9700 NON PRO שתי כוננים קשיחים ,סידירום 4 מאווררים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של המארזים שלהם בארץ ? מה אתר הבית שלהם ? ואיפה אני יכול לבדוק מידות של המארזים ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 1700+ DLT3C JIUHB 0310 Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail VIEWSONIC 17" P70F Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3 ?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש לי את האל פסק הזה אבל לא קיבלתי תוכנה משום מה... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד או באיזה תוכנה משתמשים איתו? תודה
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקיי, עדיפות ראשונה זה שתהיה לה איכות צילום גבוהה, השימוש העיקרי שלה יהיה צילום בתים מבחוץ ומבפנים ולפעמים קצת תיירות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידי אני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATA המחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800 אשמח אם למישהו יש מידע
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהוא x800gto 256 אני יודע שאני צריך להחליף ספק כוח, עכשיו אני לא מבין כל כך בחברות של ספקים מצאתי את זה: m-com p3/4 20pin atx 480w retail p3/4 +2fans חיבורים: 2xsata 4x4p 2xfdd מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון i320 לפני כמה זמן הדלקתי אותה להדפיס משהו ושמתי לב שהנורה הכתומה נדלקה ניסיתי למחוק את המדפסת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר המנורה מהבהבת 3 פעמים בצבע כתום ופעם אחת בירוק וחוזר על עצמו ככה לעוד מישהו זה קרה? מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי אנשים טוב אני צריך Surge טוב לחורף אבל אני לא וידע איפה אני יכול למצוא אחד כזה ...? ואיזה סוג או חברה טובה ..? תודה... מי שלא יודע מה זה Surge זה נגד נפילות מתח ...
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מדפסות משולבות בפקס מהדגמים הבאים: HP דגם:4355 HP דגם:Officejet 5610 עכשיו השאלות שלי לגביהם הם: איזה משניהם יותר טובה? מה זאת אומרת הזרקה תרמית(זה אומר שדפסה נמחקת או שזה ניר רגיל?) האם היא נחשבת לטובה? האם המחירים של הדיו הם סבירים(ואם אפשר להשתמש בדיו של מדפסת HP 720C) ואם לא ההבדלים גדולים? האם הדיו מספיק להרבה זמן? האם יש אפשרות לכבות את הפקס ורק מתי שאני רוצה אני יקבל פקסים? ואם מחשירים לא נחשבות לטובות תכלו לתת לי המלצה למחשיר משולב פקס במחרים הללו מהחנות הזאת http://www.shlomostore.co.il סליחה על הבורות פשוט אני לא מבין במכשירים משולבים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה 7900GT ומכיוון שלספק הכוח הנוכחי שלי (TT 420W) יש רק משהו כמו 13A על ה-+12V, החלטתי להחליף לספק TOP-550P5! ;D הביצועים לפי פנדה מחשבים: 12V1 20A 12V2 20A Max combine current 30A אני יכול להשתמש בספק הזה גם ליצירה של SLI עם שני 79GT? :s05: (בעתיד) (למרות שהוא לא מאושר SLI ) תודה! עריכה: חשוב שהוא גם יספק מתח יציב ל-OC.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-