ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי היום באוזניות: steelseries siberia v2 באופן מפתיע אני הכי הרבה נהנה לשמוע איתם מוזיקה יותר מאשר לשחק איתם! העניין הוא שמישום מה אני תמיד נמצא בין ה- 80 ל- 100 אחוז ווליום במחשב וזה נראה לי אומר שלכרטיס קול המובנה בלוח שלי אין כנראה מגבר חזק. בכל מקרה נתקלתי במגבר USB ייעודי לאוזניות אלו והוא עולה בארץ 225 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/6378 מישהוא יודע אם זה סתם חרטה או באמת נותן משו? ומצד שני ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/NEW-SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-/180835708471?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2a1aa5ee37#ht_3206wt_1396 שווה להזמין? נראה שזה בקופסא מקורית..?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, קורה לי הרבה כשאני מכוון על מישהו שנמצא רחוק אני לא מצליח לכוון לאן שאני רוצה, ותזוזה מינימלית של העכבר מזיזה יותר מדי ימינה \ יותר מדי שמאלה ואז הוא בסוג של נקודה מתה שאני לא יכול לכוון עליה, זה בולט בעיקר כשאני משחק עם הRecon וברובי צליפה לטווחים ארוכים 500+ ממש קשה לכוון במדוייק. אני חושב שהעכבר שלי לא מדוייק מספיק (Microsoft Wireless Optical 2000) ואני שוקל לשדרג לעכבר לייזר עם רזולוציה גבוהה. השאלה שלי אם זה לא איזה הגבלה במשחק ואז גם אם אני אקנה עכבר יותר טוב זה לא יעזור?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא פחות. 30 מצלמות רשת פשוטות עם מיקרופון, למשל כמו בתמונה. איפה כדאי לקנות? (למעט מEBAY...) תודה! [ATTACH=CONFIG]3211[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחפש אכבר אלחוטי וקטן בשביל לשלוט על המחשב הנייד. המחשב מחובר לטלווזיה, ונמצא בערך 2.7 מטר ממני. כשהייתי בחנות אמרו לי שעכבר אלחוטי בטכנולוגית RF בתדר 2.4 לא בטוח יעבוד במרחק כזה והמליצו לי על בלוטות' (שיקר בשבילי). הייתי שמח לדעת האם זה נכון, ולקבל המלצות לדגמים מוכרים וטובים עד 200 ש"ח. תודה רבה ,דוד.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סביב ה-800 ש"ח. מעדיף שיסתובב 900 מעלות, אך לא חובה. מעדיף גם חוות דעת ראשונה בנוגע לאמינות ותחושה תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עדיף? לפי חיפושים באינטרנט מהביקורות הדואל טריגר טוב יותר, מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1446&products_id=8737 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1140&products_id=11839
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות לגבי הספק הנ"ל : א. האם הוא הכן מספק את 475W ? ב. האם הוא תומך ב- SATA ? ג. האם הוא יחזיק את המערכת שלי ? (ראה מפרט מחשב) אלו הן שאלות חשובות היות והספק שלי הלך ,ואני מעונין לקנות את הספק הזה (יכול להשיג אותו ב - 350 ש"ח) ידוע לי כי מדובר בספק ישן יחסית אך מאילוצי תקציב אני נאלצתי להתעניין בו ! אם אפשר אותן שאלות לגבי הספקים הבאים : CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2.0 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי P8EX של XEROX היא היתה כמה זמן בבוידם ועכשיו היא מדפיסה הכל עם מלא פסים שחורים ניסיתי לנקות את ה-TONER CARTAGE וזה לא עזר, מה עושים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים. מכר שלי בקש ממני עזרה להמלצה למדפסת לייזר צבעונית לתמונות. הוא דורש רק לייזר בגלל החיסכון. הייתי רוצה את עזרתכם- התקציב עד 3,000 שקלים חדשים, כמובן על נייר פוטו רגיל(A4). הבחור חובב צילום מושבע. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
ראיתי כל מני מקלדות סיליקון הניתנות לשטיפה, אבל הן לא נראות כל כך נוחות. האם יש מקלדות פלסטיק רגילות הניתנות לשטיפה? אם כן אבקש קישור. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להדפיס אני מקבל את הכתובת Install print head in the printer and click OK איך עושים Install בראש הדפסה והאם יש פתרון לבעיה. תודה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות חוטיות, כפתור (in rar). חשבתי על אוזניות Sennheiser MX50 תודה!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב בשביל להתקין מאוורר BIG TYPHOON - אחלה מאוורר דרך אגב - ירידה של 15 מעלות בטמפ'!!! בכל מקרה, בעליית המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: Ide channel 2 no 80 conductor cable installed Cpu is unworkable or has been changed.Please recheck - Cpu soft menu מה זה? איך אני מסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה להגה למחשב בתקציב עד 1,300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש והציעו לי ספק כח של THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC האם הוא יסחוב את המעבד קונרו E6600 וכרטיס מסך 7600GT ובנוסף דיסק קשיח וצורב ? פשוט הוא נראה לי זול יחסית בשביל 420 WATT ,אך תקציב שלי מוגבל :-\ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל טיפים לגבי ניקוי המחשב מאבק. הבנתי שעליי לפרק חלק חלק ולנקות עם אויר דחוס. * אין לי קומפרסור. מה אני אמור לעשות? *האם עליי לפרק גם את הדיסקים הקשיחים והכונני סידי? *האם עליי לפרק גם את לוח האם? שחר .ק.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו דיגטלית של סוני trv330e מחוברת דרך 1394 מ"ה xp-pro . האם משהו יכול לומר לי כיצד ניתן להשתמש בה כמצלמת רשת למשל ביאהו מסנג'ר? בשאר תוכנות העריכה היא עובדת מצוין.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-