עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי PALM PILOT PROFESSIONAL אבל נעלמו לי העריסה והתוכנה שלו מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by bd,

קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by arik_bulldog,

כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  4. אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by GeForce,

קראתי תגובות אחרות פה באתר ואני מתלבט בין כמה מדפסות: HP C3183, Brother 130c, Canon MP-160 ויש גם את ה-HP 4172 שהדיו התחליפי שלה ממש יקר. איזה מהן יותר חסכונית בדיו? הדיו התחליפי של ה-130c זול יותר מאשר הדיו של האחרות. לכמה דפים מספיק הדיו לכל מדפסת?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by SpLAsH,

איזה מצלמות נחשבות טובות בתחום של 200-300 שקל? (או פחות אם יש) אני פשוט ממש לא מבין בזה.. תענו כמה שיותר מהר אם אפשר, זה די דחוף תודה!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. אז ככה : אני יכול להשיג אותו ב-284 שקל עם ספק ג'נרי מגעיל של 300 WAT אבל אני גם יכול להשיג אותו בלי הספק , שזה אומר 80 ש"ח פחות בערך ופשוט לקנות HEC 300-ART WAT ועדיין זה יצא יותר זול מה-CI6919 (מה שתיכננתי) , והאפשרות השנייה עדיפה . מאפיינים : בא עם חיישן טמפרטורה (אין ב-CI6919) . עיצוב הרבה יותר יפה מאשר ל-CI6919 (ואני חושב שהרבה יסכימו איתי על זה) . חיבורי USB2 , FIREWIRE ו-AUDIO מקדימה (בדיוק כמו ל-CI6919) . בא עם 2 מאווררי 80 מ"מ לעומת אחד של 120 מ"מ ב-CI6919 . עוד 4 מקומות אופציונליים נוספים למאווררי 80 מ"מ (לעומת רק עוד 2 מקומות נוספים ב-CI6919) . חלון בצד (אין חלון ב-CI6919) . קצוות מעוגלים (לא יודע מה בקשר ל-CI6919) . *אפשרות להוספת ניאון (ניתן לבחור מתוך כמ…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. Started by ofir,

עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  9. קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by D-Bang,

אני מחפש ספק איכותי ורציתי לדעת על מה כדאי לשים לב, מה צריך לחפש בספק? אילו חברות נחשבות לטובות? מחשב סטנדרטי, לא למטרות אוברקלוקינג... כנארה מערכת קונרו עם כ. מסך בינוני/גבוה

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by שרית,

צריכה המלצה לסורק טוב, אמין, קומפקטי ככל שניתן וזול ככל שניתן. מה דעתכם על CANON LIDE25 (ב-370 ש"ח) ??

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה .

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  13. שלום לכולם! אני עכשיו רוצה לקנות שני מאווררים למחשב שלי כי גיליתי שיש לו רק מאוורר אחד בחזית ואין מאווררים מאחרוה... אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש לי ספק ג'נרי, כתוב עליו MONO MODE model :mpt-300 . אני לא בטוח ששני המאווררים שאני רוצה לקנות לא יגרמו לספק שלי לקרוס... המערכת שלי עד כה : מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ לוח אם בראונסוויל 2 כרטיס מסך 9800 פרו של msi. 2*256 MB RAM PC 3200 יש גם כרטיס רשת rhine fast ethernet או משהו כזה (אם זה משנה) ועוד מאוורר אחד שאני לא בטוח מהו... מה שאני הולך לקנות זה את זה, ה-?Thermaltake Volcano Silent Bost? וגם ?Aluminum Case Fan? מ-KSP במחיר כולל של 190 ש'ח. אתם יודעים אם הספק שלי יחזיק מעמד??? ואם אני אקנה את זה, איך אני אדע אם הספק 'גוסס'…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז החלטתי לקנות לו בית אני צריך ספק טוב שיחזיק אותו ומארז יפה שיחליף את המארז המכוער שלי!! ופרט ליופי שיהיה שקט תודה מראש

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  15. מדובר על המקלדת הזאת למי שלא הבין: http://www.npkdesign.com/projects/HomeOffice/Dell/Dell_keyboard_1.jpg לא הצלחתי למצוא איפה לקנות אותה בשום מקום, יש למישהו מושג איפה מוכרים אותה? תודה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by xgamer,

שלום לכם. רציתי לדעת האם קיימים מקלדות עם משטח מגע בנוי? כמו של LAPTOPים. כמו כן קישור והפניה יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. אני צריך חיבור DVI עם פינים מלא שיכול לספק את המקסימום. יש לכם רעיונות כגון אחד כזה? http://exp.shopy.co.il/products/106662 בחנות קרובה יותר שלא צריך הזמנה, סביבות רמת גן או ת"א. במחיר שפוי כמובן. הכבל כעיקרון נקרא 24+1 פינים במקום 18+1. ש 18+1 הוא כאמור SINGEL LINK ו ה 24+1 הוא DUAL.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. יש לי שני מחשבים שהכרטיס הגרפי של כל אחד מהם תומך בעבודה על שני מסכים במקביל. יש לי קופסת מיתוג KVM לשני מחשבים עבור עבודה על מקלדת, עכבר ומסך אחד. יש אפשרות שכל מחשב עדיין יוכל לעבוד במקביל על שני המסכים? יש איזו קופסת מיתוג שתומכת בכזה דבר?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  19. שיתנו תחושה כאילו אין חיכוך.. במה זה יותר תלוי? בעכבר או בפאד? תקציב 400 שח

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. הפעלה XP HOME וכמובן כל הישומים האחרים ממחשב P-2 למחשב חדש AMD DURON1.2 אין לי חשק לפרמט ולהתחיל הכל מהתחלה(מחצית חיי נראה ביליתי בפירמוטים.הפירמוט הראשון בשנת 93 H.D של 500 מגהצ ביל גייטס אז אמר ש500 מגהצ יספיק לכל החיים) חשבתי שלפני העברת ה H.D אני הסיר את כל ההתקנים העביר את ה H..D למחשב החדש ולאחר הזיהוי בביוס הופפס המערכת עולה האם אני חושב נכון? אם לא היכן טעיתי אבל בעדינות תודה לכל העוזרים נעם

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by galirimon,

שלום יש לי עכבר שיש לו 2 כפתורים כאלה בצד והוא מגיע ללא דיסק התקנה האם אפשר לשנות את התפקוד שלהם ? ניסיתי להוריד את הדריוורים של עכברי מיקרוסופט אבל זה לא עבד יש למישהו רעיון? תודה מראש גלי

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by mikale,

חוות דעת: אם מחפשים מכשיר הכולל פקס ומתכוונים להשתמש בפקס לפקסים נכנסים - אל תרכשו את הדגם הזה. הפקס פרימיטיבי לחלוטין ואינו מסוגל לקבל אוטומטית פקסים נכנסים. רק ידנית. על מנת לענות אוטומטית המכשיר זקוק לשירות "צליל מובחן", כלומר צליל אחד כשמדובר בפקס נכנס וצליל שונה כשמדובר בשיחה רגילה, ולבזק אין שירות כזה. אז אם המכשיר מיועד לשימוש ביתי, ואתם מחברים אותו על אותו קו רגיל בבית, תתכוננו למצב שבו אתם עונים לשיחה ושומעים את הצליל הצורמני של הפקס עונה, או למצב שבו פקס מנסה להיכנס ושום דבר אינו מקבל אותו. אם מחובר גם משיבון ביתי על אותו קו, בכלל החגיגה בעיצומה. בקיצור, אם רצונכם במדפסת טובה, סורק טוב - המכשיר מתאים (אם כי יקר מדי רק בשביל תכונות אלה) אם רצונכם גם בפקס - ותרו. …

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  24. קראתי את הביקורת ל"השוואת פדים לעכבר" ונורא התרשמתי. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/ אבל לא מצויין מי מוכר או משווק מוצרים אילו בארץ. בכל מקרה אני מחפש את XRayPads Aqua3 , איפה אני יכול לרכוש את המוצר?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Arile,

איך המארז שבלינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 האם הוא דומה ל 6a19 והאם הספק שלו טוב ויחזיק מערכת עם גיגה זכרון, כרטיס מסך 6800 ומעבד 64 ביט? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים