עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Monstalicious,

יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.

2. Started by Drogba,

אני קונה מחשב, ובינתיים בחרתי את הHec 6919 . הנה המפרט : A64 3000+ Venice Powercolor X800GT Pci-e 256MB Gigabyte K8NF-9 1GB (512X2) AData /vt DDR 400MHz WD 160GB Sata II 7200rpm Samsung 730B הבעיה עם הHec שהוא לא יפה , הוא רגיל מידי . אני רוצה מארז שיהיה יפה , 400W לפחות , אבל שיהיה ספק איכותי . עד 400 שקל . אם אין מארזים איכותיים ויפים במחיר הזה אני כבר אקח את הHec . ד"א לדעתם 300W של הק יחזיק את המערכת הזאת?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?

4. Started by Satlan,

שלום על מקלדת הלפטופ שלי יש לחצן FN שממוקם בציד הכי שמאלי למטה ... איך אוכל לעשות אותו כך שישמש כ-CTRL ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3411 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 INTEGRAL המליץ לי לפני כמה זמן על הFSP אבל אני מזמין MX1 מZIGZAG אז אמרתי אם הHEC יותר טוב אז אני יזמין גם אותו משם... כדי שיהיה לי סיבה לבזבז 39 שקל על משלוח

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by omrit,

שלום אני מחפש מארז שקט וקריר + ספק שיחזיק 3200+, DFI NF4U, X800GTO. הכל ב OC. (שלא יראה מצועצע). התקציב הוא 600 ש"ח, אני לא יכול לחרוג. המון תודות מראש.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אז ככה עבדתי וחסכתי לעצמי 3000 שקל.. אני רוצה לקנות את העכבר mx 518...אבל פתאום ראיתי שעכבר חדש מבית לוגיטיק נכנס לשוק... העכבר הוא Logitech® G5 Laser Mouse וצפי ההגעה שלו לישראל זה ב- 9.10 הוא יעלה בסביבות 380 שקל...בדקתי באתר שאני לא יפרסם את שמו.. עכשיו שווה לי לחכות לעכבר החדש?? שווה לי להשקיע בו? מה הבדל בין שני העכברים.. בבקשה תעזרו לי..אני ממש חייב את העצה שלכם... ושימו לב..מי שאין לו מספיק ידע..והוא בספק..שלא יענה לי בגלל שאני לוקח ברצינות את התשובות שלכם..ומסתמך עליהם.... עכשיו השאלה השניה שלי היא בקשר לפאד..אני וצה להשקיע בפאד עד סכום של 300 שקל... מה כדאי לי לקנות?? חברים בבקשה תעזרו לי...תודה מראש נשמות...

8. Started by g_s,

על הספק כתוב שצריך להזיז את הכפתור הזה כדי לבחור איזה מתח נכנס מהחשמל לספק (110/220)... אבל אני לא מוצא את זה. ..מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by Xane,

האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. יש לי הגה רוטט של מיקרוסופט, כבר דיי ישן, עם החיבור הישן של בקרי המישחק,(בלוח הקודם היה כתוב GAME על היציאה). ונהרס לי הלוח הקודם, והחלפתי לABIT NF7, ואין בלוח יציאה כזאת, מה אפשר לעשות בשביל לחבר את ההגה? יש איזה מתאם לחיבור אחר או משהו? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

אני זוכר שקראתי באתר (HWZONE אלא מה) ביקורת על הסמוראי לפני איזה שבועיים וחצי אבל אני לא מצליח למצוא את זה, גם החיפוש שם לא עוזר. WTF

12. מחפש מארז למחשב כולל ספק ב400ש"ח המחשב מבוסס AMD 3000+ כולל כרטיס מסך x800xl 256 עם 1G זיכרון האם המארז compucase ci-6a21 הוא טוב? ומה ההבדל בין שני אלה? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ? HEC Compucase CI-6919 400W? התחתון יקר יותר, האם עדיף? ראיתי אותם ב KSP

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by shai265,

האם אפשרי לשים שתי ספקי כוח במחשב אחד????

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

איך העכבר הזה של לוגיטק? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2135,CONTENTID=9340 אני קונה אותו למחשב נייד, יהיו בו חסרונות למחשב נייד? והאם אתם ממליצים על משהו יותר טוב אלחוטי של לוגיטק בלי הגבלה של מחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאווררים עכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדולים אז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך? תודה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by dror_l,

יש לי מחשב שבזמן האחרון התחיל לעשות המון רעש. בין הדברים המרעישים מצויים גם המאווררים על הלוח אם ועל המעבד (לוח אם- Abit IC7, מעבד p4). שימנתי וניקיתי את כל המאווררים ע"פ ההוראות המופיעות כאן אבל זה לא כל כך עוזר. חשבתי להחליף גם (בנוסף למארז) מאווררים אלה- יש לכם אולי הצעות (וגם איך אני מוצא מאוורר מתאים ללוח האם שלי)? אני לא מבין בזה הרבה אז אני מבקש תשובות פשוטות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. Started by ran19,

http://www.avault.com/hardware/print_review.asp?review=logitechg5 שווה הצצה!!!!

19. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

20. מה אתם אומרים? http://www.2md.co.il/catalog/product_info.asp?Product_id=423&srf=zap http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2600075&refid=6 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6682X&Cat2Cat1ID=1449&Cat2ID=1812 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6681&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אם יש לכם הצעות\המלצות על יותר טובים (בתחום ה 300 350 ש"ח), הן יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים, וסתם לקוראי ההודעה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by aviran_n,

המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by egblue,

איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Xane,

אני צריך המלצות למארז, שיהיה עד 600-700 ש"ח ככה, בהתחלה רציתי לקנות את ה-Antec P180 אבל הוא סתם יקר, מילא אם הייתי בחו"ל שם זה עולה 650 שקל +- אבל בארץ המחיר ממש מופקע. אני רוצה מארז שיתאים לגיימינג (יש כזה דבר בכלל?), שיהיה קפוא והעיקר שיהיה מאלומיניום. תודה, מאגף הגבייה 8)

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by שבע-שנים,

שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?

25. Started by Anas-Nanas,

שלום, אני מחפש עכבר אשר מיועד למחשבים ניידים, זאת אומרת קטן מידות אשר יעבוד בטכנולוגית הבלותו'ת. אני לא צריך סט שלם של מקלדת ועכבר, אלא רק עכבר. אין צורך שהעכבר יכלול בתותו מקלט, כי המחשב כולל מקלט בלותו'ת מובנה. התקציב אינו מוגבל. בתודה ניר.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.