עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by jeger01,

איך המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7225 לעומת המארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case ? מי יותר קר/שקט/יותר נפח? ואפשר עוד המלצות על מארזים?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by XTZ-Mike,

שלום! אני מחפש סט אלחוטי ואני כרגע מתלבט בין הWAVE PRO לבין הMX5500 שאת שניהם ניתן להשיג באזור ה800 ש"ח. השימושים הם שימושים רגילים במחשב וגם משחקים (למרות שברור לי שהם לא מיועדים למשחקים אבל זה מספיק טוב בשבילי) מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ לי על אחד מהם או לפחות לספר על יתרונות/חסרונות של כל אחד.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום. נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב השולחני שלי למסך הטלוויזיה, שמרחוק ממנו בערך 4 מטרים. עשיתי זאת באמצעות כבל HDMI. אבל מה ששכחתי לשים לב אליו, זה העובדה שהעכבר והמקלדת רחוקים מדי מהמחשב כדי להיות שמישים ליד הטלוויזיה. הרעיון הראשון שקפץ לי לראש הוא לרכוש כבל USB מאריך, שאליו אחבר את הרסיבר של המקלדת/עכבר אלחוטיים, את הכבל אמקם קרוב יותר לטלוויזיה, וכך אגרום להם לעבוד. האם זהו באמת הפתרון? או שאולי ישנו רעיון עדיף? במידה וזאת היא הדרך, האם כל חנות מחזיקים מחזיקה בכל מסוג זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by taimor,

אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. עכבר Wireless Optical mouse 2.0A מקלדת Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  6. שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by Zakash,

שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. האם הספק במארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3049 יחזיק מערכת שמבוססת על core 2 duo 6400, 7600gt , שני דיסקים קשיחים, שני קונני cdr\dvdr? עד כמה המארז טוב מבחינת קירור?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים, לשימושים של אינטרנט ואולי קצת אופיס, לא מעבר לכך. תקציב 150-200 שקל. נראה לי שעדיף להתמקד במוצרים של מייקרוסופט או לוג'יטק, תקנו אותי אם אני טועה. יש משהו מומלץ מהרשימה כאן?: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db135101=135118,135121&db166765=166767&db983841=983842&orderby=price פתוח כמובן גם להצעות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by J.allmighty,

http://www.antec-inc.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=81600# משהוא יודע אם יש את המארז הזה בארץ ? ואיפה ? הוא בדיוק מה שאני צריך :-[ Features: Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum Swiveling front control panel - Swivels up to 45 degrees. - Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks. - LED temperature display with two built-in sensors Removable motherboard tray. Accomodates any ATX12V power supply 10 drive bays - Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers a. 4 external 5.25" b. 2 external 3.5" c. 4 internal 3.5" - Rubber mounting grommets in hard drive trays Cooling capacity: a: 1 x 120mm low speed fan b: 1…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by +Eliran+,

איך אני יכול לדעת מה המצב של הכמות של ראשי הדיו במכשיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  12. http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ בשביל המחשב... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by TeaTime,

אחרי חצי שנה וקצת של שימוש היום מתה לי הזיבורד האם זה קרה לעוד מישהו? יש אחרויות עליה ואם כן מי נותן אותה?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by egblue,

איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה עכבר עד 100-130 אני מעדיף משהו טוב של לוגיטק אם יש אני לא צריך משהו מיוחד אני יסתדר אם הכול כי אני רגיל להשתמש בעכברים שעולים 40 שקל אז כל ההצעות היו טובות תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NiceShoTe123,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  17. Started by the_saint,

יש לי כרטיס מסך hercules prophet 4500 שפתאום...שבק חיים כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא מצליח לעשות אפילו פוסט ואני בטוח שזה הוא ..כי עכשיו אני עובד עם איזה ענתיקה של ati שעובדת.. בבקשה תעזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yuraxp,

שלום יש לי אוזניות שאורך הכבל שלהם הוא 3 מטר. שאלתי היא כזאת,האם קיצור הכבל לאורך יותר קטן(ע"י חיתוך) לא יפגע באוזניות? תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by y_i_c,

קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 ;D

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by L.I.C,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Etus,

כן, אני יודע שזו שאלה של Newbie, אבל בכל זאת. שמעתי הרבה בזמן האחרון על ה- FSAA שנמצאים ב- GeForceים למיניהם. אתמול קניתי GeForce3 ורציתי לדעת יותר מה זה בכלל FSAA. -Etus

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yomax82,

ערב טוב לכולם אני רוצה לדעת כמה עולה בארץ ocz 6400 2gb 800 זהב

• 3 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.