ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לשחק סימולטורים והגיע הזמן שגם לי יהיה סטיק.. אני צריך שתמליצו לי מה לקנות, התקציב שלי זה 200 ש"ח גג תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מארז פלסטיק של סוללה ל Dell x50V ו IPAQ 4705 ללא הסוללה בפנים אלא רק את הפלסטיק החיצוני. איפה אוכל להשיג? תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק עד 400 שח. הייתי רוצה לקנות ג'ויסטיק ראיתי כל מיני והיה כתוב עליהם FF מה זה ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה כללית לחלוטין - ישנה אפשרות להוספת חיבור PCMCIA למחשב נייח (מבוסס USB או PCI אני מניח)? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני כמה ימים פתחתי דיון בשאלהאיזה עכבר ופאד לקנות... ובסוף הגעתי למסקנה שאני קונה את העכבר : Logitech® G5 Laser Mouse ו ופאד : Steelpad S&S אז עוד שאלה לי לפני שאני מזמיןץ... האם הפאד יתאים לעכבר החדש? כי הפאדים האלה יצאו לפניו ונוסו על סידרת ה- mx ...מי אמר שזה יתאים לעכבר החדש שלי בכלל?? שלא נכלל בסדרת ה- mx .. ואולי בכלל כדאי לי לקחת פאד יותר מתקדם Steelpad 4S בתוספת של 30 שקל בלבד.... אבל רשום שם על ה- 4s ככה: Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series ושוב שלי זה לא mx ...אוף אני שוב מבולבל מה לעשות... דרך אגב רוב הפאדים כיום לא נוסו על g5 ....מה עושים תודה מראש לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז אלומניום עם חלון ומערכת קירור טובה. בבקשה בלי tt שאני דיי בטוח שבכל מקרה לא תמליצו... יש לי 800 ש"ח עם העדפה ל700... ואני לא רוצה את הלאן בוי והסקורפיו. תודה. אגב,מישהו יודע אם יש יבואנית של אספייר בארץ?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת עד 550 ש"ח מדפסת שהיא גם סורק ומעתיק תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי אני צריך המלה למצלמת אינטרנט, משהו פשוט בסביבות ה 100+ , יש מישהו פה שמבין בזה ויכול להמליץ? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק חדש עכשיו ויש לי עד 500 שקל מצאתי שתי דגמים חמודים מה עדיף לי לקנות?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3780 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3109
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רציתי שמישהו יסביר לי כמה דברים. 1) עם כמה מאווררים מגיע המארז הזה? 2) כמה מקומות למאווררים יש לך? ואיפה? 3) איך המארז הזה בכלליות? 4) הוא שקט? תודה... נ.ב זאת ההודעה ה100 שלי :lol:
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי אני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב.. היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים) ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברה ודגם טוב? (אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..) כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים? ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm האם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה של דלקות בידיים וכל מיני שטויות ביד ימין שכמובן עם העכבר... אז אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי יפה ונוח ,ולא במחיר גבוה. אפשר איזה 140 ככה ... יש את ה-mx500 איך הוא? נוח?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
"The Logitech MX518 has won several awards and fans around the world. Improving it further, Logitech has announced three new and unique mice to meet the different needs of gamers based on preference, features, functions and design. Meet the G5, G7 and MX610 laser mice in this overview." הינה קישור רק אתמול פורסם! http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1724 תמונה: הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם לוקחים מהשלושה? דיון נעים ושנה טובה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז שקט וקריר + ספק שיחזיק 3200+, DFI NF4U, X800GTO. הכל ב OC. (שלא יראה מצועצע). התקציב הוא 600 ש"ח, אני לא יכול לחרוג. המון תודות מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מה טוב יותר? יכולים לספק לי את שניהם באותו מחיר של הS&S.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום מידע רלוונטי, תודה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר . הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם . יש למישהו רעיון לגבי זה ?! אני אודה לו מאוד תמונה :
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מארז, כנראה של Compucase. עכשיו היה כתוב פה בפורום שהHEC 400W במארזים שלה רועש. אני לא יודע אם זה השתנה. אם ניקח למשל הHEC 61A9 לעומת ה6919, ה6919 גם גדול יותר, וגם יש לו ספק 400W. ההפרש בשקלים הוא משו כמו 80 שקל, זניח יחסית לתמורה שמקבלים. אני יודע שHEC 300 יכול להחזיק את רוב המערכות, אבל אם אשדרג את המחשב בעתיד או אקנה מערכת חדשה סביר יותר שהHEC 400W יחזיק אותה בלי בעיה וייתכן שהHEC300 לא יצליח. מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. למישהו יש מושג מה ההבדל בין שני הספקים הנ"ל? Noisetaker 495AX (485W) [EG495AX-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=74 לעומת Noisetaker 495P (485W) [EG495P-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=76
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-