עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. נ"ל יש לי MX1000 אני אוהב אותו אחלה עכבר אבל המקלדת שלי על הפנים הבעיה שלא ראיתי בשום מקום שמוכרים מקלדת אלחוטית בלי עכבר תודה למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מחפש מקלדת אלחוטית למדיה סנטר, ראיתי המלצות על לנובו N5902 אבל לפי ביקורות אין בה את האות ת' והעכבר שלה לא נראה יותר נוח מעכבר אלחוטי. רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות כמו שלט ה-MAGIC שיש ל-LG או אפילו כמו הלחצן האדום שיש בלפטופים של לנובו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by ScreameR,

מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. לפני כמה שנים הייתה ברשותי מקדלת אלחוטית קטנה ודקה (רוחב 29-30 ס"מ) כאשר היה בצידה הימני העליון עיגול שהיה העכבר. אני מנסה היום למצוא מקדלת כזו או דומה אבל... בינתיים ללא הצלחה. איפה ניתן למצוא מקלדת שכזו או דומה לה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by taimor,

מחפש מקלדת אלחוטית, מולטמדיה עד 350 שקל, מומלץ בצבע שחור =] כעיקרון יש את הLX300 הבעיה שאין לא מוצא מקום שאפשר לבוא לקחת אותה ולקנות במקום ולא להזמין דרך האינטרנט =\

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. משהו בסגנון של זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17715 או דומה למקלת של אפל. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. זה פשוט, מערכת HTPC. עכבר אלחוטי, יש. מקלדת רגילה, יש. אני עומד להחליף את מקלדת רגילה במקלדת אלחוטית וחשבתי שזה יכול להיות מאוד נחמד אם אוכל להדליק את המחשב באמצעותה במקום ללכת למערכת ה HTPC. אשמח גם למקשי מדייה (ווליום, נגן/הפסק וכו').

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sft,

אני מתבלט על איזו מקלדת ארגונומית לקנות, ראיתי את Happy Hacking Portable Keyboard אבל היא ממש קטנה וחסרים בה מקשים , אחרי זה ראיתי את Truly Ergonomic 207 והיא נראית מצויינת אבל נראה שהיא לא ממש ניידת (ואפילו טיפה גדולה) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי לקנות ? אני מחפש לקנות 2 אחת לעבודה ואחת לבית (מאותו דגם) אם יש משהו יקר אני מוכן לשלם, אשמח לעזרה/הצעות

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. Started by Animor,

אהלן, אני מחפש מקלדת ארגונומית לשימוש משרדי, ואשמח לקבל המלצה. דרישות: המקלדת מיועדת למחשב עם windows XP, וייעשה בה שימוש גם בתוכנות פרימיטיביות שרצות דרך ממשק הדוס של windows. אם אפשר להשתמש במחשב כמו שתיארתי במקלדת אלחוטית (מבחינת דרייברים וכו'), אז עדיף. תקציב: גמיש, 200-500 ש"ח. תודה מראש לממליצים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לא הכותרת הכי ברורה, נכון? ישנם שני סידורי מקלדות כשזה נוגע לכפתור ה- Enter: מקלדות שבהן ה- Enter נמצא בצידה הימני של שורת המקשים השלישית מלמטה ומעליו כפתור ה- backslash (ככל הנראה הסידור הנפוץ יותר) ומקלדות שבהן ה- Enter קצר יותר, אבל בגובה שתי שורות, גם השלישית וגם הרביעית, כשה- backslash נמצא לשמאלו. אני לא מסתדר עם הסידור הראשון וכשאני נאלץ להשתמש במקלדת שכזו, מגלה כל הזמן שלחצתי על ה- backslash כשרציתי ללחוץ על ה- Enter, אז אני מקפיד לקנות מקלדות מהסוג השני. באני-לא-זוכר-כמה השנים האחרונות, השתמשתי במקלדת Logitech Wave K350 שהיתה לי מאוד נוחה, אבל הגיל נושא בה את אותותיו: הכיתוב על חלק מהמקשים נשחק מרוב שימוש, אחרים נתקעים לפעמים והגומי שעליו …

13. אוקיי אז שמעתי שה Logitech wave בסדר, האם זה נכון? האם עדיף את ה microsoft natural ergonomic keyboard 4000 ? למישהו יש המלצה למקלדת שתהיה ארגונומית ותשמש בעיקר למשחקים? בתודה מראש עריכה: הזמנתי את ה logitech wave תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. אהלן עושה תחנת עגינה ללפטופ, ישמש גם לפיתוח (קוד). בעבודה ניסיתי את של מייקרוסופט הארגונומית המפוצלת - natural 4000 ולא נראה לי שאתרגל לזה שזה מפוצל אשמח להמלצות לוג'יטק\מייקרוסופט, עד 200 למקלדת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by embedded,

מיועדת לגלישה באינטרנט ותכנות. אני לא צריך משהו מיוחד עם כפתורים מיוחדים. רק שתהייה נוחה ואמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

שלום אני מחפש מקלדת בלוטות' עד 200 שקל הכי חשוב שלא תהיה גדולה ומגושמת כי אני אצטרך לשים אותה הרבה על הברכיים מקשי אינטרנט יעזרו גם אבל לא על חשבון הגודל תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by dominic16,

אני צריך מקלדת לגימינג אם אפשר מחנות בחיפה תודה ראיתי שתים Microsoft Sidewinder X4 או Razer Arctosa יש משהוא יותר טוב אולי ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  18. ה-wave ממש נוחה (הריפוד לשורש כף היד והמבנה הכללי), אך לאחר כשנתיים שיש לי אותה, המקשים לא הולכים ממש חלק, ואחרי שניקיתי אותה המצב נהיה משום מה יותר גרוע. היות ואני לא חושב שיש דרך כלשהי לפתור זאת, מחפש מקלדת אחרת, בתקווה איכותית יותר ונוחה לא פחות. עדיפות למקלדת חוטית (זולה יותר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אל תצחקו אך אני זקוק למקלדת בסיגנון PC-XT (מקשי הפונקציות בשני טורים משמאל למקשים הרגילים) או מקלדת בעלת מקשי מקרו ניתנים לתיכנות הנימצאים בצד שמאל. (מיועד לאדם בעל מוגבלות בזרועות) אני זוכר שלפני 10+ שנים ראיתי מקלדת כזאת בה מקשי הפונקציות גם משמאל וגם במקומם הרגיל ונוספו מקשי מקרו (F13-F20). ניסיתי למצוא משהו הדומה לה אך חיפושים ברשת לא העלו דבר. בתודה מראש ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש את המקלדת הזאת: Logitech Classic Keyboard שהיא בדיוק בצבע שאני רוצה - שחור מבריק, שקוף כזה... המקלדת הזו טובה לי מבחינת תקציב, אבל היא לא מולטימדיה.. ואני צריך שיהיה לי כפתורי קיצור על המקלדת כמו "עצור, נגן, שיר הבא, הקודם..." בקיצור אני מחפש מקלדת מולטימדיה בצבע הזה... בתקציב של עד 100 ש"ח.. העדפה למייקרוסופט או לוג'יטק, אבל כל דבר אחר מתקבל בברכה.. תודה! ** יש אפשרות לתכנן מקשי קיצור לבד? למשל ש: לחיצה על 9+8 פותחת את המחשבון של ווינדוס?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. שלום, ראיתי שמקלדות הגיימינג האלחוטיות מומלצות פחות, מקבל. מאחר שבשבילי מקלדת אלחוטית היא האפשרות היחידה, אני בכל זאת מחפש המלצה על מקלדת כזו. 150-350שקל התקציב. המלצות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. המקלדת הנוחכית שלי דיי מתפרקת ולא נוחה לי במיוחד במיוחד (razer lycosta), אני אשמח אם תמליצו לי על מקלדת חוטית נוחה עם עברית ואנגלית (אם אפשרי) ושיהיה גם את WINKEY . חשבתי על ה black widow 2013 אבל יש רק את גירסת הULTIMATE והיא דיי מיותרת (ההבדל היחיד זה אורות ועוד חיבור USB שאני לא צריך). כמובן שאפשר עוד חברות ואין בעייה אם זה יהיה הרבה יותר זול (אני אפילו ישמח) אבל המקלדת חייבת להיות נוחה ושאני יוכל ללחוץ לפחות על 6-10 מקשים בו זמנית ואני אשמח אם זה לא יהיה גלוס כמו המקלדת הנוכחית שלי (לא חובה אבל זה לא כזה נעים אחרי עבודה מרובה) תודה מראש fp581

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by orr19,

אהלן אני מחפש מקלדת גיימינג טובה עד 400 שקל הדבר שחשוב לי זה מקשים נמוכים ראיתי לדוגמה את הrazer lycosa, איך היא? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by danielzy,

שלום :> יש לי מקלדת של Logitech דע עתיה בת כמה שנים ובא לי להחליף מקלדת סוף סוף :> היה לי את ה G15 החדשה לפני כמה חודשים, לא התלהבתי ממנה יותר מדי... חשוב לי מקרואים! דברים שראיתי עד עכשיו : M SideWinder x6 - נראת נחמד מאוד, הקטע עם המקשים הנשלפים מעצבן אותי, זה נראה מכו גימיק מעפאן שיתקלקל Reclusa של רייזור ו מקירסופוט נראת נחמד מאוד אבל יש בה הגבלה מעצבנת במקרואים -.-" G15 - אולי, לא התלהבתי מהאיכות שלה. Razer Tarantula - יש הגבלה במקרואים תייעצו מה עוד יש :>

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Zadu,

היי לכולם אני מחפש מקלדת גיימינג איכותית ונוחה לשימוש. התקציב שלי זה עד 550 ש"ח. אני לא מבין במקלדות אבל מה שכן חשוב לי: 1. נוחות לחיצה על המקשים 2. שיהיה בה הרבה אפשרויות 3. מראה איכותי 4. חיבור אלחוטי

• 0 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים