עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by k_700,

רוצה לדעת קצת על הגודל שלו, איכות, איך הוא נפתח(כי אין לו ברגים), על המאוורר שלו(אם הוא שקט או רועש). אשמח למי שיביא לי סרטון על המארז כמו הסרטון שיש על THERMALTAKE SOPRANO, או שתביאו את זה בכתב...

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by oitb,

ANTEC TX1088

3. Started by slimshady21,

היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....

4. Started by bd,

COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card קניתי תמפרט הנל עכעשיו חסר לי להוסיף ספק (איזה ספק הכי ממולץ מכל אלה? ) HEC-400W (400TRT) - ATX 2 HEC-425VD-T ATX 12V - PSU CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC CooLER Master - eXtreme Power 350W (RS-380-PMSR/P) - ATX HEC-350AR-TF ATX - 350W - PSU HEC-350W (350TRT) - AT…

5. Started by new,

הלך לי הספק כוח ... הוא מדגם :fsp300-60pna(pf) 300W רציתי לדעת אם כל ספק אחר יכול להתאים לי למחשב ומאיפה הכי שווה לקנות?? וכמה זה צריך לעלות? בתודה! new

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by omrit,

היי, אני צריך המלצה לספק כוח בתקציב של 250 ש"ח, הספק צריך להיות לפחות 350W, שקט, ועדיף בתקן של לפחות 2.0 הבעיה האחרונה היא שזה צריך להיות מלוג'יק (כי אני קונה שם את כל המחשב. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00184 תודה למגיבים!!!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by k_700,

אין לי ממש מושג מזה אני יודע שזה שומר על המחשב מפני נפילות מתח, השאלה אם בכל מחשב יש את זה ואם אני מרכיב מפרט אני חייב לכלול את זה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by BlackSheep,

למישהו יש ביקורות על המארז הזה? האם שווה לקנות אותו במקום את ה-Antec P180?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני משדרג לאט לאט את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש למערכת החדשה (בגלל ה 24 פינים). אז השאלה שלי היא איזה ספק איכותי יותר מבין השתיים ? את הOCZ אני משיג ב 600 שח . אז האם כדאי להשקיע עוד 100 שח בשביל ה OCZ או ה HEC סבבה ? ביקורות על הספקים הנ"ל יעזרו מאוד. OCZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10027 או HEC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=10373 תודה .

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by BNDor,

מישהו שבאמת מבין יכול לעזור לי? יש מספר מוגבל של חיבורים או שאני יכול לחבר אין סוף כל עוד יש לי מספיק מפצלים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. איך הוא נראה לכם?

12. רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by A_D,

אני רוצה לקנות מemp בלוק למעבד ואני לא מצליח למצוא את האתר שלהם תעזרו לי בבקשה.

14. לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אני מחפש משהו (חוט או חיבור כלשהוא) שיאפשרו לי לחבר כרטיס מסך לחיבור AGP מבלי להצמיד אותו לחיבור. חשבתי על מחבר מיוחד שיהפוך את חיבור ה-PCI ב0- מעלות ויאפשר לי לשים את הכרטיס מסך במקביל ללוח. יש חיה כזאת?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by aladin_7,

איך אני יכול לדעת אם המקלט IR שישי לי במחשב הנייד תומך ב HID? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by BlackSheep,

אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X

18. Started by k_700,

אממ...שהספק יהיה זול יחסית ואיכותי. שיהיה גם טוב לשדרוגים עתידיים, בעקרון זה מיועד למחשב עם כרטיס מסך טוב, מעבד של AMD , בקיצר זה מיועד למחשב של משחקים וoc. שנה טובה.

19. אהלן לכולם, יש לי ג'ויסטיק ששימש אותי במגה דרייב ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו על המחשב,יעבוד? צריך רק דרייבר לא? 2.יש לי חבר עם גויסטיק של מייקרוסופט,אין לו תדגם,לכן הוא לא מוצא תדרייבר,מישהו מכיר אתר טוב עם דרייברים לגויסטיקים?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

שלום, בתקופה שעוד התעניינתי חזק בחומרה,לפני שקניתי וקצת אחרי את המחשב שלי לפני שנה וחצי,העכבר MX500 של לוג'יטק היה נחשב לאחד המדוייקים והאיכותיים שיש ,וכמובן ,המחיר בהתאם. מאז עברו הרבה מים בירקון,ויצאו הרבה עכברים כמו MX518,G5,MX1000,ועכברים כמו ה-MX500 קצת נשכחו מאחור. אני,שלא התעדכנתי בתדירות גבוהה במוצרים החדשים,ובמחירון של מוצרי החומרה בחודשים האחרונים,שמתי לב היום שיש את העכבר הנ"ל במחיר של 90 ש"ח (!!!!!) בנועה מחשבים,אני לתומי חשבתי שכנראה באמת הרבה זמן לא התעדכנתי,והלכתי לזאפ,ששם המחיר השני הכי נמוך אחרי זה היה 200 ומשהו ש"ח. היות ההעכבר המשובח שלי (משהו נחמד של מייקרוסופט) הלך לעולמו,ואני תקוע אם משהו ג'ינרי של GPT,רציתי לשאול אותכם אם שווה בכלל היום לקנות את העכ…

21. Started by Loco,

הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…

22. איך הMX500? נחשב עכבר לגיימרים?,איך הוא בהשוואה ל510? תודה לעונים

23. Started by Linkin Park,

חפשתי ולא מצאתי על זה שום דיון. אני מעוניין לחבר את הכרטיס זכרון של הPS2 שלי למחשב על מנת להעלות סרטונים ולגבות קבצים. אני יודע שבחו"ל יש מתאם שנקרא max drive שמתחבר למחשב ב-USB ועושה את העבודה. השאלה שלי האם בארץ יש איזה שהוא מתאם דומה ואיפה אפשר להשיג את זה? כי בחיפוש ברשת לא מצאתי. תודה.

24. Started by kobine,

חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. Started by omrit,

מישהו יודע איך המארז הזה? איך הספק כוח שלו? ולשאלה המוזרה ביותר: איך יש לו מאוורר שמכניס אויר מקדימה אם הפנל סגור???? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7227 ואיך המארז בהשוואה ל SWING של TT?? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים