עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים...... אז ככה: P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache MB: epox 4g4a plus HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400) CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?) MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?) אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקל…

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by שרית,

צריכה המלצה לסורק טוב, אמין, קומפקטי ככל שניתן וזול ככל שניתן. מה דעתכם על CANON LIDE25 (ב-370 ש"ח) ??

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  3. קניתי את השלט הנ"ל, (200 ש"ח באופיס דיפו), ואני נהנה מכל רגע... פשוט יש כמה משחקים שאינם תומכים בו/או בג'ויסטקים בכלל, אני שואל אם יש אפשרות שאיזה תוכנה תדמה את פעולות העכבר/מקלדת בעזרת השלט של ה-360? לא רק במשחקים, אלא גם בסביבת הוינדוס... תודה לעוזרים מראש *אם זה לא הפורום המתאים, אשמח שיעבירו*

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  4. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by iveco,

יש למישהו בפורום כבל אודיו 3.5 מ"מ אודיו עם מסנן רעש ? אני מחפש את זה בנרות כבל נדיר היה לי אחד כזה ולא מוצא אותו

6. מתנצל מראש על האשכול החריג אך מכיוון שאני לחוץ וחייב להוציא את ההזמנה, אודה לכם מ-א-ו-ד א תוכלו להתייחס למפרט שאני מתעתד לרכוש : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=35148 שוב מבקשבכל לשון של בקשה להשאיר את האשכול כאן יום אחד, לקבלת התייחסות החברים. תודה תודה !

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  7. Started by KillerOfReligion,

מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by r0ckY,

שלום, אני צריך מדפסת משולבת שכוללת בין השאר סורק ופקס אשר יכול לקבל ולשלוח פקסים. התקציב עד 400 שקל. תודה.

9. שלום לכולם, למרות כמות הת'רדים הגדולה של בקשות זהות - החלטתי לפתוח ת'רד נוסף, אבל הפעם עם דרישה נוספת: עכבר בעל 5 לחצנים. (3 עליונים ו2 צדדיים) בעבר זה הלחצנים הללו היו קיימים כמעט בכל עכבר , ולהפתעתי הרבה ברוב ערכות הdesktop שמוכרים העכברים הם בעלי 3 לחצנים בלבד. אגב, אני מעוניין בעכבר שנראה רגיל לגמרי, לא מעוקל ומעוצב בצורות שונות ומשונות (וכנ"ל מקלדת). כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  10. אורח ^Rockford

מחירם בארץ זול מאוד ובביקורת שקראתי, היו מרוצים מהם. האם מישהו רכש את הסט הזה ויכול להמליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  11. היי היי, אממ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ1000-1200 ש"ח עם זום אופטי ולפחות 2 מגה פיקסל. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים. (חשבתי על canon a60, fuji finepix a303)... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by kobi_af,

יש לחבר שלי ספק שנקרא atx ראיתי בהרבה ספקים דברים שקשורים ל atz מה זה בכלל ה atx זאת חברה או מה ..? רשום לו atx 450 .. גנרי ?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  13. חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  14. שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי ב‏Officejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מה‏Officejet 4500 Wireless

15. אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by MouseSpeed,

תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by GeForce,

קראתי תגובות אחרות פה באתר ואני מתלבט בין כמה מדפסות: HP C3183, Brother 130c, Canon MP-160 ויש גם את ה-HP 4172 שהדיו התחליפי שלה ממש יקר. איזה מהן יותר חסכונית בדיו? הדיו התחליפי של ה-130c זול יותר מאשר הדיו של האחרות. לכמה דפים מספיק הדיו לכל מדפסת?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  18. שלום לכם, כרגע יש לי סט של מיקרוסופט - משהו נוראי!!! המקלדת שותה (ממש כך) את הבטריות ובנוסף לכל מזייפת ברמות! אני מחפש סט איכותי בעיקר למשחקים (עדיף של Logitech) התקציב עומד על בערך 600 ש"ח -בבקשה חבר'ה, תציעו רק מה שניסיתם. בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by Drogba,

האם יכול להיות , מארז של פוקסקון (TLA475R) שנמכר בלוג'יק במחיר 220 כולל ספק של 300W FSP http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 יכול להיות שנמכר בComp-IL ב200 שקל , ועוד עם ספק 350W FSP ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSFXN3GTK436&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1769 האם זה אמין? כי אני רואה ספק FSP , ורק המחיר של ספק כזה (350W) עולה יותר מהמארז עצמו. (260~) And what about that : http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6472 WTF? 450W FSP , Only 210 NIS?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by go_go,

סקירה על ספק הכח של AOPEN 700W http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1841

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by fenix5545,

היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז החלטתי לקנות לו בית אני צריך ספק טוב שיחזיק אותו ומארז יפה שיחליף את המארז המכוער שלי!! ופרט ליופי שיהיה שקט תודה מראש

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה PCTV של Pinnacle,וכול פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא אומרת לי ש: MCI device can't be shared between to or more applications or overlay reasource expired.close one application אל תאמרו לי שזה בעייה עם הדרייבר כי אתמול ישבתי שש וחצי שעות כדי להתקין אותו!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. יש לי שני מחשבים שהכרטיס הגרפי של כל אחד מהם תומך בעבודה על שני מסכים במקביל. יש לי קופסת מיתוג KVM לשני מחשבים עבור עבודה על מקלדת, עכבר ומסך אחד. יש אפשרות שכל מחשב עדיין יוכל לעבוד במקביל על שני המסכים? יש איזו קופסת מיתוג שתומכת בכזה דבר?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.