ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלה כזאת, אבל בכל זאת.... המצלמה מסוג olympus דגם c-1zoom מישהו יש לו את המצלמה הזאת, או יצא לו לראות ולהשתמש ויכול לתת חוות דעת על הצלמה הזאת? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חשיבות עליונה חיי סוללה השאר, זה הנוחות.. כמויות מקשים שליטה על סאונד בעיקר וכו' וכו'.. כן אני משחק במשחקים אבל מוכן להתפשר בכך שזה אלחוטי ולא מיועד לגיימנג. תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוקיי. אני מעונין לרכוש אוזניות ומערכת עכבר עם פאד.. בנפרד. רצוי משהו שטוב לגיימרים CS. איכותי, ולא יקר... יש מחשב חדש..
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מדפסת של BROTHER מדגם MFC-425CN ורשום שם בהוראות ההפעלה שלא להשתמש בכבל USB שמעל 2 מטר. השאלה שלי למה אם אני משתמש בקבל של 3 מטר זה יהיה בסדר? פשוט יש מצב שאני יצטרך כבל של 3 מטר.... תודה לעונים עריכה: ראיתי שיש במדפסת כבל לרשת רציתי לדעת מה הכבל הזה נותן לי זה מאפשר לי להדפיס משני המחשבים? כי בעבר הדפסתי משניהם אחרי כמה הגדרות שעשיתי זה לא יתפוס כאן?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מארז של Thermaltake דגם VA9000 Kandalf black הוא כולל 2 מאווררים מ"מ ו- מאווררים 2 מ"מ הוא פיזית ענק 220x530x560 ושוקל 18 קילו עשוי מאלומניום 1 מ"מ יש לו 10 מפרצי 5.25 ו-2 מפרצי 3.5 חסופים ועוד 3 מפרצי 3.5 פנימיים תוסיפו לו את הבקר שליטה ל- 4 מאווררים וחיישני חום HardCano 13 (יש אליו ביקורת בפינת הביקורות באתר) אני אהבתי! כמה שאלות שיש לי: לערכה הזאת... איזה ספק כדי לקנות (עדיף של Thermaltake) ? בכמה כסף הכי זול יש את שני החלקים האלו בארץ מהנסיון והידע שלכם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים עם דגש על האיכות שמע מאשר על העוצמה(שגם חשובה אבל יש העדפה...) השימושים הם שמעית מוסיקה(מאוד חשוב פה האיכות) גיימינג התקציב הוא 600 שקל שהמערכת תיהיה 5.1 אם יש איזה 2.1 ממש איכותיים אני מוכן לשמוע אפשר לחרוג למען האיכות אבל לא יותר מידי האם יש הבדל בין חיבור דיגיטלי לאנלוגי??
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט : 1x Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 1x XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1x Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB 1x Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1x Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 מפנדה וזה המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אין לי עדיין מספיק כסף לכרטיס מסך אז השאלה היא אם אני יצטרך בשביל התפריט הזה ספק כוח או אני לא יצטרך אני יודע שיש פה מעבד קונור ושהוא לא יצא עדיין אבלא אני מתכוון לקנות את המחשב כשהקונור יצא עם לוח אם מתאים אז מה אתם חושבים למעבד הקונור וכל מה שרשמתי יצטרכו ספק? או שאני יוכל להסתדר חודש חודשיים בלי ספק?? 1800# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 550# כובן ק…
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אבא שלי ממש רוצה לקנות אותה אמרתי לו שזה לא משתלם כיוון שבבית שלנו מדפיסים ומצלמים בחודש גג 50-100 צילומים בטירוף.. אבל הוא לא מוכן להתפשר על מדפסת שהיא לא לייזר וזאתי מבחינת גודל עיצוב הכל הכי נראית לו. רציתי לשאול אתכם איך היא בעיקרון, האם היא נחשבת למכונת צילום ומדפסת טובה? איך הסורק שלה? הפקס ובכלל בכללי איך היא.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הנוסחה האמתית לכביעת מיפוי הזיכרון בביוס: http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml דן
-
טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים...... אז ככה: P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache MB: epox 4g4a plus HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400) CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?) MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?) אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקל…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
-
אם המחשב שלי צורך 350 W והמסך 130 W, האם חיבור שניהם לשקעי החשמל של הספק אומר שהמסך יכנס לחישוב ה W שהספק נותן? כלומר הספק יצטרך לספק 500W (במקום 350 אם המחשב היה מחובר לשקע בקיר)?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני 3 חודשים עכבר mx 510 אחרי שעבד חודשיים חלק התחילו לי בעיות זה קורה לרוב במשחק world of warcraft העכבר מתנתק מעצמו (נכבה ) ומתחבר כעבור 10 שניות בערך או כשאני מנתק פיזית ומחבר אותו לusb אחר התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם העכבר שנקנה בנועה מחשבים לי כעיקרון נראה שהדרייברים לא בסדר אבל אני לא סגור על זה . המחשב והחיבורים עובדים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
משום מה נמחקה לי ההודעה הראשונה (כנראה כי רשמתי שאני אשאר באתר רק לדקה אחת) בכל אופן, הגעתי לאתר הזה במקרה כאשר חיפשתי סורקים האתר נראה לי מקצועי ומסודר ולכן החלטתי להירשם אני מחפש סורק שמסוגל לסרוק מספר תרגילים במתמטיקה כולל הסרטוט שלהם בנוסף, אני אשמח לקבל מידע על חברות ועל מה אני צריך לחפש בסורק (כמו מה זה dpi והאם הוא אמור להיות גבוה או נמוך) ועוד משהו קטן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למכשיר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=556&CatCode=401 תודה מראש עריכה: שחכתי לציין שאני מחפש את המפרט של המכשיר (ניסיתי באתר של אפסון ישראל ואין אותו) האם אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המפרט?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עוזב את העכבר אני רואה שהסמן מתחיל לרעוד זה קורה בגלל שהעינית זז או בגלל לכלוך או בגלל המשטח זה מאוד מפריע בAIM במשחקים ובדסקטופ זה גורם למחשב לא להיכנס לשומר מסך וזה גורם למסך שלי להישאר על מונה אחת יותר מידי זמן יש לי עכבר בבית אחד מהפשוטים של לוג'יטק על אותו עץ עם עוד יותר לכלוך והוא לא רועד (ואף פעם לא רעד) אני חושש שיש איזה פגם בעכבר שלי יש איזה עצה איכשהו לנקות אותו או לבדוק על משטח אחר (למרות שניסיתי לשים על דף אבל אני לא הולך להשאיר אותו שם בשביל לבדוק לתקופה ארוכה)
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קניתי אותה בחו"ל בלי מכס במחיר של 1700 ש"ח http://www.pch.co.il/docs/pd-1645479750.htm מה אתם אומרים? הייתי יוכל לקחת גם 5 מגה פיקסל במחיר של הp72 בארץ אבל בסוף לקחתי את זאתי כי חשבתי שהיא מספיקה לי
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיבור ל 2-4 גיימפאדים. מה הדרך האופטימאלית לעשות את זה? אילו גיימפאדים ואיך אפשר לחבר כ"כ הרבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום-אבקש לשאול אם יש הבדל בין חיבור של המסך לספק של המחשב או חיבור ישיר לשקע החשמל-אצלי החיבור של המסך הוא לספק כח-האם כדאי להחליף את הכבל? המחשב הוא פנטיום פרסקוט 2400 ספק 300 וואט מסך crt 17 כרטיס מסך פשוט mx4000 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative sound blaster AUDIGY וראיתי שיש על הכרטיס חיבור לפאנל. לא קניתי את הAUDIGY PLATINUM לכן אין לי פאנל, השאלה אם אפשר לקנות את הפאנל בניפרד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2879 זה רק המארז אבל אני לא קונה מהחנות הזאת מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש notebook cooling pad לXPS M1530 ויכול לקנות גם מארה"ב ולכן עניין התקציב גמיש. אשמח להמלצות וביקורות/חוות דעת על משטחים כאלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-