עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים (LED) בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by mrBezos,

היי, לא מצאתי טופס לבקשת המלצה אז אני פשוט אנסה לכתוב כמה שיותר ברור: יש לי כרגע את Logitech mx1100 (אל חוטי), הסיבה שאני מחליף אותו היא שיש לי אותו כבר כמה שנים (4) והוא עושה בעיות, לפעמים Double clicks ונגמרת לו הסוללה נורא מהר (כשהוא היה חדש הוא היה מחזיק חודשים ללא החלפת סוללות). אני מחפש עכבר במבנה של העכבר שכרגע יש לי (זו עדיפות). תקציב: עד 60$ או ב250 ש"ח (היחס ביניהם לא מדויק, אני יודע) מקום קניה: לא משנה לי אם בישראל או בחו"ל כל עוד המוצר טוב והמחיר כולל המשלוח לא חורגים מהתקציב. - עדיפות לעכבר אל חוטי. - עדיפות לצורה / מבנה כמו של הMX1100 או הg9x (שניהם logi). - עדיפות לאחיזה מלאה. מטרת העכבר: גיימינג - FPS, RPG וכדומה אני סומך עליכם שתמליצו לי על עכבר טוב. …

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  6. Started by bah10,

יש לי כרטיס קול creative sound blaster AUDIGY וראיתי שיש על הכרטיס חיבור לפאנל. לא קניתי את הAUDIGY PLATINUM לכן אין לי פאנל, השאלה אם אפשר לקנות את הפאנל בניפרד? תודה.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. מדובר במכשיר משולב, מדפסת+סורק+צילום ישנן 2 מדפסות דומות ואני לא יודע אם זה אותו מכשיר או שיש הבדלים ביניהם(נראה מי מזהה את ההבדלים). מדפסת (HP PSC 1410 All-in-One (Q7290A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090041-1090153-7364631-7364631-1121961-12147196-30548005.html מדפסת (HP Deskjet F380 All-in-One (Q8134A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-12429260-12429260-12430580-12430582.html איזו מדפסת מדפיסה באיכות טובה יותר? גם קצת דגש על מהירות ההדפסה שחור וצבע. האם בשניהם ניתן להדפיס בשחור כאשר נגמר הצבע? תודה רבה.

8. hi i got an Hard-Disk problem. ok , here is the problem i got 6.4 western digital UDMA HD (a little old , yes) lately , i noticed that all the time when i am installing a game , i got the pop-up window thats tells me that there is not enough disk space.(and its give me the options where i can delete TMP files or from the recycle ). but in a matter of fact i got a lot of free space. when i got 4.0 gb avilable space and trying to install a 500mb game , the pc tells me that i dont have free disk space and all over again. just for you to know : the HD NEVER made any problems and working till now GREAT , and in the setup bios all ok and hd setting correctly . so , i decid…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by ohad5g,

שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקיי, עדיפות ראשונה זה שתהיה לה איכות צילום גבוהה, השימוש העיקרי שלה יהיה צילום בתים מבחוץ ומבפנים ולפעמים קצת תיירות. תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by almogila,

שלום וחג שמח לכולם אני מחפשת מצלמת רשת ברמה גבוהה עד סכום של 400 ש"ח המטרה של המצלמה היא בעיקר שיחות ברשת. יש לכם המלצות למצלמה טובה? תודה רבה

12. השעות מול המחשב עם היד המושטת קדימה לא עושה לי טוב. אני מחפש עכבר אלחוטי, לא חייב להיות לגיימינג. עכבר תקני עם שני הכפתורים והגלגלת + כפתורים שאפשר להגדיר כback/forward. משהו מומלץ עם טווח של 2-3 מטר (בפועל זה יהיה יותר קרוב, אבל שיהיה) אם יש משהו טוב בזול באתר מוכר בחו"ל (play נגיד), גם יתקבל בברכה. מודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  13. לחברי הפורום, שלום. יש לי מדפסת משולבת מהדגם שבכותרת. היא בת 4 שנים לפחות, עד כה עבדה מצוין, החסרון היחיד היה המחיר המפלצתי של הדיו עבורה, אבל זאת בעיה ידועה עד כמה שאני מבינה בסוג מדפסות כאלה ואני גם מדפיסה לא הרבה, אז הסתדרנו. היום המדפסת התחילה לעשות בעיה בהדפסה. כששולחים מסמך כלשהו להדפסה, לא משנה מאיזו תוכנה, מצב ההדפסה נתקע בשלב של 99% ולא מודפס דבר. לאחר מכן, גם לא ניתן לבטל משימת הדפסה זו בשום צורה, רק דרך ביטול כל משימות הדפסה ואתחול מחשב מחדש, או לחלופין דרך כיבוי כל התהליכים שקשורים במדפסת במנהל משימות . עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי בדיוק דיון לגבי הבעיה הזו במדפסות לקסמרק, רק מדגם אחר (ראו הפניה http://www.fixya.com/support/t306022-lexmark_x6170_stops_printing_99)…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by itzik1,

חשיבות עליונה חיי סוללה השאר, זה הנוחות.. כמויות מקשים שליטה על סאונד בעיקר וכו' וכו'.. כן אני משחק במשחקים אבל מוכן להתפשר בכך שזה אלחוטי ולא מיועד לגיימנג. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by Tals-,

אוקיי. אני מעונין לרכוש אוזניות ומערכת עכבר עם פאד.. בנפרד. רצוי משהו שטוב לגיימרים CS. איכותי, ולא יקר... יש מחשב חדש..

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by alfus73,

מקווה שתוכלו לעזור לי ושלא טעיתי בפורום... ככל הנראה, אני צריך לשדרג את הספק שלי. יש לי מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך GetForce 6600GT. מדי פעם אני מקבל הודעה שלא מגיע כוח לכרטיס (ראו קובץ). כמו כן, לעיתים קרובות המשחקים שאני משחק בהם, הופכים, תוך כדי המשחק לממוזערים ואז אני צריך להגדילם משורת המשימות. הספק שיש לי היום הוא 250W. האם ספק טוב יותר יפתור את הבעייה ? הציעו לי ספק של Kmex שנותן 400W כולל שני מאוררים. האם הוא טוב? האם יפתור לי את הבעייה? הציעו לי מחיר של 250 ש"ח, האם סביר? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר. ואני לא יודע מה לקחת.. בעכברים: ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים.. ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..) וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת... מקלדות: יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצויין יש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם. אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים. התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..) תודה.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by er0101,

שלום האם אתם יודעים להגיד לי איזה כ. קול 5.1 עם יציאה אופטי הוא הכי זול בארץ? מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות שלט RF זול למחשב? סטייל הATI הזה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by FlameThrow,

שלום רב,אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית בתקציב של עד 850 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) חשבתי ללכת על ה J6413 של HP אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  21. מתנצל מראש על האשכול החריג אך מכיוון שאני לחוץ וחייב להוציא את ההזמנה, אודה לכם מ-א-ו-ד א תוכלו להתייחס למפרט שאני מתעתד לרכוש : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=35148 שוב מבקשבכל לשון של בקשה להשאיר את האשכול כאן יום אחד, לקבלת התייחסות החברים. תודה תודה !

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  22. שיתנו תחושה כאילו אין חיכוך.. במה זה יותר תלוי? בעכבר או בפאד? תקציב 400 שח

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, איזו מדפסת עדיפה לשימוש ביתי ומספקת את התמורה הטובה מבין השתיים: Brother MFC-425CN Brother MFC-5460CN שני ההבדלים שאליהם שמתי לב הם: 1. הגודל - השניה גבוהה יותר בגלל הפידר 2. רזולוציית הסריקה - הרזולוציה של השנייה גבוהה יותר אילו עוד הבדלים יש ביניהן? האם המדפסת השניה היא מסידרה "עיסקית" ולכן אמורה להיות עמידה ואמינה יותר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  24. אני לא מבין מדוע ממתגים את המקלדת הזאת כמקלדת גיימינג הרי היא בעלת סוויטצ'ים כחולים שמתאימים יותר עבור הקלדה... לא כך?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות

• 1 תגובה
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים