עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BONO,

יש לי עכשיו עם הלוח אם 2 דקים של טמפרטורה (שחכתי עכשיו תשם של זה) ונראה לי שאם המארז של טרמלטייק אקסייזר 3 או איך שקוראים לו באים עוד כאלה איך מחברים אותם? ונראה לי שגםן עם המאוור למעבד וולקנו 11 גם יש איך אני ירכיב את כל אלה??? הלוח זה gigabyte ga-7vaxp

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  2. בדיוק כמו שניתן לחבר את הסמארטפון לנייד ולהתחבר דרכו לרשת אני צריך מכשיר כזה שמחברים לו סים ואתו מחברים למחשב נייד וקולטים אינטרנט מה sim יש כזה דבר? אשמח חהמלצה גם בקניה מחו״ל.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  3. Started by DarkShnizel,

הספק הוא TT TR2 430W W/PPFC זה לא נורמלי, נכון? אין אפשרות לבדוק אותו מהביוס (את הרייל) כי הביוס מראה רק 3.3 ו12.

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקיי, עדיפות ראשונה זה שתהיה לה איכות צילום גבוהה, השימוש העיקרי שלה יהיה צילום בתים מבחוץ ומבפנים ולפעמים קצת תיירות. תודה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by tellmy,

ראית את העכברים האלה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_9_464&PHPSESSID=18dc28718bdf5d9c0617aefdf7c2f09e הם שווים משהו?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. טוב, אז קניתי מ PCH~ (בנוסף לדברים אחרים) ספק כח כדלקמן: ATX Power Supply 450 Watt for Pentium IV וקטודה UV כדלקמן: Sunbeam UV Cold Cathode Kit w/Dual Inverter עם הקטודה אין בעיה, למרות שמתאם המתח קצת מלוכלך, על זה הבלגתי. רק אני תוהה אם ניתן לחבר את הקטודה בלי המתאם ישר לחיבור בלוח שמאפשר לחבר עוד מאוורר נוסף ב FRONT המחשב, זה יחסוך הרבה מקום של חוטים מתרוצצים במארז. http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/pix/bv2_audio.gif אני מדבר על חיבור "i" שהתיאור שלו (באתר אינטל) הוא: Front chassis fan. יש לי ספקות לגבי הספק, אני לא כ"כ בטוח שהוא 450W אף על פי שרשום עליו במודל MODEL: MI-ATX480 לספק יש רק 4(!) יציאות כח (כמו של ה HD והCD), עוד 2 של פלופי, אחד מלבני גדול (כח ראשי ל…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by justblack,

שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק טובים. ראיתי בנעה מספר מארזים בסביבות המחיר של ה 600 שח RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2 ARCTIC COOLING Silentium T4 מי מבין המארזים הללו טוב יותר ? איך אני אדע שהספק טוב? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  9. לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by GaLaBoa,

אוקי תשמעו אני רוצה לקנות עכבר יש לי תקציב של 400 שקל גג 450 תמליצו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  11. חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדוייק.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של סטים אלחוטיים של עכבר+מקלדת, בסביבות ה-200 ש"ח: 1. Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 2. Logitech EX110 מבחינת העיצוב אהבתי יותר את הלוג'יטק מאשר את המיקרוסופט. אבל לגבי הלוג'יטק הבנתי שהעכבר זולל בטריות בצורה משמעותית. בנוסף, הבנתי שבלוג'יטק העכבר פועל כל הזמן, גם כשהמחשב מכובה. האם זה נכון? האם זה כך גם במיקרוסופט ובכל הדגמים? אשמח לעזרה בבחירה בין שני הדגמים האלו או בהצעה לסט אחר במחיר דומה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by go_go,

סקירה על ספק הכח של AOPEN 700W http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1841

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

לא יודע מה לקחת?? האם יש מצב שהספק לא יהיה מתאים יש לי לוח asus a8n-e

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  15. מתנצל מראש על האשכול החריג אך מכיוון שאני לחוץ וחייב להוציא את ההזמנה, אודה לכם מ-א-ו-ד א תוכלו להתייחס למפרט שאני מתעתד לרכוש : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=35148 שוב מבקשבכל לשון של בקשה להשאיר את האשכול כאן יום אחד, לקבלת התייחסות החברים. תודה תודה !

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by KillerOfReligion,

מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by mrBezos,

היי, לא מצאתי טופס לבקשת המלצה אז אני פשוט אנסה לכתוב כמה שיותר ברור: יש לי כרגע את Logitech mx1100 (אל חוטי), הסיבה שאני מחליף אותו היא שיש לי אותו כבר כמה שנים (4) והוא עושה בעיות, לפעמים Double clicks ונגמרת לו הסוללה נורא מהר (כשהוא היה חדש הוא היה מחזיק חודשים ללא החלפת סוללות). אני מחפש עכבר במבנה של העכבר שכרגע יש לי (זו עדיפות). תקציב: עד 60$ או ב250 ש"ח (היחס ביניהם לא מדויק, אני יודע) מקום קניה: לא משנה לי אם בישראל או בחו"ל כל עוד המוצר טוב והמחיר כולל המשלוח לא חורגים מהתקציב. - עדיפות לעכבר אל חוטי. - עדיפות לצורה / מבנה כמו של הMX1100 או הg9x (שניהם logi). - עדיפות לאחיזה מלאה. מטרת העכבר: גיימינג - FPS, RPG וכדומה אני סומך עליכם שתמליצו לי על עכבר טוב. …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by קטין על ניקוטין,

http://img191.imageshack.us/my.php?image=dsc026248sd.jpg יחזיק 6600GT?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by composite,

שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by טל קורקוס,

המצלמה עולה 125-130 ש"ח שווה את הכסף ? , יש אפשרות לקנות מצלמה של מייקרוסופט VX3000 ב 150 ש"ח זה עדיף ? יש ב 215 E3500 של logitech http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5517 צריך עזרה דחוף ! תודה .

22. Started by Xane,

האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by ohad5g,

שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by vacuuuum,

רציתי לשאול, עד כמה פאד איכותי משפיע על הביצועים במשחקים? יש לי תקציב של 300 ש"ח האם שווה לקנות עכבר ופאד או ששווה יותר להשקיע רק בעכבר ולהשאר עם פאד ב20 שקל? ואיזה פאד מומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  25. חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים